COSMIN C
Aug 10 2008, 09:15 PM
Cat pe ce sa iasa varianta 3 a sondajului, pana la urma dinamovistii nostri reusira sa fie mai buni decat ai lor, desi Chiacu...
M-am bucurat pentru Niculae, avea nevoie sa debuteze cu gol. Ar fi fost un dezastru cred sa se fi terminat egal, in conditiile in care Bratu ii cedase locul pe teren.
cosmin targoviste
Aug 10 2008, 09:22 PM
++++Goian-IMPECABIL.
+Homei-bun, Bratu ,Danciu,Campos(pasa de gol),Cristea,Thiago si...
Ultimul,dar nu si cel din urma....
MARIUS NICULAE!!!
-Bostina,Moti,Pulhac.
Joc bun.Mi-a placut,am combinat frumos,ocazii multe.Frumos.
Amn_Googly87
Aug 10 2008, 09:22 PM
Omul meciului: Lucian Goian - impecabil azi, interventii reusite, gol salvat de pe linia portii.
Alte plusuri: Thiago, Cristea, HOMEI - mult peste blay, si in defensiva si in ofensiva, Bratu, si bineinteles - Niculae, Marius Niculae
Minusuri: bOstina ... ZERO ... trebuie sa zboare urgent
Ropotan, inca slab, acelasi joc bezmetic, sper sa se trezeasca
Lobont - penalty gratuit - pare cu gandul in Italia
Moti - tot in Italia cu gandul.
cosmin targoviste
Aug 10 2008, 09:24 PM
Sincer nu mi s-a parut penalty.Jigodia de cHIACU s-a aruncat,Lobont avea prim planul si mingea trecuse de el.Si uiti ca a dat si o pasa de gol.
Amn_Googly87
Aug 10 2008, 09:25 PM
s-a aruncat Chiacu da asta nu scuza iesirea hazardata a lui Lobont ... plus ca nu atinge mingea - penalty clar parerea mea.
Morpheuss
Aug 10 2008, 09:27 PM
+Goian, asa cum nu l-am vazut niciodata;o fi vreun semn si asta
+Ropotan
+Niculae:Bun venit acasa!
-Bostina:
-Lobont: ne-a bagat morcovu-n c*r degeaba
Joc slab. Nu stiu ce o sa facem in meciurile tari. Doamne ajuta
Amn_Googly87
Aug 10 2008, 09:28 PM
Am uitat sa-l pun la PLUSURI pe Campos. Desigur, a gresit primele 2 mingi(totusi a debutat azi) dar omul a aratat cu 6 clase peste Bostina. A adus viteza in joc si a dat 2 super pase pentru Marius Niculae, a doua transformata in gol.
Astept sa mai joace si sa se integreze in joc dar mie mi-a facut o impresie buna.
cosmin targoviste
Aug 10 2008, 09:28 PM
Si ai uitat de pasa de gol data de Lobont.
bigbobo
Aug 10 2008, 09:31 PM
+ Marius Niculae, Bratu...
- Bostina...
stef 22
Aug 10 2008, 09:31 PM
Lobont - neglijent
Homei - nu a gresit, dar nici nu a impresionat cu nimic
Goian, Moti & Pulhac - BULEVARD
Ropotan - zapacit ca de obicei, pase 0, recuperari putine
Thiago - are executii bunicele, insa este foarte lent
Cristea - nimic notabil (mi se pare mie sau a luat in greutate???sau este de vina noul echipament??)
Bostina - CEL MAI SLAB
Danciulescu - ghinionist
Bratu - mai de Doamne-ajuta
Torje - vrea multe, poate putine
Niculae & Campos - debuturi promitatoare
Joc foarte slab, penibil pe alocuri...
Amn_Googly87
Aug 10 2008, 09:33 PM
Aia a fost o faza foarte frumoasa intr-adevar dar a avut si ceva noroc. Eu ma astept de la Lobont sa joace impecabil in poarta(si dup-aia sa dea pase de gol) si din pacate vad ca se continua forma slaba din retur. In meciul cu rrapid nu se pot permite astfel de greseli.
