Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Dinamo 4-1 Gloria Buzau
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
COSMIN C
Gooooool, Danciu!!!

Azi merita un mare plus, nu numai pt ca a fost si ziua premierii.
Radu10mai
bun, jucatorul meciului....da cine a vazut meciul??
Leaveyou
Ce-ai pățit bre ? Îl lauzi pe Danciu ? Căldură mare !
bigbobo
+ Danciu, Cristea

- Voika

Partida bunicica...
cosmin targoviste
+Danciulescu , Bratu , Apararea , Torje
-Niciunul.Toti au dat cec au putut .
Joc-bun,in crestere.
razvan_superdog
Am vazut meciul.

+++Danciu: aproape de perfectiune: 2 goluri superbe, o pasa de gol. 3 ratari singur cu portarul, alte 2-3 ratari mari, nenumarate pase "printre" excelente catre Bratone sau alti coechiperi
++ Bratone: agresiv, extrem de rapid, face cu Danciu un cuplu de atac extrem de periculos
+ Fundasii laterali: Pulhac si Homei

Multumitor: Moti, Goian, Torje
Inca departe de pretentii: Cristea (printesa), Ropotan

- Vranjkovici, Bostina

Jocul echipei: bunicel (cel mai bun de pana acum). Multe actiuni de poarta, multe verticalizari, pressing. Suntem in crestere.
COSMIN C
QUOTE(Leaveyou @ 16 Aug 2008, 23:47) *
Ce-ai pățit bre ? Îl lauzi pe Danciu ? Căldură mare !

A zis sefa ca daca nici azi nu-l laud pe Danciu nu mai calc in taverna. bag.gif
amma
au facut un meci destul de bun, dar e greu de apreciat in conditiile in care adversarul a fost cine a fost, o echipa de nivelul cel mult al ligii a doua
Bratu a fost cel mai bun..sa speram ca Danciu etapa viitoare nu mai rateaza ca azi HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Amn_Googly87
+++ Cristea si-a regasit cadenta, a dat cateva pase de clasa si un gol; Danciu si-a regasit pofta de gol a marcat de 2 ori si a mai avut cateva ocazii bune, Torje excelent pe dreapta, a crescut mult in joc fata de debutul la Dinamo, Homei - fundasul dreapta de care avem nevoie, fundasii centrali impecabili

Si as putea continua ... mai e loc de imbunatatire in jocul nostru dar acesta este de departe cel mai bun meci facut de noi in acest sezon - mi-a placut toata echipa si la cel mai slab jucator am votat NICI UNUL.
redmania
Omul meciului e clar Danciulescu. Eu am zis si dupa meciul cu Otopeni ca mi se pare in forma, a fost prezent in meci si atunci dar i-a lipsit norocul in cateva faze...
Pe locul 2 azi a fost Bratu cu o pasa de gol cum n-am mai vazut de mult... mi-a amintit de golul marcat Germaniei la Euro prin 2000 (?), cu centrare Ad. Ilie si gol V. Moldovan.

Printre cei slabi : Vojka, nu are fata de Dinamo, este prea lent pentru ce asteapta Rednic de la el. De asemenea Andrei Cristea nu mi-a placut, totusi a jucat prea putin si nu a avut timp sa arate mare lucru...

Jocul echipei : Foarte bun. Daca nici acum, dupa 4 goluri, dupa alte 4-5 ratari uriase, dupa faze cu multe pase din prima finalizate cu sut...etc...etc Daca nici acum nu am facut un meci foarte bun atunci cum ar trebui sa arate un asemena meci ?! Desigur, adversarul a fost modest dar asta nu ar trebui sa scada meritul alor nostri.
DiNaMo_FORZTA
BRAVO DaNcIuLe, si BRAVO la toata echipa bananasmile.gif
mihaiul90
+++++++++ Super Bratone si Danciulescu !!!

M-a nemultumit decat puricele ala de Andrei Cristea...

Joc in vizibila crestere, sper ca etapa viitoare sa atingem o forma potrivita pentru a jumuli ciorile.
nicolle_reddog4ever
+ Danciu, Cristea, Bratu.

Un joc bun, am crescut de la meci la meci...ceea ce ne da incredere pentru meciul cu rrapid. mamba.gif

Si cum au mentionat si altii inaintea mea...Andrei Cristea a strigat impotriva stOaiei....poate acuma este lasat sa si joace. icon_rolleyes.gif
Leaveyou
QUOTE(redmania @ 17 Aug 2008, 1:23) *
Daca nici acum nu am facut un meci foarte bun atunci cum ar trebui sa arate un asemena meci ?! Desigur, adversarul a fost modest dar asta nu ar trebui sa scada meritul alor nostri.

Nu trebuie să scadă meritul dar vorba aia "joci atât de bine cât te lasă adversarul" rămâne valabilă. În sensul că dacă devenim euforici după un meci cu o echipă modestă, atunci când vom da de unii care se apără și fac un oarece marcaj vom avea de suferit ... N-am văzut meciul și nu mă pot pronunța, din cauza asta nu mă pot entuziasma cu toate că este plăcut să vezi Dinamo pe primul loc chiar și pentru o zi ... Ce ne vom face când ceilalți vor ataca cu jucători care pot pune probleme ? Rămân la ideea că nu avem apărare. Că jucăm (din câte citesc de la voi cu cel puțin o mână moartă (Cristea Adrian).
redmania
De cele mai multe ori meciurile bune se fac in compania unor adversari buni. Ma astept la un joc bun cu Rapid pentru ca se va juca deschis, ambele echipe vor lupta pentru victorie. De asta dupa meciul Rapid - CFR s-a tras concluzia, un pic grabita, ca ambele echipe sunt foarte bune , cele mai bune din campionat. Eu cred ca doar au avut norocul sa joace primele un meci intre 2 echipe din primele 4 ca valoare...si atat.

Meciul cu Buzau a fost unul usor, reusit, bun pentru ca :
- jucatorii l-au facut asa pentru ca au jucat concentrati in cea mai mare parte a meciului
- am marcat repede (min 7) si buzoienii nu au mai putut apela la autobaza, ba chiar au incercat ceva in atac la 1-0

Ca o confirmare la ceea ce am zis mai sus, cele mai reusite partide cand am luat campionatul in 2006-2007 le-am facut in derbyuri... mai putin in 1-0 acasa cu Oaia pentru ca Oaia a refuzat jocul, s-a inchis tot meciul ca o echipa mica, n-a avut nici macar un sut pe poarta.
gavros
+ Danciu (inger si demon)
+ Adi Cristea ( cateva pase excelente )
+ Moti ( cu Moti n-am emotii )
+ Torje ( determinare si ambitie )
- Vranjkovic ( cateva mingii pierdute aiurea la mijloc )
Joc Bun, in crestere, desi adversarul nu a jucat
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.