Raikkonen
Aug 18 2008, 07:16 PM
Peste o saptamana se vor juca retururile tururului 3 preliminar Champions League si astfel vom afla ce echipe se vor califica in Champions League.
Rezultatele din tur au fost:
CODE
Anorthosis Famagusta Cyp Olympiakos Piraeus Gre 3-0
Vitória Guimarăes Por FC Basel Sui 0-0
Shakhtar Donetsk Ukr Dinamo Zagreb Cro 2-0
Schalke 04 Ger Atlético Madrid Esp 1-0
AaB Aalborg Den FBK Kaunas Lit 2-0
FC Barcelona Esp Wisla Kraków Pol 4-0
Levski Sofia Bul BATE Borisov Bls 0-1
Standard Liège Bel Liverpool Eng 0-0
Partizan Belgrade Srb Fenerbahçe Tur 2-2
FC Twente Enschede Ned Arsenal Eng 0-2
Spartak Moscow Rus Dinamo Kiev Ukr 1-4
Juventus Ita Petrzalka Bratislava Svk 4-0
SK Brann Bergen Nor Olympique Marseille Fra 0-1
Fiorentina Ita Slavia Praha Cze 2-0
Galatasaray Tur Steaua Bucuresti Rom 2-2
Sparta Praha Cze Panathinaikos Gre 1-2
Pana acum, certe sunt calificarile echipelor: Barcelona, Juventus, Arsenal si Dynamo Kiev in rest nimeni n-a reusit sa castige acasa cu un scor apreciabil sau sa castige in deplasare la mai mult de 1 gol. Exceptie face Anorthosis insa acest 3-0 nu pare a fi deloc decisiv in vederea calificarii cu toate ca dupa parerea mea, nu se mai poate intampla nimic in special ca echipa pare in forma iar Pireu si-a pierdut probabil cel mai bun jucator din toate timpurile, Julio Caesar, nu?

