Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Pandurii Tg.Jiu 1-1 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
COSMIN C
Slab meci, slaba echipa. Vai de capul nostru...
cosmin targoviste
+Adrian Cristea
- Lobont(pe final a bubuit in tribuna vreo 3-4 mingi si a "contrubuit" si el la trecerea minutelor),Danciulescu,Andrei Cristea,Miranda,Attoukura(pentru faza golului pandurilor).

Joc:foarte slab!

P.S: un mare minus asa-zisului arbitru lajos si "tursierului" sau pentru cele 2 puncte FURATE.
borcea
24 de karate!!!!
Johnny B
Nu poti sa spui ca cineva a jucat bine ...Poti spune doar ca cineva nu a jucat rau...

+Torje
+Bostina
+Blay
+Ad.Cristea

-Izvoranu
-Miranda

Joc: LENT !
Florin_Bogdan
Suntem Praf.. atat
nicolle_reddog4ever
+Torje(pentru gol)
-Attoukura(pentru faza de la golul egalizator)
Joc slab

@Cosmin_targoviste: Adrian Cristea cel mai bun?? Cred ca m-am uitat la alt meci...sau tu!!! Lobont a gresit foarte putin pe langa altii deci nu cred ca merita minus, Andrei Cristea a jucat 10-15 minute... ce ai fi vrut sa faca???
florin_80
un mic plus pt Cristea si Torje, macar pentru golul inscris. Ceilalti un mare minus.
razvan_superdog
QUOTE(cosmin targoviste @ 27 Jul 2008, 23:40) *
+Adrian Cristea
- Lobont(pe final a bubuit in tribuna vreo 3-4 mingi si a "contrubuit" si el la trecerea minutelor),Danciulescu,Andrei Cristea,Miranda,Attoukura(pentru faza golului pandurilor).
Joc:foarte slab!

P.S: un mare minus asa-zisului arbitru lajos si "tursierului" sau pentru cele 2 puncte FURATE.

De obicei am fost de acord cu tine in aprecierile facute, de data asta mi-e foarte greu sa te inteleg:
1. Nu inteleg ce mari greseli a facut Lobont.
2. Danciu, Miranda sau Andrei Cristea au primit f. putine mingi utilizabile de la mijlocasi.
3. Adrian Cristea a aratat inca odata ca are valoare, insa randamentul lui a fost mult sub cerintele unei echipe de nivelul cupelor europene.
4. De acord cu tine in problematica arbitrajului, insa nu sunt sigur ca daca se acorda primul gol, Dinamo castiga asta seara. Dupa 1-0, ne-am retras, am incercat sa "pacalim" fotbalul si ca deobicei "ne-am fript".
redlady08
jale mare.....suntem dezastru.....nici nu vreau sa ma gandesc la ce ne asteapta, mai ales la ce start au avut unele echipe....revenind la joc:
+ Torje - a prins tupeu pustiu
- mirinda, bananieru attoukura si bostina

de ce trebuia sa inceapa campionatul tocmai acuma??....si ce bine era fara dureri de cap blowup.gif
Amn_Googly87
Cel mai bun: Adrian Cristea

Un meci mediocru pentru el dar totusi a fost cel mai bun de pe teren. A irosit loviturile libere dar a fost singurul care a legat niste pase, singurul caruia i-au reusit niste driblinguri, a dat pasa de gol si si-a mai creeat cateva ocazii bune pe care din pacate le-a irosit.

Colegii lui de la mijlocul terenului au fost ZERO ... Bostina trebuie expediat rapid, Ropotan trebuie adus la realitate si cu Torje e nevoie de rabdare.

As spune ca Torje a fost cel mai slab jucator azi si o sa-mi motivez alegerea. Chiar daca a marcat, in rest nu i-a iesit absolut nimic. Nici o pasa, nici un dribling, nici o centrare.

A fost incapabil sa treaca de vreun adversar. Cu parere de rau o spun dar astazi a jucat in stilul lui balanel nicolita si ma doare sa spun asta... a inscris, dar ma astept la MULT mai mult de la el.

