COSMIN C
Aug 24 2008, 09:41 PM
Cu noroc am fi reusit un egal dar cum la noi nororcul e floare rara....
cosmin targoviste
Aug 24 2008, 09:52 PM
-Bostina,Ropotan ( ce naiba are cu noi tudor de ne chinuie cu asta si meciul viitor?! ) , Moti ( facem cheta sa ii luam bilet pentru roma ? )
+Tamas( a dat siguranta apararii in general,dar la golul 1 al crapizilor a comis-o ) ,Lobont.
joc:de la execrabil in jos. Redmania,iti dau cuvantul.
djmihaitza
Aug 24 2008, 10:02 PM
Distrusii: bostina, Ropotan (doua
galbene =
ROSU), Moti, Diakite, Marius Niculae, Danciulescu
Providentialii (adica cei care au limitat proportiile scorului): Homei, Lobont
Rednic a gresit complet schimbarile. Diakite nu e nici la degetul mic de la piciorul lui Torje. Thiago si Bratu au reusit o nimereala la golul nostru. Danciulescu in nota sa obisnuita ~ adica PRASTIE!!!
Amn_Googly87
Aug 24 2008, 10:02 PM
Minusuri: ROPOTAN - a dovedit ca nu are ce cauta la aceasta echipa. Cu mare parere de rau o spun dar nu are ce cauta la un club ca Dinamo. Are creier ZERO si din pacate nu poate compensa asta doar cu un entuziasm si ala necontrolat.
bostina - zero si el ca de obicei, am zis-o demult ca nu mai are ce cauta.
Cristea - slab azi, nu la fel de slab ca ropotan sau bostina dar ma asteptam de la el sa creeze mai multe faze periculoase plus ca de langa el s-a dat golul 1 desi acolo e mai mult vina lui Tamas.
Tamas - nu a jucat deloc rau dar e neintegrat si am platit pretul - am riscat, asta e - era oricum normal sa joace Tamas.
M.Niculae - Rednic a vrut probabil sa surprinda prin aceasta titularizare dar la Marius se vede lipsa pregatirii de vara si faptul ca nu se intelege cu Bratu - inca.
Plusuri:
HOMEI - marele castig al acestui inceput de sezon - fundasul dreapta de care aveam nevoie, am mai spus-o si o mai spun.
Lobont - cateva interventii foarte bune, foarte sigure, n-a avut ce sa faca la cele 2 goluri primite.
Restul - mediocritate ...
DiliBili
Aug 24 2008, 10:03 PM
cred ca ai vazut alt meci. Tamas nu a dat siguranta apararii, din contra a fost, la fel ca si Moti, veriga slaga din aparare
si sunteti dusi rau daca va legati de Danciu ... a intrat in min 76
Max
Aug 24 2008, 10:04 PM
Ciocu mic si joc de glezne la redmania
nicolle_reddog4ever
Aug 24 2008, 10:05 PM
Inca nu pot sa cred ca am pierdut, ca ne-am batut singuri. Am jucat slab...mult sub asteptari....si rednic...
Max
Aug 24 2008, 10:05 PM
Cel mai slab a fost rednic...pacat ca nu l-ati introdus si pe el in clasament.
cane loco
Aug 24 2008, 10:06 PM
cristea si cu bostina, nulitati in meciul asta, pe cristea asta ar trebui sa il dea la transferuri, e praf. Bratone a fost azi poate cel mai bun si Lobont, Tamas si cu Moti desi au avut greselile lor nu au jucat in rest rau.
antisteaua
Aug 24 2008, 10:06 PM
Mi-a placut Homei. Poate este fundasul dreapta de care aveam nevoie si sper sa confirme in meciurile ce vor urma.
dudu1961
Aug 24 2008, 10:07 PM
VAERZA ! TOTI !
O echipa de neispraviti care habar nu au cu mingea , sa nu stii sa pui un stop , sa dai o pasa ca lumea , si Bostina a reusit cit a fost in teren sa mai faca niste pase si centrari ca lumea si torje , de ce cel mai bun Lobont , care a fost bun asta seara ?!
