Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rapid 2-1 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2, 3, 4
DiliBili
Duminica, 24 august, Dinamo intalneste in deplasare pe Rapid Bucuresti. „Cainii” au castigat pe terenul rapidistilor de 19 ori, 9 meciuri s-au incheiat la egalitate, fiind invinsi in 21 de partide. In ultimele 10 intalniri din Giulesti avem 4 victorii, 2 egaluri si 4 infrangeri. In ultimele 2 am castigat, cu 4-1 in aprilie 2007 (4 goluri Claudiu Niculescu), repectiv 2-1 in aprilie 2008 (goluri Bratu).
Meciul va fi transmis in direct de Antena 1, ora 20.45.
Max
Ma mir cum de ne da si pe noi la antena.
nicolle_reddog4ever
Cum sa nu ne dea....au auzit de rrapid l-au si programat pe antena altfel nici nu ne bagau in seama. chair.gif

Da' oricum ii jumulim diablo.gif
Amn_Googly87
Astia merita sa fie batuti usturator asa cum i-am mai batut noi pe ei in tiganie acolo dar eu m-as multumi si cu o victorie la limita pentru ca pana la urma punctele conteaza.

starwars.gif

Daca invingem acolo o sa avem un moral excelent si indraznesc sa spun ca o sa continuam sa castigam fiecare meci ca si acum 2 ani.
antisteaua
Eu nu m-am uitat la meciurile tiganilor in sezonul asta dar nu pot decat sa sper ca ii jumulim de pene.

Antonescu de traia,
Pe tigani ii omora!
Hatzu
Nu stiu, aici e un meci de orgolii, intre jucatori, intre Rednic si crapizi... crapidul nu joaca rau de cand a venit puteiro asta la ei... dar cu ambitie multa cu daruire si mare mare atentie putem bate.
f_rares
antena 1 are varianta internationala?!?! stie cineva?
si on-topic...parca ma bucur pentru faza aia cu rednic . Poate asa e suparat pe ei si chiar ii bate verystrange.gif bine ar fi sa batem ciorile=>moral bun=> incredere=> rezultate . Si asta asteptam de 4 etape...
caine_tm
victorie unica solutie.... daca castigam duminica crapidul ramane in urma......

eu mizez pe un 3 - 1 pt noi.......

victorie inurmatoarele 3 etape.. cu ciorile, prazarii si la vaslui.... si se vede titlul 19...... daca in aceste 3 etape luam 9 puncte.... e clar ca pana la meciul de la Cluj avem un avans bunicel .....
anmini
treaba cu biletele mi-e neclara....de unde le luam? stie cineva?
bigbobo
Partida extrem de dificila, primul meci tare din sezon. Sa-i vedem pe baieti de ce sunt in stare...
Leaveyou
QUOTE(caine_tm @ 18 Aug 2008, 14:38) *
victorie unica solutie.... daca castigam duminica crapidul ramane in urma......

Și încep să se certe ... Că cine l-a adus pe portughezul ăsta, că mai bun era Mircea Rednic, că transferurile au fost scumpe și nu și-au meritat banii ... Și apare și Copos cu fața aia de cerșetor și zice cu "mijloacele specifice" ... Vă rog frumos domnu' Rednic și domnilor jucători, vreau să-l văd pe nenorocit plângând ! Un 8 - 0 ar fi destul.
caine_tm
verystrange.gif eu sper la un 1 - 0 gol bratu din 11 m dupa o simulare grosolana a lui Dansiulescu plecat oricum din off-side
Leaveyou
Nu știu de ce, dar în ultimul timp am mai mare boală pe mamba.gif decât pe lastrunga.gif ... De fapt este o luptă la "vârf" care să fie premiantul 010.gif
redmania
Am votat ca ar fi bun si un egal pentru ca :

- jucam in deplasare
- Rapid este "echipa momentului" doglaugh.gif iar noi abia a 4-a sau a 5-a favorita la titlu la startul sezonului...
- inca avem in echipa un Goian...