Alte plusuri:

- Blay: foarte atent, a jucat impecabil in aparare si a reusit cateva pase in adancime destul de bune

-Pulhac: bun in defensiva, a jucat bine pe flanc.

-Lobont - ne-a salvat la o faza grea dar n-a mai reusit sa evite si golul dupa o executie perfecta a minispurcatului

Minusuri:

-Restul
amma
vai de capul nostru..daca ar fi sa ne luam dupa primul meci, o presupunere ar fi pentru final..locul 3:|...optimismul s-a evaporat ultras.gif
cainele_fcd
slabuts. slabuts, asta este, nu avem ce face, asta e lotul, mergem cu astia pe care-i avem si nu ne ramine decit sa ne rugam la Dumnezeu.
eu sincer nu imi fac sperantse prea mari. cred ca se va repeta scenariul sezonului trecut...
bigbobo
+ Torje pentru gol

- Restu'

Joc slab, lent si previzibil...
cosmin targoviste
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 28 Jul 2008, 0:01) *
@Cosmin_targoviste: Adrian Cristea cel mai bun?? Cred ca m-am uitat la alt meci...sau tu!!! Lobont a gresit foarte putin pe langa altii deci nu cred ca merita minus, Andrei Cristea a jucat 10-15 minute... ce ai fi vrut sa faca???

Cred ca tu.Eu am observat cateva mingi recuperate de Cristea,cateva pase excelente,am observat faza de la golul nostru si pasa magistrala pentru Torje,care apropo,in afara de gol n-a facut nimic bun pe teren.

@razvan_superdog:
1-din toate suturile pe poarta Lobont nu a prins niciunul din prima.toate au fost in doi timpi.Mi-aduc aminte ca a fost un sut care era la vreo 5-6 metri de poarta,el s-a intins si a repsins in corner cand putea sa lase frumnos mingea afara.Sa nu mai zic ca a iesit gresit la centrari de foarte multe ori.Oricine poate sa prinda un meci slab,asa cum a prins Lobont aseara.
2-Danciu am impresia ca nu a fost folosit unde trebuia,sau ca a fost anihilat prea bine.A atins de cateva ori mingea.
Miranda a fost cel mai activ,am gresit ca l-am pus la minus.S-a zbatut.
Cristea a intrat pe final,trebuia sa aduca putina viteza,dar....?!
3-Adrian Cristea a fost cel mai bun din echipa de aseara.Asta nu inseamna ca a dat tot ce avea mai bun.
4-Eu sunt sigur ca era altceva pentru ca era prima repriza,si nu s-ar fi inchis nimeni din min 40,sau cat era atunci.Pai daca e asa,sa ne anuleze mereu goluri,ca noi oricum nu castigam,sau cum?!
caine_tm
complaining.gif joc foarte slab

pe plus nu este nimeni.....

- Lobont..... a luat un gol parabil, un cap anemic care intra in poarta..... si a mai facut vreo doua trei gafe in meci..... plus 3-4 mingi direct in aut..... este clar pt toata lumea de ce nu pleaca lobont... nu pt ca nu vrea porcia ci pt ca nu se leaga nimeni la cap cu Lobont.....

in rest prapad... linie de mijloc care nu produce nici o faza ofensiva serioasa....

un mare minus pt rednic...... la 1-0 daca retragi echipa in aparare si incerci sa conservi avantajul asa meriti sa patesti.... la 1-0 aveam sansa sa castigam la pas.... nu am profitat... mare lucru ca nu am pierdut

Lajos a fost asa cum stiam ca este......... un mare HOOOOOOOOOTTTTTTTTT complaining.gif , dar asta nu justifica jocul lent si fara chef al echipei

cred ca e nevoie de multa rabdare si nervi de otel sa rezistam anul acesta.......
gavros
imi dau cu parerea doar pt ultimile 30 min
+ Blay, Moti
- Danciu, MoldoCristea, Attukura ala
joc slabut
nicolle_reddog4ever
@Cosmin_targoviste: Exceptand pasa de gol eu nu imi aduc aminte de alte pase excelente...Cristea s-a vazut mult in meci pentru ca majoritatea mingiilor au ajuns la el da' 3 sferturi le-a irosit...la fel a facut si cu loviturile libere. Deci...dupa parerea mea...nu a jucat cel mai prost da' nici cel mai bun de pe teren nu a fost!
Amn_Googly87
Irina mama stii cum e ... cand doi oameni iti zic ca esti beat te duci si te culci taunt2.gif Nu inteleg de ce vrei sa te contrazici atat pe tema asta - cand stii ca avem dreptate taunt.gif

