Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CS Otopeni 2-3 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2, 3
cosmin targoviste
QUOTE(Florin_Bogdan @ 11 Aug 2008, 15:46) *
Mie chiar mi se pare ca un sfert din minge este pe tusa.. sincer nu mi s-a parut ca mingea a intrat in totalitate in poarta!

Dar de golul lui Bostina de la Pandurii ce zici ?
Leaveyou
QUOTE(redmania @ 11 Aug 2008, 16:10) *
Si ce daca e echipa venita din liga a doua ? Gaz Metan e tot din liga a doua, cam la fel de buna ca Otopeni, si a tras un 5-1 de toata frumusetea echipei lui jabba...

De ce asteptam un meci greu ? Eu abia astept meciul cu Buzaul ca sa mai luam 3 puncte si sa mai urcam in clasament. Intre timp si forma/jocul echipei va mai creste. Apoi astept sa vina meciul cu cioroii, un egal ar fi ok, o victorie ar fi EXCELENTA...poa' sa ne domine aia cat vor, noi sa fim sireti si sa marcam mai mult. Rapidul joaca un fotbal bun ? Cui ii pasa ? Mergem peste ei cu ce avem noi mai bun...ii prinde Bratu de 2 ori pe contraatac si i-am dat jos de pe sine...Apoi iar victorii chinuite cu echipe mici...o calificare in grupele UEFA...si uite asa, "usor-usor" ca sa-l citez pe Talnar revenim si noi in prim-plan...

Da' n-avem frate apărare deloc. Înțeleg să fim optimiști dar ne bazăm pe ceva ? Ușor-ușor-ul ăsta să nu ne ducă la 10 puncte de locul I. Până revenim noi în prim plan. Ce, mă apuc să sper că o să facem transferuri în iarnă ? Mă doare în bașcheți că batem milogii pe final de campionat și nu ne folosește decât să le dăm mușețel.
Raikkonen
Cand am vazut live faza, mi s-a parut ca o fractiune de secunda ( FIX inainte sa atinga portarul cu degetele mingea ) ea ar fi intrat cu toata circumferinta in poarta, asa mai tin minte.
Oricum, acum nu mai conteaza asta, ar cam trebui sa se puna pe treaba, daca se chinuie pana si cu Otopeni e grav. Sa vedem ce facem cu slugile stielistilor sambata.
Florin_Bogdan
QUOTE(cosmin targoviste @ 11 Aug 2008, 18:02) *
Dar de golul lui Bostina de la Pandurii ce zici ?

Eu am zis de golul ala... ca nu mi s-a parut valabil!
De golul de la panduri, a lu spurcaciunea aia obosita, nu mi s-a parut ca ar fi faultat miranda! Greseala contra nostra!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.