Evident ca o victorie ar fi excelenta si ne-am depune si noi candidatura la titlu in mod serios.... dar e posibil sa si pierdem caz in care tot ce zicea Leaveyou mai sus se poate intampla in ograda noastra... si sunt multi care abia asteapta sa se dea la Rednic inclusiv printre suporteri.
cosmin targoviste
QUOTE(redmania @ 18 Aug 2008, 17:01) *

eu as zice un "bun coordonator de joc",marele playmaker : Gabrieeeeeeeeeeeeeeeel Bostinaaaa
red_dogvitan
Batem zburatoarele fara probleme sunt cu moralul la pamant mizez ca castigam cu 3-1!! HAITA_DINAMO.gif
anna
QUOTE(f_rares @ 18 Aug 2008, 14:25) *
antena 1 are varianta internationala?!?! stie cineva?

da.are. cauta pe net ca o sa gasesti sigur.

eu am votat ca batem ca in sezonul trecut...as fi vrut sa spun ca ii jumulim, dar nu ma avant prea tare pentru moment icon_rolleyes.gif oricum ii batem acum ramane de vazut cu ce scor icon_mrgreen.gif

p.s. dupa etapa a 2-a nea' taher ala care se da mare patron de echipa de fotbal(?!?!?!!?) declara sus si tare ca rapidu' lui face praf Dinamo in derby, dupa ultimul meci schimbase discu' si trecuse de la certitudine la speranta :"sper sa ne revenim" complaining.gif abia astept sa vad cum ii spun naruite toate sperantele alea gol dupa gol asa... rockets.gif
reddog_sv
QUOTE(redmania @ 18 Aug 2008, 17:01) *
Am votat ca ar fi bun si un egal pentru ca :

- jucam in deplasare
- Rapid este "echipa momentului" doglaugh.gif iar noi abia a 4-a sau a 5-a favorita la titlu la startul sezonului...

Evident ca o victorie ar fi excelenta si ne-am depune si noi candidatura la titlu in mod serios.... dar e posibil sa si pierdem caz in care tot ce zicea Leaveyou mai sus se poate intampla in ograda noastra... si sunt multi care abia asteapta sa se dea la Rednic inclusiv printre suporteri.

Idem..un egal e foarte bun
Raikkonen
Inainte de inceputul campionatului am afirmat ca e foarte posibil ca Rapid impreuna cu CFR sa faca un an de exceptie in Liga 1.
Usor usor, chiar daca n-am vazut meciurile live, in intregime sau am avut acest interes incep sa cred ca rapidul nu va ajunge decat sa spere din nou.
Cu CFR din cate am vazut, au avut noroc la greu, nu doar prin golul lor ci si prin faptul ca CFR-ul a parut sa domine autoritar partida. Acum dupa meciul cu Otelul, care ce-i drept e intr-o forma mare, cu siguranta de moment, incep sa cred ca e posibil sa aiba un sezon de exceptie rapidul, dar asta nu inseamna ca vor termina si in primele 2 locuri. Au antrenor bun, pot asa aibe un joc spectaculos dar nu inseamna ca sunt in stare sa ia titlul. Important e sa ne mentinem forma buna, deobicei cand mancam bataie crunt in derby-uri veneam si dupa o perioada in care nu ne permiteam sa le dam 4 goluri chiar si unei echipe ca si slugiile din Buzau.
dudu1961
Cinstit au echipa buna, dar am auzit ca au luat bataie - e adevarat ?
La noi jocul si scorul de ieri nu-i concludent, cam neconcludente au fost si celelate meciuri de ce sa nu recunoastem, poate totusi pina la meciul cu tiganii sper sa nu mai ratam atit si sa-si mai revina unii din jucatori! Nu de alta dar unii se misca cam greu!
Me_Sama
Dudule, rapidul a mancat bataie cu 2-1 de la Otelul Galati.