Daca tu n-ai fost atenta la jocul lui Cristea nu comenta. Omul a avut un meci mediocru dar MULT peste altii pe care nu-i mai pomenesc ca i-am pomenit destul deja.

Fara el in momentul acesta, Dinamo ar fi o echipa de mijlocul clasamentului - cel mai tehnic, cel mai bun pasator si singurul de la mijlocul terenului care e capabil sa faca un dribling - trist dar adevarat. Ma cutremur de exemplu cum ar arata Dinamo fara el - ideea Bostina coordonator de joc este horror.

Sper sa intre in curand si Thiago si Vranjkovic si poate altul va fi randamentul echipei.
djmihaitza
(+) Adrian Cristea si Gabi Torje
Fara a fi subiectiv, mi-a placut Miranda, s-a zbatut mult. Asta tre'sa joace el, ca pivotul de pe semicercul din handbal, s-a vazut ca este imbatabil in duelurile la cap.

(-) spurcaciunile: andrei cristea si bostina.

Pentru aceeasi categorie ~ Imi spune cineva si mie daca Danciulescu a jucat aseara?
COSMIN C
Ha, eu m-am intrebat daca a fost pe teren de cand am deschis topicul. Ma gandeam ca am facut eu o greseala si doar am visat ca joaca si Danciu.

El nici "-" nu merita, ca de, ce sa-i dai note unuia care nu a existat.
fcd_4ever
+ : Cristea, Pulhac si Torje

- : Izvoranu si Danciulescu
nicolle_reddog4ever
QUOTE(Amn_Googly87 @ 28 Jul 2008, 12:33) *
Irina mama stii cum e ... cand doi oameni iti zic ca esti beat te duci si te culci taunt2.gif Nu inteleg de ce vrei sa te contrazici atat pe tema asta - cand stii ca avem dreptate taunt.gif

Daca tu n-ai fost atenta la jocul lui Cristea nu comenta. Omul a avut un meci mediocru dar MULT peste altii pe care nu-i mai pomenesc ca i-am pomenit destul deja.

Fara el in momentul acesta, Dinamo ar fi o echipa de mijlocul clasamentului - cel mai tehnic, cel mai bun pasator si singurul de la mijlocul terenului care e capabil sa faca un dribling - trist dar adevarat. Ma cutremur de exemplu cum ar arata Dinamo fara el - ideea Bostina coordonator de joc este horror.

Sper sa intre in curand si Thiago si Vranjkovic si poate altul va fi randamentul echipei.

Ionut mama nu ma uit de ieri la fotbal daca mie nu mi-a placut cum a jucat, nu mi-a placut si PUNCT si am fost destul de atenta nu m-am uitat sa ma aflu in treaba! "Fara el...Dinamo ar fi o echipa de mijlocul clasamentului" hai frate mai lasati-ma Dinamo nu sta intr-un jucator! Nu mi-a placut Cristea...el poate mult mai mult...cand va juca bine eu am sa fiu prima care o sa-l laude acum nu merita...parerea mea daca voi credeti altceva e treaba voastra eu doar imi spun parerea nu incerc sa fac pe nimeni sa creada ce cred eu (pe cand tu.....) asa ca sa terminam discutia aici ca am impresia ca suntem putin off topic.
Amn_Googly87
Te uiti de mult la fotbal si zici ca Torje a fost cel mai bun de pe teren ieri ... sa dai un gol nu inseamna ca ai jucat si fotbal ... pana nu invata sa paseze, sa dribleze si sa centreze Torje e la nivelul lui banel.

