Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo 1-0 U. Craiova
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2, 3
ARIANUL
QUOTE(COSMIN C @ 25 Aug 2008, 22:41) *
Sambata jucam cu U Craiova. Partida a fot deja prefatata in emisiunea Fanatik Show la care a fost invitat Borcea. Mititelu a intrat in direct, ne-a periat putin, cica avem lot bun, bla, bla, dar pana la urma si-a dat in petic si a cerut arbitri straini. Se teme cica de zambetul lui Borcea caruia nu-i rezista nici un arbitru din Romania.
Dinamo - U Craiova se joaca sambata de la scorul de 46 - 22 pentru Dinamo. Din cele 86 de partide 18 s-au terminat la egalitate. In Stefan cel Mare s-au jucat 43 de meciuri, Dinamo a castigat 31, Craiova 3 si 9 s-au terminat egal.

Meciul incepe la ora 20:45 si cica e de importanta nationala, prin urmare il transmite Antena.

Sa-i batem iar pe increzutzii astia , fanfaronii care cred ca vor pleca cu punct din groapa !!!
Mi-ar place sa le dam iar 4-0 sa se linisteasca !
SOPRA TUTTI SIAMO NOI !
bigbobo
Sper sa-i readucem pe olteni cu picioarele pe pamant...
Max
verystrange.gif Cica...
Care este diferenta dintre oltean si un satelit (ca sa iti tin isonu' )?
Satelitul se plimba printre stele, iar olteanul printre fraieri.
Max
Vreau ca Dinamo sa piarda diseara si sa demita antrenorul.
Aduceti cainele acasa, sa vina ANDO !
SunGod
QUOTE(Gică Contra @ 30 Aug 2008, 13:00) *

Si ce sa faca Ando la Dinamo iar sa pierdem 7 meciuri la rand...nu vezi ce varza a iesit la Cluj...Rednic e bine acum la Dinamo
The Game
Cred ca ati uitat ca mai nou un antrenor care a antrenat o echipa din Liga 1 nu mai poate antrena alta echipa din Romania in acelasi sezon.
radu
Din pacate Ando a castigat doar cupe si campionate. In Eurpoa nu am contat cu el. Nu sunt fan Rednic dar nici Ando.
crisdinamo
Din pacate pt el,Ando plateste scump jocul slab pe care il practica de la inceputul lui 2008.
Nu a fost in stare sa-i scoata din criza,putea chiar pierde campionatul pe final,daca nu le dadeam noi si cioroii meciul.Imi pare rau de el,ca nu apuca sa cunoasca grupele LC...
Dinamo-Craiova 2-0
Goluri Bratu si Danciulescu HAITA_DINAMO.gif
dudu1961
Corect , Game .
Si apoi ce facem iar facem ca anul trecut schimbam antrenorii ca pe ciorapi ?!
Mie imi ajunge !
Cit despre Ando chiar imi pare rau de el , dar si el e de vina , ii oboseste prea mult ,asa a facut si la Sportul si la noi !
Are el un stil mai aparte de a antrena !
reddog_sv
Ando sa antrneze o echipa puternica de afara iar noi batem prazarii cu 3-1
bigbobo

La campionatul european erai intrigat si acid la adresa celor care-si doreau sa piarda Romania. Ando va mai avea sansa lui, dar nu in viitorul prea apropiat. Acum sa ne vedem de ale noastre si sa speram intr-o victorie cu prazarii...
Max
Aici vorbim de Dinamo cu rednic si nu de Romania cu piturca.
cosmin targoviste
Andone nu mai poate antrena in prima liga in acest sezon.
@radu-asa e,in Europa nu a facut mare branza,dar sa nu uitam totusi ca a jucat cu echipe mari : Manchester United,Marseille,TSKA Moscova(pe care a si batut-o),etc. Oricum o sa mai antreneze la Dinamo Ando.deocamdata sa luam noi campionatul,si cu turcu pe banca.
Morpheuss

Cand am zis anul trecut ceva de genul asta(numai ca era vorba de conducere, nu de antrenor), m-ai facut praf nono.gif