Standard Liege a reusit o semi-performanta, 0-0 cu Liverpool insa IMO nu au nicio sansa de calificare, cam la fel a facut Liverpool si acum un an la Toulouse doar ca a prins Voronin un sut bun si au castigat cu 1-0 iar in retur daca nu ma insel au castigat cu 5-0.
MosIonRoata
Aug 18 2008, 07:30 PM
Da, da' a fost 0-1 la Liverpool nu in deplasare si n-a fost Tolouse, a fost Olimpique Marseille si
n-a fost Voronin a fost Valbuena. In retur, la Marsilia, unde francezii s-ar fi calificat in caz de
victorie a cistigat Liverpool cu 4-0.
Daca fac 1-1 acasa, ceea ce le doresc din toata inima, s-au aranjat.
F.C.Liverpool - Olimpique Marseille 0-1Sanatate!
The Game
Aug 18 2008, 07:58 PM
Regret sa te dezamagesc (iar), dar meciurile alea au fost in grupe ...
MosIonRoata
Aug 18 2008, 08:04 PM
Pai fireste c'au fost in grupe! Toata lumea vrea s'ajunga'n grupe... Ce, noi nu vrem s'ajungem in grupe?!
Sanatate!
Raikkonen
Aug 19 2008, 01:43 PM
Eu vorbeam despre ce a facut Liverpool acum fix un an in turul 3 preliminar nu de prima jumatate slaba din grupe ( 1-1 Porto, 0-1 Marseille, 1-2 Besiktas ). Dadeam ca exemplu dubla cu Toulouse care pare a fi similara cu cea de acum cu Standard, rectific, a fost 4-0 in retur, scor general 5-0.
Raikkonen
Aug 27 2008, 11:46 PM
De data aceasta chiar s-a chinuit Liverpool cu Standard. Nu s-a repetat istoria de anul trecut. E totusi pacat ca a marcat Kuyt cu 2 minute inainte de finalul prelungirilor, macar dupa 310 minute de joc sa-si fi jucat Liege sansa la penaltiuri.
Arsenal a respectat normal de 4-0 acasa pentru echipele provenite de pe locurile 3 si 4 din Italia ( Barcelona, Juventus, Atletico si Arsenal ), Kaunas si-a dat cu stangul in dreptul, Anorthosis a rezistat cu Pireu, Dynamo Kiev a calcat-o in picioare pe Spartak, 8-2 scor general, Milevsky 4 goluri si pare a fi noul Shevchenko pentru Kiev, poate ca aceasta echipa va reusi sa repete o mica parte din performantele dinainte cand zdrobea Real-ul intre 2 CL-uri prin sferturi, Bangoura 3 si Alyiev 1, umilinta pentru Spartak in fata rivalilor lor de moarte.
Galatasaray in ciuda faptului ca a avut un adversar sub media unui tur 1 preliminar, in stare sa rateze si 20 de ocazii clare, nu a reusit sa treaca mai departe cu toate ca a primit un gol din offside de 1-2 metri. N-a reusit sa finalizeze cu toate ca unii ca Vaslui, Bistrita isi permit.
Asadar, le urez bafta lui CFR in Champions League, la ce adversar isi doresc ei din urna 1 si Sporting din urna 2, din pacate nu-si pot permite oile din urna 3 pentru deh si ele sunt din Romania dar un FC Basel ar fi de vis pentru ei. Cu o astfel de grupa, CFR imi permit sa zic ca are sanse chiar la optimile CL. Sporting este slaba, Basel este cu mult noroc in CL iar din urna 1 nu mai conteaza, alea nu-s de atins.
CODE
Group Stage (32 teams)
Pot 1 coef. Pot 2 coef.
------------------------ --- ------- ------------------------ --- -------
Chelsea Eng 124.996 Bayern München Ger 92.078
Liverpool *** Eng 118.996 PSV Eindhoven Ned 91.610
FC Barcelona *** Esp 117.837 Villarreal Esp 90.837
Arsenal *** Eng 110.996 AS Roma Ita 81.934
Manchester United Eng 107.996 FC Porto Por 81.176
Olympique Lyon Fra 99.380 Werder Bremen Ger 74.078
Internazionale Ita 96.934 Sporting CP Lisbon Por 67.176
Real Madrid Esp 93.837 Juventus *** Ita 66.934
Pot 3 coef. Pot 4 coef.
------------------------ --- ------- ------------------------ --- -------
Olympique Marseille *** Fra 63.380 Shakhtar Donetsk *** Ukr 49.932
Zenit St. Petersburg Rus 60.437 Fiorentina *** Ita 40.934
steua Bucuresti *** Rom 59.398 Atlético Madrid *** Esp 36.837
Panathinaikos ** Gre 52.525 Dinamo Kiev ** Ukr 34.932
Girondins Bordeaux Fra 52.380 CFR Cluj Rom 13.398
Celtic Sco 52.013 AaB Aalborg ** Den 12.748
FC Basel ** Sui 51.993 Anorthosis Famagusta *** Cyp 4.327
Fenerbahçe ** Tur 51.469 BATE Borisov * Bls 1.760
Acesta este tabelul urnelor.
Liverpool, Sporting, Basel, CFR
Chelsea, Juventus, steaua, Atletico - - - > As fi zis Barcelona sa le scoata de tot fotbalul din cap Messi, Bojan & Co. dar trebuie sa aiba loc si Atletico, sa-i mai spulbere si astia, nu? De parca nu i-ar omora pana si Kiev-ul de data asta, Saktiorul sau chiar Famagustas, dar prefer sa vad macar un +5 goluri pe meci :).
reddog_sv
Aug 28 2008, 10:07 PM
Ce a ajuns si Realul..la un pas de urna a doua...
Raikkonen
Aug 28 2008, 11:21 PM
QUOTE(reddog_sv @ 28 Aug 2008, 23:07)

Ce a ajuns si Realul..la un pas de urna a doua...

