Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rapid 2-1 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2, 3, 4
dudu1961
Nu pot sa cred @redmania , nu e optimis , Rednic sa "nimereasca ": echipa , cred ca ti-a priit concediul !? icon_lol.gif
Si eu sint unul din cei ca am zis ca ciorile joaca bine, dar ...cum un meci nu seamna niciodata unul cu altul , si eu merg tot pe X.
Cu ce mi-as dori eu.....nu mai zic , zice cosmin tirg , as vrea sa le dea o caruta dar sa si poata si sa avem si noroc si etc.
La citi draci mi-au facut astia zilele astea le-as darima stadionul daca as putea ! complaining.gif
cosmin targoviste
QUOTE(Mirunik @ 20 Aug 2008, 10:50) *
De acord cu tine, si eu cred intr-un egal.
Iar Flo si Cosmin se dau in stamba, eu cred ca fac misto, pai e frumos, mai baieti, aici se discuta serios nono.gif
tongue.gif

Nu,eu chiar vorbesc serios,de abia astept sa marcheze Titi Martieru din lovitura libera,si Tyson cu capul din centrarea lui Goian...

Come on , era doar o ironie la ceea ce a zis Flo mai sus.Cum sa dai 7-0 sau 5-1 unei echipe ca rapid ? Indiferent de jocul prestat in meciurile trecute,un meci cu o asemenea incarcatura iti mai da parca 3 picoare cu care sa joci si inca 3 plamani cu care sa alergi,asta in cazul in care nu te cheama Cristea.Multi zic ca ei au avut meciuri mai grele ca noi.Stati sa va zic eu : au avut cu Bistrita acasa in prima etapa au jucat o repriza bine,au dat 3 goluri si gata.Apoi au mers la Farul Constanta,unde nu mai se castiga asa greu cum se castiga inainte,au batut cu 2-0.A urmat meciul cu CFR de acasa unde au castigat norocos,printr-un gol marcat mai mult de Stancioiu decat de Spadacio.Plus ca CFR a dominat clar partida si in 10 oameni.Acum etapa asta la Galati,nu au aratat nimic.Va fi un meci echilibrat,si cred ca sunt sanse minime ca cel mai bun sa castige,pentru ca nu cred ca va exista un "cel mai bun".
Mirunik
Come on, si eu ce am zis, Cosmin? spam_laser.gif
cosmin targoviste
Ai zis "eu cred",ceea ce lasa ceva urme de indoiala ceuameni.gif ... Glumeam.
FloRedWhite
Hai ca am glumit cu 5-1 ala, vad ca lumea se supara pe-aici ca VISEZ si eu ... :)) Dar sper sa batem, 2 solist, si sa aud declaratia lu` Rednic de la sfarsit: " (...) Baietii mei au jucat formidabil. " ...

ANTONESCU DE TRAIA, pe tigani II OMORA, ANTONESCU DE TRAIA, rapid NU MAI EXISTA aleee aleee aleeee aleeee ooooooo
redmania
QUOTE(Leaveyou @ 20 Aug 2008, 17:46) *
Mai încerc o dată ... Tocmai pentru că jucătorii de la Buzău sunt vraiște Dinamo a putut să-și facă jocul cum au vrut ei. Dar în niciun caz nu putem trage concluzia că avem un joc cu care se poate câștiga campionatul ... O să vedem ce o să se întâmple când dăm și de fotbaliști.

Daca am avea o aparare la nivelul atacului nostru cred ca am fi principala favorita la titlu. Dar vom mai suferi in aparare o perioada pana se va integra Julio Cesar (daca se va integra ?). Aici avem noi de pierdut...
Dar jocul la mijloc+atac mi se pare cel mai bun din ce am vazut pana acum in Liga 1.
Am zis si eu ca astept confirmarea intr-un meci echilibrat, dupa etapa asta vom stii cu siguranta daca avem echipa care sa lupte la titlu.
redmania
QUOTE(dudu1961 @ 20 Aug 2008, 20:22) *
Nu pot sa cred @redmania , nu e optimis , Rednic sa "nimereasca ": echipa , cred ca ti-a priit concediul !? icon_lol.gif
Si eu sint unul din cei ca am zis ca ciorile joaca bine, dar ...cum un meci nu seamna niciodata unul cu altul , si eu merg tot pe X.

