Bascanu
Aug 12 2008, 08:00 PM
Julio Cesar este, incepand de astazi, jucatorul lui Dinamo. Fundasul de 29 de ani este castigator al Ligii Campionilor cu Real Madrid in editia 1999-2000. De asemenea, el a mai evoluat la formatii precum AC Milan, Benfica si Olimpiakos. Cel pe care Cristi Borcea l-a catalogat drept "cel mai titrat jucaor venit vreodata in Romania" le va face concurenta lui Lucian Goian si Silviu Izvoranu. El este celebru si golurilor marcate, destul de numeroase pentru un fundas.
cosmin targoviste
Aug 12 2008, 08:05 PM
sa speram ca e bun.CV-ul arata bine,dar noi cu negrii astia suntem patiti(Okunovo,Meride,Galliqio...)
Amn_Googly87
Aug 12 2008, 08:07 PM
Am incredere ca acesta este un transfer reusit. Cu el si cu Moti vom scapa de emotiile pe care le-am tot avut in aparare.
Nu ma astept ca acest Julio Cesar sa fie din alta galaxie doar pentru ca a castigat liga cu Real acum 8 ani, dar ma astept sa fie sigur in interventii, excelent la cap si in aparare si in atac.
Bun venit Julio Cesar!!!
Morpheuss
Aug 12 2008, 08:17 PM
Ce concurenta are pe post
Sper sa fie ceva de capul lui.
Totusi, am citit ca a fost titular la Olympiakos sezonul trecut, chiar a si marcat de 7 ori. Intrebarea e logica: de ce nu a ramas la greci?
Amn_Googly87
Aug 12 2008, 08:19 PM
I s-a terminat contractul si nu a mai vrut prelungirea - din cate observ, ii place sa calatoreasca
Me_Sama
Aug 12 2008, 08:27 PM
Acum, daca am zis ca am incredere in celalalt jucator transferat azi, trebuie sa am incredere si in asta. Ma gandesc ca nu poate fi chiar prost daca a jucat titular la Olympiacos. Ca a jucat la Real Madrid si Ac Milan nu il face neaparat un jucator bun, asa cum nici faptul ca a plecat nu il face un jucator prost. Daca o luam asa, Lobont nici macar nu mai era titular la Fiorentina cand l-am luat noi
Mirunik
Aug 12 2008, 08:32 PM
L-oi fi vazut cind juca la Real, dar nu mi-l amintesc... Daca stiti mai multe despre el sau l-ati vazut jucind mai de curind, impartasiti, va rog.
Sa speram ca nu e si-asta vreun emotiv!
Johnny B
Aug 12 2008, 08:54 PM
Eu mi-l amintesc...eu un fundas foarte bun ! Nu stiu cum a acceptat sa vina in Romania ,dar asta nu mai conteaza...
Un lucru este cert : este peste Izvoranu ,peKARICI ,si Goian !
Me_Sama
Aug 12 2008, 09:06 PM
Interesant este ca un jucator de calibrul lui s-a declarat bucuros sa joace pentru Dinamo, pe cand altii refuza sa vina/sa se intoarca la Dinamo pe motiv ca este un club prea mic sau ca nu-i intereseaza Romania.
caine_tm
Aug 12 2008, 09:31 PM

mai CV ul este fantastic.... dupa CV este de departe cel mai mare fotbalist strain care vine sa joace in Romania.... acum sa speram ca nu este dependent de heroina sau mai stiu eu ce alte pacate ...
si eu cred ca este peste goian si izvoranu.... acum ramane sa si confirme.....
oricum ramane intrebarea cum de un fotbalist cu acest CV si la o varsta la care altii inca joaca la cel mai inalt nivel a venit la Dinamo..... tare am eu impresia ca a fost o mare speranta la 19- 20 de ani... si nu a prea confirmat... dar sper ca impreuna cu moti sa formeze un cuplu de fundasi centrali redutabil pt liga lui mitica si pt cupa UEFA...
sa vedem cand intra si pe teren.... probabil nu este inca la punct cu pregatirea fizica....
cosmin targoviste
Aug 12 2008, 09:37 PM
Daca era speranta nu dadea ca fundas 7 goluri intr-un campionat ca cel al Greciei.Oricum eu sunt sceptic.Adica precedentele "vedete" ajunse la Dinamo m-au facut sa fiu mereu sceptic.
rew
Aug 12 2008, 09:49 PM
Si Raducioiu avea o cupa a campionilor pentru ca a fost in lotul lui Milan. Si gica popescu avea vreo 3 cupe in palmares, chiar pe bune. Dar cu Cv-urile tot n-au scos Dinamo din mediocritate. Asa si hagi a fost prin lot la Real si Barca, dar cam atit, pina la Galata n-a aratat mai nimic.
COSMIN C
Aug 12 2008, 09:55 PM
Ma uitai pe prima pagina, veselie mare, pacatele conducerii au fost iertate, se pare, in totalitate.
Moti ce face? E bine? E inca la Dinamo?