Aseara greseala lui Stancioiu a adus victoria rapidului - asta NU trebuie sa se repete si cu noi.
nicolle_reddog4ever
Aug 10 2008, 09:36 PM
+ Lucian Goian - ne-a scapat de multe faza din care puteam primi gol, o mingie scoasa aproape de pe linia portii, a fost mult peste evolutiile cu care ne-a obisnuit.

+ Marius Niculae - s-a vazut mult in joc, a marcat un gol frumos...a debutat cu dreptul...Felicitari!!!
+ Florin Bratu.
+ Thiago.
+ Danciu.
-Moti - un gol din vina lui, a facut o multime de gafe....in ritmul asta, o sa ne faca sa regretam ca nu a plecat.
-Bostina.
-Lobont - a dat o pasa de gol superba da' a gresit enorm.
Un joc nu foarte bun dar peste cel din primele 2 etape....un meci castigat cu greu insa 3 puncte de care aveam nevoie. Forza Dinamo!
mihaiul90
Aug 10 2008, 09:36 PM
Suuuupeeer bun Marius Niculae !!! Mi-a lasat o impresie extraordinara, chiar nu m-as fi asteptat sa joace asa de bine, are viteza, mobilitate, tehnica, sut si bineinteles atuul sau forta ! Golul i-a incununat evolutia foarte buna din atac. Cred ca ar trebui sa fie titular impreuna cu Bratu in atac etapa viitoare.
Mi-a mai placut si Goian care s-a comportat chiar bine azi. Totusi avem nevoie de Tamas...
Campos merita si el remarcat. Trebuie sa fii idiot sa il cataloghezi in urma fazei aleia de dupa intrarea sa pe teren. A avut o evolutie chiar reusita si e cu 2-3 clase peste Bostina si Thiago.
Cel mai slab azi a fost Moti, ne-am luat un gol din cauza lui si ne mai puteam lua unul cand a cazut in fund, noroc cu spurkatul ala de chiacu...
Bostina trebuie trecut si el la minusuri pentru ca a fost prost ca de obicei !
Jocul echipei a fost mult imbunatatit fata de meciul cu Gaz Metan insa avem mari probleme in aparare... macar a inceput sa mearga bine atacul. Ma repet : Avem nevoie de Tamas !!!
caine_tm
Aug 10 2008, 09:42 PM
ha.... sincer eu nu am vazut un jucator a lui Dinamo care a jucat bine..... imi pare rau...dar am jucat jenat de slab.... joc haotic fara orizont...
am invins o formatie care se indreapta cu pasi repezi spre liga a 2... am beneficiat de gaurile imense din apararea celor de la Otopeni..... am ratat cat pentru 5 jocuri....
3 goluri pe 3 greseli imense de aparare ...... bratu are viteza.... asta stiam deja.... dar nu cred ca sunt multe echipe in Liga I care sa abordeze un meci cu Dinamo in aceasta maniera..... revenirea lui Nicu.....pare un castig... nu atat prin gol cat mai ales prin determinare in joc... sa speram ca nu este doar un foc de paie...
pe lista neagra........ LOOOOOOOOBOOOOOONNNNNNTTTTTTT..... este total iesit din forma....orice centrare in careu este problema mare........ pacat ca nu a plecat... poate asa se facea loc pentru un altul.... din nefericire ... a doua optiune este cioara vopsita Dolha.... de la care nu putem nici spera...
bostina..este dobitocul dobitocilor...... este pe langa acest sport.... sa plece dracului odata...
homei.... cu pare de rau.... nu este o solutie serioasa.... din nefericire.... tot la mana lui giorgica blay suntem....
cristea.... e no comment.... omul nu vrea.... si incep sa cred ca nici nu poate.... a facut prea mult pe prostul si a ramas asa
ropotan.... doamne... parca anu trecut mai juca ceva.... acum este catastrofa... nu cred ca a recuperat o minge.....
pulhac.... centreaza tot aiurea..... iar pe stanga incepe sa se construiasca un bulevard... maret
tiago si asta din venezuela.....sa fim seriosi.... sunt slabi rau de tot... singurul lucru bun este ca alearga... dar ceva in genul lui balanel de la zdreanta.... cam fara rost....
valoarea antrenorului este data de jocul echipei....... deci no comment... zero
costin91
Aug 10 2008, 09:48 PM
Lucian Goian a jucat foarte bine.
