Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo 1-0 Gaz Metan Medias
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2
COSMIN C
Duminica, 03.08.2008, in etapa a doua, Dinamo intalneste pe teren propriu Gaz Metan Medias, nou promovata in Liga 1. Meciul av fi transmis probabil tot de gasca slugilor proaste.

Dinamo si Gaz Metan s-au mai intalnit de 4 ori in meciuri oficiale in prima divizie, in camp 1948-1949 si 2000-2001. Dinamo a invins de 3 ori, prima partida, in sep 1949 terminandu-se la egalitate.

In meciul de duminica aparent nu trebuie sa avem nici un fel de probleme. O sa revina Bratu, e posibil sa primeasca si Marius Niculae cartea verde, desi scotienii par sa faca figuri.
Bine, in mod normal ar trebui sa-i putem bate si cu rezervele, dar asta numai in cazul in care ai nostri ar reusi sa se scuture o data de apatia care s-a instalat de ceva vreme.
anmini
meci greu, se pare ca urciorul lui dom' profesor nu mai merge la apa...unii sunt apatici, altii nu pot mai mult. ce ma deranjeaza pe mine e ce mama dracu mai cauta la Dinamo?
COSMIN C
Lasa vrajeala cu unii si altii. Vrem nume! verystrange.gif
anmini
"suntem varza. Cristea e blazat,Danciu doarme, Izvoranu nu e de noi, oricata rabdare am avea cu el, mirinda e degeaba, Ropotan nu stia ca a inceput meciul, Moti si Pulhac ce s-au miscat"(mess)
p.s. completare: si avem mare nevoie de antrenor ceuameni.gif
COSMIN C
Brava, vezi ca nu e greu sa scrii Danciu doarme? goodone.gif
Hatzu
Acuma daca nici pe astia nu ii batem ne putem retrage campionatul asta ca oricum nu mai are niciun rost sa incercam sa ne luptam la titlu. Cred ca ii batem, chinuit da ii batem, asta ca sa nu ne retragem... icon_rolleyes.gif
nicolle_reddog4ever
Luam cele 3 puncte...chinuit da' le luam! (sper icon_rolleyes.gif ) Forza HAITA_DINAMO.gif
red_dogvitan
Vom lua cele 3 puncte dar foarte greu preconizez un 1-0 sau 2-1 HAITA_DINAMO.gif
caine_tm
countingsheep.gif countingsheep.gif hai ca domn profesor scoate untul din ei..... facem scorul campionatului.... bananasmile.gif 7-0
cosmin targoviste
4-0 . Scurt.
anmini
goodone.gif goodone.gif goodone.gif
Johnny B
3-0... " tre' sa avem incredere in dom' profesor " doglaugh.gif
iulian_reddog
pe prosport scrie ca nu o sa se televizeze meciul duminica! wtf.gif

cica e preferat meciul dintr iasi si vaslui
djmihaitza
Mai bine televizeaza derby-ul moldovenilor .... poate asa se va umple "Groapa".
bigbobo
Ne va fi greu si cu astia dar sper sa-i batem...
spartanul lugojean
Astia de la gașca slugilor proaste sunt chiar NEBUNI si trebuie luate masuri urgente impotriva lor pt ca nu se poate asa ceva!Actionari....ACTIONATI complaining.gif
COSMIN C
CRIME DE AUDIO TRĂDARE
George Dumitru

Iți place sa vezi fotbal la televizor ?
Stai pironit , sorbindu-ți din ochi idolii de aici și de aiurea ?
Ai aflat din comentariu ca golul a fost inscris de un jucator pe care l-ai vazut cu ochii tai ieșind de pe teren cu zece minute mai devreme ?
Fii calm. Respira profund .

Ți se spune ca numarul noua este un fotbalist brazilian , adus la echipa anul trecut , pe multe milioane de euro , dar tu stii foarte de bine ca e neamț , joaca și la nationala și e de ani buni la același club?
Ai voie sa fii puțin tulburat .

Meciul care se desfasoara in fața ta , te face sa fii pe deplin convins ca cei pe care ii auzi vorbind vad cu totul și cu totul alta partida ?
Chiar dacă tremuri să știi că nu e Parkinson .

Auzi la un moment dat o cascada de fornaieli si guițaturi navalnice a doi purcei fericiți ca se devoreaza reciproc , in loc de niște vorbe potrivite pentru spectacolul care palpita in fața ta ?
Ai dezlegare la mame .

Ești informat ca unchiul maseurului echipei favorite , bea bere cu nasul si poarta sutien ?
Explodeaza !

Stop ! N-are rost . Maine ai sa-i auzi iar . Sunt ultimele produse ale ‘’Academiei Oricine Poate Spune Orice’’.Explozia culturii video in Romania a avut ca efect secundar apariția acestor demolatori de imagini.Vorbele lor distrug spectacolul in loc sa-l puna in valoare.

In anii optzeci radio-ul ne aducea in case campionatul , naționala și aventurile de neuitat de pe stadioanele europene. Domozina , Ghițulescu , Soare , Mihailescu erau mai ales niște voci care creeau in mintea noastra evenimentul unic , pe care il purtai apoi cu tine toata viața .
Poate ca un Guantanamo radiofonic ar fi binevenit in aceste cazuri.

