Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CS Otopeni 2-3 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2, 3
COSMIN C
Duminica, 10 august Dinamo joaca la Ploiesti cu CS Otopeni, de la ora 20:00. Inca nu se stie unde va fi televizata partida, asta in caz ca va fi televizata.

S-ar putea sa-l vedem redebutand in tricoul lui Dinamo pe Marius Niculae. football.gif
The Game
Va astept la Ploiesti tongue.gif Pe astia trebuie sa-i batem.
DiliBili
conform port.ro meciul este televizat pe gașca slugilor proaste tv
COSMIN C
Meciul asta o sa ne lamureasca daca i-am dat p-aia buni si i-am oprit p-aia prosti.
Leaveyou
Îmi este frică să aflu răspunsul ...
Me_Sama
Desi nu sunt multumita de jocul practicat de Dinamo in acest moment, eu zic ca in acest meci batem fara probleme.
Dupa ce Florentin Petre s-a retras de la Dinamo intr-un meci jucat la Ploiesti, Marius Niculae are mari sanse sa redebuteze la Dinamo tot la Ploiesti. Important mai e orasul asta pentru istoria recenta a echipei football.gif
Max
Cine a fost destept a plecat, in conditiile in care lui miranda i se dau nenumarate sanse...
Singurul titular din Argentina adus in Romania si cel mai bun jucator la cap d'acolo (pentru cine l-a auzit pe borcea aseara la tvsport).
La cap sa-i dam bomboane poate.
cosmin targoviste
Oricum bat dinamovistii nostri cu 3-0(Danciu-Gooool,Marius Niculae,Thiago) 010.gif
The Game
Hattrick DanciuGoooooooool. icon_lol.gif
Max
App. de miranda..
Tot aseara la tvsport l-am vazut pe turcu comparandu-l pe miranda cu DUMITRACHE la stilul de joc, si cica d'aia l-a luat.
Pai BLASFEMIE mai mare ca asta nu poate fi decat rastignirea lui IISUS HRISTOS, caci pe Mops nu-l poate copia nimeni.
Si daca tot il comparam p'asta cu DUMITRACHE de ce nu l-am compara si noi pe turcu cu Abramovici , ca si ala tot in loja sta si aplauda.(da' tot Blasfemie se cheama si asta nu? )
cosmin targoviste
nu inteleg rolul lui turcu pe aceasta planeta.ce face el bun pentru omenirea asta?! dupa ce ca e prost,pitic si are fata de babuin,mai se da si cunoscator.Corect,e o mare blasfemie.
The Game
offtopic.gif Ma stie cineva cine e Leo Strizu ? Ca l-am vazut acum la sport.ro ...
COSMIN C
Antreneaza mioarele tinere, dar care e treaba, de ce etsi asa interesat? icon_rolleyes.gif
The Game
Pai am vazut ca era invitat la sport.ro si isi dadea cu parerea, parea cam ciudat asa. icon_rolleyes.gif
Hatzu
Trebuie sa ii batem, nu avem voie sa facem pasi gresiti.
bigbobo
Cel mai probabil ne asteapta o noua partida mizerabila si un posibil succes dar foarte, foarte chinuitor...
dudu1961
Sper sa cistige , mai ales ca astia si-au cam luat-o pina acum am inteles ,ca daca am ajuns sa avem emotii si cu o nou promovata am dat de dracu !
Cit depre acest sobolan , parca i s-a interzis sa mai apara pe la tv si sa mai dea interviuri , oricum am ajuns si la asta sa schimb canalul ca la cioban .
Cai Lun
Ar fi contra firii să nu câștige Dinamo... icon_lol.gif
f_rares
bune variantele de vot... icon_rolleyes.gif

Mi-a luat Cai ideea si a postat-o inaintea mea....la fel gandesc si eu . Daca nici aici nu castigam cu un scor mai mare ( macar cat sa prinda curaj Lobont&Co ) , nu stiu unde mai castigam...
nicolle_reddog4ever
Castiga dinamovistii nostri fara probleme icon_lol.gif Forza ultras.gif
The Game
Intrebarea este cine a votat "Bat dinamovistii lor" ?
Me_Sama
Jocule, o fi cineva care e fanul personal al lui Scarlatache/Musat/Predescu/Ganea/Chiacu...
Sper sa fie cat mai multi suporteri dinamovisti in tribune, sa creeze o atmosfera frumoasa. Oricum, probabil ca stadionul va fi plin. La meciurile de cupa, cand jucau ciorile, era de fiecare data plin.
rew
Dupa ce Dinamo2 i-a bagat sezonu trecut in Liga1, ne cam sint datori astia de la aeroport.