Eu sunt optimista si cred ca vom bate. Mircea Rednic este foarte nervos pe rapid, deci si foarte motivat. Stim cu totii cum pregateste el o partida atunci cand este foarte ambitionat. In plus, jucatorii par deja conectati la partida cu zburatoarele si isi doresc o victorie. Si inca ceva: stiu ca orice derbi este un meci de orgoliu, dar sunt sigura ca in momentul de fata jucatorii ca Marius Niculae, Bratu, Lobont, Pulhac etc. sunt mai constienti de importanta "sentimentala" a unei victorii in fata rapidului decat sunt jucatori ca despotovic sau julio cesar (al lor) constienti de importanta unei victorii in fata lui Dinamo.
Sper sa am dreptate si sa-i batem. Umilinta lor vine ca bonus!
Leaveyou
QUOTE(Raikkonen @ 18 Aug 2008, 20:30) *
Inainte de inceputul campionatului am afirmat ca e foarte posibil ca Rapid impreuna cu CFR sa faca un an de exceptie in Liga 1.
Usor usor, chiar daca n-am vazut meciurile live, in intregime sau am avut acest interes incep sa cred ca rapidul nu va ajunge decat sa spere din nou.
Cu CFR din cate am vazut, au avut noroc la greu, nu doar prin golul lor ci si prin faptul ca CFR-ul a parut sa domine autoritar partida. Acum dupa meciul cu Otelul, care ce-i drept e intr-o forma mare, cu siguranta de moment, incep sa cred ca e posibil sa aiba un sezon de exceptie rapidul, dar asta nu inseamna ca vor termina si in primele 2 locuri. Au antrenor bun, pot asa aibe un joc spectaculos dar nu inseamna ca sunt in stare sa ia titlul. Important e sa ne mentinem forma buna, deobicei cand mancam bataie crunt in derby-uri veneam si dupa o perioada in care nu ne permiteam sa le dam 4 goluri chiar si unei echipe ca si slugiile din Buzau.

Kimi (dacă îmi permiți) ai dreptate și îmi permit să adaug că totuși rapijii au zburdat cu echipe mici, ce-i drept noi nu am făcut la fel decât cu Gloria ... Eu cred că la Dinamo abia începe să răsară ideea și motivația jucătorilor că au șanse mari și chiar pot să câștige campionatul.
NutuFCD
Sper sa batem ciorile ultras.gif avem mare nevoie de victoria asta diablo.gif Daca ii batem ne desprindem de toti!!
FORZA DINAMO 10x.gif
filipo_graddo
se duce cineva din targoviste la meci????????
Max
Auzi la zota.. bricheta 2 ...
De ce nu grenada 1 ?
antisteaua
Coane nici nu are rost sa te gandesti la ce zic tiganii. Da-i dracu ca oricum nu merita sa fie luati in seama.
f_c_d
2-0 goluri: Torje gunshot.gif ciocane.gif
Mai mult ar fi si mai bine..
Oricum, inaripatii au un moral la pamant dupa meciul de la Galati... deci..2-0 si-atat ultras.gif ultras.gif
dudu1961
Tocmai de "moralul" ala imi e frica ! bootyshake.gif Apropo de ce declara ciorile , se pare ca si blowup.gif terorist arab a prin grai tiganul !
Clau_Goool
Ne asteapta un meci foarte greu cu negroteii insa cred ca baietii se vor mobiliza mai tare pentru acest meci. Vreau sa ii batem pe astia si sa ne mentinem in frunte. In mod normal in acest moment trebuia sa fim singura echipa cu 12 puncte, accidentul
de la hey hey pandurii nu trebuia sa aiba loc, dar cu o victorie la rapiji ne mai spalam pacatele.
red_dog 4 ever
Recital in tiganie marca Bratu si Marius Niculae
marcher
QUOTE(filipo_graddo @ 18 Aug 2008, 23:46) *
se duce cineva din targoviste la meci????????

imbarliga-l pe m@x...
Crap
nu vreau sa ma imbat cu apa de la ghiuveta... dar sper la un rapid 1-2 DINAMO ! ( Bratu & M.Nicolae )

meciul il vad acasa , numai merg in deplasari ... nici macar in Bucuresti
FloRedWhite
eu merg pe un 5-1 pentru noi: hat trick Bratu, Niculae and own goal Maftei. FORZA DINAMO
cosmin targoviste
Eu pe un 7-0 pentru noi.hattrick Titi Martieru,hattrick Tyson ,soferul de la autocar , si own goal zotta.

Serios si realist vorbind,cred ca va fi un 2-1,goluri Danciulescu si Cristea.Am asa o presimtire ca Julio Cesar va face un meci prost.Mare greseala daca va fi bagat titular cu crapizii,asa cum se aude.
Leaveyou
QUOTE(marcher @ 19 Aug 2008, 22:30) *
imbarliga-l pe m@x...