Amn_Googly87
Aug 24 2008, 10:08 PM
Diakite n-are nici o vina ... el e mijlocas central nu dreapta. Initial Rednic a facut aceasta mutare si l-a trecut pe Cristea pe dreapta la rotatie cu Bostina si pe Diakite in centru, dupa care a intrat si Thiago in locul lui bostina pe flanc...
razvan_superdog
Aug 24 2008, 10:09 PM
+ Homei
Rezonabil: Lobont, Bratone, Pulhac
- Bostina (inexistent), Cristea (extrem de lent)
Slabut: Moti + Tamas, Torje, Niculae, Ropotan
Jocul echipei: slabut: apararea a gafat mult in zona centrala, mijlocul a fost extrem de lent si putin preocupat cu faza ofensiva, atacul prea putine mingi primite si jucate
Morpheuss
Aug 24 2008, 10:10 PM
+ Lobont
- Rednic-meci pierdut din cauza lu' Dom'Profesor.
-Tamas-probabil mahmur, Moti-cu gandul la Roma, Pulhac-cu gandul la ?, Bostina-ce mortii ma-sii cauta asta la Dinamo?, Cristea-

,Ropotan-"gaina fara cap"
Cuplul Bratu-Niculae n-are viitor. Sper ca a vazut Dom'profesor.
nicolle_reddog4ever
Aug 24 2008, 10:11 PM
Homei, Bratu si Lobont au fost singurii care s-au vazut in jocul de azi...restul slab inclusiv Diakite care n-a avut nicio treaba!!!
stef 22
Aug 24 2008, 10:12 PM
-Tamas, Moti, Pulhac, Ropotan, Niculae, Bostina, Torje
+Lobont, Homei
Joc foarte slab, victorie meritata a rapidului...
Amn_Googly87
Aug 24 2008, 10:12 PM
Daca castigam cu 1-0 nu mai zicea nimeni de Rednic nimic ... nu stiu in ce masura e vinovat pentru greselile din aparare. Vina lui Rednic este jocul subtire la mijloc - alta vina a lui Rednic este ca nu reuseste sa-l controleze pe Ropotan care trebuie neaparat scos din primul 11 ...
Deci are Rednic partea lui de vina fara discutie dar totusi, chiar si cu aceste minusuri puteam castiga fara probleme daca nu faceam 2 gafe monumentale in aparare.
nicolle_reddog4ever
Aug 24 2008, 10:15 PM
Daca era sa castigam cu 1-0 se schimba problema...asta ar fi insemnat sa nu existe greselile din care am luat golurile...era cu totul altceva. Nu-l mai apara ca e si vina lui.
Max
Aug 24 2008, 10:16 PM
Rednic este vinovat pentru schimbarile total aiurea.
dudu1961
Aug 24 2008, 10:16 PM
EU , DA ! Echipa asta NU JOCA NIMIC !
cane loco
Aug 24 2008, 10:18 PM
mda, poate ca Rednic ar trage invatamintele necesare dupa meciul asta nenorocit, vin si alte meciuri in care nu trebuie sa mai facem cadouri d-astea.
dudu1961
Aug 24 2008, 10:18 PM
E vinovat Ropotan ca intra ca ghelbanu si nu-si cxontroleaza recatiile , e vinovat Lobont ca nu-i atent si nu are fler , e vinovat Bratu ca nu stie sa puna stop , e vinovat Moti ca alearga de parca-i dezmembrat , e vinovat Torje ca ia prea multe mingi pe cont propriu , e vinovat Niculaie ca nu-i iese nimic , sint TOTI VINOVATI -nu antrenorul EI !
amma
Aug 24 2008, 10:22 PM
penibili....principala "vina" a lui Rednic e ca nu mai e Margaritescu in locul lui Ropotan
Amn_Googly87
Aug 24 2008, 10:22 PM
schimbari aiurea?
MAI OAMENI BUNI - NU SCHIMBARILE AU PIERDUT ACEST MECI....
si apropo ... dupa ce l-a schimbat pe bostina cu Thiago am dat gol dupa un sut al acestuia ... chiar daca cu noroc a fost o schimbare cat se poate de inspirata.