Cum nu sunt optimist ?!
Am zis ca vom face egal in DEPLASARE la echipa care "joaca fotbalul cel mai bun".
Normal ar fi ca favorita nr 1 (sau 2) sa castige un meci acasa cu favorita nr 4, nu ?

Ah, am vazut ca ai observat cum am scris "nimereasca", sper ca interpretezi "" ca atare thumb.gif
radu
Apropo de aparare.... sunt curios cine va juca in locul lui Pulhac.
nicolle_reddog4ever
Sa speram ca nu va fi nevoie sa joace altcineva in locul lui icon_confused.gif
caine_tm
belea mare accidentarea lui pulhac...... nu avem pe nimeni pt acel post... speram ca pana duminica sa revina si sa joace la forma maxima impotriva cirogladinilor
redmania
QUOTE(radu @ 21 Aug 2008, 9:32) *
Apropo de aparare.... sunt curios cine va juca in locul lui Pulhac.

Cat de grav s-a accidentat ? Scrie pe undeva ?

Eu l-as alege pe DIABATE ca inlocuitor. Mi-a placut cum a evoluat in pregatiri ca fundas stanga.

De asemenea sper sa nu-l vad pe Izvoranu fundas stanga ca ma umplu de nervi inca de la startul partidei complaining.gif
caine_tm
mai red ce e cu tine.... pana la plecarea in vacanta erai super optimist si super multumit de lotul actual.... acum deja incepi sa critici.... acum nu vrei pe izvoranu..... valeuu.....
Mirunik
@RED-castorryy
mari scule, nici macar nu stiu cind se joaca meciul, super dinamovisti!
iar faza cu borcea rulz e de protest.gif
Max
Cand il vad pe zota vorbind in numele rapidului, imi vine in minte faza aia cand Iorgulescu il alerga pe teren sa-l rupa cu bataia dupa un penalty inventat pentru cioroi.
Daca nu ma insel, in anu' ala, copos, cu marele lucescu la timona echipei de sub pod, a dat lectii in materie de blaturi...parca d'acolo vine si termenu' de blat, "de la cofetariile Anei"..
Pe aceasta cale, il rog pe Dl. Borcea (cu multa stima si mult respect), sa-l aduca pe Corpodean in staful administrativ al lui Dinamo, ca sa moara zota si argaseala de necaz.
redmania
QUOTE(caine_tm @ 21 Aug 2008, 12:37) *
mai red ce e cu tine.... pana la plecarea in vacanta erai super optimist si super multumit de lotul actual.... acum deja incepi sa critici.... acum nu vrei pe izvoranu..... valeuu.....

unde am zis ca sunt multumit de lot ?! argument.gif din contra, am zis ca NU avem lot.

cat despre Izvoranu, du-te pe topicul lui sa vezi ce am zis inca de cand a venit la Dinamo...
DiliBili
apropo de un eventual inlocuitor al lui Pulhac ... Campos poate juca si fundas stanga, mai e si sarbul Vasilica pe postul asta. Pe astia i-am transferat eu?!
redmania
Eu raman la solutia Diabate. Cel putin defensiv si-a facut treaba excelent cu Nantes.
Amn_Googly87
A venit Tamas si acum toti suntem in extaz, si pe buna dreptate! Dar trebuie sa stam cu picioarele pe pamant si noi fanii dar mai ales echipa si antrenorii. Meciul de Duminica va fi extrem de dificil iar un insucces ne poate duce intr-o situatie periculoasa - deci concentrarea TREBUIE SA FIE MAXIMA.

Am incredere ca Rednic va pregati foarte bine acest derby dar mi-e putin frica de toata aceasta nebunie mediatica - ar fi o mare greseala sa mergem in giulesti cu capul in nori, crezand ca suntem invingatori inainte de meci.
redmania
Transferul lui TAMAS nu schimba prea mult datele meciului de sub pod... Rednic a vrut sa inceapa cu Cesar titular, acum probabil va intra Tamas desi va avea numai 2-3 antrenamente cu echipa la ora jocului.

In mod normal Cesar ar trebui sa fie titular, e de 10 zile la echipa, a prins cat de cat ideea de joc, a facut cateva antrenamente...
Dar ramane sa vedem ce va alege Rednic, pentru TAMAS un plus (fata de Cesar) ar fi ca se cunoaste cu MOTI, au mai jucat impreuna.
Leaveyou
Eu zic că este Gabi. Are marele avantaj că poate să comunice cu Moți. Plus ce ai zis tu.
Îmi este frică de un lucru: Cezărică are o clauză cum că nu-și primește banii dacă nu joacă 50% din meciuri. Mai țineți minte cu Vlădoiu ?
redmania
Cesar primeste jumate din salariu daca nu joaca macar 50% din meciuri...deci tot incaseaza vreo 200.000.