Zis și Gică Contra ...
Johnny B
rapid 0-3 Dinamo (Cristea ,Bratu & Niculae). Scurt ,si la obiect !

ultras.gif
caine_tm
icon_rolleyes.gif ce repede se schimba atitudinea pe forum.... acum o saptamana.... injuram cu totii echipa... si pe rednic...( bine aproape toti... redmania sigur nu injura pe rednic)... iar acum 7 - 0 cu crapid.... daca verific bine pe forum... multi dintre optimisti de azi acum o saptamana urlau sus si tara ca crapid este echipa momentului ca strainezi lor sunt fantastici.....

si eu miziez pe victorie... pana la urma rednic nu prea a pierdut impotriva crapidului
radu
Cred ca cele 10 puncte din clasament obtinute in urma unor meciuri cu candidate la retrogradare nu sunt in masura sa ne arate fata echipei. Daca si numai daca achizitiile de pe ultima suta de metri isi vor arata valoarea putem spera la un campionat bun. Mi se par hazardate declaratii de victorii (unii vad ca facem scor omfg.gif ) si de laude pana cand echipa nu demonstreaza ca joaca Fotbal. Sa ne auzim sanataosi peste 10 etape si atunci putem spune care este fata adevarata a lui Dinamo. Pronostic pentru acest meci X.

PS ca sa nu zic ca ma tavalesc de ras cand vad persoane care se uita la clasament si intreaba unde e steaua sau rapid.... le spun eu cu un punct mai jos.
Mirunik
De acord cu tine, si eu cred intr-un egal.
Iar Flo si Cosmin se dau in stamba, eu cred ca fac misto, pai e frumos, mai baieti, aici se discuta serios nono.gif
tongue.gif
Amn_Googly87
Eu cred ca o sa castigam dar nu la scor pentru ca o sa fie un meci strans si dificil. Dar ma bazez pe omogenitatea lotului, pe experienta superioara si pe Mircea Rednic care STIE sa pregateasca un derby ... daca stam sa ne uitam, in ultimii 2 ani a castigat toate derbyurile jucate in campionat.

Dinamo - stoaia 1-0

Dinamo - rrapid 3-1

stoaia - Dinamo 2-4

rrapid - Dinamo 1-4

Dinamo - rrapid 0-2

rrapid - stoaia 1-0 (bricheta)

Desigur nu e o regula, orice se poate intampla intr-un derby dar indraznesc sa spun ca suntem favoriti la victorie mai ales ca ultimele 2 meciuri jucate in tiganie au insemnat tot atatea victorii pentru noi.
gavros
Sunteti de sub podul grand oooo
Sunteti rude cu mailat oooo

Trebuie sa castigam si o vom face ultras.gif
Leaveyou
Nu trebuie să rimeze, așa-i ? Bă câta' scandalul cu declarațiile alea, n-am mai văzut ! L-am văzut pe Culina cum povestea el cine a jignit și cine nu. Am observat că îl copiază pe Borcea prin inflexiunile vocii, cum face pauzele. Am rămas șocat ! 010.gif Cum să nu-l iubească Borcea ?
bigbobo
QUOTE(radu @ 20 Aug 2008, 10:42) *
Cred ca cele 10 puncte din clasament obtinute in urma unor meciuri cu candidate la retrogradare nu sunt in masura sa ne arate fata echipei.

Anu' trecut exact partidele cu echipe mici le-am zbarcit mai rau... Sa nu uitam cate puncte am pierdut mai ales pe teren propriu...
redmania
Eu am votat egalul si nu sunt asa optimist tocmai pentru ca pana acum am jucat cu 4 echipe modeste... dar trebuie sa spun ca in meciul cu Buzau am vazut un Dinamo destul de puternic, cu un joc cu care se poate castiga campionatul. Ca pana la urma te uiti si la celelalte echipe ce joaca, la echipe din campionatul romanesc... ca noi cu astea ne batem la titlu si nu cu Real sau MU.
Repet, meciul cu Buzau mi s-a parut foarte bun si astept meciul cu Rapid ca sa vad daca reusim un joc apropiat in compania unei echipe mai bune. Oarecum acest meci ar putea fi confirmarea ca echipa se afla pe un drum bun.
De asemenea cu Rapid s-ar putea sa jucam prost dar sa castigam, lucru care nu m-ar deranja catusi de putin...Sa ramana Rapidul cu cel mai frumos joc in continuare si sa castige titlul la Divizia Sexy, iar noi sa facem un joc mai putin placut ochiului dar sa castigam campionatul.