Sper sa castigam. Si sa ramana nea Mircea o mie de ani. Stramb, drept, cum o fi.Click to view attachment
Me_Sama
E o mare greseala sa va doriti sa pierda Dinamo ca sa fie demis Rednic. La ce clauza are in contract, nu va fi demis prea usor, decat daca va vrea si el sa plece, pentru ca acel contract sa fie desfiintat prin acordul de vointa al ambelor parti. Actionarilor nu le va conveni sa ii dea 1 milion de euro doar ca sa il aduca pe Ando.In plus, Ando nu are voie sa antreneze o echipa din Liga 1 sezonul acesta. Asa ca haideti sa lasam teoriile la o parte si sa fim alaturi de echipa. Dinamo trebuie sa invinga in seara asta si noi trebuie sa luam campionatul. Trebuie sa avem un parcurs cat mai lung in Cupa UEFA si anul viitor sa jucam in Champions League.
caine_berceni
Lasati-ne sa ne pregatim pt. Champions League
bigbobo
Ropo du-te taticu la rugby... Esti fara scapare...
antisteaua
Jos palaria. Asta e Dinamo pe care mi-l doresc eu. Asa daruire si lupta de mult timp nu am vazut.
Dar arbitrul ala prea mirosea a praz
bigbobo
Bravo baietii... Felicitari... Uff ce meci greu am avut...
dinamodgirl
Bravo baietii asa va vreau!!!!
bigbobo
Sper sa-i dea lu' Ropo 4 etape de suspendare si daca se poate si o amenda consistenta din partea clubului... Nu se mai pot tolera "mitocaniile" acestuia meci de meci...
Florin_Dinamo
Bratu cam pe langa azi. Da in repriza 2a am jucat destul de bine...
red_dog 4 ever
la olteni muşeţel la olteni.Daca joaca asa in fiecare meci nu ne sta nimeni in cale,eu propun sa jucam de la inceput cu un jucator mai putin ca vad ca ne merge mai bine
SunGod
QUOTE(bigbobo @ 30 Aug 2008, 22:58) *
Sper sa-i dea lu' Ropo 4 etape de suspendare si daca se poate si o amenda consistenta din partea clubului... Nu se mai pot tolera "mitocaniile" acestuia meci de meci...

Si cu cine sa jucam la mijloc,iar cu Bostina?sau poate Mortalu..ropo de bine de rau are vointa si are suflet in rest HAITA_DINAMO.gif
Morpheuss
Nu i se poate anula cartonasul rosu lui Cesar? icon_rolleyes.gif A fost gratuit. Sper ca au vazut Comisiile curului si o sa ia masuri.
anti-spurky
Sper si eu sa se intample ceva cu Julio Cesar,pt a evolua in etapa viitoare.
cane loco
da, un meci cu adevarat palpitant, am jucat cu daruire si am aratat ca si in 9 oameni am fost mai buni ca ei, muuuuult praz cu maciulie pentru toti taranii de la craiova si in special in seara asta pentru boschetarul ala australopitec mitchell sau cum kilul meu l-o chema, ce dracu' ba nene il bruschezi pe Lobont ca sa intre mingea in poarta si sa il calci pe cap pe Moti, jegul merita nu 10 etape de suspendare, merita tot sezonul si sa plece la el in pustia aia australiana sa faca sedinte de supravietuire.De asemenea multa gimba si la limba arbitrului din seara asta, pe rahatul asta cu fluier sigur l-a platit cineva, ce a facut Cesar de ii da rosu nu am inteles, oricum am batut si arbitrul a luat taca.Marius Niculae a fost meserias, la fel si Lobont, pacat de Bratone ca nu se concentreaza in fata portii, ca in rest e atacant mare, Moti a aratat ca nu trebuie transferat asa aiurea, minusuri Cristea si nea Ropotan.
Inca o data taranii de la craiova au aratat ca sunt praf, niste plugari frustrati care au mai multe in comun cu caiac-canoe pakistanezul mafiot decat cu fotbalul.Taranilor, go home ba in australia, muica.
cane loco
le-am dat-o la nanau caiacistilor craioveni, si cu doi oameni in minus i-am batut, s-a vazut valoarea noastra fata de consumatorii de praz, pana si caiac sefu' mititelu nu a mai aberat cum facea pana acum.craiovenilor urmati-l pe caiac-canoe ala, mai vedeti si voi peisaje, nu gradina cu legume si porumb.
reddog_sv
Rar am mai vazut 2 reprize atat de opuse..daca in prima faceam spume de nervi, in a doua a rasarit fotbalul mult-asteptat.
Arbitru cretin ca asta numai in filmele cu prosti...dar pe de o parte poate e bine ca a fost asa..pentru ca experienta Gaz Metan se putea repeta, de data asta cu egalare...ca sa nu mai spun in ce situatie am fi fost daca era eliminat Lobby
Moti si-a revenit...in mare parte datorita fanilor....si declaratia de dupa meci e relevanta..
Tamas noroc ca s-a accidentat ca ne nenorocea meciul asta..poate in astea 2 saptamani isi baga si el mintile in cap icon_rolleyes.gif
dudu1961
Ei , da , deci se poate !
Propun de la meciul de ieri sa jucam in 9 , se vede treaba ca asa se alearga se da pase mai bune , decit in 11 !
Doau reprize COMPLET diferite , o prima repriza 0-barat si o a doua repriza de vis , daca ratarile alea monumentale ale lui Bratu erau goluri , cred ca puteam spune ca echipa noastra se poate bate cu oricine (vorbesc de afara !) fara sa avem emotii !
radu
Pai da sa jucam cu Ropotan in minus ca ne-a prins bine.
Crap
am ratat cam mult.