Stiu...paranoia....dar.....
The Game
Aug 12 2008, 09:58 PM
Nu-i problema, batem spurkatii o data si anu asta si ne-am scos.
cosmin targoviste
Aug 12 2008, 10:01 PM
QUOTE(COSMIN C @ 12 Aug 2008, 22:55)

Ma uitai pe prima pagina, veselie mare, pacatele conducerii au fost iertate, se pare, in totalitate.
Moti ce face? E bine? E inca la Dinamo?

Stiu...paranoia....dar.....
Fizic inca mai e la Dinamo.
the_lord
Aug 12 2008, 10:08 PM
Sper sa nu plece Moti, ca degeaba l-a adus porcea pe Julio Cezar asta. Dupa cv...pare bun. Ramane sa vedem. Daca ar veni si Tamas si un inchizator bun, am lua campionatul la pas...
Pana una alta...

Julio!!!!
antisteaua
Aug 12 2008, 10:23 PM
Un proverb spune ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Eu astept sa-l vad in cateva meciuri si apoi discutam. Oricum din cate observ nu sta prea mult la vreo echipa ca se si plictiseste.
djmihaitza
Aug 12 2008, 10:31 PM
Am gasit o poza de cand era la Real Madrid cu doi dintre antrenorii de acolo (unul il recunoasteti??).
Mi s-a parut interesanta si am zis sa v-o arat si voua:

@ antisteaua
Traveling is his life! N-am zis-o eu, o spune Cezarica asta pe site-ul sau personal...
Me_Sama
Aug 12 2008, 10:34 PM
Si uite asa incep sa inteleg de ce joaca la multe cluburi. Sper sa il tina Rednic in frau. Daca nu, ii da Lobby una peste ceafa si il rezolva
Clau_Goool
Aug 12 2008, 10:44 PM
Interesanta achizitie, chiar nu ma asteptam la o asa surpriza din partea lui porcea & co. pe ziua de azi.
Pare un jucator experimentat, care cunoaste foarte bine jocurile cu miza din cupele europene, a jucat
la echipe mari din campionate puternice, deci este un om care poate aduce un plus echipei.
Ma intreb de ce la 29 de ani s-a gandit sa vina in Romania, oare cu ce l-o fi momit porcica, cu vreun post
in cadrul clubului sau cu ce mama masii ? In fine

Julio Cesar !
Leaveyou
Aug 12 2008, 10:48 PM
În cariera mea am evoluat la Benfica, la Olympiacos, echipe în alb și roșu. Sunt obișnuit cu tricoul alb-roșu, sunt foarte sensibil la aceste culori. Abia aștept să debutez la Dinamo!
Ete ce a zis Cezărică Walker. Să nu-l iubești ? Da' mă mir că nu a zis că batem milogii. Ce dracu' a uitat parola ?

QUOTE(Clau_Goool @ 12 Aug 2008, 23:44)