Bostina...foarte slab.
Ma bucur pt Marius Niculae, care a debutat cu gol
Jocul a fost unul bun.
Amn_Googly87
Aug 10 2008, 09:54 PM
caine_tm hai sa fim seriosi nu am jucat excelent da nici execrabil nu a fost - io cred ca ai vazut alt meci
Homei slab? n-a gresit NIMIC ... sigur in executii, a dat cateva pase in adancime foarte bune.
Thiago pana a iesit a fost cel mai bun de pe teren - tehnic, a centrat, a pasat, a driblat.
Cristea n-a jucat el excelent dar nu e chiar cum zici tu - e muuuuult peste bostina.
Campos a adus ritm si prospetime....
Nu cred ca situatia e asa de neagra cum o vezi tu.
cosmin targoviste
Aug 10 2008, 09:54 PM
QUOTE(caine_tm @ 10 Aug 2008, 22:42)

ha.... sincer eu nu am vazut un jucator a lui Dinamo care a jucat bine..... imi pare rau...dar am jucat jenat de slab.... joc haotic fara orizont...
am invins o formatie care se indreapta cu pasi repezi spre liga a 2... am beneficiat de gaurile imense din apararea celor de la Otopeni..... am ratat cat pentru 5 jocuri....
3 goluri pe 3 greseli imense de aparare ...... bratu are viteza.... asta stiam deja.... dar nu cred ca sunt multe echipe in Liga I care sa abordeze un meci cu Dinamo in aceasta maniera..... revenirea lui Nicu.....pare un castig... nu atat prin gol cat mai ales prin determinare in joc... sa speram ca nu este doar un foc de paie...
pe lista neagra........ LOOOOOOOOBOOOOOONNNNNNTTTTTTT..... este total iesit din forma....orice centrare in careu este problema mare........ pacat ca nu a plecat... poate asa se facea loc pentru un altul.... din nefericire ... a doua optiune este cioara vopsita Dolha.... de la care nu putem nici spera...
bostina..este dobitocul dobitocilor...... este pe langa acest sport.... sa plece dracului odata...
homei.... cu pare de rau.... nu este o solutie serioasa.... din nefericire.... tot la mana lui giorgica blay suntem....
cristea.... e no comment.... omul nu vrea.... si incep sa cred ca nici nu poate.... a facut prea mult pe prostul si a ramas asa
ropotan.... doamne... parca anu trecut mai juca ceva.... acum este catastrofa... nu cred ca a recuperat o minge.....
pulhac.... centreaza tot aiurea..... iar pe stanga incepe sa se construiasca un bulevard... maret
tiago si asta din venezuela.....sa fim seriosi.... sunt slabi rau de tot... singurul lucru bun este ca alearga... dar ceva in genul lui balanel de la zdreanta.... cam fara rost....
valoarea antrenorului este data de jocul echipei....... deci no comment... zero
Si valoare acomentariului asta e data de nesfarsitele "..." ale tale.Scuza-ma,dar esti mult mult mult prea dur.
stef 22
Aug 10 2008, 10:04 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 10 Aug 2008, 22:22)

Joc bun.Mi-a placut,am combinat frumos,ocazii multe.Frumos.
Daca el e mult prea dur, tu esti mult prea ingaduitor.
The Game
Aug 10 2008, 10:08 PM
In primul rand, ceva mai penibil ca 'galeria' Otopeniului rar mi-a fost dat sa vad. Au dat din trompetele alea tot meciu, n-au cantat nimic. Doar "m**e" stiu sa zica.
+ + Goian, Marius Niculae, Torje
+ Bratu, Campos ( a jucat putin, a dat pasa de gol )
Cristea a fost de o nesimtire rar intalnita azi, ca de obicei de altfel. M-am saturat de fitele din capu lui, parca ar trai in lumea lui. Sa plece. Thiago alunecala fiecare atingere de minge, cam sters.
bostina - CATASTROFA.
