Anonymous
Oct 18 2004, 10:37 PM
Mutu a recunoscut ca a consumat substante interzise si spera sa primeasca pedeapsa minima: suspendare 6 luni.
Ce credeti ca se va intampla cu cariera lui Mutu?
ManoWar
Oct 18 2004, 10:55 PM
Am eu o impresie ca va ajunge pe strada fara bani si fara nimic traind doar din amintiri.
Anonymous
Oct 19 2004, 12:33 PM
eu zic sa asteptam mai intai decizia comisiei federatiei engleze, ce va hotari chelsea si abia apoi putem sa ne dam cu parerea. Mi-e frica sa nu faca engezii din mutu un "exemplu"
oricum perioada proasta abia incepe pentru el, daca scapa acum boii s-a ras definitiv!
ManoWar
Oct 19 2004, 02:20 PM
acuma depinde cat de mult ii place cocaina... a facut-o odata de placere sau trage pe nas zii de zi
flaviusO
Oct 19 2004, 02:42 PM
are un loc asigurat... de traficant... asa se intampla cand le ai pe toate... de exemplu Ronaldo a stat pe margine 9 luni din cauza unei accidentari, Mutu va sta din cauza PROSTIEI... pacat, a fost un jucator mare...
1948
Oct 19 2004, 06:36 PM
nu cred ca se va incheia cariera ... va gasi unde sa joace ... dar nu cred ca va mai juca niciodata la o echipa mare...pacat
Anonymous
Oct 19 2004, 11:43 PM
daca ia mai mult de 1 an si il da afara si chelsea e terminat...il vedeti voi antrenandu-se singur prin parcuri??? acum ca il recuza si "prietenul" gheara??
junior
Oct 20 2004, 05:38 PM
din pacate se pare ca si "cel mai mare sprijin" al sau l-a lasat balta. si aici ma refer la G. Becali. nu cred ca va primii mai mult de 6 luni. si daca va fi serios are sanse sa revina. eu sincer i-o doresc.
1948
Oct 20 2004, 06:01 PM
cred ca va fi serios pt ca ar vrea sa revina ... pt ca trebuie sa mai castige bani din fotbal ...
junior
Oct 21 2004, 12:46 PM
vine în tzara si joaca la Dinamo ! cum crezi ca va fi strigat în ghencea sau poe giulesti.drogatule din pacate va duce mult acesat greseala
1948
Oct 22 2004, 10:47 AM
jiji becali zicea ca il asteapta la steaua ... se pare insa ca va ramane la chelsea
Anonymous
Oct 22 2004, 11:40 AM
nu stiu de ce tb sa-i luati apararea?? A comis-o si tb sa plateasca! Suspendare & tratament psihologic...sa zica mersi daca-l lasa federatia engleza sa se antreneze cu chelsea. oricum daca nici acum nu se trezeste este terminat 100%...daca acum il "iarta" FA atunci va considera ca "smecheria" romaneasca a invins si ca poate face ce vrea muschiul lui ca nu-l mai pedepseste nimeni...
StefaN
Oct 28 2004, 10:22 PM
mutu?la steaua?ma indoiesc....poata jiji sa ii dea o turma intreaga ca tot degeaba !! nu joaca la steaua !
1948
Oct 29 2004, 09:30 AM
bine ar fi ...
Anonymous
Oct 29 2004, 10:38 AM
n-as fi asa de sigurb ca nu se duce la steaua...are acolo un pretenar de droguri, neaga....dar pana una alta nu s-a pronuntat FA si mi-e ca se duce sanctiunea spre maxim si atunci nu-l vad bine deloc....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.