Ma intreb de ce la 29 de ani s-a gandit sa vina in Romania, oare cu ce l-o fi momit porcica,
Julio Cesar: "Am semnat cu o echipă mare! Vreau în Liga Campionilor!"
COSMIN C
Aug 12 2008, 10:50 PM
Asta ne-o spune maine la conf de presa. Va sa zica, nu e el dinamovist de mic, nici tac-su n-a tinut cu Dinamo, dar iubeste culorile....Vorba lui Liviu, cum sa nu-l iubesti.
PS. Asta ca vrea in LC n-o vazusem, deci a aflat treaba cu " ne preg de Liga Campionilor". Numai ca nu i-a spus nimeni ca asta facem de cativa ani.
mrbodo2002
Aug 12 2008, 10:54 PM
Oare nu o avea probleme cu bautura si femeile de a venit la noi?
Clau_Goool
Aug 12 2008, 10:54 PM
De la ce ora e maine conferinta, ca refuz toate interviurile numa sa il vaz` pe Cezarica ...
COSMIN C
Aug 12 2008, 10:55 PM
La 13 cica.
Clau_Goool
Aug 12 2008, 10:57 PM
Multam fain, voi fi pe faza. Si apropo Liviule, nu-ti face probleme ca maine la conferinta invata el parola,
o sa il puna in tema porcica cu celebra : "Batem steoaia!" Asa sa fie ! Haleluia !
Amn_Googly87
Aug 12 2008, 11:13 PM
Orice ati zice pentru imagine e un transfer excelent si sunt sigur ca va fi un jucator extrem de util pentru Dinamo. Io ma gandesc ce se intampla daca il lua stoaia ...
cand stoaia cumpara terminati ca andrey, arthuro sau mai nou toja presa innebuneste fratilor se uda toti instant la mirosul banului si ne tin la curent si cu vizitele facute de mega-achizitiile stielei si la WC.
Daca stoaia il lua pe Julio Cesar, castigator al CL, jiji era in delir, presa era capra ca de obicei, il ridicau in slavi, lingeau in *&^ etc ... parca vad ... "steaua face cel mai mare transfer din istoria fotbalului romanesc
au mai ramas 56 de minute pana la prezentarea lui Julio Cesar - astazi gasca va va prezenta 100 de stiri despre Julio Cesar inainte de prezentarea in tricoul stielei"
Acum ca l-am luat noi presa zice - pai stati sa vedem daca confirma, nu stim ce jucator e bla bla bla abureli de ti se face greata. Isi rod toti unghiile inclusiv spurcatii care deja erau speriati de ce atac avem acu isi dau seama ca nici de aparare n-o sa mai treaca.
Hai si cu Boateng si privim altfel sezonul asta
FORZZA DINAMO!
bigbobo
Aug 12 2008, 11:18 PM
In sfarsit un transfer mai de Doamne Doamne... Sa-l vedem insa si la lucru... Pana atunci BUN VENIT IN HAITA JULIO CESAR!!!
amma
Aug 12 2008, 11:26 PM
Cv-ul e de departe unul extraordinar, dar totul depinde de cum se acomodeaza si ce va dovedi pe teren..pana atunci sa fie sanatos si sa traga tare daca e in urma cu pregatirea fizica.
FloRedWhite
Aug 13 2008, 12:13 AM
Bine ai venit, Julio !!! Sa speram ca vom reusi impreuna EVENTUL. FORZA DINAMO ALE !! Si apropo: Sa musti din oi si sa le zbori penele inaripatelor !!!
Hatzu
Aug 13 2008, 07:27 AM
Sa il vedem cum joaca, sper ca nu dureaza o luna pana isi intra in forma sa poata juca, cu crapizii avem nevoie de un fundas tare acolo langa Moti...
Welcome Julio!!!
Mirunik
Aug 13 2008, 07:53 AM
In ideea ca a venit liber de contract, prin urmare nu isi prelungise ctr. cu fosta echipa, nu stiu cit s-a antrenat el vara asta...
S-ar putea sa nu fie in forma maxima in acest moment.
Caz in care, si daca intra in meciul cu rrapid, s-ar putea sa nu ne arate tot ce poate.
Caz in care galeria nu-l va menaja.
Caz in care ar trebui sa ne interesam daca ma-sa mai traieste, sa nu ne trezim naibii iara cu dojana de la gesepisti.
caine_tm
Aug 13 2008, 08:05 AM

super tare
Florin_Dinamo
Aug 13 2008, 09:05 AM
Mirunik
Aug 13 2008, 09:14 AM
Si? Tu crezi ca Ze Kalanga era cu voodoo?

