Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo 1-0 Gaz Metan Medias
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2
Leaveyou
Cine să înjure un punct ? 010.gif
punct
nu stiu.. ma gandeam ca s`o gasi vreun fan care oricat de prost ar juca echipa.. lor tot li s`a parut geniala icon_rolleyes.gif adica pana mea, si eu ii iubesc si ii apar mereu...dar in ritmul asta.. nu pot decat sa sper ca am castiga derby`urile.. pt ca la campionat nu prea e loc... :-s
dar pot sa`i multumesc lui Dumnezeu ca a venit unu care stie sa centreze, ca de mult duceam lipsa de asa ceva.. :| (thiago)
marcher
QUOTE(anmini @ 4 Aug 2008, 15:31) *
goodone.gif tu lasi masina pe liber si ajunge singura in ploiesti.........

Trenule, masina mica....benzina-i scumpa
nicolle_reddog4ever
QUOTE(punct @ 4 Aug 2008, 15:47) *
nicolle_reddog4ever cred ca te`am vazut aseara in galerie.. cu inca un fan pe care mereu il vad in galerie, fan adevarat cu care am injurat de multe ori pe stoaia icon_redface.gif :D ce fani avem

icon_lol.gif daca zici tu...trebuia sa imi faci cu piciorul sa te vad si eu taunt2.gif ...eram cu mai multi fani nu numai cu unu' tongue.gif
punct
am notat, data viitoare o sa-ti fac cu piciorul :D vorbeam de un tip cu ochelari.. foarte dinamovist :D
Amn_Googly87
10x.gif
anmini
mosionroata.gif si mai si pleaca cu ea de la stadion....
nicolle_reddog4ever
icon_redface.gif
Crap
au spus ca nu este voie cu camere video ( amator / profesionist ) vreau sa va zic ca am fost in PCH si am vazut 2 persoane cu camere , nu stiu cum au intrat . Asa ca numai luati in considerare mereu ce spun astia.

apropo galeria numai rasuna ca atunci cand eu eram mic si nu aveam voie sa stau decat la tribuna 0 , oare atunci cine era lider ? sa zicem acum 8 ani ...

era Elias?
anmini
mosionroata.gif dar acum vrei sa zici ca are lider?
bigbobo
Am reconfirmat situatia partidelor din sezonu' precedent in care am avut superioritate numerica si am jucat ca naiba... Mai avem inca 32 de partide soc in acest sezon iar cine nu s-a imbolnavit de nervi pana acum va avea tot timpu' din lume...
nicolle_reddog4ever
Corect anmini, la asta ma gandeam si eu...oare se poate numi lider cel care pune pe altul in locul lui sa dea tonul...altul care ne tot roaga "bai, va rog eu frumos, cantati"!!! wtf.gif
rew
Alo, soarecii de tastatura, astia care nu mergeti la stadion, si unii nici bucuresteni nu sinteti, ia nu mai vorbiti voi de lucruri sfinte, gen galerie, lideri, atmosfera, meci, actionari ...
anmini
10x.gif 10x.gif 10x.gif si n-avem nici burta si fata de prost........
nicolle_reddog4ever
QUOTE(rew @ 5 Aug 2008, 16:15) *
Alo, soarecii de tastatura, astia care nu mergeti la stadion, si unii nici bucuresteni nu sinteti, ia nu mai vorbiti voi de lucruri sfinte, gen galerie, lideri, atmosfera, meci, actionari ...

Te referi cumva la mine??? icon_confused.gif
filipo_graddo
merge cineva din targoviste la meciu de la ploiesti????
rew
Din targoviste nu, poate din Tîrgoviste. Si nu merge, se pravale pina la Ploiesti.
nicolle_reddog4ever
Gaz Metan - Fc Timisoara 5-1 deci sa fim mandri ca am luat 3 puncte din meciul cu Gaz Metan icon_rolleyes.gif ?!?!?!
gavros
la cum am jucat, DA
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.