Defapt, au deschis o sampanie in cinstea Fiorentinei, daca nu prindeau aia locul 4, Real-ul chiar era in urna 2...
Grupele CL:
Grupa A:
Chelsea
AS Roma
Bordeaux
CFR Cluj
Grupa B:
Inter Milano
Werder Bremen
Panatinaikos
Anorthosis Famagusta
Grupa C:
Barcelona
Sporting Lisabona
FC Basel
Sahtior Donetk
Grupa D:
Liverpool
PSV Eindhoven
Marseille
Atletico Madrid
Grupa E:
Manchester United
Villareal
Celtic Glasgow
Aalborg
Grupa F:
Lyon
Bayern Munchen
steaua Bucuresti
Fiorentina
Grupa G:
Arsenal
FC Porto
Fenerbahce
Dinamo Kiev
Grupa H:
Real Madrid
Juventus
Zenit St Petersburg
Bate Borisov
Clau_Goool
Aug 29 2008, 11:26 AM
Nu stiu, daca sunt prea optimist, dar la oieri nu prevad mai mult de 1 punct, pe cand la franari zero
puncte este numarul magic ... Desi mi-as dori sa fie invers, cine stie poate scot un egal acasa cu
Bordeaux, dar nu prea cred. In fine sper sa ma insel si sa se descurce mai bine, insa raman sceptic
in privinta lor ...
Florin_Dinamo
Aug 29 2008, 11:46 AM
Bine ar fi sa nu faca nici un punct oierii, si sa nu dea nici un gol daca se poate. Sper ca nu sunt rau
Mirunik
Aug 29 2008, 12:28 PM
QUOTE(Florin_Dinamo @ 1 Aug 2008, 19:52)

Sper sa te bucure in primul rand rezultatele lui Dinamo in sezonul asta, si mai apoi infrangerile oilor