Cred ca nici Tamas nu e pregatit sa duca 90 de minute cu Rapid... meciul cu Letonia fiind primul dupa europene (la Auxerre n-a fost folosit nici macar in amicale).

Eu cred ca vor juca amandoi cu Rapid, Tamas 60 minute, Cesar restul... sau invers.

Ce se mai stie de Pulhac, poate juca in meciul de duminica ?
Max
Poate incearca si domnu' profesor un sistem 5-3-2.
redmania
5-3-2 e invechit... Daca ai zis-o in spirit de gluma atunci as continua cu un 5-2-3 ca tot avem si 3 atacanti fff buni :)))

Toate echipele mari folosesc 4 jucatori pe linia defensiva...
cosmin targoviste
Linia de mijloc e buba mare.Nu avem mijlocasi de banda.In dreapta Torje e mai util in aparare decat in atac.In stanga nimeni bun.Sper sa improvizeze ceva Domn Profesor.
Max
Un antrenor destept schimba sistemul in functie de valoarea si forta de atac a adversarului.
Sa nu-mi zici (REDMANIA) ca suntem atat de puternici incat nu luam in calcul infrangerea.
Este un meci foarte important care nu trebuie pierdut.
Si cu permisiunea dumneavoastra, as indrazni (cu toate ca nu am facut-o niciodata aici) sa formulez echipa de start.
Lobont....Pulhac-Cezar-Tamas-Moti-Homei....Cristea-Danciulescu-Torje...Bratu-Niculae.
Mirunik
Poate cu Cezar la inchidere si Cristea pe dreapta. Poate se trezeste si Cristea odata. Iar Thiago pe stinga, cu speranta ca isi da drumul la picioare.
Leaveyou
QUOTE(Mirunik @ 22 Aug 2008, 11:48) *
Iar Thiago pe stinga, cu speranta ca isi da drumul la picioare.

N-ar fi indicat să le dea drumul în giulești ... Nu cred că le mai găsește ...
redmania
@Gica Contra

Nu sunt de aceeasi parere.
Un antrenor "destept" trebuie sa fie mereu informat, trebuie sa fie mereu adaptat la ultimele cerinte din fotbal.
Cum in fotbalul actual se folosesc 4 pe linia de fundasi (toti o fac, crezi ca de prosti ?) cred ca sistemul e bine ales. Apoi nu poti schimba un sistem de dragul unui transfer sau din cauza adversarului. Ideal e sa folosesti acelasi sistem si sa iti aduci jucatorii care se pliaza cel mai bine pentru sistemul respectiv.
De asemenea nu-ti schimbi sistemul in functie de adversar pentru ca jucatorii n-ar mai intelege nimic, se antreneaza 3 luni pentru 4-4-2 si apoi deodata trec la 5-3-2...
In functie de advesar poti sa dai niste sarcini tactice,,,exemplu Ropotan sa fie atent la Spadacio, Torje sa-l ajute pe Homei in duelul cu Cesinha, etc

Luam in calcul si infrangerea, meciul e de 1X2, avantajul Rapidului e ca au facut achizitii din timp, si-au testat jucatorii in amicale, joaca pe teren propriu. Si eu am zis ca trebuie sa scoatem macar un egal din meciul asta, vom vedea ce va fi.