Repet - nu schimbarile au pierdut meciul ... transferurile facute tarziu ce ne-au pus in situatia de a juca cu jucatori neintegrati, si obsesia lui Rednic pt bostina
Sper sa vad acest mijloc in viitor:
Thiago Diakite Cristea Torje
Pe Diakite il criticati degeaba - a debutat in derby, a fost cam timorat dar mi se pare peste Ropotan si sper ca dupa ce se va integra va deveni jucator de baza la noi
DiliBili
Aug 24 2008, 10:27 PM
Bostina nu e jucator de Dinamo, asta e foarte clar. Insa, faptul ca a venit de la steaua, face ca etapa de etapa sa fie gasit vinovat pentru toate nereusitele din teren ale echipei.
nicolle_reddog4ever
Aug 24 2008, 10:27 PM
Corect dudu, toti sunt vinovati da' incepand cu antrenorul...din cate stiu eu e pus acolo ca sa scoata ce e mai bun din jucatori, asta a facut si rednic??? nu prea se vede
@Amn: sau poate sa-l bage in locul lu' cristea ca e lent si uita sa mai dea pasa....ce zici??? si pe Ropo il lasam acolo unde e.
Amn_Googly87
Aug 24 2008, 10:31 PM
@nicolle da hai sa-l lasam pe ropo sa ne uimeasca cu faulturi si cartonase absolut inutie ... sa nu uitam nici de pasele gresite in mod constant.
si inca un lucru ... daca jucam cu 2 mijlocasi defensivi adica Diakite si Ropotan nu mai dam o pasa la mijloc.
nicolle_reddog4ever
Aug 24 2008, 10:36 PM
N-ai prins tonul de ironie.....
Amn_Googly87
Aug 24 2008, 10:39 PM
Ma scuzi in acest caz dar nu este deloc evident tonul ironic - daca a existat.
razvan_superdog
Aug 24 2008, 10:51 PM
1. Apararea a gafat in zona centrala. Trioul Lobont - Moti - Tamas nu s-a inteles. 2 goluri primite pe mana noastra. Totusi cred ca cei patru fundasi de astazi pot face o aparare cel putin rezonabila.
2. Mijlocul e zona cea mai slaba. Ropo - mijlocasul la inchidere - se remarca meci de meci prin faulturi grosolane si inutile dublate de cartonase galbene. Bostina - efectiv nu inteleg ce cauta la Dinamo, baiatul asta n-are nici o treaba cu fotbalul. Cristea - a fost si ramane o "printesa" extrem de capricioasa, care in ultimul timp ne umple de nervi cu jocul lui lent si lateral sau inapoi. Torje - dezavantajat de gabarit - reuseste destul de rar sa realizeze faze utile echipei. Thiago, Diakite - nu pot fi apreciati dupa cateva minute de joc. Vranjkovici - nu ne-a convins indiferent cat a jucat.
3. Atacul , avem 3 guri de foc de mare valoare. Bratu, Danciu si Marius Nicuale pot fi oricand decisivi. Totul e sa se inteleaga intre ei si sa vrea sa joace.
Me_Sama
Aug 24 2008, 11:31 PM
Dupa un asemenea meci nu sunt multe de spus. Dar trebuie sa remarcam totusi ca Dinamo ar, in sfarsit, un fundas dreapta de calitate.
@Razvan - Cu Vranjikovici ce ai? Bine, nici pe mine nu m-a convins prea mult cum a jucat ieri, la Dinamo 2, dar in seara asta...stii ca nu a fost nici macar rezerva, da?
COSMIN C
Aug 24 2008, 11:35 PM
Stie, dar vorbea de mijlocasi in general.
stef 22
Aug 24 2008, 11:37 PM
Cu siguranta l-a vazut contra Gloriei Buzau, unde si-a dat seama ce-i poate pielea.
Me_Sama
Aug 24 2008, 11:57 PM

Greseala mea atunci. Nu stiam ca le face inventarul...
redmania
Aug 25 2008, 02:45 AM
QUOTE(Amn_Googly87 @ 24 Aug 2008, 23:22)

schimbari aiurea?
Sper sa vad acest mijloc in viitor:
Thiago Diakite Cristea Torje
Cei mai buni sunt cei care nu joaca... daca Rednic ar folosi mijlocul asta cu Craiova si ne-am lua bataie sa vezi atunci critici ca de ce nu joaca Ropotan, de ce joaca Ad. Cristea in centru ca nu coboara sa ajute apararea bla bla...
bigbobo
Aug 25 2008, 07:33 AM
- Ropo (avem si noi mirela noastra, din pacate mult mai violenta si mai ineficienta)
- Bostina (cine n-are un Bostina sa nu-si cumpere unu')
- Tiago (eu trebuie sa-l invat cum se face o preluare intr-un moment cheie al meciului dupa 15 ani de fotbal?)