Hai ca ti-ai revenit! Noroc!
radu
Aug 29 2008, 01:11 PM
Daca ar fi dupa mine as lasa deschis topicul asta numai cand o sa jucam si noi in LC. Ne preocupa mult prea mult ceea ce fac altii (in speta steaua) si ca ei sa piarda. Ar fi mult mai bine ca noi sa jucam fotbal si sa le dam peste nas prin rezultate. Dupa tragerea la sorti nu am auzit altceva decat steaua, steau, steaua. E un topic despre LC si nu am vazut impresii despre grupe, pronosticuri, etc. E doar o parere nu dati cu pietre.
The Game
Aug 29 2008, 04:23 PM
In grupa A cred ca Chelsea si Roma nu vor avea probleme, poate sa fie o batalie intre Bordeux si CFR pentru locul 3. In grupa B cred ca Inter va lua locul intai, se vor lupta pt. locul 2 probabil Panathinaikos si Werder. In rest, cred ca se vor califica Barcelona, Sporting, Liverpool, Marseille, Manchester United, Celtic, Lyon, Bayern, Arsenal, Porto, Real Madrid si Juventus.
Prevad o finala la Roma dintre Man United si Juventus.
Raikkonen
Aug 29 2008, 05:40 PM
Dupa parerea grupele vor arata asa la final:
A ---> Montpellier, Marseille, Paris Saint-Germain si Lyon spun cam tot ce a insemnat Romania v. Franta in CEE si CL in ultima vreme insa cred ca Bordeaux sunt "just the team to beat" iar cu o victorie acasa si o infrangere mai mica in deplasare, CFR poate lua locul 3.
Chelsea
Roma
CFR 1907 Cluj
Girodins de Bordeaux
B
Internazionale Milano
Werder Bremen
Anorthosis Famagusta
Panatinaikos Atena
C
Barcelona
Sahtar Donetk
Sporting Lisabona
FC Basel
D
Atletico Madrid
Liverpool
Marseille
PSV Eindhoven
E
Manchester United
Celtic Glasgow
Villareal
Aalborg
F
Bayern Munich
Lyon
Fiorentina
steaua
G ---> Cea mai stransa lupta pentru locul 3 din toate grupele
Arsenal
Dynamo Kiev
FC Porto
Fenerbahce
H
Real Madrid
Zenit Sankt-Petersburg
Juventus Torino
BATE Borisov
The Game
Oct 24 2008, 08:31 AM
Grupa A
1. Chelsea 3j 7p
2. CFR Cluj 3j. 4p
3. AS Roma 3j 3p
4. Bordeaux 3j 3p
Grupa B
1. Inter 3j 7p
2. Anorthosis 3j 4p
3. Werder 3j 3p
4. Panathinaikos 3j 1p
Grupa C
1. Barcelona 3j 9p
2. Sporting 3j 6p
3. Șahtior 3j 3p
4. Basel 3j 0p
Grupa D
1. Atletico 3j 7p
2. Liverpool 3j 7p
3. PSV 3j 3p
4. Marseille 3j 0p
Grupa E
1. Manchester United 3j 7p
2. Villareal 3j 7p
3. Celtic 3j 1p
4. Aalborg 3j 1p
Grupa F
1. Bayern 3j 7p
2. Lyon 3j 5p
3. Fiorentina 3j 2p
4. steaua 3j 1p
Grupa G
1. Arsenal 3j 7p
2. Dinamo Kiev 3j 5p
3. FC Porto 3j 3p
4. Fenerbahce 3j 1p
Grupa H
1. Juventus 3j 7p
2. Real Madrid 3j 6p
3. BATE 3j 2p
4. Zenit 3j 1p
cainele_fcd
Oct 25 2008, 01:04 AM
Sper sa nu se califice nici cfr, nici steaua in optimi, mai bine sa se duca in uefa, macar acolo poate fac si ceva puncte
Raikkonen
Oct 25 2008, 02:57 PM
steaua nu cred ca se califica nici in UEFA si daca se califica probabil si-o ia si acolo. Uita-te in comparatie cu alti ani ce concurenta e si pe acolo...
CFR-ul se poate califica in optimi, nu e imposibil sa bata Bordeaux-ul acasa si Roma daca se comporta la fel de bine ca pe Olimpico si cine stie, poate va avea noroc sa pice cu Bayern.
DaniBalamuc
Jan 15 2009, 02:24 AM
Eu cu 2 prieteni vrem sa mergem la manchester sa prindem pe 11 martie united - inter si pe 14 martie united - liverpool .. ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cum imi pot procura bilete vreun site ceva si orice alte detalii despre calatorie (e prima noastra deplasare majora) ce-i care au fost la Dinamo - manchester ;) .. preturi si alte nebunii
Florin
Jan 15 2009, 02:42 AM
Trebuie sa iti faci cont pe www.manutd.com si sa te duci la Tickets & Hospitality si sa vezi daca biletele sunt puse in vanzare ca "General Sales" (probabil nu o sa fie). Atunci trebuie sa schimbi membershipul pentru "One United".
Raikkonen
Jan 21 2009, 11:14 PM
In fine, ca tot nu am vorbit de Champions League se anunta unele duble interesante:
24 Februarie 2009
Atletico Madrid - FC Porto
Lyonnais - FC Barcelona
Arsenal Londra - AS Roma
Internazionale - Manchester United
25 Februarie 2009
Real Madrid - FC Liverpool
Chelsea Londra - Juventus Torino
Villareal CF - Panatinaikos Atena
Sporting Lisabona - Bayern Munich
Inafara de dublele Lyon-Barcelona si Sporting-Bayern toate vor fi destul de echilibrate, pariez pe cele boldate...
The Game
Feb 18 2009, 01:36 AM
Proteve transmite marti Inter - Manchester United si miercuri (traditionala obsesie pentru Real) Real Madrid - Liverpool. Mult mai interesante mi se par meciurile Chelsea - Juventus sau Lyon - Barcelona.
POOL
Feb 18 2009, 02:48 PM
E pe naiba. Chelsea cu Juve e un meci de cacao. Un meci al suferintei. De Lyon deja m-am saturat. Au ales cele mai tari meciuri.
cosmin targoviste
Feb 18 2009, 02:52 PM
Si eu de real sunt satul de vreo 6-7 ani . La fel si de inter.
Dar ce sa le ceri astora de la pRro Tv ,din moment ce ei dau meciurile lu rratoi din Arabia ?!
Cosmin_fcd
Feb 18 2009, 06:46 PM
ce chestie. 3 echipe din Italia...toate 3 joaca cu echipe din Anglia. Daca mai era vreouna din Italia juca probabil cu Arsenal;))
gavros
Feb 18 2009, 06:49 PM
pai Arsenal joaca cu Roma
Cosmin_fcd
Feb 18 2009, 06:53 PM
Am vrut sa zic de Liverpool...
POOL
Feb 19 2009, 02:25 AM
QUOTE(cosmin targoviste @ 18 Feb 2009, 12:52)

Si eu de real sunt satul de vreo 6-7 ani . La fel si de inter.
Dar ce sa le ceri astora de la pRro Tv ,din moment ce ei dau meciurile lu rratoi din Arabia ?!
Asa vorbesti de parca ai avea "in spate" zeci de ani de urmarit Cupa Campionilor. Oricum, pe atunci nu puteau da meciurile lui Chelsea .
Real a fost si poate este, cea mai iubita echipa din lume. O fac de dragul ratingului. Culmea ca la meciurile Realului, puneau comentatori care erau ba cu juve, ba cu bayern.
Nexus
Feb 26 2009, 03:14 AM
Real dovedeste inca o data ca primavara pentru ei are un aer prea ''tare'', Bayern umileste Sporting(care ma tot intreb ce cauta in optimi), echipele englezesti domina optimile si cred ca una din acestea se va incorona ca regina CL.
cosmin targoviste
Feb 26 2009, 10:48 AM
QUOTE(POOL @ 19 Feb 2009, 0:25)

