Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Dinamo 1-0 Gaz Metan Medias
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
COSMIN C
Nu cred ca e un topic fara rost, cei care au fost la stadion pot vota in cunostinta de cauza si mai ales pot explica de ce doar 1-0 cu Gazul?
Orlando
Dupa parerea mea , Thiago si Moti au fost cei mai buni jucatori ai nostri .
Cel mai slab de pe teren mi s-a parut George Blay . Nu a fost in stare sa trimita o pasa de 10 m .
Jocul echipei mi s-a parut unul slab , nu chiar foarte slab tinand cont ca ne-am creat destule ocazii , pe care nu am reusit insa sa le fructificam . Totusi , nu stim inca sa iesim cu mingea din careul nostru si sa facem legatura mijloc-atac . Cred ca aceste probleme s-ar rezolva prin aducerea unor jucatori , un fundas dreapta , un mijlocas de banda si un playmaker .
rew
Doar 1-0 , cu 1 om in plus 70 de minute si doua penaty-uri usor date, pentru ca avem in teren nesimtiti ca danciu, goian, blay, Cristea , Bratu, nulitati ca Thiago, Ropotan, bostina.

Singura idee tactica a lui Rednic era sa-i futa pe Torje si Thiago de pe stinga pe dreapta la fiecare 5 minute. Cum facea cu mizeria de zekalanga si care mai era atunci pe stinga. Thiago e din alt film (din filmu cu goian, blay, Ropo ), Torje vrea multe dar ii ies putine, nu-l ajuta fizicu.
Nesimtitii blay si goian urcau in jumatatea adversa si abia isi tiriiau basinile si se uitau cum se duc gazarii liberi in atac.
Bratu la fel de nesimtit ca intotdeauna, ii cad gradele daca se uita unde-s fundasii ca sa iasa din ofsaid.
danciu alearga ca melcu si paseaza in spate la "creierul" blay.
Pe Ropo si pe blay i-a facut "magarus" gazarii si i-au pus in cur.
cristea spurkatu a stricat o gramada de faze, alearga ca gaina fara cap. De Cristea al nostru nu mai zic, parca se trage-n cur cu danciu, fotbal cucu.
bostina ca si cristea spurkatu, doar sa strice e bun.

Schimbarile de tot rahatu. Avem lot de 2 lei.
Me_Sama
Nu ma pot pronunta cine a jucat bine si cine nu, deoarece nu am vazut meciul. Insa daca ar fi sa ma iau dupa ce mi-au spus cei care au fost la stadion si dupa comentariile meciului, atunci Thiago, Moti si Torje au fost cei mai buni. Pe site-ul unde am citit eu meciul (ce aiurea suna...), la toate actiunile de atac ale lui Dinamo erau pomeniti Torje si Thiago. Nu stiu daca sa ma bucur ca Thiago e bun sau sa ma intristez ca restul nu s-au remarcat deloc.
rew
Am uitat de cristea spurkatu sa mai zic ceva. Se vede ca spurkatu e spurkat pina la moarte, indiferent cum e imbracat. Arbitri il stiu de spurkat si nu mai stau sa se uite la echipament. Dau fault la orice simulare a lui, ca pe vremea cind juca in cimitir. Nici asta nu ne ajuta prea mult pentru ca spurkatu poate sa atinga mingea numa pe la centru terenului. In fata portii nici nu viseaza sa ajunga cu mingea sau la minge.
Mirunik
Nici nu stiu ce sa zic, ma cam asteptam la asta. Meciul nu l-am vazut, nu l-am auzit, dupa comentariul ``live`` de pe prosport nu ma pot lua, dar tovarasu de pe mania care m-a tinut la curent era cam revoltat; asa ca Dumnezeu cu mila!
anmini
QUOTE(rew @ 4 Aug 2008, 1:45) *
Schimbarile de tot rahatu. Avem lot de 2 lei.

drunk.gif zi ceva si de antrnor, te rog.
Cai Lun
Nu se poate, ca e rednicmania in vacanță...
anmini
mai bine l-ar fi luat si pe rednic cu el....
rew
Am zis si de Rednic (rindurile 3-4 pe monitor de 1280).
Tactica a la lacatus. Tiganu il sodomizeaza pe banel pe toate partile, Rednic pe Torje, bostina, thiago.
COSMIN C
QUOTE(anmini @ 4 Aug 2008, 9:28) *
drunk.gif zi ceva si de antrnor, te rog.

Da' tu de Danciu nu ne zici nimic? bag.gif
florin_80
Chiar asa, da' de Danciulescu nicio vorba? cel mai prost juctaor al lui Dinamo in astea 2 partide (sper sa nu ma luati ca ce a facut el in trecut...vorbesc de sezonul 2008-2009). Peste el parca nu au trecut 2 luni de la sfarsitul sezonului trecut, ci 20 de ani de pensie. Se misca precum ochiul mortului, indolent, nesimtit, 11m batut in bataie de joc (se mai mira cineva de ce a fost schimbat...de d-aia). Daca nu se trezeste, s-ar putea sa nu mai fie aprecit decat de nasul Lacatus.

