Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Unde / Cine ai vrea sa fii in secunda asta?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ... > Ministerul Turismului
Pages: 1, 2
COSMIN C
Ti se intampla sa inchizi ochii si sa te visezi intr-un cu totul alt loc decat cel in care te afli? Nu te sfii, impartaseste cu noi acest vis.

Eu acum as vrea sa fiu

Aici

Sau Aici
cosmin targoviste
Eu acum as vrea sa fiu...

AICI
Morpheuss
Eu acum as vrea sa fiu...

Aici
marcher
...cu nasul intre tzatzele mamei-natura.
COSMIN C
As vrea sa fiu pe drumul asta intr-o sanie trasa de doi cai albi...

La capatului drumului sa ma astepte palinca lui Clau si ..chiftelele lui Bogdan. Ma mai gandesc daca e cazul sa gust si din sufleu. taunt2.gif
gavros
uite aici, aici si iar aici

sau oricum departe de unde sunt acum
dudu1961
SALUT ! beerchug.gif Baieti si fete ! Bine v-am gasit sanatosi si batosi , sper nu prea .....suparati , din citeam mai citit prin presa
Vreau inapoi la mareeeeee !
Me_Sama
Eu as vrea sa fiu Aici
Cosmin, ai grija cu chiftelele lui Bogdan, ca nu au trecut inca de controlul calitatii. Deci mananci, dar pe riscul tau. Mai bine da-i cu palinca, ca aia e testata taunt2.gif
The Game
Eu as vrea sa fiu pe Copacabana din Rio. Daca nu, pe o insula exotica in orice caz. icon_rolleyes.gif
gavros
as vrea la Constanta, dar sa fie asa
http://www.dinamomania.net/forums/index.ph...st&p=161061
Leaveyou
În biroul lui borcea, cu borcea în fața mea. M-aș răcori !
FloRedWhite
As vrea sa fiu in Peru, la meciul dintre Atletico Mineiro - Sport Boys .. icon_rolleyes.gif
f_rares
votez pentru locurile alese de Cosmin . As lasa caldura de acum pe 2 metri de zapada in orice statiune..de preferat departe de lume , cu zapada neatinsa si cu cer senin . Eu , muntele , schiurile si niste vin fiert cu putina scortisoara... drunk.gif
COSMIN C
He, he, aia nu e statiune, oficial, si e relativ departe de lumea dezlantuita. Sau asa imi place sa cred. Si mai ales sa sper ca asa va ramane.....Stiu ca nu prea sunt sanse....
matador
cosmine,mie imi place asa cum este,cald,dar as vrea sa fiu la ora asta pe o plaja in ibiza rupt de oboseala dupa o noapte de chefuri
Cai Lun
In nici un cay nu ma identific cu preferintele degerate ale lui Cosmin. In ce ma priveste stiu exact unde sunt in fiecare dimineata (cam pana pe la ora asta): pe Marte!... luand parte la povestea DinamoNienilor! (e zarva mare in sala de sub taverna acum...)
antisteaua
Eu as vrea sa fiu (inca) AICI
MosIonRoata
A.E.K.

Sanatate!
Morpheuss
D.I.N.A.M.O icon_cool.gif
deea_red
as vrea sa fiu pe drumul asta facand jogging icon_mrgreen.gif
nicolle_reddog4ever
As vrea sa fiu aici http://sabin.ro/sabinnew/album72/IMG_5949.sized.jpg facand bungee-jumping!
@ Deea: Mai bine te-ai plimba intr-o decapotabila pe drumul ala! icon_lol.gif
COSMIN C
Heheee, si eu m-am benoclat cateva minute la drumul ala si n-am inteles de ce Deea vrea sa faca jogging taman acolo. icon_rolleyes.gif
deea_red
Nicolle intr-un bmw decapotabil mai bine icon_mrgreen.gif
pai Cosmin... ai vazut ce peisaj frumos e in jur si pe deasupra imi da o energie fantastica poza cand ma uit la ea probabil pt ca atunci cand vad drumul imi creeaza o stare ca si cum as vrea sa ma misc din loc si asa am ajuns la jogging 010.gif
nicolle_reddog4ever
Da, Deea...normal ca bmw, doar nu dacie din 64! icon_twisted.gif
COSMIN C
Cam riscant drumul ala pentru jogging , dau masinile peste tine. taunt2.gif
deea_red
010.gif pai nu ca pe acolo nu trec masini...ca asa 'vrea' muschii mei taunt.gif 010.gif
COSMIN C
Aaaa, deci ala e drumul Deei, e bine de stiut. tongue.gif

Ca tot zice Adi ca sunt Mos Gerila, uite azi as fi vrut sa fiu la Beijing....Azi si in zilele urmatoare, pana pe 24 aug....Vise, taica, vise....
stef 22
QUOTE(deea_red @ 8 Aug 2008, 10:21) *
as vrea sa fiu pe drumul asta facand jogging icon_mrgreen.gif

te crezi Forrest Gump??? tongue.gif
djmihaitza
QUOTE(COSMIN C @ 8 Aug 2008, 17:24) *
Uite azi as fi vrut sa fiu la Beijing....Azi si in zilele urmatoare, pana pe 24 aug....Vise, taica, vise....

