Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CARIERA LUI MUTU SE INCHEIE?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Mutu a recunoscut ca a consumat substante interzise si spera sa primeasca pedeapsa minima: suspendare 6 luni.
Ce credeti ca se va intampla cu cariera lui Mutu?
ManoWar
Am eu o impresie ca va ajunge pe strada fara bani si fara nimic traind doar din amintiri.
Anonymous
eu zic sa asteptam mai intai decizia comisiei federatiei engleze, ce va hotari chelsea si abia apoi putem sa ne dam cu parerea. Mi-e frica sa nu faca engezii din mutu un "exemplu" icon_evil.gif

oricum perioada proasta abia incepe pentru el, daca scapa acum boii s-a ras definitiv!
ManoWar
acuma depinde cat de mult ii place cocaina... a facut-o odata de placere sau trage pe nas zii de zi
flaviusO
are un loc asigurat... de traficant... asa se intampla cand le ai pe toate... de exemplu Ronaldo a stat pe margine 9 luni din cauza unei accidentari, Mutu va sta din cauza PROSTIEI... pacat, a fost un jucator mare...
1948
nu cred ca se va incheia cariera ... va gasi unde sa joace ... dar nu cred ca va mai juca niciodata la o echipa mare...pacat
Anonymous
daca ia mai mult de 1 an si il da afara si chelsea e terminat...il vedeti voi antrenandu-se singur prin parcuri??? acum ca il recuza si "prietenul" gheara??
junior
din pacate se pare ca si "cel mai mare sprijin" al sau l-a lasat balta. si aici ma refer la G. Becali. nu cred ca va primii mai mult de 6 luni. si daca va fi serios are sanse sa revina. eu sincer i-o doresc.
1948
cred ca va fi serios pt ca ar vrea sa revina ... pt ca trebuie sa mai castige bani din fotbal ...
junior
vine în tzara si joaca la Dinamo ! cum crezi ca va fi strigat în ghencea sau poe giulesti.drogatule din pacate va duce mult acesat greseala
1948
jiji becali zicea ca il asteapta la steaua ... se pare insa ca va ramane la chelsea
Anonymous
nu stiu de ce tb sa-i luati apararea?? A comis-o si tb sa plateasca! Suspendare & tratament psihologic...sa zica mersi daca-l lasa federatia engleza sa se antreneze cu chelsea. oricum daca nici acum nu se trezeste este terminat 100%...daca acum il "iarta" FA atunci va considera ca "smecheria" romaneasca a invins si ca poate face ce vrea muschiul lui ca nu-l mai pedepseste nimeni...
StefaN
mutu?la steaua?ma indoiesc....poata jiji sa ii dea o turma intreaga ca tot degeaba !! nu joaca la steaua !
1948
bine ar fi ...
Anonymous
n-as fi asa de sigurb ca nu se duce la steaua...are acolo un pretenar de droguri, neaga....dar pana una alta nu s-a pronuntat FA si mi-e ca se duce sanctiunea spre maxim si atunci nu-l vad bine deloc....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.