Imagineaza-ți fantoma acelui cerber al eterului fotbalistic , numit Gheorghe Minoiu executau-i pe epigonii de astazi .Cu caștile pe urechi , siliți sa-l asculte la nesfarsit pe Sebastian Domozina cu faimoasa transmisiune de la Leeds. Nevoiți sa ghiceasca procedeul prin care Rodion Camataru a avut golul in varful bocancului și a jucat așa cu el , un meci intreg .

Acum poți plescai mulțumit din limba , le-ai tras-o , fie numai și numai virtual !

--------------------

Daca in studio ar fi Minoiu si in Groapa Ghitulescu din partea mea gasca si antena lui Felix Motanu ar putea sa nu mai transmita nimic, pana la vara.
DiliBili
si eu care ziceam ca imi sarbatoresc ziua linistit duminica ... vin invitatii, nu e nici o problema daca ma uit la TV ( de fapt la calculator), printre picaturi, 2 ore. Asa ca astia mi-au schimbat planurile .... ii invit sambata sa bem si ma duc de ziua mea la meci.
f_rares
mie mi se pare un meci greu...eu stiu gazul ca fiind destul de puternici . ma tem ca vor veni cu tupeu sa joace si ai nostri vor considera meciul unul usor . Sper sa ma insel..."om trai si om vedea"...pardon...auzi la radio comentariul complaining.gif
Leaveyou
QUOTE(DiliBili @ 29 Jul 2008, 22:01) *
si eu care ziceam ca imi sarbatoresc ziua linistit duminica ... vin invitatii, nu e nici o problema daca ma uit la TV ( de fapt la calculator), printre picaturi, 2 ore. Asa ca astia mi-au schimbat planurile .... ii invit sambata sa bem si ma duc de ziua mea la meci.

Măcar să primești o victorie cadou !
Eu sunt optimist: cea mai proastă camanie de achiziții, cea mai proastă conducere (în frunte cu Mircea Rednic, cu toate că am impresia că numai jocul de excepție de la Tg Jiu i-a convins să mai cumpere niște fotbaliști). Mi s-a părut de vis să spui că "suntem vinovați că nu am făcut transferurile care trebuiau în timp util". De mare excepție ! Ce excursie frumoasă în Austria și în Franța.
În legătură cu Gazu' ce pot să zic, atunci când noi am jucat la fel, dar exact la fel, ca anul trecut ? Cum ziceam sunt optimist ...
Lonely_Patrik
Buna seara...am o intrebare.
Cam in ce zi se pun in vanzare biletele la meci.
Vreau sa fiu primul la ghiseu sa imi iau biletul.
Anuntati-ma si pe mine.
Duminica voi fi in tribuna si voi urla pt Dinamo HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif canada.gif ultras.gif
djmihaitza
Urmareste prima pagina a DinamoMania si cu siguranta vei fi printre primii care vor afla detaliile despre biletele ce vor fi puse in vanzare pentru meciul de duminica seara.
Lonely_Patrik
ms pentru informatie si de abia astept meciul!
poker
pt noi o sa fie grele toate meciurile nu cont ca joci cu otopeni sau cu cfr.batem duminika,dar camp e lung si dificil.sper sa fie lume la stadion ,in conditile in care nu toata lumea prinde progamul jegos.forza dinamooo!!!
fcd_4ever
Batem, 4-1. Meci fara istoric.
The Game
S-o ia la m**e voiculescu si antena lui! Bine ca, din cate observ, oricum gașca slugilor proaste tv nici acum nu se prinde pe UPC. O sa invingem probabil cu 1-0.
Clau_Goool
QUOTE(fcd_4ever @ 1 Aug 2008, 12:18) *
Batem, 4-1. Meci fara istoric.

Esti un mare visator, de multa vreme nu mi s-a mai dat sa cred ca vom face spectacol asa ca ar cam fi timpul.
Desi jucam cu o nou promovata cred ca o sa avem viata grea cu acestia, chiar daca la prima vedere Gazu`
pare un adversar de mana a doua. Oricum in mod normal o victorie la doua goluri ar trebui sa fie ceva normal,
peste doua goluri deja e o binecuvantare. Hai ultras.gif !
f_c_d
Batem cu 3-0 !
Stadionul va fi full !!
canada.gif HAITA_DINAMO.gif
reddog_sv
Din cate vad meciul nostru putea fi transmis lejer pe gașca slugilor proaste3..ca sa nu mai vorbesc de faptul ca trebuia, daca nu ma insel, sa apara gașca slugilor proastetv4 etapa asta..e tare putred icon_rolleyes.gif
Mizez pe un 2-0.
matador
deci,incep cu un muşeţel gașca slugilor proaste,si termin cu un pronostic logic:egal sau victorie tremurata
Florin_Bogdan
Om trai si om vedea si meciul asta.. nu mai stiu la ce sa ma astept! deja mi-e frica si de campionatul asta
DisKant
4-0 mancam.gif Bratu Only dogy.gif
Amn_Googly87
Vad ca Blay e suspect de hernie si azi nu va fi inclus in lotul de 18, ceea ce inseamna ca jucam cu Homei fundas dreapta. Cred ca toti asteptam sa-l vedem la treaba pe Homei ca sa ne dam seama in ce masura este o solutie pentru postul de fundas dreapta.

