Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mircea Sandu pe faras?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
COSMIN C
Iar e scandal intre federatie si liga, intre Sandu si Dragomir, Sandu si Becali, Lupescu si Dragomir, avem parte zilnic de "dezvaluiri" cand dintr-o parte cand din alta, Daniel Florea o sa ajunga un fel de telenovela ce poate depasi serialul Elodia, chiar ma mir cum de nu l-a descoperit Diaconescu....

Se vorbeste din nou de debarcarea lui Sandu, Gica Popescu e aruncat cumva in lupta de neamul de bisnitari, se strang semnaturi, se aduna bani, se fac aliante... Circ intr-un cuvant.

Mai rezista Nasul si acestui atac? Scapa si de data asta? Debarcarea lui va insemna si curatarea fotbalului romanesc sau dam din lac in put?
anmini
sa nu dam din lac in put...a.........mie-mi miroase a cioban de la o posta. ciocane.gif
djmihaitza
"Mircea Sandu nu poate fi dat afară. În acest moment Mircea Sandu are mai puțin de 2% șanse să fie înlocuit, pentru că este un președinte mult mai bun ca mine. Sunt patru stâlpi care trebuie doborâți pentru ca Mircea Sandu să fie schimbat, eu, Patrițiu Abrudan, Kassai și încă un președinte de club cu mare influență", a spus Dumitru Dragomir pentru NewsIn.

borcea sau badea?
fcd_4ever
Mai degraba tata Jean.
cosmin targoviste
Al' mai bblatist dintre blatisti.
amma
badea eventual ca el e presedinte, desi varianta padurenu pare mai plauzibila. sandu insa oricum va ramane la sefia frf si in situatia de fata cred ca e cea mai buna solutie dintre atatea rele. cel putin la echipa nationala s-a vazut "influenta pozitiva" a lui si decat popescu&becali (implicit) mai bine el
cosmin targoviste
Padureanu nu mai are mai mult de 2 ani (de trait).Sa ramana sandu.
COSMIN C
Mi-as dori sa-i vad plecati pe amandoi, si pe Sandu si pe Mitica. Dar daca nu se poate, intai vreau sa-l vad terminat pe boul de Dragomir. Cat priveste viitorul...nu mi se pare deloc roz. Cred ca cei care ar fi in stare sa faca oarece curatenie prin fotbalul nostru nu s-au nascut inca.
bigbobo
De astia nu scapam decat morti... Le-a imprimat in sange ceasca asta...
MosIonRoata
Conducerea fotbalului este facuta dupa chipul si asemanarea clasei politice si a mafiei
care bintuie la FIFA si la UEFA. Altfel nu se poate.
Asadar, cu sau fara M.Sandu si M.Dragomir fotbalul nostru va fi sufocat de aceleasi
rautati ca si astazi. Sa nu uitam ca intelepciunea demulteorimilenara a poporului nostru
ne graieste prin proverbul care spune ca "Schimbarea imparatilor e bucuria nebunilor."

La toti cei de fata, la toti cei care nu sint de fata si la cei viitori, Sanatate!
caine_tm
nu cred ca sandu va fi schimbat.. oricum mai bine el decat clanul Becali....
Florin_Bogdan
Vorba lu Mister... Avem si noi un om pe langa Platini si vor sa il dea jos... Gandire de Romani :|
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.