Asa vorbesti de parca ai avea "in spate" zeci de ani de urmarit Cupa Campionilor. Oricum, pe atunci nu puteau da meciurile lui Chelsea .
Real a fost si poate este, cea mai iubita echipa din lume. O fac de dragul ratingului. Culmea ca la meciurile Realului, puneau comentatori care erau ba cu juve, ba cu bayern.
Uite Realul ! Mare echipa,cea mai iubita

. Iar nu treceti de optimi .
Barcelona e cea mai iubita din lume . Cel putin , asa zice Sport+Markt
Si in celalat meci , Inter cu Manchester , am reusit sa adorm cu gratie .
Morpheuss
Feb 26 2009, 04:29 PM
Pai daca nu e pe baza de goluri...Degeaba te uiti la meci, nu?
cosmin targoviste
Feb 26 2009, 09:24 PM
Nici meciul dintre Chelsea si Juve ,la care m-am uitat pe net, nu a avut prea multe goluri(doar unul),dar s-a jucat tata frumos,s-a jucat fotbal .
The Game
Feb 26 2009, 09:30 PM
"Tata", daca n-ai avea ura asta pentru Manchester United, ai fi deschis ochii cand avea United mingea si ai fi vazut fotbal.
POOL
Feb 26 2009, 10:42 PM
Cosmine daca n-ai vazut meciul nu vorbi. Manchester - Inter e cel mai tare meci al sferturilor, iar spectacolul a fost unul pe cinste chiar daca nu s-a marcat nici un gol. Fotbalul nu inseamna numai goluri, inseamna si tehnica, precizie, spectacol, viteza si multe altele. Daca Dinamo nu mai marcheaza goluri din retur, ce faci? Muti pe steaua? Si nu inteleg de ce vorbesti tu de goluri din moment ce chelsea este cunoscuta pentru jocul ei defensiv si nu ca o echipa spectaculoasa.
gavros
Feb 26 2009, 11:29 PM
vreti spectacol si goluri, uitati-va diseara la Milan
cosmin targoviste
Feb 26 2009, 11:42 PM
QUOTE(POOL @ 26 Feb 2009, 20:42)

