COSMIN C
Aug 25 2008, 10:41 PM
Sambata jucam cu U Craiova. Partida a fot deja prefatata in emisiunea Fanatik Show la care a fost invitat Borcea. Mititelu a intrat in direct, ne-a periat putin, cica avem lot bun, bla, bla, dar pana la urma si-a dat in petic si a cerut arbitri straini. Se teme cica de zambetul lui Borcea caruia nu-i rezista nici un arbitru din Romania.
Dinamo - U Craiova se joaca sambata de la scorul de 46 - 22 pentru Dinamo. Din cele 86 de partide 18 s-au terminat la egalitate. In Stefan cel Mare s-au jucat 43 de meciuri, Dinamo a castigat 31, Craiova 3 si 9 s-au terminat egal.
Meciul incepe la ora 20:45 si cica e de importanta nationala, prin urmare il transmite Antena.
antisteaua
Aug 25 2008, 10:57 PM
Pai este ca pe gașca slugilor proaste tv nu primesc bani multi pe publicitate. Pe antena se poate uita toata lumea pe cand pe gașca slugilor proaste ...
Hai ca parca vad ca in etapa a zecea toate meciurile vor fi pe antena si nenea ioanitOAIA isi face procesul lui cu 5 telespectatori care sufera de insomnie.
In privinta adversarului sa spunem ca este unul incomod dar care in mod normal nu ne poate pune prea multe probleme, decat daca noi ni le facem singuri. Importanta nationala este data doar de traditie, echipa Craiovei de azi nu mai are puterea si spiritul echipei care castiga campionatul la inceputul anilor 80.
COSMIN C
Aug 25 2008, 11:02 PM
Daca e aude Mititelu te ineaca in Jiu.
Khan
Aug 25 2008, 11:14 PM
sper ca meciul asta sa fie la fel ca cel de anul trecut si anume sa jucam la fel de prost cum am facut-o in primele meciuri din acest sezon dupa care odata ce jucatorii au simtit mirosul de praz sa se trezeasca la realitate si sa joace bine restul sezonului.
asteptam cu interes infuzia de praz care ne trezeste la realitate
antisteaua
Aug 25 2008, 11:32 PM
@Cosmin
Datorita personajelor mititele fotbalul va ajunge precum politica. Daca iti amintesti la inceputul anilor 90 se spunea ca toata lumea se pricepe la politica si la fotbal. Era imposibil ca doi oameni sa se intalneasca si sa nu discute despre nea nelu, ratiu si campeanu si despre fotbal.
In ziua de azi Ratiu si Campeanu sunt istorie, locul lor fiind luat de urmasii lui Dinu Paturica. Din pacate urmasii lui Paturica au intrat si in fotbal si cred ca in 3-4 ani fotbalul va avea aceeasi audienta la tv ca si politica: adica ii va interesa doar pe cei direct interesati (care pot fura ceva de acolo).
Eu, daca ma duc la restaurant, ma intereseaza cum face bucatarul mancarea si cum sunt servit, nicidecum ce zice patronul despre restaurantul lui; daca ma duc la cinema ma intereseaza sa vad cum joaca actorii, ma intereseaza povestea filmului si nu ce spune producatorul despre film, daca ma duc la teatru ma intereseaza sa-i vad pe Beligan, pe Marin Moraru, pe Dinica sau pe alt actor si nu ma intereseaza ce zice si cum se lauda directorul teatrului. In ziua in care ma voi duce la restaurant si ma voi hrani cu vorbele patronului voi suferi de foame. In ziua in care voi merge la cinema si voi asculta discursul producatorilor voi suferi de lipsa de distractie. In ziua in care voi merge la teatru si in loc de piesa de teatru il voi vedea pe directorul teatrului vorbind despre realizarile si eforturile lui voi suferi de lipsa de cultura.
Din pacate deja sufar ca nu am fotbal. Vreau si eu sa ma uit la sport si in loc sa vad chestii care tin de fotbal vad chestii care tin de can can, de valize dubioase mai ceva decat elodia, de balacareala si de lipsa celor 7 ani de acasa. In ziua de azi fotbalul = politica = ala e mai prost decat mine.
Toata chestia asta ma face sa spun: N-ai cu cine ma! Niste tarani....
COSMIN C
Aug 25 2008, 11:40 PM
Aata nu inseamna ca daca vede Mtitelu ca spui ca echipa lui de azi e departe rau de o anumita echipa a Craiovei nu te ineaca in Jiu.
antisteaua
Aug 25 2008, 11:41 PM
Daca tot vrea sa ma inece atunci reformulez:
N-ai cu cine ma! Niste mititei....
COSMIN C
Aug 25 2008, 11:50 PM
Mititelu: "La Craiova sunt vreo doua, trei sute de dinamovisti"
Ei? Care sunteti dinamovisti din Craiova? Facem pana sambata un recensamant?
cosmin targoviste
Aug 26 2008, 08:27 AM
Eu am votat cu egalul.
Morpheuss
Aug 26 2008, 08:44 AM
In mod normal ar trebui sa invingem. Dar sa asteptam si parerea lui Bostina&Co.
djmihaitza
Aug 26 2008, 08:58 AM
"Cinci dintre componentii formatiei Universitatea Craiova, Silviu Lung Jr., Radu Barbu, Valerica Gaman, Dragos Firtulescu si Sorin Busu, au trecut cu dreptul de primele probe ale examenelor de Bac. Lung Jr. a primit note de 10 la Limba romana si Limba franceza, Radu Barbu a luat 9,5 la Romana si 10 la Engleza, Gaman a luat 8 la Romana si 10 la Engleza, Firtulescu a luat 6 la Romana si 10 la Engleza, iar Busu a luat 6 la Romana si 8,5 la Engleza. Cosmin Gangioveanu a ratat examenele de Bac din cauza deplasarii cu tineretul in Tara Galilor."Deci ii batem, or sa fie obositi din cauza bacului (sesiunea de toamna).
COSMIN C
Aug 26 2008, 09:29 AM
Mama, numai 10 la engleza, ce tari sunt.
djmihaitza
Aug 26 2008, 10:01 AM
De unde deducem ca stau bine la oral, deci nu vor avea probleme sambata seara sa primeasca ce le va da PCH-ul publicul bucurestean prezent in "Groapa".
redmania
Aug 26 2008, 10:52 AM
Spunem de actionari ca sunt aroganti, plini de basini, cu declaratii tampite gen "Jihadul" dar uitati-va la poll-ul de mai sus... Nu suntem cu nimic mai buni decat Porcimea...
Cred ca o sa batem greu dar o sa batem...2-0, 2-1.
COSMIN C
Aug 26 2008, 11:46 AM
Mitici, ce sa ceri de la noi. Sa-l vezi p-ala din etapa 14.