Mie personal imi place jucatorul, imprumutul la Poli Iasi l-a ajutat sa creasca in joc si sper ca in seara asta sa faca un meci bun.
Johnny B
Il prefer pe Homei decat pe Blay. Cred ca va fi viitorul nostru fundas dreapta ,sper sa confirme ! icon_biggrin.gif
cosmin targoviste
Oricum Blay si-a prelungit contractul pana in 2010.Sa il vedem pe Homei.
caine_tm
countingsheep.gif poate joaca cu felix asta nou... am auzit ca cica e fundas dreapta... iar la targu jiu a foest pe banca.... cine stie poate este si bun
red_dog 4 ever
3-1
Morpheuss
Pana la urma ce se intampla cu meciul? Pe myp2p am gasit la transmisii si Dinamo - Gaz Metan : http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=15991&part=sports

Sper ca am voie sa pun link-ul. icon_rolleyes.gif
Mirunik
Hai Mania, hai incarca-te, te rog eu mult... si tot asa citeva ore... si rugile mi-au fost ascultate! Acum te incarci, ti-ar serveru sa-ti fie!!! stupidemoticon0rv.gif M-a facut in seara asta!
anmini
drunk.gif tin pe aceasta cale sa-i adresez multumiri marelui profesor rednic, care ne-a aratat aseara ca se poate si mai rau decat la Targu Jiu, care m-a facut sa ma gandesc ca au fost infrangeri in Groapa de la care am plecat cu capul sus, ca au fost antrenori carora le-a pasat de DINAMO, nu de comisioane, care m-a facut sa ma gandesc la foarte multe lucruri, dar mai ales m-am intrebat ce mama dracu s-a mai intors la noi? e la fel de varza ca si echipa. bravo profesore, ai inventat o noua fata a umilintei! bootyshake.gif
marcher
Un stadion plin, echipament frumos. o PCH adormita, joc dezlanat...dar victorie. Aleluia.
anmini
mda, cu un lider de galerie care are purtator de cuvant, ca doar nu se injoseste el sa dea tonul, cu galerie PCH care sta in Peluza Catalin Hîldan, si noi, astia care avem abonamente/bilete in PCH, de fapt nu avem treaba cu galeria, nu avem voie sa vorbim despre ei, sa comentam, dar ne roaga sa cantam toti.......da, am ajuns de rasul curcilor....eu m-am saturat sa-l aud pe Tinta "bai, va rog eu frumos, cantati, bai"...in vreme ce pe cei din brigada Nut Line ii doare-n cur...si, daca ma gandesc bine, si pe vestitul barba-l doare-n cur, cred ca s-a gandit ca miscarea asta cu lider de galerie da bine la fete...altfel eu nu-i vad rostul acolo in fata. nu suntem adormiti, marcher, am ajuns vai de capul nostru.
The Game
Deci pana la urma au fost 10.000 ?

Aaaa, si apropo ... icon_lol.gif
QUOTE(The Game @ 1 Aug 2008, 21:31) *
O sa invingem probabil cu 1-0.
rew
au fost vreo chiar vreo 11000, da degeaba, pentru multi a fost primu si ultimu meci pentru multa vreme. Rednic si echipa si-au batut joc in loc sa faca lumea sa vina si etapa viitoare.

si apropo, ma pis p ei de turnicheti.
nicolle_reddog4ever
Cu un om in plus si 2 penalty-uri...am castigat cu 1-0 un meci cu Gaz Metan....am luat 3 puncte! Castigam campionatul!!! Forza ultras.gif
anmini
ciocane.gif ai uitat sa precizezi si de cate ori ne-au facut aia mucii haturi.........nu se pune nimeni cu noi campionatul asta...castigam la pas, la pasul melcului........
Amn_Googly87
Hai sa vedem si partea plina a paharului. Am castigat un jucator bun - Thiago, in sfarsit un mijlocas stanga tehnic care stie sa dea o pasa calumea. Mie mi-a facut o impresie foarte buna si astept cu interes sa-l vad cu otopeni.

Asta daca transmit slugile meciul desigur.

In rest, eu o sa am rabdare cu jucatorii si echipa pentru ca am incredere ca pana in etapa a 5-a jocul o sa arate altfel.
marcher
Da...de ce sa nu vii la meci?
anmini
goodone.gif tu lasi masina pe liber si ajunge singura in ploiesti.........
punct
nicolle_reddog4ever cred ca te`am vazut aseara in galerie.. cu inca un fan pe care mereu il vad in galerie, fan adevarat cu care am injurat de multe ori pe stoaia icon_redface.gif :D ce fani avem :D in legatura cu meciul.. nu vreau sa fiu injurat dar mi s`a parut ca am jucat cam prost :-s sa speram ca vin zile mai bune :-<
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.