Cu siguranta nu ai fi vrut sa ratezi ASTA:
deea_red
stef...mai bine speedy gonzales 010.gif
Raikkonen
As vrea sa fiu la mare, la o terasa pe plaja. Nici bine nu m-am intors de acolo.
djmihaitza
Desi s-ar parea ca afara atmosfera este un pic mai respirabila decat in zilele precedente, totusi acum as vrea sa fiu AICI.
Leaveyou
Aia e gheață ? Cool ! Nu trebuie decât să te apleci puțin s-o pui în pahar ... 010.gif
redmania
QUOTE(antisteaua @ 7 Aug 2008, 11:46) *
Eu as vrea sa fiu (inca) AICI

In urma cu 9 zile am fost pe acolo, la un hotel aflat la aprox 200 de metri de Delphin Palace... foarte frumos intr-adevar.
Bascanu
Eu azi mi am baut cafeaua aici:D
gavros
si unde e aici ?
Bascanu
Balea Lac.
The Game
Tocmai am fost, weekendul asta. Foarte frumos acolo, culoarea apei mi se pare aparte.
gavros
QUOTE(Bascanu @ 20 Aug 2008, 12:45) *
Balea Lac.

sper sa ajung si eu anu aste pe acolo fiindca e fain rau icon_mrgreen.gif
Raikkonen
Eu sper sa mai ajung la mare inca o data pana la sfarsitul lui August, dupa aia poate mai dau o tura pe la mijlocul lui Septembrie insa in alte conditii atunci.
Morpheuss
Acum as vrea sa fiu aici.
dudu1961
In pat sa dorm , dar m-am gindit sa va dau un "buna seara " inainte de culcare si sa vad cu ce va mai ocupati ! drunk.gif
COSMIN C
Ai imbatranit, Dudule, daca dormi la asemenea ore...
dudu1961
Sint frint prietene , ce sa fac , asa e mosionroata.gif batrinete ....... icon_redface.gif
The Game
As vrea sa fiu ... cat mai departe de Romania!
dudu1961
Games verystrange.gif cred ca glumesti omule , unde dracu , tu nu vezi ca-i HAOS total ?!
Cai Lun
Am zis că să nu deschid un topic nou... Așa că m-am lipit cu ideea de ăsta și i-am mopdofocat titlu, ca poate vă regăsiți și voi pe aici.

Ideea e că așa cum uneori ne-a mdori să trăim o altfel de viață și să fim în alte locuri decât cele în care ne aflăm, tot la fel, cel puțin eu, mi-aș dori să-mi pot pune în practică visele acelea sincere ale copilăriei.

Când eram mic, răspundeam la celebra întrebare "ce vrei să te faci când o să fii mare?" cu: "tăietor de lemne!"... Îmi plăcea mie să îi privesc pe cei care izbesc cu strășnicie toporul în butuc... și am o satisfacție aparte și acum, când am ajuns în stare să îl pot mânui și eu...

Cum însă viața la oraș te cuprinde mai bine... dacă aș putea trăi într-o viață paralelă, în care să pot lăsa la o parte aspectele materiale, prejudecățile, principiile și.. mai știu eu ce alte motive și aș vrea să fiu.. șofer pe autobuz la RATB... icon_redface.gif

Voi?

PS: Lăsând la o parte fazele cu.. președinte, prim ministru, etc... 010.gif
The Game
Si eu vroiam cand eram mic sa fiu sofer pe autobuz! icon_lol.gif Dar cand ma intreba cineva ce vreau sa fiu cand o sa fiu mare, raspundeam cu 'director de banca'. 010.gif
Leaveyou
QUOTE(Cai Lun @ 21 Oct 2008, 11:00) *
aș vrea să fiu.. șofer pe autobuz la RATB... icon_redface.gif

Preferații mei ! Îi iubesc cu căldură (pe principiul arde-i-ar focul). Nu poți să nu-i iubești atunci când plouă afară ei opresc cu obstinație chiar în baltă. Nu poți să nu-i iubești atunci când alergi după mașină și când, cu un ultim efort, te arunci pe scara mașinii ei închid ușile ... Ce-i drept sunt pe locul II la distanță de șoferii de tax-iuri.

Eu n-am vrut să fiu nimic când eram mic. Nici când am fost mare n-am vrut. Doar frumoasa perioadă de șomaj m-a împins la muncă. Idealul hamacului m-a legănat toată viața. Mă gândesc că bunul Dumnezeu o să se milostivească de mine și o să-mi dea un câștig la Loto, cu toate că nu joc 010.gif
Cai Lun
ceuameni.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.