Sau poate ar fi mai bine sa eviti topicul despre meci in perioada aia.
Max
Aug 26 2008, 12:15 PM
Cica, daca il vezi pa unu care miroase a prost, face pe prostu, e prost facut gramada , nu-i mia zici "Ba prostule", ca-l faci sa rada.
Ii zici sec '' Bai Craiova''!
redmania
Aug 26 2008, 01:13 PM
Cosmin, n-ar fi mai bine sa putem "face" aceste "arogante" dupa meci ? La asta m-am referit, nu la mitici.
S-apoi cu poll-ul de mai sus lovesti si in oltenii dinamovisti, DINAMO fiind un brand national si nu doar un brand de Obor cum se incearca sa ni se arate cu prazul in poll.
djmihaitza
Aug 26 2008, 01:21 PM
Cum DINAMO este un brand national, prazul este un brand al Olteniei, regiune din care face parte si mun. Craiova (unde brand = marcă). Nu vad cu ce deranjeaza poll-ul.
Ai vazut tu caini innebuniti dupa praz?
red_dogvitan
Aug 26 2008, 02:28 PM
Invingem cu 2-0....gol Bratu si Danciulescu
nicolle_reddog4ever
Aug 26 2008, 03:35 PM
Nu stiu ce scor o sa fie sau cine va marca, da' cert e ca TREBUIE sa castigam! Forza
Florin_Dinamo
Aug 26 2008, 06:30 PM
Cum ne-am obisnuit... meci slab, eventual 3 puncte.
anmini
Aug 26 2008, 06:37 PM