Am votat egal pentru ca avem o echipa de kkt, nu batem nici pe datorie.
cosmin targoviste
Numai ca Dinamo 2 s-a mutat acum la ei,nu prea mai sunt datori nimanui.
Max
QUOTE(The Game @ 7 Aug 2008, 12:10) *
offtopic.gif Ma stie cineva cine e Leo Strizu ? Ca l-am vazut acum la sport.ro ...

A fost si la parnaie pentru inselaciune si alte d'astea de crima organizata.
The Game
QUOTE(Me_Sama @ 7 Aug 2008, 18:24) *
Jocule, o fi cineva care e fanul personal al lui Scarlatache/Musat/Predescu/Ganea/Chiacu...
Sper sa fie cat mai multi suporteri dinamovisti in tribune, sa creeze o atmosfera frumoasa. Oricum, probabil ca stadionul va fi plin. La meciurile de cupa, cand jucau ciorile, era de fiecare data plin.

Ma cheama Vlad si mi-ar placea sa renuntati la "jocule". icon_rolleyes.gif
Stadionul va fi 100 % plin, azi era puhoi de lume la bilete cu o ora inainte sa se deschida casele.
nicolle_reddog4ever
QUOTE(rew @ 7 Aug 2008, 19:50) *
Am votat egal pentru ca avem o echipa de kkt, nu batem nici pe datorie.

Avem echipa intr-o forma slaba nu de tot "kkt"! blahblah1.gif
rew
Nu exista forma slaba! Jucam sau nu fotbal??
Nu mai jucam de vreo 5 ani, asa ca e o echipa de kkt.
nicolle_reddog4ever
"Nu mai jucam de vreo 5 ani" ?!? de 5 ani??? acum am inceput slab, anul trecut am fost sub orice critica, da' acum 2 ani??? Din cate imi aduc eu aminte am luat campionatul...victorie dupa victorie, 4-2 in ghena si multe altele despre care nu cred ca are rost sa amintesc pentru ca banuiesc ca toti dinamovistii isi aduc aminte...deci, unde sunt aia 5 ani??? wtf.gif
Si nu o lua personal da' parca ziceai sa nu mai comentam de conducere, echipa, lideri de galerie etc...tu esti cumva fotbalist de poti sa zici ca jucatorii lu' Dinamo sunt de kkt??? icon_rolleyes.gif
FloRedWhite
Mie mi-e tare frica de meciu` asta, desi in mod normal ar trebui sa le explicam putin cum e treaba cu fotbalu` la otopeni ( sa nu ne explice ei ) ... Mai ales cand am vazut declaratiile lu Chiacu si Liviu Ganea care au spus ca vor da totu` in meciu` cu noi ... Aici am si un mare semn de intrebare ( ? ) : Dinamo a imprumutat unei echipe ( Din aceeasi divizie ) niste jucatori tineri, cu o oarecare perspectiva, dar NU INTELEG de ce nu a pus o clauza prin care acestia sa nu joace in meciu`cu noi ... Nu e vorba de lasitate, de frica, ci e vorba de o competitie .. Parca vad ca ne da Liviu Ganea vreo 2 ... SPER SA BATEM. FORZA NOI
rew
Campionatu ala a fost cistigat in tur, cu mare bulan. Daca era sa joace fotbal nu se faceau de kkt in retur. Au avut 18 puncte inaintea spurkatilor si au terminat la 6. Dupa aia s-au facut si mai dde kkt la inceputu sezonului urmator (dominati de Lazio in 9, batuti de bucatarii suedezi ...). Daca ar fi jucat fotbal nu l-ar fi uitat in 3 saptamini. "Succesele" minunate de care pomenesti, in lipsa unei confirmari ulterioare, nu pot fi decit rodul intimplarii si a unui bulan caracteristic altei echipe.

