Help - Search - Members - Calendar
Full Version: JOI LA ORA 20 00
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
ZOCCOLO DURO
M-AM GANDIT DEJA CE VOI FACE LA ORA CAND JOACA SPURCATII....MA UIT LA DIN DRAGOSTE....HA HA HA !!!
ZOCCOLO DURO
ORICE E MAI INTERESANT DECAT SA-I VAD PE SPURCATI...CE BINE AR VENI O ALTA UMILIRE PENTRU STELISTI ,SA VEDEM CE DRACU VOR MAI SCRIE ASTIA IN PRESA VINERI....SA NE MAI LASE CU REPREZENTANTA ROMANIEI,CARE LUPTA SI ISI DA SUFLETUL PENTRU TARA...ETC
ALE STANDARD !!!
neloo
yo cred ca ma duc la un biliard sau ping-pong... :banana2:
ZOCCOLO DURO
N-ar strica o vanatoare ca pe vremuri.... icon_lol.gif
SPURCATI TIRATI-VA FULARELE !!!
nico
CE POTI FACE CAND IES OITELE LA PASUNAT?SCHIMBI CANALUL SA NU TI SE IMPUTA CAMERA DE RAHAT.SI MAI POTI BEA O BERE PT VICTORIA LUI STANDARD.
ZOCCOLO DURO
DACA BATE STANDARD ....NU CA BEAU O BERE.....O SA DAU IN COMA DE BETIE DAR SI DE FERICIRE.....DOAMNE' AJUTA!!!!
qsl111
eu unul m-as duce la meci :) .Nu ma impuscati,am mai fost la meciurile Stelei,de ex. la cel cu Zeleznic si le-am purtat noroc :) .Din pacate cred ca biletul la peluza celor de la Standard este mult mai scump decat cel normal.Sa vad ce se poate face insa...Daca mai sunt sustinatori ai lui Standard pe aici dati un semn,poate le facem o vizita :).
ZOCCOLO DURO
Esti cu capu' ? Vezi sa nu incurci peluza....
Din cate am auzit nu vor veni prea multi suporteri belgieni....Se pare ca spurcatii astia nu prea prezinta interes nici pentru belgieni...Parca ii aud deja ....Lupta stiaua ...!!!
icon_lol.gif
nico
FAC CINSTE DACA BATE STANDARD beerchug.gif LA RED DOG LUNI LA ORA 17.00.M-AM PREGATIT CU BANUL ASA CA ASTEPT SA FIE JUMULITE OILE :sheep: PFFFFF,CAND SCRIU DE OITELE LUI jiji, VINE UN DAMF DE :turd:!!!!!!
ZOCCOLO DURO
Baga berea la rece !!!
La ce ora se pleaca spre tiganie ,duminica?
1948
o sa ma uit la televizor sa vad meciu` ... pt ca stiu ca o sa ma bucur la final
ZOCCOLO DURO
Deja m-au luat in colimator spurcatii ....meciu' masii.....ca noi cu cine jucam?ca ne mai pregatim pentru liga? Iar mi-aduc aminte de Borcea.... :x
nico
DE CE TE-AU LUAT IN COLIMATOR?AAAA,VOR SA-TI FACA O ABUREALA SI NU STIU CUM SA SE EXPRIME?
ZOCCOLO DURO
Le-am explicat ca pt. a vorbii cu cainii trebuie sa intre sub masa....
Dupa accea mai stam de vorba...Fac si ei un scurt la caini si poate dupa asta ii bagam in seama....(scuze pt limbaj, dar nu este ceea ce credeti....hhhaaa hhhhaaaa) icon_lol.gif
qsl111
ZOCCOLO ai zis ca nu crezi ca o sa vina multi belgieni.Am auzit si eu de ceva de genul 130...e absurd.Ai vazut cati au fost cu nemtii?o fi Germania mai aproape da sa fim seriosi,e un meci mult mai important asta.Ii fac belgienii pe stelisti si la galerie si pe teren,o sa vezi.
alexemilian
Vad ca discutati intre voi; o puteti face si pe mail.
Eu tin cu echipele romanesti, nu cu strainii.
