Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CS Otopeni 2-3 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2, 3
cosmin targoviste
Dacă până în etapele 6-7 meciurile televizate nu vor ajunge la 60% din populația României, se va reface licitația pentru drepturile de difuzare.

Scandalul gașca slugilor proaste TV continuă: după ce Consiliul Național al Audiovizualului a amenințat marți că va cere Guvernului să treacă Liga I pe lista evenimentelor de importanță majoră dacă gașca slugilor proaste TV nu va ajunge la 70% dintre români, Dumitru Dragomir, președintele Ligii, susține pentru Cotidianul că măsura era trecută, oricum, în caietul de sarcini, semnat de consorțiul Antena 1 și RCS&RDS.

Inițiativa CNA a venit în urma numeroaselor reclamații de la telespectatori, deranjați că furnizorul de cablu la care sunt abonați nu are în grilă gașca slugilor proaste TV, postul care transmite majoritatea partidelor din Liga 1 și care emite, momentan, doar pe platformele RCS&RDS.

sursa : cotidianul

Partida de azi va fi pe gașca slugilor proasteTV .
marcher
Las ca-i mai bine asa...va trebui ca lumea sa-si miste oasele spre stadioane. Care stau aproape... vin pe jos, medie distanta... cu otobuzu, lunga distanta cu limuzinele si trenuletul, iar foarte lunga distanta...avec le avion. Dragoste pentru Dinamo sa fie.
red_dog_rahova
dragoste ar fi...ceva finante nu prea....
coolio
Dinamo nu inseamna ceea ce se petrece la club acum...sper sa ma insel si sa joace fotbal cu adevarat.
pana cand vor juca fotbal cu adevarat le doresc tribune goale...
cosmin targoviste
Ce suporteri adevarati...
coolio
QUOTE(cosmin targoviste @ 10 Aug 2008, 18:59) *
Ce suporteri adevarati...

n-ai inteles nimic....sunt de acord sa ma duc la meci sa sustin o echipa Dinamo care vrea sa joace fotbal dar nu poate, dar nu sunt de acord sa urlu 90 de min pt cineva care is bate joc...
cam de cate ori ai fost pe la Dinamo suporterule adevarat?!?!
stef 22
joaca pe dracu, pur si simplu aia e valoarea lui
Hatzu
Slab joc, f slab... nu am nimic de spus mai mult decat ca jucam f slab
Morpheuss
Din categoria intrebari existentiale: ce mortii ma-sii cauta bostina la echipa Dinamo? complaining.gif

Goool Bratu bananasmile.gif
Mirunik
Acum abia am inteles de ce nu vrea gașca slugilor proaste-ul sa transmita meciurile lui Dinamo cind joaca cu echipe de-astea! Joc execrabil!
cosmin targoviste
Ma,imi raspunde si mie cineva : Thiago are ulei in talpi? Ca aluneca intr-una...In rest omu' a jucat ceva,vreo 2 combinatii bune cu Pulhac,o centrare buna.
Dar in aparare parca mai bine a mers partea dreapta cu Goian si Homei decat partea stanga cu Moti , care e cu mintea la Lazio , si Pulhac.
Mi-au placut Cristea si Bratu.
amma
eu cred ca rednic ii vreun geniu neinteles..nu pot sa inteleg de ce dumnezeu il tine pe bostina in teren complaining.gif
cosmin targoviste
Niculae,Marius Niculae !!!!

Perfecti Goian si Homei.
Joc bun.Am ratat mult,am luat 2 goluri din nimic,nu mi s-a parut penalty.Jigodia de chiacu nu mai are ce cauta la Dinamo.

Moti si Pulhac slabuti.
De Campos asta nu stiu ce sa zic,la prima faza a cazut in fund,dar a dat doua pase bune,pentru Danciu,si pasa de gol pentru Marius.
Bratone magistral ca de fiecare data.
Danciu ghinionist.A avut bara dupa centrarea perfecta a lui Bostina,care in afara de asta nu prea a facut mai nimic decat sa incetineasca jocul.
bigbobo
Greu al naibii... Offf... Am castigat dar mi-e frica de viitor...
Leaveyou
eu cred ca rednic ii vreun geniu neinteles..nu pot sa inteleg de ce dumnezeu il tine pe bostina in teren complaining.gif

Să-l facă de râs !
cosmin targoviste
Mie nu mi-e frica de viitor.Am jucat bine.Am avut ocazii.
Amn_Googly87
Deci fara sa exagerez, azi omul meciului a fost Lucian Goian - impecabil in aparare, mult peste Moti azi.

