nicolle_reddog4ever
Aug 17 2008, 12:41 PM
Mda...mai trebuiau niste versuri cu "bani", "dusmani' si era "perfect". A fost cantat si in cea mai mare parte a timpului cica sa-l invete lumea ca se va canta in meciul cu rrapid. Iar reactia multora dintre cei prezenti a fost
djmihaitza
Aug 17 2008, 05:44 PM
Observ ca nimeni din presa n-a remarcat ca aseara Dinamo a fost o echipa mai "romaneasca" decat toate celelalte.
Am avut cel mult un strain pe teren in cele 90 de minute: Voika in prima repriza schimbat la pauza cu Bostina si Thiago din min.77 cand l-a inlocuit pe Ad. Cristea.
Asta spre deosebire de altii care au in formula de joc cel mult un roman.
cosmin targoviste
Aug 17 2008, 05:52 PM
Pai acuma in centrul atentiei sunt strainii de la steaua : toja si nicolita.
mihaiul90
Aug 18 2008, 02:41 AM
Ma, merge cantecul asta nou, dar prea ne-au innebunit cu el... asnoapte cred ca l-am si visat de cate ori ne-a pus ala sa-l cantam

In plus nu am mai auzit demult "cei ce sunt dinamovisti" sa se cante in PCH... oare de ce ?
Hatzu
Aug 18 2008, 08:09 AM
Sa nu ne imbatam cu apa rece, am jucat cu o echipa foarte slaba. Dinamo trebuia sa aiba acum maximum de puncte, eu asa am preconizat cand am vazut programul, maxim de puncte inainte de derbyul din tziganime. Acuma, ramane de vazut, jocul cu steluta 2 a mers bine, cursiv, dar adversarul nu a pus nicio problema. Ce va fi cu crapizii, nu ma pot pronunta.
cosmin targoviste
Aug 18 2008, 08:19 AM
Trebuia sa avem maxim de puncte, dar dezavantajul nostru a fost ca am inceput cu o deplasare la Pandurii. Era prima etapa, jocul nu mergea cum trebuia, iar ei au fost motivati. Eu zic ca cine castiga in giulesti, devine principala favorita la titlu.
nicolle_reddog4ever
Aug 18 2008, 09:06 AM
Trebuia sa avem maxim de puncte, da' usor, usor am ajuns si inaintea oilor si inaintea ciorilor...sa nu mai plangem dupa 2 puncte....vom invinge si meciul urmator si vom mai avea un + fata de ei....desi cred ca e cam devreme sa vorbim de principala favorita la titlu

Forza
antisteaua
Aug 18 2008, 09:26 AM
QUOTE(djmihaitza @ 17 Aug 2008, 11:50)

Anti, nu te mai vaita! Pune mana si invata-le!
E valabil si pentru restu'.
Tot auzind versurile astea o sa le invat, dar sa-mi fie cu iertare, nu ma pricep sa cant manele.
djmihaitza
Aug 18 2008, 04:26 PM
Costel Bucur inainte de meciul cu noi:
"Venim să luptăm și să câștigăm. Cred că o să batem cu 1-0. Dinamo are un joc amețit. Nu ați văzut jocurile lui Dinamo de până acum?! Cu ce echipe a jucat până acum?! Gloria Buzău o să îi creeze cele mai mari probleme. Nu au întâlnit până acum niciun adversar puternic. Gloria Buzău e peste toți adversarii de până acum ai dinamoviștilor, o să vedeți în următoarele etape" (din ProstSport)
Nea Costica, nea Costica, prost te-a mai invățat to'arășu jiji!
Pana la urma ți-ai dat seama in ce echipa sunt amețiții?
The Game
Aug 18 2008, 07:52 PM
Costele, stii bancul cu patrula?
Crap
Aug 19 2008, 09:51 PM
dece va vaitati de noul cantec? nu mi se pare "cocalar" sau "manelar"
mie imi place la nebunie cum iese acolo la : "pentru ca m'am nascut si am sa mor caine" ( bati din palme aici )
am fost in galerie si am cantat ... dar ultimele 15 min m-am dus si am stat jos fix sub tabela ( DOW )
nu stiu daca a aratat la televizor faza cu Adrian Cristea cand l'au pus sa vina sa ii dea ... lu sTeaua :D ... si a venit
cosmin targoviste
Aug 19 2008, 10:23 PM
De fapt e Andrei Cristea.
Si ne vaitam de cantec pentru ca are unele portiuni unde chiar da impresia de manea..."te iubesc ca un nebun" am mai auzit-o la "copilu de 113 centimetri",la guta de maimuta si la fraierii aia care cica ar canta.
gavros
Aug 20 2008, 10:54 AM
despre ce cantec vorbiti

nu am putut sa ajung la meciu cu buzau si nu-l stiu
poate se indura cineva si mi-l scrie si mie
Clau_Goool
Aug 20 2008, 10:59 AM
L-a postat Mihaita. E pe pagina a 2-a gavros a acestui topic ...
Crap
Aug 21 2008, 02:00 PM
@cosmin TG
eu vorbeam de cantecu "ce se intampla acum"
tu vorbesti de "am ales" ala nici nu l'am cantat... l'am citit pe fluturas cand am intrat in stadion.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.