nenea Julio "sesar" inafara de faptu ca e inalt nu vad nimic la el ( si ca e negru )

eu m-am intristat cand am vazut autocarele lu craiova cu suporteri blocati la intrarea in Bucuresti :( :D

se pare ca s-au impacat Bratu cu Niculae :D
Mirunik
Crap ``nenea Julio "sesar" inafara de faptu ca e inalt nu vad nimic la el ( si ca e negru ) ``

Poi, poate ajuta daca iti tragi fularul de pe ochi... drunk.gif
Clau_Goool
A fost un meci interesant, dar care mi-a dat si cateva emotii din partea alor nostri. Importante sunt cele 3 puncte, dar am observat ca mai bine am jucat in 9 decat in 10(pe ropo nu-l bag in ecuatie, el practic neexistand). Mi-a placut foarte mult determinarea de care au dat dovada dupa eliminari. Iar Marius Niculae este cel mai adevarat cu putinta, daca am avea mai multi jucatori ca si el am fi mari de tot. Pacat ca nu i-am batut mai tare, dar este bine si asa. Pacat ca la urm meci jucam fara Julio, iar in locul lui Ropo s-a gasi altul mai bun care sa nu sara ca`n piscina sau sa fie eliminat asa usor.
COSMIN C
QUOTE(maxima @ 29 Aug 2008, 12:12) *
venim... venim... mai multi ca niciodata....

Venirati? Cat de multi? Cata frunza, cata iarba?

Stiu, intreb degeaba, nu mai ai acum tupeul dinainte de meci. ceuameni.gif
The Game
Ai grija ca-l pune pe postasu' pe tine. icon_lol.gif
Max
QUOTE(dennis_reddog @ 30 Aug 2008, 18:17) *
Cand am zis anul trecut ceva de genul asta(numai ca era vorba de conducere, nu de antrenor), m-ai facut praf nono.gif

Arata-mi unde si imi cer scuze...
marcher
Nu va mai certati...am batut o echipa extrem de valoroasa, de mare perspectiva si cu un jucator de talie internationala, Costea. Acest baiat e cel mai bun produs al fotbalului romanesc din ultimii ani. Sa traiasca mama lui c-a facut asa flacau. Iar pentru ai nostri...jos palaria, se pare ca incepe sa mearga jucaria.
Max
QUOTE(cosmin targoviste @ 30 Aug 2008, 18:15) *
Andone nu mai poate antrena in prima liga in acest sezon.

Cine ii interzice ?
Leaveyou
Cât este Turcu la noi Andone nu vine. Și, sincer, nici n-are ce să caute acuma.
bigbobo
De acord... Rednic trebuie sa ramana minim 2 ani...
cosmin targoviste
QUOTE(Gică Contra @ 1 Sep 2008, 8:21) *
Cine ii interzice ?

Ultimele reglementari prevad acest lucru.
Leaveyou
Așa-i !
Dar cum stăturăți ? Camuflați ? 010.gif V-ați îmbrăcat în alb-roșu ...
cosmin targoviste
ati fost si printre noi si pe sub noi.
va deghizarati si intrarati,din pacate intrarati degeaba ca ai vostri nu facura nimic.
cosmin targoviste
Nu v-a lasat arbitrul? Pai ce vrei sa iti faca arbitrul daca nici cu un om in plus nu sunteti in stare?! hai luati cu paine si voi si gata...
Max
QUOTE(cosmin targoviste @ 1 Sep 2008, 9:53) *
Ultimele reglementari prevad acest lucru.

Te rog frumos arata-mi si mie unde scrie...

Cat despre meciul in sine.
Numa' Bratu a facut ca sa nu-i umilim in noua oameni.
Si gazonul , arata de parca ai fi zis ca-l arara oltenii pentru cultura de praz de toamna.
Mirunik
Iaca in Regulamentul frf privind Statutul Antrenorului art.17:
(1) Începand cu anul competitional 2008 – 2009, pe toata durata unui sezon, un antrenor va putea semna un contract de muncă:
a) cu o singură echipă din Liga I
b) cu o singură echipă din aceeiasi Serie în cazul cluburilor de Liga a 2 a, respectiv Liga a 3 a
Max
Ok...
Da' la negru nu merge ? (astept raspuns de la COSMIN C) tongue.gif
COSMIN C
Normal ca merge. Si la negru si la gri. taunt2.gif Acu nu ma pune sa spun si cum. bag.gif
Leaveyou
Spune dom'le tot ! busted_blue.gif 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.