Cosmine daca n-ai vazut meciul nu vorbi. Manchester - Inter e cel mai tare meci al sferturilor, iar spectacolul a fost unul pe cinste chiar daca nu s-a marcat nici un gol. Fotbalul nu inseamna numai goluri, inseamna si tehnica, precizie, spectacol, viteza si multe altele. Daca Dinamo nu mai marcheaza goluri din retur, ce faci? Muti pe steaua? Si nu inteleg de ce vorbesti tu de goluri din moment ce chelsea este cunoscuta pentru jocul ei defensiv si nu ca o echipa spectaculoasa.
Daaaaaaa !!! Super meci Inter-Manchester...Zi-mi si mie cate suturi au fost pe poarta . Cica cel mai tare meci al sferturilor ... Pai ai vazut Lyon-Barca ? Ti-am zis ca nu ma refer la goluri , ma refer la fotbalul practicat in general. Super fotbal joaca Manchester...50 de pase la centrul terenului intr-o faza.pai Barcelona da in treimea adversa atatea . Si spectacolul de ce este oferit ? De o anulare reciproca ? Superb spectacol la Inter cu Manchester . Am sarit de pe fotoliu cand il vedeam pe "pussy" Ronaldo simuland la orice faza .
POOL
Feb 27 2009, 01:55 AM
Mah deocamdata nici un jucator de la Chelsea nu o adunat in ultimii 5 ani cate trofee a luat Ronaldo in ultimul sezon. Nici un jucator de la chelsea nu ii ajunge pana la testicolul drept al lui Ronaldo. Cat despre Barcelona, echipele care incep bine, termina rau. Mare lucru nu cred ca ai putut vedea la un meci in care se dau goluri din greseala, cum a fost cel al lui Juninho. Valdes ala e penibil.
cosmin targoviste
Feb 27 2009, 11:27 AM
Ronaldo are un testicol drept ?
Zi-mi si mie ce ti s-a parut asa grozav la meciul lui Manchester .
La Lyon-Barca au fost faze de poarta, fiecare echipa a avut cate o bara . Cica goluri din greseala...Parca l-a dat Bostina sa fie din greseala,nu l-a dat cel mai bun executant de libere din lume ...
La fel aseara in UEFA, Werder a intors pe San Siro de la 0-2 si s-a calificat . Spectacol .
POOL
Feb 27 2009, 12:59 PM
Bun. Tu ai vazut golul lui Juninho? Ce conteaza ca a fost marcat de cel ma bun executant, daca el defapt a vrut sa centreze si bravul portar Valdes a lasat mingea sa intre in poarta? Hai ma fii serios. Au fost destule faze de poarta si Manchester - INter si spre deosebire de meciul Barcelona - Inter, aici portarii chiar au avut interventii bune, in special Cezar. Hai ca am sa pun si cifrele celor 2 meciuri. Diferenta nu mi se pare asa mare:
Inter - Manchester
0 Goals scored 0
2 Shots on target 5
6 Shots wide 7
4 Shots blocked 3
4 Yellow card 2
0 Red card 0
20 Fouls committed 18
3 Corners 6
2 Offsides 2
26' 22'' Ball. Poss. (time) 25' 23''
50% Ball. Poss. (%) 50%
Lyon - Barcelona
1 Goals scored 1
4 Shots on target 5
6 Shots wide 5
3 Shots blocked 2
3 Yellow card 3
0 Red card 0
19 Fouls committed 16
4 Corners 8
6 Offsides 2
22' 7'' Ball. Poss. (time) 33' 3''
40% Ball. Poss. (%) 60%
cosmin targoviste
Feb 27 2009, 01:11 PM
Barca a jucat cu Lyon,nu cu Inter . Si nu e diferenta mare,dar e . Meciul Barcei nu a plictisit .
Raman la parerea ca Inter-Manchester a fost cel mai plictisitor meci din sferturi .
Mirunik
Feb 27 2009, 05:17 PM
N-a fost meciul plictisitor, asa ti s-a parut tie, care ai o problema cu Manchester, aia e.
Inter a aratat in prima repriza chiar ca o echipa italieneasca, abia dupa pauza au iesit la joc, poate si d-aia ti-ai pierdut tu rabdarea.
gavros
Feb 27 2009, 05:23 PM
eu am vazut doar prima repriza si pot sa spun ca m-am plictisit rau si m-am culcat
Nexus
Feb 27 2009, 06:19 PM
Nu stiu daca a fost plictisitor, insa prima repriza a fost frumoasa. Manchester e ca si calificata!
The Game
Feb 28 2009, 01:05 AM
QUOTE(cosmin targoviste @ 27 Feb 2009, 22:44)

Da . Prefer sa vad doua echipe mici care joaca deschis si fac faze frumoase , decat doua "puteri" care se anuleaza reciproc .
E bun rezultatul pentru noi , dar , cum am zis , cel mai mult imi e frica de noi .
Si nu mai ziceti de Inter-MU de acuma incolo nimic . Nu mi-a placut meciul si gata . Si nu pentru ca am ceva cu Manchester,ca nu a jucat numai Manchester in meciul ala de una singura . Nu mi-a placut meciul . Ca iubitor de fotbal si ca telespectator al acestui meci nu am fost satisfacut . Care e problema ? Daca voi vedeti in fotbal , sah , e problema voastra .
Daca tu esti asa de ingust la minte incat nu esti in stare sa judeci un meci obiectiv, e problema ta. In momentul in care negi evidenta, ai o problema. Cand trei iti zic ca esti beat, te duci la culcare. Daca tu preferi Vaslui - steaua si calcaiele de tigan ale lui nicolita, n-ai decat sa te tot uiti la 'fazele astea frumoase'. Daca tu zici ca Inter si Man United s-au anulat reciproc, inseamna ca nici macar nu te-ai uitat la meci. Capul lui Ronaldo l-ai vazut? Bara lui Ronaldo ai vazut-o? Actiunile lui Inter, driblingurile lui Ibrahimovic?
Si apropo, pana una alta, iti convine sau nu, 'pussy' Ronaldo se pisa pe toti jucatorii Barcelonei, Chelsea etc.
Mirunik
Feb 28 2009, 01:09 AM
... si Berbatov!!! Ah, cit l-am injurat in preliminariile pt euro, nu stiam eu ca va semna cu Manchester!
cosmin targoviste
Feb 28 2009, 01:18 AM
QUOTE(The Game @ 27 Feb 2009, 23:05)