Danciu - obosit, nu mai poate.
Suntem rupti la mijloc, 90 % din atacurile noastre au fost mingi aruncate direct pe varfuri. Dovada si pasa de gol a lui Lobby. Joc slab per ansamblu, CFR i-a invins p-astia cu 4-0 si noi ne-am chinuit.
DiliBili
Aug 10 2008, 10:13 PM
cel mai bun a fost, fara indoiala - Lucica Goian,
cel mai slab a fost Lobont.
razvan_superdog
Aug 10 2008, 10:14 PM
1 Jocul a fost mai bun decat cele de pana acum.
2 Atacantii au avut mingi, au avut ocazii de gol. Danciu - chiar daca a fost ghinionist si n-a marcat - a avut niste demarcari f.bune, o bara, a provocat un autogol si a fost prezent in joc. Bratu si-a speculat inca odata viteza, iar Marius Niculae a aratat ca e atacant pur-sange.
3 Apararea - in frunte cu Lobby - extrem de nesigura. Mult mai inspirati de data asta cele doua "rezerve" Goian si Homei. Moti - extrem de zbuciumat si nesigur, Pulhac mai putin prezent in jocul de atac si la fel de putin inspirat.
4 Mijlocul inca nu e bine legat, Ropo e pe dinafara (unde esti tu China?), Bostina foarte slab, Tiago si Cristea acceptabil, Torje slabut, fara cap.
doggyy86
Aug 10 2008, 10:15 PM
Echipa s-a descurcat binisor...dar astia trebuiau rupti tata nu asa chinuit....cat despre jucatori MArius Niculae si Bratu sunt chiar buni...cel mai rau imi pare de Danciu ca nu i-a intrat nimic....
cosmin targoviste
Aug 10 2008, 10:18 PM
QUOTE(stef 22 @ 10 Aug 2008, 23:04)

Daca el e mult prea dur, tu esti mult prea ingaduitor.
Nu sunt ingaduitor,mi-a placut doar ce am vazut si nu cred ca am exagerat.Si daca o luam comparativ cu ce am jucat pana acum , cam a fost un joc bun.
Clau_Goool
Aug 10 2008, 10:20 PM
++ Lucică Sex Simbol Goian, cel mai adevarat din acest meci
+ Homei, Thiago, Bratu(pentru gol), Niculae, Marius Niculae - ne-a scos din r...t !
- Lobby( desi a dat o pasa de gol, penalty-ul ne putea costa mult ), Flostina(cea mai mare panarama care mi-a fost data
s-o vad), Cristea "Printesa" Cristea si Danciu(cam sters azi) ...
doggyy86
Aug 10 2008, 10:25 PM
Danciu s-a zbatut saracul mult dar nu vroia deloc sa intre mingia aia nenorocita...Oricum el e cel ce ne-a scos si o sa o mai faca de multe ori.A ratat azi pentru pt tot turul....
Florin_Bogdan
Aug 10 2008, 10:48 PM
QUOTE(stef 22 @ 10 Aug 2008, 22:31)

Lobont - neglijent
Homei - nu a gresit, dar nici nu a impresionat cu nimic
Goian, Moti & Pulhac - BULEVARD
Ropotan - zapacit ca de obicei, pase 0, recuperari putine
Thiago - are executii bunicele, insa este foarte lent
Cristea - nimic notabil (mi se pare mie sau a luat in greutate???sau este de vina noul echipament??)
Bostina - CEL MAI SLAB
Danciulescu - ghinionist
Bratu - mai de Doamne-ajuta
Torje - vrea multe, poate putine
Niculae & Campos - debuturi promitatoare
Joc foarte slab, penibil pe alocuri...
Ce meci ai vazut ? Goian a mers bine.. chiar foarte bine.. joc bunicel, ocazii.. si noroc :D
stef 22
Aug 10 2008, 11:11 PM
A mers bine?? Adevarul e ca EU trebuia sa il marchez pe L.Ganea la marea ocazie pa care a avut-o la scorul de 2-2. Imi pare rau ca sunteti dinamovisti, daca erati stelisti va uram numai de meciuri din astea sa aveti parte...