PS: Intreab-o pe Anca ce-am vrut sa zic... Si nu, nu sint fotbalist, virsta nu mi-o mai permite, acum sint antrenor. Si nu mi-a placut niciodata Claudiu Niculescu.
antisteaua
Eu zic ca ii batem pe astia fara probleme. Pai daca nici pe astia nu-i batem, atunci pe cine?
nicolle_reddog4ever
@ rew: Norocul nu poate dura un an intreg deci probabil ca au jucat si ceva fotbal...nu au uitat fotbalul in 3 saptamani da' dupa cantonamente in care au fost mai multe distractii decat antrenamente si-au pierdut forma! Deci nu cred ca totul a fost rodul intamplarii.

Daca am inteles eu prost ce ai vrut tu sa spui imi cer scuze da' ai postat imediat dupa mine si te-ai referit si la lideii de galerie...tocmai despre ce scrisesem eu...sa-mi explice Anca sau explia-mi tu ca sa pricep si eu exact la ce te refereai!

Daca nu ti-a placut Claudiu Niculescu e treaba ta, ai dreptul sa imi placa cine vrei...mie mi-a placut ca jucator inca de pe vremea cand juca la craiova, e adevarat nu foate mult ca eram micuta si nu intelegeam mare lucru din fotbal da' cu timpul l-am admirat din ce in ce mai mult CA FOTBALIST si inca il admir si dupa parerea mea a facut ceva pentru Dinamo...da' totusi de ce ai tinut neaparat sa precizezi asta??? icon_rolleyes.gif
Me_Sama
Ganea va da totul pe teren? Ma faci sa rad! El sa se roage sa fie pe teren, ca pana acum nu a fost folosit. Iar Chiacu a mai jucat impotriva noastra si cand era la Mioveni si nu el a fost principalul pericol.
cosmin targoviste
QUOTE(rew @ 7 Aug 2008, 20:32) *
Nu exista forma slaba! Jucam sau nu fotbal??
Nu mai jucam de vreo 5 ani, asa ca e o echipa de kkt.

Acum 5 ani era vara lui 2003,cand parca era Ando si castigam eventul in sez. 2003-2004.Cu un an inainte fusese nenea 007.
Leaveyou
QUOTE(antisteaua @ 7 Aug 2008, 21:58) *
Eu zic ca ii batem pe astia fara probleme. Pai daca nici pe astia nu-i batem, atunci pe cine?

Pe milogi, pe final de campionat, când nu mai contează decât pentru noi ... Și apoi ne batem cu cărămida în piept că suntem cinstiți.
costin91
Batem Otopeni-ul fara probleme. Facem scor :)
Clau_Goool
Batem fara drept de apel. Suntem cei mai tari bla bla.
Cu mare noroc ii batem si pe astia la un gol diferenta, 1-2 chinuit ...
COSMIN C
QUOTE(The Game @ 7 Aug 2008, 18:07) *
Intrebarea este cine a votat "Bat dinamovistii lor" ?

Eu, intrebarea e cine e al doilea 010.gif

QUOTE(Me_Sama @ 7 Aug 2008, 18:24) *

M-ai prins, sunt fanul personal al lui Scarlatache, d-aia nici nu vreau sa-l sterg din lot, Liviu stie. ceuameni.gif
The Game
Scarlatache nu, dar Liviu Ganea... icon_lol.gif
Amn_Googly87
Rew am castigat cu bulan acum 2 ani titlul ? Nu-mi vine sa cred ce citesc. Am castigat toate derby-urile, cine a mai reusit sa faca asta? - NIMENI ... si jucam si un super fotbal - ce pot sa zic ... dupa tine Dinamo nu mai joaca fotbal de 5 ani si Claudiu Niculescu nu ti-a placut ca fotbalist .... poate apreciezi mai mult atacantii si jocurile stelei.

"Succesele" minunate de care pomenesti, in lipsa unei confirmari ulterioare, nu pot fi decit rodul intimplarii si a unui bulan caracteristic altei echipe.

Deci daca o echipa castiga un titlu si anul urmator are un sezon mai slab inseamna ca acel titlu si acel joc au fost o intamplare? Parca nu esti Dinamovist pe cuvant ... ai un dispret evident in tonul tau.

Hai sa-ti dau un exemplu ... acum 3 ani Barcelona castiga titlul detasat in Spania si castiga si CL ... dup-aia n-au mai jucat acelasi lucru. Asta inseamna ca echipa aia cu Ronaldinho, Deco, Eto'o etc a castigat din intamplare...sau calitatea jocului a fost o intamplare?