+ Lobont, Homei, Bratone
partida modesta...
Leaveyou
Aug 25 2008, 08:21 AM
Să fie clar:
noi acuma începem pregătirile. Suntem în urma celorlalte echipe. Mă rog doar să fie o perioadă mai scurtă. Nu-i grav până acuma, dar încep meciurile grele.
La + îl trec pe Homei (cu toate că nu l-a ajutat foarte mult pe Torje), Torje, Bratu, Tamaș. Cel puțin 60 de minute a părut că nu mai avem apărarea aia demnă de circ. Apoi și-au revenit ... Moți o fi cu gândul la Lazio, Pulhac o fi cu gândul la Fratelli (cu toate că nu a jucat cel mai prost meci al lui), Ropotan slab, slab, slab, Niculae mi s-a părut mână moartă și, dacă tot am amintit de mâini moarte, Cristea. Adrian Cristea. Am avut două mortăciuni, și cu Boștină 3, pe teren. Este greu să joci în 8 contra 11.
- cum ziceam Locul I cu coroniță: Marius Niculae. N-a intrat în combinații cu nimeni, nici măcar pe cont propriu.
Locul II și titlul "sunt bun, da' nu mă vede nimeni": Cristea. Adrian Cristea. A încercat dar era foarte mirat că jucătorii rapidiști nu cad în cur când le face el o fentă ... Acuma problemele s-au mutat la mijloc. Jucăm la ce iese. Nu avem (sau nu mai avem) un jucător care să facă ce făcea Cristea în turul campionatului trecut. Unde și când și-a pierdut cheful ? Nu știu ! Poate la națională ... Mai sunt de spus dar simt o înțepătură în partea stângă.
În plus rapijii au fost mai încrâncenați decât dinamoviștii ... Probabil că jucătorii trebuie amenințați tot timpul ... ca în sezonul trecut.
redmania
Aug 25 2008, 09:46 AM
Cel mai bun om al nostru : Lobont.
Cel mai slab : Niculae
Rednic : A gresit ca nu a facut prima schimbare Niculae-Danciulescu. De prin min 55-60 Marius parca si-a aratat si ceva limite fizice. In inima mea NICULAE e un Cristiano Ronaldo, din pacate ieri pe teren a fost mana moarta...
Amn_Googly87
Aug 25 2008, 09:46 AM
QUOTE(redmania @ 25 Aug 2008, 3:45)

Cei mai buni sunt cei care nu joaca... daca Rednic ar folosi mijlocul asta cu Craiova si ne-am lua bataie sa vezi atunci critici ca de ce nu joaca Ropotan, de ce joaca Ad. Cristea in centru ca nu coboara sa ajute apararea bla bla...
Eu nu propun acest mijloc dupa un meci, il propun dupa 5 etape in acest campionat in care Bostina a fost ZERO si Ropotan foarte foarte slab - el mai mult ne face rau decat ne ajuta.
Cristea si bostina NU trebuie sa joace impreuna pt ca amandoi sunt lenti - Cristea e mai util deci el merita sa fie titular.
Dupa ce se reintegreaza Tamas in aparare, si daca scapam in primul rand de bostina jocul nostru se va schimba mult in bine - oricum in aparare greseli ca ieri seara n-o sa mai vedem, de asta sunt sigur.
@Leaveyou io aseara am vazut ca desi nu a jucat excelent, Adrian Cristea a fost singurul mijlocas care a facut cateva faze periculoase si care a pasat cat de cat. Desigur a fost departe de valoarea lui dar nu se compara ce a jucat el cu ce au jucat bostina si ropotan - parerea mea.
Torje a facut o prima repriza bunicica dar dupa aceea n-a mai putut tine pasul din cauza oboselii acumulate.
Edit:
Si inca un lucru ... Cristea aseara a jucat mijlocas stanga, un post care nu prea ii convine, un post pe care nu se intelege cu Pulhac si in consecinta jocul se incetineste si mai mult. Chiar si dupa intrarea lui Thiago, Cristea tot pe stanga a jucat si Thiago a jucat pe dreapta desi el e mijlocas stanga autentic.
Eu cam asta am sa-i reprosez lui Rednic - De ce insista cu bostina mijlocas central si pe Cristea il chinuie pe banda stanga. Dar cum am mai zis, chiar si cu aceste minusuri puteam castiga lejer daca Tamas era adus mai devreme si nu in ultimul moment - aici nu e vina lui Mircea pt ca el saracu a tot cerut intariri.