Mirunik
Aug 10 2008, 11:22 PM
Stiam eu ca tu esti de vina!!! Si tot tu ti-ai scapat omul din marcaj de atitea ori, de nu mai stia Moti in ce parte sa se uite!!
stef 22
Aug 10 2008, 11:26 PM
VINOVAT
Haita
Aug 10 2008, 11:41 PM
Cel mai bun jucator de la noi a fost Goian. Sigur in interventii si mai sigur decat Moti.
La plusuri : Bratu si Marius.
Cei mai slabi: Lobont si Bostina.
Jocul echipei este in crestere si cred ca poate progresa daca si Rednic incepe sa aiba in cap echipa mai ales la linia de mijloc.
Me_Sama
Aug 10 2008, 11:44 PM
+ Marius Niculae si Florin Bratu pentru golurile marcate si pentru faptul ca s-au zbatut foarte mult
+ Gabi Torje - pune mult suflet la fiecare meci
+ Homei, Thiago si Campos - s-au descurcat destul de bine azi, desi la Campos e prea devreme sa ne pronuntam. Oricum, sper ca Homei sa-i ia locul lui Blay, ca are potential baiatul. Thiago s-ar fi descurcat mult mai bine daca primea mai des mingea, dar era cam ocolit de colegi. Se vede ca inca nu se intelege foarte bine cu Pulhac, dar timpul le va rezolva pe toate.
+Lucian Goian - Mai bine decat ne asteptam. Totusi, nu ar trebui sa mire pe nimeni faptul ca azi Goian a jucat bine. A avut publicul de partea lui. A fost aplaudat de cateva ori si a prins curaj. Culmea, dar nimeni nu s-a luat de el la acest meci. Altii au fost tinata ironiilor.
- Bostina - parca a fost si el pe teren, nu?
- Cristea - Suporterii din tribuna se rugau sa nu ajunga mingea la el, pentru ca stiau ca o va pierde. Pacat, ca e bun, are tehnica, dar prea e indragostit de minge si, in loc sa dea pasa, incearca sa iasa in evidenta.
cosmin targoviste
Aug 11 2008, 05:52 AM
Parerea lui Rednic despre "imprumutati" : "Au jucat cu o ambitie pe care la Dinamo nu o aveau" .Sunt de acord.
reddog_sv
Aug 11 2008, 09:57 AM
+ BRATU M.NICULAE
+ Danciu..a fost incisiv dar nu si decisiv
+ Goian
- PULHAC..o mizerie...si-a batut joc aproape tot meciul..nu are pic de rusine cu tricoul alb-rosu pe el sa dea o sumedenie de pase aiurea...ca sa nu mai spun ca dupa ce i-a triis aiurea o minge lu iThiago a mai si rabufnit cu ceva de genul "ce sa-i fac"

..trebuia vandut de mult
- Bostina..cum zice si Me_Sama...a fost pe teren?
djmihaitza
Aug 11 2008, 10:05 AM
Cei care au facut diferenta: Bratone si Sageata
Mici plusuri: Campos, Thiago, Homei, Torje
Cei care ne-au mancat ficatii, in frunte cu Rednic: Cristea Adrian si cele doua spurcaciuni, Bostina si Danciulescu
PussyKat
Aug 11 2008, 11:20 AM
Totusi nu putem sa`l cotam pe Lobont cel mai slab...daca nu era el se putea termina 2-2 (fara pasa de la golul lui bratu)....de asemenea daca nu era el se putea termina 3-1 (fara iesirea hazardata)
Mie cei mai slabi mi s`au parut: Bostina, Cristea si Ropotan (vrea sa faca prea multe deodata...si nu prea ii iese nimic...daca ar fi mai calm si mai calculat eu zic ca ar juca mult mai bine)
Homei mi`a placut...e mai bun decat Blay la ora actuala care la meciul trecut a facut cateva greseli care ne puteau costa.
Per ansamblu jocul mi s`a parut mult mai bun decat cel cu Mediasul. Nu stiu daca (,) caine_tm a vazut jocul cu Mediasul din etapa trecuta, dar eu am fost pe stadion si pot sa zic ca acum s`au straduit mai mult si au fost mai buni. Sa speram ca incet, incet incep sa`si revine si sa ne faca o surpriza placuta in acest sezon.