Probabil si victoriile detasate cu stoaia si rapid au fost intamplari ... ca sa merg si mai in trecut ... cred ca si pe Hamburg i-am batut cu bulan.

In cazul asta nu inteleg de ce mai tii cu Dinamo ... ori esti caine si la bine si la greu ... ori nu esti caine.
COSMIN C
Amn, cu ultima fraza....fara suparare, ai dat-o rau in bara. A fi dinamovist, si la bine si la rau, nu inseamna a refuza sa vezi adevarul....Si daca cel caruia ii spui asta e Rew.... nono.gif
rew
google, fii tu ciine si pentru mine si lauda-i cind nu joaca nimic. Super fotbal? S-a pisat Totenham pe noi, am facut egal cu juniorii timisoarei si echipa a 2-a a craiovei, si-au batut joc de noi slugile de la Urziceni exact cind "sarbatoream" titlu ... La suporteri ca tine, jocuri de genu astora...

PS: zi-mi si mie atacanti de le steaua, numa tu puteai sa vazi asa ceva la aia.
Max
Iti zic io unu, nicolita wow.gif
Amn_Googly87
@rew, cu atacantii de la stoaia era o ironie evidenta din pacate nu te-ai prins ; pe mine ma deranjeaza ca vezi DOAR partea goala a paharului - nu cred ca este o mentalitate sanatoasa... acele meciuri pe care le enumeri au fost desigur foarte slabe, meciul cu tottenham in principal care s-a pierdut din cauza lipsei de profesionalism arhicunoscute de la nivelul conducerii care s-a vazut cu sacii in caruta si a permis jucatorilor sa-si ia nevestele si sa mearga la cumparaturi in Londra.

Celelalte meciuri nu merita pomenite ... la ce bucurii ne facuse echipa in acel sezon, e penibil sa-i critici pentru niste meciuri mai slabe cand campionatul era deja castigat. Desigur nu a bucurat pe nimeni acele prestatii dar cred ca ar trebui sa existe intelegere in cazul lor.

@Cosmin C m-ai inteles cat se poate de gresit. Eu nu refuz sa vad adevarul si am criticat echipa de fiecare data cand a meritat-o, inclusiv ACUM cand jocul inca nu se ridica la nivelul asteptarilor.

Dar cand vad ca cineva e nemultumit si de rezultatele bune ale echipei atunci trebuie sa-mi pun niste semne de intrebare.

Poti fi alaturi si la bine si la rau si in acelasi timp sa vezi si adevarul - asta nu inseamna sa ii critici si cand joaca bine ; eu la asta m-am referit imi pare rau daca nu m-am exprimat destul de clar.

Nu poti sa te declari Dinamovist si sa zici ca am castigat acel campionat si acele meciuri de vis prin bulan - doar umila mea parere desigur.
Max
Se zice pulan nu bulan, ca i-am batut pa toti.
florin_80
Daca e sa o luam asa, rodul intamplarii la Dinamo e de vreo 25 de ani. Atatia ani au trecut de cand am legat 2 sezoane bune. La Dinamo, dupa un sezon bun urmau 1-2 slabe, sau, dupa caz, chiar 8 ani de bezna totala (cum a fost perioada 92-00).

Acum 5 ani, deci in 2003 (sa zicem toamna, nu primavara lui 007), in sezonul in care am luat eventul, la fel de sovaielnic am inceput. Am pierdut supercupa, am pierdut la Pitesti, am castigat cu un gol comic meciul cu o nou promovata, Bihor (desfasurarea partidei a cam semanat cu cea cu Gaz), am pierdut in Ghencea (deci in primele 3 etape aveam deja 2 infrangeri), apoi am castigat clar cu National, a urmat chinul de la Galati, cu Danciulescu scotandu-ne peri albi. Si apoi a inceput urcusul, avand si 3 meciuri in care am marcat si cate 7 goluri. Dar, s-o spunem pe aia dreapta, campionatul de atunci era mult mai dezechilibrat decat cel de acum. Au aparut acum un Vaslui, Urziceni, Timisoara, CFR, echipe care pun probleme oricui, echipe care investesc, unele, din pacate, mult mai mult decat o face Dinamo, ceea ce nu prea se intampla cu ceva ani in urma.