Cum e echipa aia a ta, fara nici un inchizator ? Pai apararea este extrem de vulnerabila asa...
Mirunik
Leaveyou, esti rau... nu ti-a priit cafeluta?!
In alta ordine de idei, futu-i rapidu`!
A incercat un prieten din bucuresti sa imi ia bilete la meciul asta, m-am gindit ca ma strecor eu la inceputul meciului in sectorul dinamovistilor cum am facut si anul trecut ( am dobindit experienta in flirtatul cu stewarzii si ``sarit pirleazul`` icon_redface.gif ), dar cica tiganusii de la case n-au vrut sa vinda numai cu buletinul ( si cu posesorul buletinului atasat!). Se pare ca imi schimb programul pentru weekendul asta! bigcry.gif
Cred ca si meciul asta il vad la televizor...
Leaveyou
Mirunik, nu te supăra dar cred că din cauza celor două cafele pe care le-ai băut, nu ne înțelegem. Eu am zis că dacă le scapă au grijă băieții ciocolatii să nu le mai găsească ... De ce sunt rău ?
Max
redmania..
Lasa ca inchide Tamas... drink.gif
Mirunik
QUOTE(Leaveyou @ 22 Aug 2008, 13:46) *
Mirunik, nu te supăra dar cred că din cauza celor două cafele pe care le-ai băut, nu ne înțelegem. Eu am zis că dacă le scapă au grijă băieții ciocolatii să nu le mai găsească ... De ce sunt rău ?

No nu te supara acum, era un amic linga mine, rapidist... bag.gif Ce era sa zic, ca esti bun?! Nu puteam sa-l fac chiar asa pe fata...
Florin_Dinamo
Mirunik, sa inteleg ca ai prieteni printre ciocolatii? evillaugh1.gif Nu cumva esti under-cover? verystrange.gif verystrange.gif
The Game
Si tactica de joc nu ne-o da ?
redmania
QUOTE(Gică Contra @ 22 Aug 2008, 13:48) *
redmania..
Lasa ca inchide Tamas... drink.gif

l-ai trecut fundas...sau ? hotaraste-te...
bangmyhead.gif
gavros
1-2 gol Torje si Niculae
djmihaitza
QUOTE(The Game @ 22 Aug 2008, 15:11) *
Si tactica de joc nu ne-o da?

Ce te face sa crezi ca au porumbeii asa ceva, tactica de joc?
red_dog_rahova
Vreau VICTORIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Max
QUOTE(redmania @ 22 Aug 2008, 16:12) *
l-ai trecut fundas...sau ? hotaraste-te...
bangmyhead.gif

Inchide la carciuma , doar nu credeai altceva.
red_dogvitan
Zdrobim ciorile batem cu 3-0 HAITA_DINAMO.gif
nicolle_reddog4ever
Bun, a venit Gabi da' in locul lu' Pulhac pe cine bagam ca am inteles ca nu o sa poata sa joace??? icon_cry.gif
Me_Sama
Mai exact, de unde ai inteles tu ca nu poate juca? Ieri a fost articol pe prima pagina in care medicul echipei zicea ca poate juca icon_rolleyes.gif
dudu1961
Si eu am auzit ca nu poate juca ?!
Me_Sama
Nu l-am vazut inca, doar am vorbit cu el la telefon, dar cred ca nu este foarte grav si joaca duminica - Batineanu, medicul echipei

Ieri nu l-am auzit pe Rednic sa se vaite de vreo accidentare, si, din cate stiu, Pulhac s-a antrenat cu echipa. Acum ramane de vazut, evident ca exista un mic risc, dar cred ca sansele sa joace sunt de 95%.
nicolle_reddog4ever
Nu s-a vaitat Rednic da' avand in vedere faptul ca medicul echipei doar credea ca nu e grav si vorbise cu Cristi doar prin telefon.... icon_rolleyes.gif La stirile sportive am auzit ca nu poate juca si se asemenea am auzit si declaratia lu' Cristi care era ceva de genul ca el inca mai spera ca se va recupera si ca isi doreste mult sa joace cu rrapid si sa castigam, de aici eu inteleg ca momentan nu poate juca damm.gif
red_dog 4 ever
Ii batem da-i in mortii lor de tigani
Morpheuss
Ca si in ultimii doi ani, o sa invingem in giulesti-tiganie.
Mirunik
QUOTE(Florin_Dinamo @ 22 Aug 2008, 14:49) *
Mirunik, sa inteleg ca ai prieteni printre ciocolatii? evillaugh1.gif Nu cumva esti under-cover? verystrange.gif verystrange.gif

Ba da, si m-am infiltrat in forum pe Mania sa va extermin cu chiftele si cafele otravite! icon_twisted.gif
tongue2.gif
red_dog_rahova
la tomberoane, impingeti la tomberoane!!!!
Leaveyou
QUOTE(Mirunik @ 22 Aug 2008, 22:45) *
..... si cafele otravite! icon_twisted.gif
tongue2.gif

Click to view attachment Too late for me ! Să mai beau repede o bere să nu mă duc nepregătit ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.