Florin_Bogdan
Aug 25 2008, 10:59 AM
+Homei
In rest suntem varza.. pamant.. antitalente.. Jucam mai prost decat o divizionara c
dinamodgirl
Aug 25 2008, 11:17 AM
Mie mi-a placut foarte mult Homei. Este singurul care a jucat ceva. Ropotan dupa cum stiam de mult nu a jucat nimic. Schimbarile au fost total aiurea si jocul echipei slab si sub asteptari.
Leaveyou
Aug 25 2008, 11:55 AM
QUOTE(Amn_Googly87 @ 25 Aug 2008, 10:46)

@Leaveyou io aseara am vazut ca desi nu a jucat excelent, Adrian Cristea a fost singurul mijlocas care a facut cateva faze periculoase si care a pasat cat de cat. Desigur a fost departe de valoarea lui dar nu se compara ce a jucat el cu ce au jucat bostina si ropotan - parerea mea.
Pe cine comparăm cu cine ? Faptul că a făcut câteva faze periculoase (cu toate că eu n-am văzut decât una pe care pot s-o cataloghez ca periculoasă) este prea puțin. Și îl comparăm cu Boștină ? Atunci da, ai dreptate a fost dat dracu de periculos .... Cum ziceam am mutat problemele de la nivelul apărării la nivelul mijlocașilor ... Nu avem mijlocași. Torje s-a zbătut dar nu a avut benzină pentru toată partida ...
Moldoveanul a intrat și din noroc a tras și el la poartă ... Diakite chiar nu-mi dau seama de ce a intrat: ori Rednic nu are pe cine, ori i-a fost impus ...
reddog_sv
Aug 25 2008, 12:05 PM
+ Lobont, Bratu
- Niculae Bostina
joc mediu, bunicel
redmania
Aug 25 2008, 12:26 PM
QUOTE(Amn_Googly87 @ 25 Aug 2008, 10:46)

Si inca un lucru ... Cristea aseara a jucat mijlocas stanga, un post care nu prea ii convine, un post pe care nu se intelege cu Pulhac si in consecinta jocul se incetineste si mai mult. Chiar si dupa intrarea lui Thiago, Cristea tot pe stanga a jucat si Thiago a jucat pe dreapta desi el e mijlocas stanga autentic.
Eu cam asta am sa-i reprosez lui Rednic - De ce insista cu bostina mijlocas central si pe Cristea il chinuie pe banda stanga. Dar cum am mai zis, chiar si cu aceste minusuri puteam castiga lejer daca Tamas era adus mai devreme si nu in ultimul moment - aici nu e vina lui Mircea pt ca el saracu a tot cerut intariri.
Nu stiu ce ai cu mijlocasii de banda, noi de aici am avut cele mai mari ocazii de gol. TORJE a creat o actiune superba in prima repriza cand a patruns in careu si a centrat in fata portii. Tot el l-a umilit pe Perja cand a dat mingea pe dreapta si l-a depasit prin stanga, apoi la alta faza i-a provocat galbenul fundasului rapidist. TORJE e in crestere evidenta si cred ca merita locul de titular pe banda dreapta. Din acest motiv CRISTEA nu mai joaca acolo. Dar CRISTEA a jucat si in trecut pe partea stanga, cand era Ze KALANGA de exemplu si Munteanu accidentat (toamna 2006) sau in primavara cand Torje a fost transferat. CRISTEA nu a jucat la DINAMO mijlocas central ofensiv asa cum vi se pare unora ca arata bine pe hartie. Tot timpul a jucat pe una din benzi, incepand cu 2006 cand pe langa Margaritescu aveam al doilea mijlocas central pe : TAMES, ROPOTAN, SERBAN, FERNANDES chiar si MUNTEANU in unele meciuri.
Si repet, inca o data, Bostina e cel mai bun pentru postul de mijlocas central ofensiv din lotul nostru. E tehnic, are pasa lunga, centreaza bine, are sut, face faza defensiva decent. E drept ca nu a avut evolutii stralucitoare pana acum dar altul mai bun nu avem in lot pentru acest post :
- Vojka a terminat benzina in minutul 30 al meciului cu Buzau (dupa spusele lui Vladoiu), e lent, pierde multe mingi, nu are fata de Dinamo. E nepregatit fizic si asta s-a vazut si la meciul cu Chiajna (in repriza a doua se chinuia pe teren). Vojka nu are fata de DINAMO, am mai spus-o de "n" ori...