ZOCCOLO DURO
Multumim pt. sfat....Daca nu-ti place nu citi....Iar referitor la faptul ca tu susti toate echipele romanesti.....In lumea fotbalului sunt 2 categorii de suporteri....Ultrasii si simpatizantii....Consider ca tu faci parte din a doua categorie....Eu unul nu voi tine cu steaua niciodata.....
qsl111
si eu tin cu echipele romanesti...otelul de ex:)si cu gloria in intertoto am tinut:)acuma tin cu standard...am si uitat cu cine joaca:)
ZOCCOLO DURO
Bai nene ...ce tot o aburim aici ?! In lumea asta exista o singura echipa ....si asta e DINAMO BUCURESTI !!! Ceilalti ne sunt dusmani ....Iar voi cei echidistanti .....ori cu noi ori contra noastra....Nu e loc de mai multe echipe....ODIAMO TUTTI !!! Cum sa sustin niste tigani...? Toata viata avem de suferit din cauza ciorilor...oriunde in lumea asta imaginea Romaniei este alaturata si confundata cu tiganii....Iar lucrul asta ne -a facut sa avem de tras enorm pt. a schimba imaginea noastra....De spurcati nici nu mai vorbesc....de cate ori nu ne intrebau ce am facut cu 17 Nentori sau alte perle si ca ei au castigat Cupa Campionilor si alte aberatii....Cum bai fratilor sa tin cu oierii astia? Imi aduc aminte cate nopti nedormite am avut din cauza bastarzilor astia....si acum sa fiu alaturi de ei? Cred ca glumiti sau chiar nu tineti sau suferiti pt. Dinamo......Cu riscul ca voi fi scos din acest forum scriu si strig din toata inima muşeţel STEAUAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x
ZOCCOLO DURO
.......asta e..... icon_cry.gif
Sezran
te-ai uitat la din dragoste?
nico
SI EU RISC EXCLUDEREA DIN FORUM SI STRIG CLANTA steaua!!!!!!! :comando:
nico
ARBITRII SI CE AU MANCAT DIN wc-uri AU DUS steaua LA VICTORIE! CAT BULAN,SA NU JOCI ABSOLUT NIMIC SI SA BATI CU 2-0!FARA NICI UN SUT PE POARTA(munteanu tragea pe langa,un autogol si un gol din offside)ASTA E TOT CE AU PUTUT spurcatii.SI ACUM IAR SE VAD MARE ECHIPA,URLA PRESA DE CE FACE zanga boi,iar jiji SE VEDE ABRAMOVICI SI BERLUSCONI LA UN LOC!
ZOCCOLO DURO
ce mizerie ....bai nene ,dar cat bulan mai au astia???!!!!!
INCREDIBIL !!!
ce din dragoste...??? Cand si-a dat ala autogol,am explodat de bucurie ....credeam ca i-a ars pe spurcati....si de unde? si-a bagat-o singur in poarta....GLUMESC .mortii masi de prost...nu mai am cuvinte....
1948
qsl111 da` cu ceahlaul n`ai tinut cand a jucat cu Juventus ?!?!?! :))
apropo ... nu`mi vine sa cred cat noroc pot sa aiba stelistii ... iar au castigat in maniera lor specifica ...
Anonymous
si eu tin cu echipele romanesti, atata doar ca singura bucurie o am cand pierde steaua...vorba lui borcica: sa faca puncte da' sa nu se califice....
qsl111
Ma hai sa lamuresc ceva.Da,am tinut si cu ceahlaul si tin cu orice echipa in afara de cele cateva pe care nu le pot suporta.Sunt 2 feluri de suporteri,si nu ultrasii si restul cum zicea zocolo,ci cei care pun echipa de club in fata nationalei si cei care pun nationala in fata echipei de club.Pentru mine,Dinamo e mai importanta decat nationala.Daca intrebi un fan al lui Celtic de victoria lor in fata Rusiei de prin 90,nu stiu exact,cand era portar Lev Iasin ala sau cum il cheama la rusi,o sa strambe din nas pt ca a dat gol McCoist...atacantul lui Rangers.Spuneti-mi mie cum dracu sa tin eu cu Steaua in Uefa sau in orice alta competitie eurpeana daca astfel imaginea clubului meu se deterioreaza...V-am spus,Dinamo e mai important decat Romania.Si asa ar trebui sa fie pt toti suporterii din toata lumea,imaginea propiului club ar trebui sa fie mai importanta decat imaginea tarii.Ma oameni buni,ziarele din afara,daca se califica Steaua in primavara,o sa scrie in primul rand ceva de genul :"Steaua,o fosta castigatoare a CCE,a jucat cu...."Unde apare Romania in chestia asta?Va intreb pe voi cei care ati tinut cu ei aseara!Aaa,poate vreti sa spuneti ca asa mai creste coeficientul Romaniei sau alte vrajeli.Ganditi-va ca astfel creste coeficientul Stelei in primul rand!Si daca ea avea 17 puncte la inceputul sezonuli asta datorita performantei europene de acum 5 ani,cand a acumulat 9 puncte,si cum coeficientul se calculeaza pe 5 ani,ganditi-va ca acum are sanse mari sa isi mareasca cele 17 puncte...Si cum noi acum 5 ani am avut 4,5 puncte parca si acum am scos vreo 2-3,ganditi-va ca o sa avem ceva de genul 10 pct si ei 20!!!Spuneti-mi cum dracu pot sa tin cu ei??!!!Crdteti ca ma simt bine stiind ca ei bat in Europa si multi dintre oamenii care si asa nu vin la noi la stadion o sa devina stelisti???Stiu si eu persoane care voiau sa se faca dinamoviste cand jucam noi frumos prin 2000.Astia sunt majoritatea oamenilor care vin pe stadioane,nu ultrasii si nici cei ca mine care nu sunt ultra dar merg meci de meci si chiar cred in ceva.Copiii tin cu invingatorii zicea Lucescu odata,spuneti-mi mie cum dracu sa tina cineva cu noi?Daca bate Steaua???Va doresc tuturor celor care i-ati sustinut aseara multe meciuri frumosse sezonul asta european,si eu sincer cred ca discutia nu-si mai are sensul pe acest forum .
