Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Unde / Cine ai vrea sa fii in secunda asta?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ... > Ministerul Turismului
Pages: 1, 2
dudu1961
icon_rolleyes.gif Eu vroiam sa ma fac .....militian ! icon_redface.gif
antisteaua
Cand eram mic am vrut sa ma fac mare 010.gif

Aviator
The Game
As vrea sa fiu aici plecaciune.gif
COSMIN C
Eu la Cluj, la Clau in bucatarie. bag.gif
radu
daca e pe d'astea, eu vreau sa fiu AICI
Mirunik
Of, ca mi-a luat-o Cosmin inainte damm.gif
... va dati seama ca si eu tot la Cluj la Clau... mi-l si inchipui in sortulet... 010.gif

icon_surprised.gif Radule, cine e norocoasa?
COSMIN C
QUOTE(Mirunik @ 5 Feb 2009, 14:31) *
... va dati seama ca si eu tot la Cluj la Clau... mi-l si inchipui in sortulet... 010.gif

Eu nu pot sa mi-l inchipui, vreau poza. icon_lol.gif
radu
@ Miruna... habar nu am cine e icon_lol.gif
Mirunik
Aualeu, auzisem eu ca unii isi cumpara miresele de pe net sau ca le aranjeaza parintii casatoriile, dar n-am stiut ca inca se mai practica nuntile pe neve taunt2.gif
Clau_Goool
QUOTE(COSMIN C @ 5 Feb 2009, 14:36) *
Eu nu pot sa mi-l inchipui, vreau poza. icon_lol.gif

Cosmine, se rezolva si o poza atata timp cat nu dai peste mine in bucatarie si faci ravagii. Oricum sunteti bineveniti toti in bucatarie, dar poate n-o sa mai ajunga scaunele asa ca vom fi nevoiti sa mancam si in pozitia turcului...
radu
@ Miruna, habar nu am ce legatura are asta cu nunta..eu acolo mi-as dori sa fiu in secunda asta.. cu cine, cu ce, samd nu am idee si nici nu ma intereseaza.
Mirunik
010.gif Linkul pe care l-ai postat, domnule... www.weddings-abroad.com
Clau_Goool
Mie sincer nu imi trebuie neaparat un loc exotic, m-as simti bine si aici, la marginea lacului, cu o berica in mana
si un gratarel la foc, in timp ce undita isi face treaba in prinsul pestilor...

Belis, Jud. Cluj
radu
@ Miruna, tu trebuie sa fi ministrul carcotasilor..e vorba de locatie si poza in sine si nu site-ul de pe care e luata. Ce iti e si cu femeile astea trebuie sa desparta firul in 4 si sa strice omului placerea. Nu mai vreau sa plec nicaieri blowup.gif
Mirunik
Ei na, lasa ca iti trece, te-oi lua cu mine la Cluj...ne asteapta Clau pe malul lacului cu-o palinca de-aia de-a lui drunk.gif
... si ma ierti icon_wink.gif

Fusese chiar o intrebare nevinovata, eu ma gindeam ca te iei...
Nu stiu de ce, dar parca numai la nunti mi-i gindul in ultima vreme 010.gif
radu
Nu ma iau cu nimeni, na!
Deci sa inteleg ca tu in secunda asta vrei sa fii cu mine si cu Clau pe malul lacului taunt2.gif
COSMIN C
...Pregatind o nunta... bag.gif
Morpheuss
As vrea sa fiu AICI
Hanf
As vrea sa fiu pe stadionul de 70.000 de locuri din Stefan cel Mare la finala C.L. castigata de Dinamo 10x.gif ultras.gif
COSMIN C
Ehhh, si noi visam, dar nici asa....
Hanf
Sincer sa fiu am scris-o asa sa vad cum arata scris macar beerchug.gif
marcher
Esti suparat tare pe viata, te-au tinut astia prin lanturi in brasov ? O spun cu admiratie, pari un dinamovist de mare ambitie.
Hanf
Nu cred ca ar trebui sa fi dinamovist si sa nu fi ambitios sau orgolios....