Sa nu-i fie de deochi.
amma
n-ar da domnul...
nu credeam ca prind ziua in care sa spun ca am fost multumita de goian si nu de moti HAITA_DINAMO.gif
f_rares
slab joc . la Otopeni sunt numai jucatori adunati de prin toate colturile tarii(si lumii) , care nu se inteleg mai deloc intre ei , iar ai nostri nu reusesc sa dea niste pase pe langa ei .

Plusuri :
-MARIUS NICULAE . clar...ma gandesc doar ca putea da gol la prima atingere .
-Bratu , Homei , Thiago(primul meci in care stau sa-l urmaresc) , Danciu - cred ca are ghinion omu' icon_rolleyes.gif

Pana la urma...e bine cand castiga dinamovistii nostri doglaugh.gif
razvan_superdog
In termeni medicali pastrarea lui bostina in teren se numeste MASOCHISM!
Amn_Googly87
Jocul azi a fost mediocru - pe alocuri foarte slab, iar in alte momente destul de bun. Ceea ce vreau sa scot in evidenta este ca totusi este o crestere evidenta in joc fata de meciurile cu pandurii si gaz metan - deci jocul creste incet DAR SIGUR - asa cum a zis si Rednic.

Ma astept ca cu buzaul sa fim mai buni ca azi si cu rrapidul dupa aceea am incredere ca o sa castigam.
Mirunik
Joc slabut, prima repriza a fost dezastruoasa. Multe pase gresite, mijlocasii de banda prea lenti, idei putine. Trist.
@Amn_Googly87 Ar fi si culmea sa jucam mai prost de atit chiar cu buzaul!
Clau_Goool
In sfarsit am prins si eu un meci de-al lui Dinamo, nu multumita celor de la UPC carora le multumesc din suflet
ca nu cedeaza presiunii celor de la gasca slugilor proaste tv si nu cumpara aceste meciuri. Am reusit sa prind meciul
pe net, s-a vazut foarte bine asa ca nu e stres.

Meciul a fost unul cu emotii, Chiacu ne-a executat de doua ori si a ajuns in culmea extazului la a 2-a reusita, mama lui
de becalian banelian ce ii el. Lobby a dat o pasa de gol superba pentru Bratone, dar acelasi Lobby a facut-o de oaie
la faza penalty-ului. Mi-a placut de Homei si de Goian in aparare. Moti a cam lasat de dorit. S-a miscat foarte bine Thiago,
mi-a placut si de rezerva Campos care in afara primelor doua pase nereusite a dat o pasa de gol. Broasca de bostina nu stiu
ce cauta in lotul lui Dinamo, dar sper ca in scurt timp sa aiba soarta lui oprita.

Si cel mai adevarat jucator, Niculae, Marius Niculae, jos palaria in fata lui. Bine ai revenit cu gol "Sageata". ultras.gif
doggyy86
joc slabutz....cu echipe mari o incurcam daca jucam tot asa...sa speram ca revenira lui Marius sa fie de bun augur...si apropo de ce nu il baga titular pe Torje...Chiar e bun copilul asta....
DiliBili
imi explica si mie cineva, ce avea galeria lui Dinamo cu Petrolul Ploiesti?
cosmin targoviste
Poate ca aveau cu actualul Petrolul Ploiesti,echipa lui bercea cu suporteri platiti. Adevaratul Petrolul a promovat in B anul asta si poarta denumirea de CSM Ploiesti . Ei au si suporterii adevarati si palmaresul.
razvan_superdog
Chiar daca suntem departe de forma pe care ne-o dorim, trebuie sa vedem un usor progres. Sunt inca multe probleme in aparare si la mijloc (in special). Rabdare, sa avem inca putintica rabdare!
Leaveyou
QUOTE(Clau_Goool @ 10 Aug 2008, 23:15) *
In sfarsit am prins si eu un meci de-al lui Dinamo, nu multumita celor de la UPC carora le multumesc din suflet
ca nu cedeaza presiunii celor de la gasca slugilor proaste tv si nu cumpara aceste meciuri. Am reusit sa prind meciul
pe net, s-a vazut foarte bine asa ca nu e stres.