In alta ordine de idei, o spun cu toata responsabilitatea, fundasul dreapta de culoare (o sa-i spun prescurtat: FDC) al lui Dinamo (de azi inainte nu-i mai pronunt numele...am ajuns s-o fac si pe asta), este cel mai slab juctaor care a calcat gazonul din Groapa.
The Game
Dar Marius Niculae de ce n-a jucat ? Nu a venit cartea verde ?
anmini
zic, dom'le, zic......asa cum am facut-o si aseara. Danciu e praf, nush ce dracu are, dar e clar pararalel cu ce se intampla pe langa el. dar pe langa duetul blay/goian, joaca la pitici...
hunter
+Moti,Torje
-Blay,danciulescu

@florin_80: nu cred ca Blay e chiar cel mai prost jucator care a calcat gazonul nostru.Au mai fost si ,din pacate, o sa fie adusi si altii...
@rew: nu mi s-au parut usor acordate cele 2 penaltyuri
predator
jucatorul meciului.....mi s-a parut ca arbitrul ar putea candida cu succes la acest titlu...
in rest , joc slab...
1-0 cu mediasu ? acasa? din penalty? slab de tot!
nicolle_reddog4ever
Nici nu mai poti spune care e cel mai bun si cel mai slab jucator al meciului....toti sunt praf...incepand cu rednic care nu stiu ce are de gand sa faca. Un joc foarte slab, mi-e si greu sa cred ca am fost la un meci a lu' Dinamo icon_eek.gif
djmihaitza
minusurile (a se citi nulitatile) lu' Dinamo: toate spurcaciunile = cristea andrei, bostina gabriel, danciulescu ionel daniel

Plusuri: Bratu pentru simplu fapt ca STIE sa transforme un penalty si Lobont caruia trebuie sa-i multumim pentru acel 0(zero) din dreptul oaspetilor
anmini
Vezi ca uiti de Moti la multumiri.
caine_tm
mosionroata.gif valeu.... nu am vazut meciul... dar asa comenarii acide pe forum nu cred ca am vazut vreodata.....

oricum este cert echipa nu merge.... avem doar jucatori expirati.... si sincer nu cred ca rednic stie sau poate sa redreseze corabia acum....

este clar sezonul de anul trecut nu a tras nici un semnal de alarma la nivelul conducerii.... se pastreaza linia de anul trecut... rezultatele sunt identice......mai avem 2 meciuri relativ usoare... apoi meciul cu tiganii..... dupa mult timp sunt convins ca crapid are prima sansa intr-un meci cu noi.......si asta nu pt ca sunt ei buni ci pt faptul ca Dinamo este in acest moment in deriva complaining.gif
cosmin targoviste
Eu cred ca ar trebui sa ne rugam sa rezistam pe un loc 3-4 pana in iarna la o diferenta nu prea mare de primele locuri(3-4 pcte) si in iarna sa aducem straini pe bani multi.Stati linistiti,am zis ca ar trebui nu ca o sa se intample asta.
mihaiul90
Joc foarte slab... in halul asta au ajuns sa se chinuie cu gaz metan ... ? Mie Thiago ala nu mi-a placut deloc, nu joaca ca un brazilian, poate ca unul de duzina.

In afara de Moti, Torje si poate Bratu, care au mai miscat ceva, restul n-au aratat nimic, iar Bostina, fratii homo.gif Cristea si Danciulescu au fost execrabili !
Florin_Bogdan
Suntem praf si pulbere! 251.gif complaining.gif blowup.gif

Daca anu trecut am prins uefa... sincer cu jocul si cu lotul asta anul asta am emotii si acolo :|
alin-berceni squad
Lucian goian-ma ingrijoreaza faptul ca un antrenor ca Rednic nu realizeaza ca acest om (goian) nu are ce cauta la Dinamo.Pai orice jucator de la Medias e mai bun ca el.Si cu parere de rau spun ca si dl. Blay ar trebui sa-si ia zborul , cu conditia sa nu-l bage pe goian in locul lui.Ca goian e si polivalent (adica are acelasi randament dezastruos pe orice post l-ai baga)
suflet_alb_roshu
Cel mai bun : Bratu .
Cel mai slab : echipa .
Sa speram ca vom avea parte de un meci frumos cu Otopeniul din partea baietilor
FloRedWhite
cel mai bun: thiago, cel mai slab: andrei cristea.
costin91
Bratu cel mai bun...
Cel mai slab, toata echipa (fara Bratu).
Jocul echipei: Jenant.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.