Am citit....sper sa si rezolvat pb....scuze daca mai am greseli.....sunt la inceput pe acest forum...desi site-ul il browse de ceva timp... HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
QUOTE(Morpheuss @ 5 Feb 2009, 16:44) *
As vrea sa fiu AICI

...tineretu' din ziua de azi... mosionroata.gif tongue2.gif
The Game
Recunoaste ca te-ar tenta si pe tine. icon_lol.gif
Morpheuss
QUOTE(Cai Lun @ 5 Feb 2009, 22:58) *
...tineretu' din ziua de azi... mosionroata.gif tongue2.gif

Ca si tu esti tare batran taunt2.gif E Ibiza, cine n-ar vrea acolo?
cosmin targoviste
Eu as vrea sa fie acum vacanta de vara , si sa ma regasesc pe aici :

Pot sa fiu si acum acolo ca e la 1 km de Targoviste , dar din pacate e frig si piscina e goala . Ramane sa astept vara .
iulian_reddog
unde e piscina asta mai exact, cosmine?
cosmin targoviste
E la intrarea in Priseaca .
iulian_reddog
multumesc. de tinut minte.
cosmin targoviste
Piscina face parte din Daso-Cado land . Daso-Cado e o firma consacrata in producerea de aparate de gimnastica . Aparate de la Daso-Cado sunt si la sala de forta din Complexul Sportiv Dinamo . Dar acum cativa ani , patronul acestei firme s-a gandit sa deschida o piscina .
Va recomand acest loc daca vreti sa va relaxati . E cam cel mai frumos si mai modern complex din judet si chiar unul din cele mai frumoase din tara . Exista aici si un club foarte frumos , exista terenuri de volei pe nisip si teren de fotbal (gazon) .Nu sunt probleme de igiena in ceea ce priveste apa , e permanent curatata , mancarea e proaspata , totul e ok . Preturile sunt decente spre bune . Costa anul trecut 10 lei ,sau 20 ,nu mai stiu exact(eu intrand pe gratis), intrarea la piscina si 10 lei la club. Stiu atat de multe pentru ca mama lucreaza aici de vreo 15 ani .
Mihai11
Eu va inteleg dorinta de a fi untr-un loc exotic, cu fete latine si pahare pline de bauturi miraculoase.. dar eu as vrea sa fiu A'CI.. Este mai mult decat o simpla dorinta.. si am zilele numarate deja pana cand o sa ajung sa ma bucur de caldura acelor locuri... Va doresc sa ajungeti fiecare unde va doriti.. dar pana la urma, tot AICI va intoarceti..
The Game
" dar pana la urma, tot AICI va intoarceti.. "

Din pacate, da.
cosmin targoviste
QUOTE(Mihai11 @ 6 Feb 2009, 22:17) *
Eu va inteleg dorinta de a fi untr-un loc exotic, cu fete latine si pahare pline de bauturi miraculoase.. dar eu as vrea sa fiu A'CI.. Este mai mult decat o simpla dorinta.. si am zilele numarate deja pana cand o sa ajung sa ma bucur de caldura acelor locuri... Va doresc sa ajungeti fiecare unde va doriti.. dar pana la urma, tot AICI va intoarceti..

Spre uimirea ta locatia prezentata de mine mai sus nu e deloc un loc exotic . E acili'sa la 1-2 km de Targoviste,Romanica .
COSMIN C
Mihai, avem dreptul sa visam si chiar sa incercam sa ajungem intr-o zi in acele locuri. Mai mult sau mai putin exotice. Nu inteleg unde e problema. Nimeni nu a sugerat ca la noi nu sunt locuri ce merita vazute. Dar hai sa nu ne intoarcem la vremea in care ne invatau la scoala ca nu exista tara mai frumoasa si nici popor mai harnic si mai ospitalier.
gavros
QUOTE(The Game @ 6 Feb 2009, 22:22) *
" dar pana la urma, tot AICI va intoarceti.. "

Din pacate, da.

depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile
Mirunik
In secunda asta, aici imi doresc sa ma aflu.
Si apoi aici , pe plaja.

... fara Rares, fara Radu ! taunt2.gif
Mihai11
COSMIN C, si este tara mai frumoasa si popor mai harnic? :))))))))))))))))))))))))))))))))) ca nu am inteles ce vrei sa zici:)))) Glumeam evident, eu nu am zis nimic rau de nimeni care viseaza si spera sa fie prin alte locuri, bravo lor... dar si daca ajungi prin alte locuri, parca cel mai frumos tot acasa este, cu berica la terasa alaturi de tovarasi, mai intorci capu dupa una...alea alea...
Morpheuss
As vrea sa fiu AICI

Click to view attachment
marcher
Sa calaresti golden gate?
Morpheuss
Sa ma bucur de peisaj taunt2.gif
cosmin targoviste
Si de "polutie".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.