Frate întru UPC, explică și celorlalți unde ai prins meciul pe net ...
The Game
QUOTE(DiliBili @ 10 Aug 2008, 23:26) *

Da, asta vroiam sa intreb si eu. Chiar s-a strigat "m**e Petrolul"?
DiliBili
QUOTE(cosmin targoviste @ 10 Aug 2008, 23:29) *
Poate ca aveau cu actualul Petrolul Ploiesti,echipa lui bercea cu suporteri platiti. Adevaratul Petrolul a promovat in B anul asta si poarta denumirea de CSM Ploiesti . Ei au si suporterii adevarati si palmaresul.

Tu chiar crezi ce spui????
Galeria spunea: " Petrolul din Ploiesti unde mortii ma-tii esti? ... chiar crezi ca se gandeau la ce ai zis tu???!!!
Ca fapt divers, langa mine au stat niste ploiesteni, care in momentul in care striga galeria Noastra ce striga, erau in stare sa ma linseze.
rew
QUOTE(DiliBili @ 10 Aug 2008, 23:26) *

Petrolistii, ca niste spurkati adevarati, L-au injurat pe Catalin Hildan... Nu stiu cind si cu ce ocazie, dar asa se intelegea din ce striga galeria. Poate la meciurile cu Dinamo 2.
Max
Ce au avut si cu Chiacu, ce au cu toata lumea de fapt.
Am nimerit in galerie din intamplare si cu mana pe inima spun, galeria noastra e o gluma proasta.
The Game
Chiacu: "Dacă Dinamo face un punct în Europa e mare lucru!"
Chiacu: "Arbitrul a ajutat Dinamo!"
Poate asta au avut. A ajuns Chiacu sa-si dea cu parerea.
Max
Si pentru asta trebuie s-o f**a unii pe ma-sa moarta?
Si torje, ce imbecil, in pauza vine catre galerie si striga'' timisoara, muƟeƣel timisoara''..asa o sa faca si cu Dinamo cand n'o mai fi la noi.
marcher
Ce panarama si cu intrarea in stadion...2 tribune, de fapt una mica si una ceva mai mare si-o obosita de peluza, cu galeriile avand zone tampon...mai mult gol, decat plin stadionul. Si bilete nu erau.
Max
Cu toate astea noi am intrat fara bilet.
De fapt, cu niste bilete rupte luate de pe jos.
Referitor la partida, mi-a placut atitudinea echipei dupa intrarea lui Marius Niculae.
reddog_sv
Jocul e departe de nivelul vizat..daca progresam trebuie sa o facem putin mai repede..sa scoatem macar un egal pe taramul tiganesc.Daca atacul poate e in crestere..primele meciuri nu le-am vazut asa ca nu pot sa spun..apararea e praf si nu cred ca poate fi in progres..ne trebbui un mijlocas care sa faca si faza defensiva bine..cu Printul sau Bostina.. icon_rolleyes.gif ...incep sa-l regret din ce in ce mai mult pe China...
Chiacu e un gunoi...nici nu stiu ce cauta la nationala..insa si galeria noastra a exagerat.
rew
Faza "golului" de 1-1:

Unghiurile nu sint cele mai bune, dar nu sint convins ca mingea a depasit cu toata circumferinta linia portii.
Max
Adica se pune in balanta faptul ca a fost sau nu gol ?
Hmm, atunci ma intreb, daca balonul era in aer cum se judeca faza?
Adica, daca mingea era in aer si nu ar fi atins solul, din orice unghi ar fi fost filmat, ce punct de reper si-ar fi luat cel care analizeaza faza?
rew
Acelasi punct de reper, linia portii ...
Hatzu
Era sa ne facem de ras cu o schipa de 2 lei, ne-a trecut glontul pe la cap. In ritmul asta nu stiu daca reusim ceva campionatul asta, daramite in Europa, Chiacu a zis bine nu merita injurat, e normal, are si el frustrarile lui ca nu a ramas la Dinamo ca nu e fotbalist dar asta e crudul adevar, Dinamo nu joaca NIMIC!!!
Daca cu echipe care se lupta la retrogradare ne-am chinuit... ce o sa facem cu echipele care se lupta la titlu, echipele care se lupta pt un loc in Europa sau si mai si echipele din Europa...
Max
QUOTE(rew @ 11 Aug 2008, 11:27) *
Acelasi punct de reper, linia portii ...