- Cristea nu face faza defensiva in multe momente ale jocului. Ar fi bun in centru daca ar munci mai mult dupa ce pierdem mingea... Cu jocul lui actual nu are nici o sansa sa joace pe acest post. Asta cu faza defensiva i-a fost reprosata si de Pisdi la Nationala...la care marele Ronaldinho Cristea a replicat "Nu pot !".
- Thiago, dap, cea mai buna solutie e aia pe care nu o cunoastem... Multi inca il mai cer pe la "Comentarii" pe Campos ca fundas dreapta
Ce rost are sa mai spun de ce a jucat Cristea pe stanga si Thiago pe dreapta...cand cele mai periculoase faze, inclusiv golul, de la ei au venit : patrundere din banda inspre centru. In prima repriza Cristea a avut 2 asemenea faze, la una a sutat in portar, la a doua a cersit 11m, in repriza a doua a sutat de la 25 metri si Andrade a scos greu. Thiago a creat o faza similara la gol dupa numai 2 minute de la intrare ... Dar noi exact lucrurile astea le criticam, adica exact ce am avut mai bun...
gavros
Aug 25 2008, 01:00 PM
+ Homei (de departe cel mai bun aseara, nu doar ca ne-a salvat de un gol)
- Niculae (a fost in plus)
mihaiul90
Aug 25 2008, 01:21 PM
+ Bratu, Lobont, Homei .... si cam atat...
- restul in frunte cu Tamas

ca prea mult ne-am entuziasmat ca a venit marele Tamas si am luat 2 goluri din cauza lui aseara ! Pana nu va face mai multe antrenamente cu echipa pentru a se integra in sistemul de joc nu are ce cauta titular. Mai bine jucam tot cu Lucica si Moti ca astia erau invatati unul cu altul si probabil nu mai existau acele greseli colective ale fundasilor centrali...
razvan_superdog
Aug 25 2008, 07:34 PM
Citat redmania: "Si repet, inca o data, Bostina e cel mai bun pentru postul de mijlocas central ofensiv din lotul nostru. E tehnic, are pasa lunga, centreaza bine, are sut, face faza defensiva decent. E drept ca nu a avut evolutii stralucitoare pana acum dar altul mai bun nu avem in lot pentru acest post"
Sunt efectiv bulversat! Pentru mine o asemenea afirmatie depaseste orice inchipuire. Deja ma gandesc sa vars o lacrima dupa un alt mare mijlocas: Oprita!
Un mijlocas central ofensiv care nu marcheaza nici un gol intr-un intreg campionat este cu siguranta o mare valoare.
Leaveyou
Aug 25 2008, 09:55 PM
Se referă la perioada când mai juca. Păcat că n-am prins și noi ...

Nu cred că zice de perioada Dinamo ...
Khan
Aug 25 2008, 10:55 PM
cel mai bun - nici unul.
Lobont si Homei au avut cateva faze individuale care ne-au luat ochii dar decat sa alegi pe cei mai buni dintre cei mai prosti mai bine nu mai alegi pe nimeni.
cel mai prost - Tamas
Tamas mi s-a parut pus in graba titular. Nu zic ca e un jucator rau dar cu siguranta trebuia sa se mai pregateasca putin. Personal am ajuns in fata televizorului la 3 minute dupa ce a inceput si n-am vazut anuntarea primului 11, altfel abia prin repriza a doua mi-am dat seama ca e in teren.
Avand in vedere ca e prima data cand particip la votare, consider ca l-am pus drept "cel mai prost" pe cel de la care aveam mai multe asteptari. Lu Bostina nu aveam ce sa-i cer deci nu pot sa-l fac prost pentru ca si-a facut treaba conform asteptarilor din punctul meu de vedere
COSMIN C
Aug 25 2008, 11:10 PM
QUOTE(Khan @ 25 Aug 2008, 23:55)

Lu Bostina nu aveam ce sa-i cer deci nu pot sa-l fac prost pentru ca si-a facut treaba conform asteptarilor din punctul meu de vedere

Cu alte cuvinte...l-a batut Dumnezeu destul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.