ZOCCOLO DURO
Oct 19 2004, 05:48 PM
Daca tot va ocupati cu moderatul acestui forum, explicati-mi si mie cum e posibil ca azi de exemplu pe site sa intre 2 ciori si un aurolac....?!
Eu unul daca intru pe situl lui Dinamo vreau sa vorbesc doar cu dinamovisti....daca vreau sa aflu parerea unor tigani citesc ziarele sau alceva....Mai ganditi-va un pic inainte de a aproba intrarea pe site a oricui....Aici nu e vorba de FAIR PLAY, E VORBA E ULTRAS !!!
Sezran
Oct 19 2004, 05:54 PM
1. pe mao vi l-am lasat sa rideti de el, sa nu zici ca te-a deranjat sa il impungi. acum e blocat.
2. cine a zis ca www.dol.ro e un site ultras?
3. inregistrarea pe forum nu necesita aprobarea unul moderator/administrator.
daca cineva merita sa fie dat afara si noi nu am reactionat, puteti sa ne atrageti atentia.
4. nu putem fi cu ochii pe forum/comentarii toata ziua.
multumit?
Anonymous
Oct 19 2004, 11:06 PM
zoccolo - ceea ce ceri tu nu e f. corect, gandeste-te ca si noi dam buzna pe alte site-uri: ultimele ispravi pe site-ul polutionistilor si ciorilor...ne mai ban-eaza, rentram sub alt nick, etc. ..luptam, nu ne lasam
la noi nu a avut curaj mai mult de un "opozant" si ala vai de el...iar moderatorii nostrii se descurca f.f.f.b. :D
ZOCCOLO DURO
Oct 20 2004, 08:16 AM
NU AM SPUS CA SITE ESTE ULTRAS,DOAR AM CONSIDERAT CA AICI SUNT DOAR ULTRASI BIANCOROSSI AI LUI DINAMO. EU NU PREA ACCEPT PAREREA ALTOR SUPORTERI...POATE GRESESC ,DAR EU CRED CA NOI SUNTEM CEI MAI BUNI IAR CEILALTI NU EXISTA....STIU CA NU E PREA FAIRPLAY,DAR NICI NU MA INTERESEAZA PAREREA LOR...
REFERITOR LA INTREBAREA DACA MI-A PLACUT CUM L-AM TAVALIT PE BASTARD....A FOST CEVA INTERESANT....DAR M-A ENERVA CA ERA ASCUNS INTR-UN NETCAFFEE SI CRONCANEA MINCIUNI....
ORICUM REALITATEA O STIE TOATA LUMEA IAR MINCIUNILE LUI NU LE MAI CREDE NIMENI....
nico
Oct 20 2004, 12:08 PM
NU TE SUPARA FRATE CA MAI INTRA CATE UN SPURCAT PE AICI, MAI RADEM SI NOI CU PACALICII ASTIA.
qsl111
Oct 20 2004, 12:49 PM
nu mai tipati!!! :)
Sezran
Oct 20 2004, 05:44 PM
qsl are reptate, a scrie cu litere mari in cultura internetului inseamna a tipa la ceilalti. in plus e mai greu de citit. va rog sa va abtineti de la acest mod de exprimare.
ZOCCOLO DURO
Oct 21 2004, 08:02 AM
ocai !!! era mai simplu....
Cainele
Nov 7 2004, 12:38 PM
Oricand sunt " bineveniti" cei care ne sunt inferiori. D c pe vremuri existau bufoni pe langa regi?
UNGUREANU ROBERT
Nov 11 2004, 01:16 PM
cata dreptate are Cainele!!! trebuie sa avem 1-2 pt a arata efectele nocive ale Cernobilului.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.