Inseamna ca un fir de iarba de pe linia porti infipt intr-un por din pielea mingii trecute 99% inspre plasa, poate face ca arbitrul sa anuleze golul .
In fond si'n definitiv tu ce vrei rew sa ne arati ?
rew
Regulamentu' zice toata circumferinta, nu 99%, daca vrei s-o iei in procente. Cind s-o putea masura 1% ala, atunci sa-ti faci probleme. Deocamdata ne bazam pe ce se vede cu ochiu liber, dar macar sa nu ne facem ca n-am vazut.
La intrebare ti-ai raspuns singur, in fond si'n definitiv.
Oricum, a fost un meci de rahat, am fost egali cu o candidata certa la retrogradare, ca si in primele 2 etape.
Max
99% dintre cei care au postat aici n'au pomenit ca n'ar fi fost gol, te-ai gasit tu 1% sa contesti golul.
Acum chiar ca-mi fac probleme. mainchin.gif
Ar mai fi ceva de lamurit, daca golul era anulat cati la suta gandeau ca tine?

P.S...''In fond si'n definitiv'' nimeni altcineva n'ar fi comentat faza asta in afar' de tine, becali , mm, iancu si aia de la otopeni...plus ziaristii, dar aia isi fac meseria.
redmania
Goian a fost slab si in acest meci, nenumarate degajari in tribuna, a scapat Yontcha ala singur cu Lobont din zona lui Goian, de asemnea 11m facut de Lobont a fost in zona lui Goian care a protejat mingea aiurea cand trebuia sa o bubuie unde vede cu ochii inainte sa ajunga Chiacu de pe partea opusa la ea...

Goian si Cristea mi s-au parut cei mai slabi de pe teren...

Nu stiu cum puteti sa spuneti ca echipa nu joaca...Am dat totusi 3 goluri in deplasare si am mai avut 7-8 ocazii imense, cateva de singur cu portarul (Danciu, Niculae, Bratu...ce-mi amintesc repede)...Daca nu erau gafele din aparare datorate lui Goian si a noii pozitii a lui Moti + Homei... eu zic ca invingeam la scor, la pas, si acum eram multumiti...

Nu avem viteza pe benzi, cum a intrat Torje in repriza a doua parca am mai miscat pe partea dreapta... in stanga insa Pulhac nu se intelege cu Thiago inca, apoi Cristea a franat jocul acolo... Velasco Campos a parut ca stie cu mingea, a dat cateva pase bune, s-a miscat bine, parca mai bine decat Thiago...

Nu mi-a placut schimbarea lui Bratu cu Niculae, as fi vrut ca Danciulescu sa fie schimbat...dar probabil s-a tinut cont ca Bratu a fost accidentat cateva zile + Danciu mai ajuta si mijlocul si scorul era 2-1 in momentul shimbarii...

De asemenea nu mi-a placut ca Bostina a fost schimbat si nu Cristea... care mi s-a parut cel mai slab om al nostru...in afara de o faza in repriza a doua cand a driblat bine in stanga si a centrat in portar nu a miscat mai nimic (ok, a centrat si la autogol dar acolo meritul principal il are jucatorul Otopeniului) ... probabil Bostina nu poate sa duca 90 de minute, dar nu se compara in centrul terenului cu nici un alt jucator OFENSIV din lot.

Danciulescu, Bratu si Niculae au evoluat EXCELENT.

Torje vrea mult, da totul pe teren, dar se vede la el inca lipsa de experienta. Nu trebuie apostrofat, trebuie incurajat, putem castiga un jucator excelent in viitor.

Lobont a gresit grav la 11m "ajutat" fiind si de Goian... daca o comitea Dolha in asa hal acum vedeam pe aici comentarii despre comisioane si alte porcarii legate de Rednic...