daca nu au treaba in zona cu prazul, de ce la orice meci la care am fost la Tg Jiu vin aia la stadion cu prazul dupa ei? o fi vreo vraja, ceva?
mihaiul90
Aug 27 2008, 06:08 PM
Am si eu o nelamurire... pana la urma exista sau nu vreo reducere la abonament pentru elevi si studenti ? Pe prima pagina asa scrie si asa scria si in urma cu 2 saptamani, dar cand am fost la stadion inainte de meciul cu gloria buzau, tanti aia care face abonamente mi-a spus ca nu a auzit de vreo reducere

Cum e pana la urma ? La noi ca la nimeni... doar suntem Dinamo
Me_Sama
Aug 27 2008, 06:15 PM
Ieri era pus un afis la stadion in care scria ca ofera reducere pentru elevi si studenti. Din pacate, casele erau inchise. Probabil ca afisul dispare cand se deschid casele
Hatzu
Aug 28 2008, 10:11 AM
Meci dupa cum ne-a obisnuit Dinamo in acest inceput de campionat, anost, slab, cu emotii si poate poate daac avem un mare noroc o sa facem 3 puncte, dar nu cred, mi-e tare frica de meciul asta ca si de orice alt meci in care jucam cu o echipa care nu mimeaza fotbalul ci chiar il practica...
nicolle_reddog4ever
Aug 28 2008, 11:01 AM
@Mihaiul90: Daca te-ai dus sa iti faci abonament trebuia sa incerc si la alta casa...cand am fost eu era afisul in geam deci tind sa cred ca e reducere...daca te-ai dus dupa bilet n-ai ce reducere sa iei.
cane loco
Aug 28 2008, 12:30 PM
Sunt de parere ca daca Rednic il baga pe Danciulescu si Bratu in atac si il lasa pe Niculae pentru repriza a doua ii batem lejer pe taranoi, totul e in tactica lui Rednic, sa vedem daca intra si Julio Cesar, cum se misca ce joc are.
COSMIN C
Aug 28 2008, 09:18 PM
Da' astia mai vin la meci sau tin doliu dupa Caiac?
Amn_Googly87
Aug 28 2008, 09:20 PM
In opinia mea e important sa nu joace bostina - vreau sa-l vad pe thiago din primul minut si pe Cristea in centru, nu pe stanga.
Clau_Goool
Aug 29 2008, 11:03 AM
Pfuuuuai iara miros de praz. Ma putem lipsi de astia, dar asta e istoria joaca si astia in prima liga mioritica.
Sper sa nu mai traiesc emotia meciului din sezonul trecut din Groapa si sa vad acum doar goluri pe banda
rulanta de-ale lui Danciu, Bratone sau Sageata. Fie si Lobby sa dea gol, numa sa le inchidem gura la
mititeii astia.
Clau_Goool
Aug 29 2008, 11:15 AM
Si ne macelariti ?!?
Mihai11
Aug 29 2008, 11:22 AM

veniti pe dracu.. ca va tine mititelu la distanta si respect.. haha ce gluma buna... NU Fumati in prezenta oltenilor... riscati sa bubuiti odata cu ei...
"venim... venim... mai multi ca niciodata...."... Mai multi ca acum cativa ani (1..2?) (CAND ERATI IN B) si v-au alergat CAINII prin BUCURESTI?
On Topic:... meciul nu o sa fie greu, le dam clasa...
COSMIN C
Aug 29 2008, 11:23 AM
QUOTE(maxima @ 29 Aug 2008, 12:12)

venim... venim... mai multi ca niciodata....
Cu canoea?
cosmin targoviste
Aug 29 2008, 11:24 AM
QUOTE(maxima @ 29 Aug 2008, 12:12)

