Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gualberto Jose Campos Reyes
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
DiliBili
De ieri, Gualberto Campos este oficial jucatorul lui Dinamo. Acesta a semnat un contract pentru un sezon, cu optiune de prelungire pentru inca doi. Mijlocasul venezuelean a evoluat sezonul trecut pentru FC Caracas, iar in aceasta vara a fost 2 saptamani in probe la clubul belgian KAA Gent.
Gualberto Campos (24.04.1981, 1.80 m) joaca de obicei mijlocas stanga, insa poate evolua pe orice post de pe banda stanga.
Mircea Rednic il poate folosi chiar in urmatorul meci cu CS Otopeni.
Morpheuss
L-a refuzat Gent? icon_eek.gif
Leaveyou
De 50.000 ce crezi că am luat ?
The Game
Suntem salvati.
mihaiul90
Poate e mai bun decat Thiago ca decat Bostina oricum toti sunt mai buni...
cosmin targoviste
A zis "Batem steaua" pana acum?
The Game
Daca nu, afara cu el ! 010.gif
Morpheuss
De banii astia, mai si vorbeste? icon_eek.gif
Leaveyou
De banii ăștia face și podulețul. De sus.
Morpheuss
Pai inseamna ca n-a dat Porcea degeaba cin'j'de mii de coco. Baiatul isi merita banii. icon_cool.gif
red_dogvitan
Sa il vad la lucru ce stie pana atunci nu zic nimic despre el...
dudu1961
Ba eu zic , m-am saturat de EXPIRATI , si de toate tutele carenu joaca laalte echipe , dar ii aduc "onoractionarii" lui peste in ograda noastra si ii maiplatesc si tripludecit un Moti , Pulhac (vezi si Zicu aici ) ! complaining.gif
bigbobo
Noi pe cine sa ne varsam nervii Dudule?... Doar pe actionari?... Daca-i petarda sper sa si explodeze...
Clau_Goool
Am inteles ca este apt pentru jocul de astazi, asa ca sunt foarte curios din ce aluat e facut si
acest super jucator. Oricum daca a zis "batem sthoia" este de o valoare certa ... icon_rolleyes.gif
Florin_Bogdan
Cred ca si asta tot pe google a fost cautat.. Ii consider pe blay si pe Homei peste el! acum sa se acomodeze, si o sa vedem
stef 22
Ce legatura are asta cu Blay si Homei? Joaca pe cu totul alt post...
Florin_Bogdan
stiu ca fusese vorba sa fie folosit fundas dreapta, cand blay era accidentat!
Bascanu
rofl.gif tare asta rofl.gif
Clau_Goool
Sunt curios, daca Florin stie ca se afla pe forumul DinamoMania s-au vorbeste de jucatorii din cimitir ... icon_rolleyes.gif
redmania
QUOTE(Florin_Bogdan @ 11 Aug 2008, 15:58) *
stiu ca fusese vorba sa fie folosit fundas dreapta, cand blay era accidentat!

Il confunzi cu Felix Awoa Zoa (19 ani) sau cu egipteanul ala care nu a mai venit pana la urma...

A jucat mijlocas stanga si mi-a placut cat a jucat cu exceptia primei faze cand a cazut spre deliciul tribunei...
Totusi pare ca stie cu mingea, a dat pase bune, pare mobil, tehnic.
A evoluat 15 minute si a pasat decisiv la Niculae pt 3-2.
Florin_Bogdan
daca il confund.. atunci greseala mea :| bag.gif Scuze
The Game
Mie mi s-a parut ca a jucat binisor, nici n-a avut prea mult timp la dispozitie. Pana la urma a dat pasa de gol.
petre_pch
o echipa de valoare la Dinamo in acest moment ar arata asa: Lobont-Homei,Moti,Goian,Pulhac-Torje,Ropotan,Thiago,Campos-Bratu,Niculae. Danciulescu,Cristea sunt total pe dinafara numai trebuie sa joace o perioada nu stiu... asa zic eu acuma cu vrea si Rednic....sper sa obtinem macar 1 punct in giulesti peste 2 saptamani countingsheep.gif ....bafta baieti.........HAI DINAMO
caine_tm
icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif asta nu cred ca e si fotbalist.... sincer mie imi arata a mingicar
georeddog
au dat cam multi bani pe el , mai trebuie sa ii dea si salariu , mai respira si aer :| , de banii astia puneau sa sustina altceva copertina , nu sine de tren :|
liviuu
o jucat bine campos ieri in meciu cu craiova...o avut cateva uracri bune, si chiar si niste centrari care puteau fi perricolase... pana la urma nu ii chiar un treansfer ratat
matador
campos e cumva nr 19? daca da atunci cu tot respectul dar cred ca am vazut alt meci!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.