Asa cum am zis inaintea meciului, ma bucur ca am obtinut cele 3 puncte cu o victorie la limita... nu ne trebuie mai mult decat 3 puncte la fiecare meci. Cu Buzaul imi doresc la fel, chiar si victorie la limita dar VICTORIE sa fie !
Amn_Googly87
Aoleu rew chiar ai reusit sa ma faci sa rad - bravo ... cel mai bine e sa faci o ancheta amanuntita asa ca propun sa mergi la fata locului, la stadion, si sa culegi mostre de pe linia portii - cine stie ce indicii vitale vei gasi acolo care vor demonstra ca n-a fost gol.

Astea-s problemele noastre existentiale
Max
Sa-l ia si pe lazarus, poate o gasesc pe elodia sub linia portii.
APP...s-a eliberat un loc in prm...a plecat mitica.
Leaveyou
QUOTE(redmania @ 11 Aug 2008, 14:47) *
Nu stiu cum puteti sa spuneti ca echipa nu joaca...Am dat totusi 3 goluri in deplasare si am mai avut 7-8 ocazii imense, cateva de singur cu portarul (Danciu, Niculae, Bratu...ce-mi amintesc repede)...Daca nu erau gafele din aparare datorate lui Goian si a noii pozitii a lui Moti + Homei... eu zic ca invingeam la scor, la pas, si acum eram multumiti...

Poate nu contează dar am dat 3 goluri (de fapt 2) cu o echipă venită din liga a II-a. Ce înseamnă pentru tine că echipa joacă ? Că mijlocul și atacul au avut 7-8 faze cu o echipă slabă totuși ? Dacă da, end of story, dacă nu ce-ai vrea să lăudăm ? Că Torje trebuia eliminat ? Că nu se știe dacă a fost autogol ? Că Chiacu a dat gol în minutul 3 ? Că noi încă n-am început meciurile oficiale și așteptăm un meci greu ( mamba.gif ) ca să vedem unde suntem ? Că nu putem face transferuri, indiferent cine are cardul, că Rednic a spus că nu s-au mișcat bine în campania de transferuri și au așteptat să înceapă campionatul ?
Florin_Bogdan
QUOTE(rew @ 11 Aug 2008, 11:15) *
Faza "golului" de 1-1:

Unghiurile nu sint cele mai bune, dar nu sint convins ca mingea a depasit cu toata circumferinta linia portii.

Mie chiar mi se pare ca un sfert din minge este pe tusa.. sincer nu mi s-a parut ca mingea a intrat in totalitate in poarta!
redmania
QUOTE(Leaveyou @ 11 Aug 2008, 15:02) *
Poate nu contează dar am dat 3 goluri (de fapt 2) cu o echipă venită din liga a II-a. Ce înseamnă pentru tine că echipa joacă ? Că mijlocul și atacul au avut 7-8 faze cu o echipă slabă totuși ? Dacă da, end of story, dacă nu ce-ai vrea să lăudăm ? Că Torje trebuia eliminat ? Că nu se știe dacă a fost autogol ? Că Chiacu a dat gol în minutul 3 ? Că noi încă n-am început meciurile oficiale și așteptăm un meci greu ( mamba.gif ) ca să vedem unde suntem ? Că nu putem face transferuri, indiferent cine are cardul, că Rednic a spus că nu s-au mișcat bine în campania de transferuri și au așteptat să înceapă campionatul ?

Si ce daca e echipa venita din liga a doua ? Gaz Metan e tot din liga a doua, cam la fel de buna ca Otopeni, si a tras un 5-1 de toata frumusetea echipei lui jabba...

De ce asteptam un meci greu ? Eu abia astept meciul cu Buzaul ca sa mai luam 3 puncte si sa mai urcam in clasament. Intre timp si forma/jocul echipei va mai creste. Apoi astept sa vina meciul cu cioroii, un egal ar fi ok, o victorie ar fi EXCELENTA...poa' sa ne domine aia cat vor, noi sa fim sireti si sa marcam mai mult. Rapidul joaca un fotbal bun ? Cui ii pasa ? Mergem peste ei cu ce avem noi mai bun...ii prinde Bratu de 2 ori pe contraatac si i-am dat jos de pe sine...Apoi iar victorii chinuite cu echipe mici...o calificare in grupele UEFA...si uite asa, "usor-usor" ca sa-l citez pe Talnar revenim si noi in prim-plan...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.