venim... venim... mai multi ca niciodata....
de venit,nu va opreste nimeni sa veniti,dar nu o sa intrati
Clau_Goool
Aug 29 2008, 11:29 AM
Lasati-l oameni buni sa vina, ca s-a saturat omu de manelisti si de caiaci. Mai iese si omul in lume,
mai vede si el cum e la oras. Ce rai sunteti !
COSMIN C
Aug 29 2008, 11:32 AM
Sa veniti de dimineata sa prindeti si voi loc in pietele alea deschise de Oprescu, vindeti prazul, mai faceti un ban gramada.
dudu1961
Aug 29 2008, 11:33 AM
Nu vin ma ca sint in doliu
Daca ii mai batem si noi , vor tine doliu un an intreg .
djmihaitza
Aug 29 2008, 11:45 AM
Praziliene, jegul Capitalei se scurge pe la periferii... Cauta-l prin ghena sau sub pod!
Pastreaza-ti bunul simt daca vrei sa mai stai la o caterinca cu noi.
COSMIN C
Aug 29 2008, 11:46 AM
Daca n-ai fi un jeg de Jiu ai fi simpatic cu optimismul tau.
maxximm
Aug 29 2008, 11:47 AM
in alta ordine de idei... speram sa vedem un meci frumos maine si o coregrafie buna din partea ambelor grupuri.
si fara probleme in afara stadionului.
Clau_Goool
Aug 29 2008, 11:48 AM
Cred ca si-a facut ochelari de world trade center mititelu cont pe DinamoMania si vrea sa ne sperie.
Mititele du-te dupa caiac canoe ala !
djmihaitza
Aug 29 2008, 11:50 AM
QUOTE(maxima @ 29 Aug 2008, 12:47)

speram sa vedem un meci frumos maine si o coregrafie buna din partea ambelor grupuri.
si fara probleme in afara stadionului.
Poate din partea grupului nostru... Am inteles ca s-a dezis Mitichelu' de voi si FC Dinamo nu v-a rezervat nici un sector in "Groapa". Cu siguranta, daca veniti, aveti cazarea asigurata in duba...
maxximm
Aug 29 2008, 11:52 AM
lucrurile nu stau chiar asa... se vor rezolva problemele... vom fi in tribune.
bafta la coregrafie!
ps: dupa cum vezi am un ton constructiv....
dudu1961
Aug 29 2008, 11:56 AM
Si vocabularul ar trebui sa-l ai la fel , daca tot esti musafir !
maxximm
Aug 29 2008, 11:58 AM
bine, bine... scuze pentru cei pe care i-am jignit...
mai pleaca Moti pana la urma la lazio?
Mihai11
Aug 29 2008, 12:19 PM
Eu unul nu cred ca mai pleaca... Cred ca am luat-o razna, da m-a uns un pic Borcea pe inima cu Tamas si tin sa il cred ca nu pleaca..
Daca ii dau astia drumul, apoi degeaba l-au adus pe Tamas... dai cioara din mana pe ce-a de pe gard... fixxxxxx... pixxxxxx... Eu cred ca astia l-au tinut pana azi sa vada cu cine picam... daca e meciul greu... il tinem... daca nu... o sa plece..
costin91
Aug 29 2008, 06:56 PM
Eu nu cred ca pleaca. Dar cred ca batem Craiova.Greu...dar luam 3 puncte.
SunGod
Aug 29 2008, 07:13 PM
Parca imi si imaginez caruta cu olteni trecand pe Stefan cel Mare pazita de jandarmi si mailatii toti 50 claie peste gramada
djmihaitza
Aug 29 2008, 07:18 PM
QUOTE(maxima @ 29 Aug 2008, 12:58)

mai pleaca Moti pana la urma la lazio?
Mai pleaca Andrei Ionescu la spurkkati?
Parca zicea
brutaru' vostru ca nu mai vinde nici un jucator in Bucuresti!
Hai ca poate-l pierdeti si pe Gangioveanu prin Stefan cel Mare, cum ati patit cu A. Ionescu.
Mihai11
Aug 29 2008, 10:44 PM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.