PS cat imi doresc ca Rednic sa "nimereasca" tactica invingatoare si din a 4-a favorita la titlu sa devenim principala candidata inca de pe acum !
Mirunik
Partial nu-s de acord cu tine. Eu imi doresc sa cistigam ``pe bune`` meciul asta si toate celelalte; nu din exces de cinste si onoare, ci pentru ca vreau sa vad fotbal, vreau sa vad pe Dinamo jucind fotbal, la asta inca mai sper; mi s-a luat de miute si de simulari.
In momentul de fata Dinamo inca simuleaza intr-o anumita masura fotbalul, de-aia am votat ca facem egal, deie Sfintu` sa le luam totusi cele trei puncte!
Hai HAITA_DINAMO.gif
Leaveyou
QUOTE(redmania @ 20 Aug 2008, 15:12) *
Eu am votat egalul si nu sunt asa optimist tocmai pentru ca pana acum am jucat cu 4 echipe modeste... dar trebuie sa spun ca in meciul cu Buzau am vazut un Dinamo destul de puternic, cu un joc cu care se poate castiga campionatul.

Mai încerc o dată ... Tocmai pentru că jucătorii de la Buzău sunt vraiște Dinamo a putut să-și facă jocul cum au vrut ei. Dar în niciun caz nu putem trage concluzia că avem un joc cu care se poate câștiga campionatul ... O să vedem ce o să se întâmple când dăm și de fotbaliști.
radu
QUOTE(bigbobo @ 20 Aug 2008, 12:32) *
Anu' trecut exact partidele cu echipe mici le-am zbarcit mai rau... Sa nu uitam cate puncte am pierdut mai ales pe teren propriu...

Si care e lagatura? Am castigat ceva anul trecut si nu stiu eu? Sau daca castigam cu echipele mici vom bate ca la fasole pe cele mari?
djmihaitza
QUOTE(Amn_Googly87 @ 20 Aug 2008, 11:03) *
Mircea Rednic care STIE sa pregateasca un derby ... daca stam sa ne uitam, in ultimii 2 ani a castigat toate derbyurile jucate in campionat.

Dinamo - stoaia 1-0
Dinamo - rrapid 3-1
stoaia - Dinamo 2-4
rrapid - Dinamo 1-4
Dinamo - rrapid 0-2
rrapid - stoaia 1-0 (bricheta)
Desigur nu e o regula, orice se poate intampla intr-un derby dar indraznesc sa spun ca suntem favoriti la victorie mai ales ca ultimele 2 meciuri jucate in tiganie au insemnat tot atatea victorii pentru noi.

Contra-exemple (sau exceptii care intaresc(?) regula ta):
* Partida SuperCupei de anu' trecut, Dinamo - rapid, in care ne-am chinuit rau de tot si am pierdut inca un trofeu aflat la indemana in urma loviturilor de departajare.
* Derby putem numi si dubla cu Lazio, dar sa ne oprim aici deoarece deschidem rani nevindecate inca...
Amn_Googly87
Io vad ca sunt mai multe reusite decat nereusite acolo ... supercupa cu rrapid s-a pierdut la penaltyuri totusi, de Lazio nu mai discutam dar nu cred ca se poate spune ca Rednic nu a pregatit bine meciul - parerea mea.
bigbobo
QUOTE(radu @ 20 Aug 2008, 19:19) *
Si care e lagatura? Am castigat ceva anul trecut si nu stiu eu? Sau daca castigam cu echipele mici vom bate ca la fasole pe cele mari?

Am castigat meciurile cu Rapid si Steaua exact dupa o suita de partide dezastruoase in Stefan cel Mare ceea ce ma face sa cred ca determinarea si ambitia (cand vor ei) difera foarte mult la un Rapid - Dinamo in comparatie cu un Dinamo - Medias sa spunem...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.