Marius Niculae imi place cum joaca. E stapan pe picioare, nu se arunca aiurea, asteapta calm pasele, iar apoi ataca. Iar suturile lui sunt puternice. La ora actuala avem nevoie de un jucator ca el. Sper din tot sufletul sa marcheze in meciul cu steOAIA si cu crrapizii...ar fi o bucurie enorma pentru toti fanii cred
caine_tm
Aug 11 2008, 12:30 PM

nu nu am vazut meciul cu mediasul.... daca jocul de ieri a fost mai bun decat cel din meciul cu mediasul... atunci e clar...... vai de noi.....
sincer eu unu nu inteleg.... ce este de laudat la meciul de ieri.... faptul ca scarlatache a gafat la greu, faptul ca chiacu a ratat incredibil.....asta nu e meritul lui Dinamo ci prostia si celor care joaca la Otopeni.... victoria de ieri este rezultatul naivitatii si chiar a prostiei celor de la Otopeni.... singurul merit al echipei aliniate ieri de rednic este ca joaca in tricoul lui Dinamo..... ieri a fost o victorie a traditiei, a blazonului nu a diferentei de valoare......
jocul lui Dinamo sufera, sufera foarte mult... linia de fund este varza.... se trece si pe centru si pe benzi.... mijlocul nu produce nimic.... marcam goluri din faze intamplatoare......golul doi cu pasa directa de la Lobont.... este o intamplare.... daca asta este schema de joc..... eu sunt popa..
nu avem nimic la mijloc.... tiago si campos asta....nu pare cine stie ce.... dar sa zicem ca mai merita o sansa..... dar bostina, cristea sunt degeaba pe teren.... ropotan este haotic, dezordonat in exprimare recuperari aproape deloc si nici o pasa buna
danciulescu ... fata de meciul de la targu jiu.... pare in crestere dar rateaza enorm...bratu se evidentia prin viteza si atat.....
3 puncte sunt 3 puncte.... dar jocul este jenant....... daca joci bine si pierzi ramai cu speranta ca jocul bun aduce intr-un final si victorii.... dar victoriile cu echipe fara pretenti pe fondul unui joc slab nu sunt datatoare de prea multe sperante
Florin_Bogdan
Aug 11 2008, 02:48 PM
QUOTE(djmihaitza @ 11 Aug 2008, 11:05)

Cei care au facut diferenta: Bratone si Sageata
Mici plusuri: Campos, Thiago, Homei, Torje
Cei care ne-au mancat ficatii, in frunte cu Rednic: Cristea Adrian si cele doua spurcaciuni, Bostina si Danciulescu
Asta a fost destul de bine spus, numai ca l-as baga si pe Lucica pe la plusuri pe acolo :D
sincer pe bostina asta nu l-am suportat niciodata.. si danciu nu stiu ce are.. :|
redmania
Aug 11 2008, 04:22 PM
Cel mai bun om al nostru : Bratu
Cel mai slab : Cristea (urmat de Goian)
Meci : bun (stirbit putin de 2 erori ce ne-au dat emotii pe care nu le-am dorit la acest meci)
Niculae un debut excelent, ma bucura felul cum a debutat, il va ajuta enorm in pregatire si in meciurile viitoare acest gol.
Danciulescu a evoluat foarte bine dar a avut ghinion la acea bara transversala (centrare Bostina) si la voleul acela din dreapta la coltul lung, sut deviat de portar suficient cat sa ocoleasca poarta... A mai fost si acea ocazie cu sut direct in portar... GHINION curat dar evolutie buna.
Bratu e cel mai periculos atacant al nostru, daca primeste o pasa buna pe culoar nu-l mai prinde nici un fundas din Romania.
Tripleta din atac a fost la inaltime.
La mijloc :
Cristea cel mai slab, pierde mingi prea multe, franeaza jocul in alte faze...cel mai slab ieri.
Ropotan a jucat prea haotic ieri, n-a facut un meci bun, ramane daruirea lui in teren...