ZOCCOLO DURO
referitor la categoriile de suporteri....parerea mea este alta decat a ta...dar asta nu conteaza....Iar referitor la discutiile de pe forum,propune tu ceva mai interesant....
sempre ultras !!!
qsl111
ma refeream la faptul ca poate nu e o idee buna sa vorbim de Steaua aici:) E un pic de barfa,si nu-mi prea place barfa...De asta nu postez la pareri despre jucatori...
flaviusO
Da, e nedrept... ei bat un jeg de echipa (scuze Vlad, dar Standard asa a jucat aseara) si noi care am invins anul trecut pe Sahtior ce dreq facem!!! Belim păstîrnacul si tre' sa batem echipe mult mai valoroase!! Ce dracu se compara Partizan cu TSKA Sofia!!! Pe dracu!! Daca culmea ii bateam pe sarbi am fi jucat in vreo grupa cu Lazio, Villareal, Benfica si Stuttgart!!! Sa-i fut in gura pe toti stelistii!!!

Oricum sper sa i se sparga bulanul lui Zenga in meciul retur cu noi!!!
freaka
la ce ora se pleaca spre tiganie duminica?
alexemilian
Cred ca qsl111 are dreptate cu felul in care clasifica suporterii: "cei care pun echipa de club in fata nationalei si cei care pun nationala in fata echipei de club". Exact la asta m-am gandit si eu cand am vazut tema discutiei. Iar pentru mine lucrurile sunt clare: ROMANIA inainte de toate. Pentru el, echipa de club este mai importanta.
Evident, eu zic ca am dreptate :-) Romania inseamna mai mult decat un club intr-un oras. Este istoria, cultura, civlizatie, traditie etc. Si un club de fotbal poate avea macar o parte din lucrurile acestea dar la o scara mult mai mica.

Un altul poate veni si spune ca nici macar echipa nationala nu conteaza atat de mult pe cat conteaza fotbalul ca filozofie de viata etc.
Schatten
aloo nea alexemilian, bre Romania as in echipa nationala e una, si Romania as in tara e cu totu altceva, asa ca nu inteleg discursu cu istoria cultura etc
Anonymous
QUOTE(alexemilian)
Romania inseamna mai mult decat un club intr-un oras. Este istoria, cultura, civlizatie, traditie etc. Si un club de fotbal poate avea macar o parte din lucrurile acestea dar la o scara mult mai mica.
Un altul poate veni si spune ca nici macar echipa nationala nu conteaza atat de mult pe cat conteaza fotbalul ca filozofie de viata etc.

kakaia kultura??? kakaia traditia???
crezul românului a fost, este si va fi: "mai bine sa moara capra vecinului"
eroul românului: ciobanul din mioritza
traditie:intoarcerea armelor (citeste "tradare, tradare, tradare) ori de cate ori puteam sa ne dam smekeri (intreba-i de nemti in primul rand)
alexemilian
Si fotbalul face parte din viata sociala si culturala a Romaniei; fotbalul participa la modul nostru de a gandi iar Romania fotbalul este romanesc, nu dinamovist sau stelist etc.

Iar cand o echipa romaneasca joaca cu una straina, o sustin pe aia romaneasca indiferent care este pentru ca este romaneasca, pt ca ma reprezinta ca cetatean roman, pt ca vreau sa castige. O echipa romaneasca ce merge departe in Cupele Europene nu poate dauna celorlalte; fie le lasa la acelasi nivel, fie competitia le face si pe celelalte sa creasca.
Sezran
ar cam fi cazul sa inceiem topicul asta. joi ora 20 a venit si s-a dus. sa mergem si noi mai departe.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.