QUOTE(redmania @ 11 Aug 2008, 16:10)

Si ce daca e echipa venita din liga a doua ? Gaz Metan e tot din liga a doua, cam la fel de buna ca Otopeni, si a tras un 5-1 de toata frumusetea echipei lui jabba...
De ce asteptam un meci greu ? Eu abia astept meciul cu Buzaul ca sa mai luam 3 puncte si sa mai urcam in clasament. Intre timp si forma/jocul echipei va mai creste. Apoi astept sa vina meciul cu cioroii, un egal ar fi ok, o victorie ar fi EXCELENTA...poa' sa ne domine aia cat vor, noi sa fim sireti si sa marcam mai mult. Rapidul joaca un fotbal bun ? Cui ii pasa ? Mergem peste ei cu ce avem noi mai bun...ii prinde Bratu de 2 ori pe contraatac si i-am dat jos de pe sine...Apoi iar victorii chinuite cu echipe mici...o calificare in grupele UEFA...si uite asa, "usor-usor" ca sa-l citez pe Talnar revenim si noi in prim-plan...
Da' n-avem frate apărare deloc. Înțeleg să fim optimiști dar ne bazăm pe ceva ? Ușor-ușor-ul ăsta să nu ne ducă la 10 puncte de locul I. Până revenim noi în prim plan. Ce, mă apuc să sper că o să facem transferuri în iarnă ? Mă doare în bașcheți că batem milogii pe final de campionat și nu ne folosește decât să le dăm mușețel.