Bostina, dincolo de faptul ca vine de la Oaia si ca e scos mereu tap ispasitor cand ceva nu merge, a evoluat decent ieri, nici bine, nici rau
Thiago a avut cateva curse pe dreapta, cu dribling, totusi nu a dat nici o centrare buna, nu a finalizat nici o cursa cu o pasa utila in careu...De asmenea nu se intelege cu Pulhac deloc.
Torje da totul pe teren si asta place. Mai face si erori, nu-i iese totul si se vede lipsa lui de experienta in unele faze. Insa daruirea aratata in teren si modul cum castiga unele mingi e de-a dreptul incantator.
Campos a aratat in 15 minute ca stie cu mingea, e tehnic, de urmarit duelul dintre el si Thiago pentru titularizare.
Apararea:
Homei, discret, nu a gresit dar nici nu s-a evidentiat in atac
Goian a evoluat slab, 11m a iesit si din cauza lui pentru ca avea prim planul la minge, a protejat-o dar nu l-a simtit pe Chiacu care venea din dreapta...+ alte gafe, degajari aiurea in tribuna... Din cauza lui, Moti trebuie sa joace fundas central stanga si uite asa avem o aparare svaiter...
Moti, nu a mai fost asa sigur pe noua pozitie cum ne-a obisnuit.
Pulhac, a gresit o faza pe aparare, la 2-2 sau 3-2 nu mai stiu exact, nu s-a inteles deloc cu Thiago in prima repriza. Nu pare in forma cea mai buna dar ramane un fundas stanga bun, poate cel mai bun din Romania.
Lobont:
Nu a avut ce sa faca la primul gol, s-a dus pe sut, mingea a fost deviata aiurea...O evolutie buna cu o mica exceptie, gafa monumentala de la 11m.
Meciul. Echipa noastra are 2-3 jucatori slabi in primul 11 care comit destule erori, greseli care ii influenteaza si pe ceilalti (vorbim de eroarea lui Lobont de la 11m dar nimeni nu spune ca Goian protejeaza ca prostalaul in fata unui atacant iar Chiacu vine din dreapta si ii ia fata)...Degeaba trag unii echipa dupa ei (Danciu, Bratu, Moti, Niculae) daca altii nu dau totul in fiecare meci sau nu pot mai mult (Goian, Cristea)...Per ansamblu echipa nu arata prea bine tocmai pentru ca sunt unele carii care strica munca altora. Cu Tamas in locul lui Goian am elimina o problema si nu am suferi in aparare... dar nah, Tamas costa (cat costa atata iti joaca).
Rednic:
- Nu mi-au placut schimbarile. Bratu nu trebuia scos din teren dar probabil accidentarea suferita cu Medias a lasat urme si s-a dorit menajarea lui. Apoi Danciu coboara la mijloc, ajuta echipa pe faza defensiva si asta e posibil sa fi contat la 2-1 in min 63 pentru noi (cand a intrat Niculae).
Apoi inlocuirea lui Bostina si nu a lui Cristea. Mi se pare ca Printul nu joaca nimic, cu atat mai putin cand e trecut in centrul terenului...Trebuia schimbat Cristea cu Campos si nu Bostina.
+ Chiar daca nu jucam spectaculos reusim sa adunam puncte, dupa golul de 2-2 ne-am creat destule ocazii pentru a castiga... Asta e pragmatismul lui Rednic, pragmatism invatat de la Lucescu. Desi am luat 2 goluri (la primul a fost o deviere cu ghinion, al doilea o eroare Lobont+Goian) am reusit sa ripostam rapid, echipa nu s-a pierdut in acele momente.
cosmin targoviste
Aug 11 2008, 04:57 PM
Redmania il confunzi pe Goian cu Moti,altfel nu-mi explic.Daca nu e asa,uit ca a respins de pe linia portii o minge,uit ca nu el a gresit la primul gol,ci celalalt fundas central care probabil se gandeste la prietenul sau Radu Stefan de la Lazio.
The Game
Aug 11 2008, 07:25 PM
Goian a jucat bine, sunt de acord cu tine Cosmin, dar faptul ca a scos mingea aia de pe linia portii nu e un argument.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.