Ma-ndoiesc. Daca ar fi fost el priceput la nenorociri din astea, de mult era borcica-n cirje!
Florin_Dinamo
Aug 13 2008, 09:54 AM
reddog_sv
Aug 13 2008, 11:20 AM
Un transfer spectaculos..dar sunt de acord cu rew..trebuie sa asteptam si sa vedem..dar corect este si faptul ca..mai rau decat ce avem acum nu pate fi.
rew
Aug 13 2008, 11:26 AM
Ba se poate mai rau. Alistar, Onut, iordache ... vedetele de acu 4 ani.
Bascanu
Aug 13 2008, 11:37 AM
In ultimele 3 sezoane o luat 2 titluri, o cupa si o supercupa. Asta cu 2 echipe diferite. Chestia asta spune totusi ceva....
Dar, ramane de vazut cum se misca.
Amn_Googly87
Aug 13 2008, 11:44 AM
Doamne trebuie sa fie foarte trista viata celor care vad tot timpul numai partea goala a paharului. Nu stiu in ce masura se bucura astfel de persoane de viata dar asta e.
In alta ordine de idei, ma gandeam ce se va intampla daca in meciul cu rapid Julio Cesar al nostru va face o greseala - omu e cam in urma cu pregatirea, mie mi se pare riscant sa joci cu el titular in giulesti. Mi-e ca la prima greseala unii deja o sa-i puna eticheta, conform cu mentalitatea si felul de a fi al romanului.
Trebuie lasat sa se acomodeze!
reddog_sv
Aug 13 2008, 11:47 AM
QUOTE(rew @ 13 Aug 2008, 12:26)

Ba se poate mai rau. Alistar, Onut, iordache ... vedetele de acu 4 ani.
Evident..dar ma refeream la noua achizitie.ca nu poate fi mai slab decat ce avem
dudu1961
Aug 13 2008, 11:54 AM
Ce vrei @amn , asa sintem noi neincrezatori in achizitiile , "prea iubitilor" nostri conducatori , ai freo problema , cu noi sceptici , oricum eu unul (nu ma bag la altii) in afra de forum wsi intre prieteni nu m-am dus pe stadion sa le dau

si nici sa-i injur de mame si iubite , nu mi-a sta si nu-mi va sta nicodat in caracter !
O mai fac aici din cind in cind pentru ca eu consider ca sintem intre prieteni si cum e normal la un pahar de vorba mai scapa omul unele lucruri !
caine_tm
Aug 13 2008, 12:33 PM

se pare ca intarzie prezentarea ... oare de ce.... fie la vizita medicala s-au descoperit urme de cocaina... fie doreste borcea sa mai faca o surpriza si mai aduce un jucator... probabil messi
Amn_Googly87
Aug 13 2008, 12:47 PM
Dudu inteleg scepticismul cand vine vorba de transferurile facute de Dinamo dar din cand in cand mai reusesc si "dragii" nostri conducatori cate o achizitie buna. Julio Cesar are valoare, experienta si trofee in campionate mult mai puternice decat al nostru - asta il face o certitudine. Ah ca trebuie sa se integreze in jocul lui Dinamo si la viata in Romania e cu totul alta treaba - chiar daca nu se integreaza, tot jucator de valoare se numeste.
Asa cum si Marius Niculae este o certitudine, asa este si Julio Cesar - asa vad eu lucrurile.
... si-uite asa ma facui ogar afgan
bianco_rossa
Aug 13 2008, 01:04 PM
venit mocca?...nush de ce nu imi suna deloc bine..ce'i drept...nici unii din cei veniti pe bani nu au dovedit valoarea...
de acord ca trebuie sa asteptam, nu e usor sa vii intr'o tara straina, intr'o echipa straina si sa joci de nota 10...doooooar daca esti un super jucator, ceea ce nu e cazul in momentul de fata.
BAFTA!
reddog_sv
Aug 13 2008, 01:06 PM
Am citit ca Cesar a fost dorit de CFR si Besiktas, precum si ca, la scorul de 4-0 pentru AEK, acesta radea cu prietenul sau Rivaldo la sfarsit, fapt ce a starnit mania fanilor alb-rosilor...sper sa nu faca asa ceva la noi
COSMIN C
Aug 13 2008, 01:16 PM
Pana una alta sa vedem daca mai iese din rmn.
gilutza_d
Aug 13 2008, 01:22 PM
Cred ca ii place pe acolo.O fi vazut vreo asistenta frumoasa si nu mai vrea sa plece.
Me_Sama
Aug 13 2008, 01:25 PM
O fi RMN-ul alb-rosu si stiti doar ca baiatul e sensibil la culorile astea

Oricum, la altii e mai grav. Inotatorul Preda a intarziat la proba de calificari de la Olimpiada, pentru ca era la masaj, si a ratat Olimpiada.
COSMIN C
Aug 13 2008, 01:34 PM
Cu faza asta cu Preda sigur intram in istoria acestei editii a JO.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.