Iar ultimul titlul l-am castigat dupa ce am ramas in vara fara 10 jucatori, iar in vara s-au investit cam 1 milion de euro. Stiti vreo echipa care sa fi castigat titlul cu astfel de investitii (spre ex, CFR a dat numai pe Fabbiani vreo 2.2 milioane)? Iar derbyurile le-am castigat pe toate (pentru prima oara in istorie o echipa a reusit asta), marcand in 4 meciuri 12 goluri (deci o medie de 3 goluri pe meci), deci nu e doar rodul intamplarii. Am trecut de o grupa UEFA (putini ne dadeau sanse), catalogata pe site-ul UEFA cea mai echilibrata, intalnind echipe, din care 3 erau cele mai bine plasate in urna lor (Tottenham cel mai bun coeficient din urna a 5-a, Besiktas din urna a 3-a si Brugge din urna a doua, echipa care cu un an inainte jucase in cl). A urmat Benfica (echipa care cu un an inainte si cu aceeasi echipa eliminase pe Liverpool, detinatoarea cl, cu 3-0 la general). Dupa 3 reprize am fost perfect egali, din pacate lipsa de experienta, mentalitatea noastra paguboasa si subtirimea lotului ne-au facut sa pierdem ambele manse. Toate astea realizate de o echipa care cu cateva luni inainte aproape ca nu exista. Deci, tre' sa ai si ceva valoare, hazardul avand rol destul de mic.
Din pacate lipsa de profesionalism s-a vazut in acel sezon incepand de la meciul cu Tottenham. Inacceptabil ce s-a intamplat atunci. Eu zic ca (,) conducerea era cea care tragea echipa in jos. NU se ridica la nivelul echipei, iar asta ne-a costat si ne va costa in continuare.

Cat priveste meciul cu Otopeni. Se anunta cel mai usor din acest tur. Meciul asta si cel cu Buzau vor fi antrenamente in vederea meciului cu Rapid, meci in care exprimarea va fi cu totul alta.
Amn_Googly87
Florin exact asta vroiam si eu sa zic. Daca e sa vorbim de bulan - Borcea e cel care a avut bulan. Pentru ca investitii nu a facut acum 2 ani iar de la echipa plecasera cum ai zis si tu in jur de 10 jucatori.

Rednic a facut cu Blay si Ze Kalanga + cativa tineri de la Dinamo 2 echipa care sa defileze in campionat si sa-si umileasca toate rivalele. Jocul echipei a fost unul de un nivel parerea mea clar peste ce joaca acum CFR sau Rapid si asta e motivul pentru care am incredere ca echipa isi va reveni dupa acest inceput mai slab.

Antrenorul e acelasi, iar lotul as indrazni sa spun ca e cam de acelasi nivel - poate doar cu un minus pe postul de fundas central stanga(unde mi-ar placea sa-l vad pe Diabate).

In rest, la meciul de maine cu Otopeni avem inca o sansa sa ne punem la punct jocul - sper sa vad o crestere evidenta pentru ca dupa meciul cu Otopeni si Buzaul incep meciurile tari pentru noi si trebuie sa fim la inaltime.

Lupta la titlu o sa fie mai dificila ca niciodata pe langa cfr, rapid, stoaia, timisoara, vad ca si Vaslul a inceput acest campionat ca din tun. Nu stiu in ce masura o sa poata tine pasul cu celelalte echipe dar ideea este ca nu cred ca anul acesta o echipa isi mai poate permite sa piarda puncte aiurea si tot sa iasa campioana.

Fiecare pas gresit poate fi fatal.
redmania
Salutare tuturor !

Asa cum zice florin_80 si mie mi se pare meciul cu Otopeni destul de lejer dar mie tocmai de meciurile astea mi-e teama...apare deconcentrarea, " pe astia ii facem", " cate le dam ?"...credeti ca jucatorii nu gandesc la fel ?

Eu voi fi multumit cu o victorie la orice scor numai victorie sa fie, cele 3 puncte sunt mai importante decat spectacolul, decat fotbalul placut ochiului.

PS Nu m-am putut loga in timpul meciului cu Medias, in rest nu am stat pe net...azi e prima zi "acasa" dupa o pauza de 2 saptamani asa ca ii avertizez pe cei care m-au atacat zilele trecute ca nu voi ramane dator.
The Game
" asa ca ii avertizez pe cei care m-au atacat zilele trecute ca nu voi ramane dator. "

Tot asa, nu te lasa! icon_lol.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.