Daca tu esti asa de ingust la minte incat nu esti in stare sa judeci un meci obiectiv, e problema ta. In momentul in care negi evidenta, ai o problema. Cand trei iti zic ca esti beat, te duci la culcare. Daca tu preferi Vaslui - steaua si calcaiele de tigan ale lui nicolita, n-ai decat sa te tot uiti la 'fazele astea frumoase'. Daca tu zici ca Inter si Man United s-au anulat reciproc, inseamna ca nici macar nu te-ai uitat la meci. Capul lui Ronaldo l-ai vazut? Bara lui Ronaldo ai vazut-o? Actiunile lui Inter, driblingurile lui Ibrahimovic?
Si apropo, pana una alta, iti convine sau nu, 'pussy' Ronaldo se pisa pe toti jucatorii Barcelonei, Chelsea etc.
Prietene,relaxeaza-te . E parerea mea . Eu,ca telespectator,nu am fost satisfacut de acest meci . Nu ca spectator anti-manchester .
Probabil ca ronaldo e extrem de potent daca poate face pipi de la nivelul gazonului pe unde se tavaleste el la orice contact , peste uriasi ca Obi Mikel,Drogba sau Henry .

Sau nu...mai bine sunt si eu orgasmic ca voi..
DA! Imi voi aminti acest meci fantastic toata viata !!! Superb meci Inter-Manchester... Cascada de faze spectaculoase,de suturi,de goluri,de driblinguri...Nu ca meciul ala penibil dintre Sporting si Bayern cand le-au dat descultii aia de nemti 5 in deplasare alora de la Sporting...Ala a fost un meci penibil . Asta a fost tati tare . Am sarit din fotoliu la minunatele faze facute de cele doua echipe. Sa nu mai vorbesc de minunatele goluri marcate .
The Game
Feb 28 2009, 01:48 AM
" Sau nu...mai bine sunt si eu orgasmic ca voi.. "
Sau mai bine esti penibil in continuare ca tine.
Morpheuss
Feb 28 2009, 01:55 AM
POOL
Feb 28 2009, 02:17 AM

Foarte frumos meci. N-am ce spune. 5-0. N-am cuvinte. Ambele echipe zici ca au jucat fara aparare. Fotbalul nu inseamna numai goluri si cine nu intelege asta, nu are rost sa se mai uite la meciuri. Cat despre Ronaldo, e cel mai bun din lume chiar daca nu sunt fan Manchester. Nu stiu de cate ori ai avut tu ocazia sa-l vezi pe Ronaldo tavalindu-se la anumite contacte cu jucatori ca Henry sau Drogba, asa ca nu mai bate apa in piua. E normal sa se arunce, care-i problema? Toate echipele stiu ca daca il lasa liber, face ce vrea cu apararea adversa, asa ca recurg la faulturi ca sa-i mai scada din elan, lucru care se intampla cu mai toti jucatorii tehnici. Echipele adverse isi fac tactica in primul rand prin "cumintirea" celor mai buni jucatori. La fel se intampla in Spania cu Messi, la fel s-a intamplat cu Figo si exemplele pot continua. Jucatorii tehnici sunt cei mai faultati intr-un meci si e normal ca ei sa foloseasca uneori lucrul asta in avantajul lor, iar asa se razbuna practic pe taranii care dau la picioare. In fotbal trebuie sa fii si smecher, altfel te calca toti in picioare.
cosmin targoviste
Feb 28 2009, 02:25 AM
QUOTE(The Game @ 27 Feb 2009, 23:48)

" Sau nu...mai bine sunt si eu orgasmic ca voi.. "
Sau mai bine esti penibil in continuare ca tine.
Imi pare rau ca il copiez pe jiji,dar...Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia . E valabil pentru toti care mai zic de acum incolo ceva legat de parerea mea vis-a-vis de acest meci .
COSMIN C
Feb 28 2009, 02:28 AM
Imi face si mie cineva un rezumat ca sa inteleg de la ce va luarati?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.