Si la norocul nostru parca vad ca se accidenteaza Cristea si o sa vedem cu totii cum arata Dinamo fara el ... dar sper sa nu se intample asta.
nicolle_reddog4ever
O da....eu zic sa nu mai iesim pe teren daca se accidenteaza Cristea! complaining.gif
cosmin targoviste
De ce o dam in altele? In definitiv e vorba despre meciul de asear.Bun,daca nu a fost Cristea bun,zi tu cine a fost tinand cont de faptul ca nu esti bun doar daca marchezi,mai ales cand esti mijlocas.
Amn_Googly87
Iti dau ocazia sa-ti argumentezi opinia. Spune-mi motivele pentru care tu sustii ca Adrian Cristea a fost ieri cel mai slab om de pe teren si Gabriel Torje cel mai bun.

Eu ti-am prezentat argumentele mele, inclusiv pe acest topic.

Daca nu-mi dai argumente inseamna ca nu le ai ...
nicolle_reddog4ever
Am spus ca nu a fost cel mai bun...nu ca a fost cel mai slab...e o mica mare diferenta! Argumente nu va dau pentru ca nu incerc sa va fac sa credeti acelasi lucru ca mine si nici argumentele voastre nu ma intereseaza pentru ca am vazut si eu meciul si sunt in stare sa imi fac o parere! icon_wink.gif (Uitati-va cati l-au votat pe Torje cel mai bun si cati pe Cristea!)
cosmin targoviste
Normal pentru ca sunt multi care cred ca daca dai gol esti cel mai bun.Sa iti explic ceva,asta daca esti dispusa sa ma sculti,ma rog sa citesti ce scriu.Rolul unui mijlocas este acela de a crea mingi de gol,de a crea faza,pasa,recupera,alerga.In afara de alergat si de gol,Torje nu a facut nimic aseara.Sunt curios daca intra si dadea Goian golul,cati l-ar fi votat la cel mai bun.
florin_80
Ce mai tura-vura. Am jucat slab, iar 10 din 13 au fost penibili. Torje si Cristea nu au rupt gura targului, e adevarat, dar s-au detasat de ceilalti macar pentru faza golului.

Pe mine m-a dezamagit cel mai mult cuplul de fundasi centrali. Multe rateuri, multe nesincronizari, multe balbe, multe faulturi inutile, mingi respinse din margine in centru (campion fosta rezerva a bragadirului), usor de depasit in multe faze. E un cuplul de fundasi centrali care a jucat de 10 ori impreuna in meciuri oficiale (campionat+meci de cupa cu Mioveni), 9 au fost partide intregi, si din pacate in toate cele 9 am luat cel putin un gol (doar cu Farul nu am luat gol, dar au jucat impreuna doar o repriza). Ceea ce spune multe. Poate o fi vorba de incompatibilitate.
Amn_Googly87
Pai multi nici n-au avut ocazia sa vada meciul. Unii l-au votat pe Torje fara sa vada meciul, dar stiind ca el a marcat.

Asta insa nu e o parere ... e o certitudine - Torje mai are mult de munca pana sa ajunga un jucator de baza la Dinamo pentru ca ieri a fost din pacate foarte foarte slab. Are avantajul ca e tanar si merita rabdare si incredere...
cosmin targoviste
Doamne maica Ta!!! Cica boschetarul lui pizdurca: "Hotii striga hotii!" Incredibil!!!
Amn_Googly87
@florin_80 ieri Izvoranu a tinut neaparat sa ma contrazica, ceea ce m-a ingrijorat insa a fost "forma" aratata de Moti - parca nu a fost el. Degajari disperate, intrari necugetate, marcaj larg - la gol trebuia sa fie langa piturca, sa sara sa-l impiedice sa joace mingea spre poarta.

Cand ma uit pe reluare ma ingrozesc sa vad cat de liber era minispurcatul.

Mi-e frica sa nu ne faca Moti sa regretam ca nu l-am dat la Lazio pt 6 mil ... cu banii aia iti cumperi o linie intreaga de fundasi care sa faca fata in Liga 1
cosmin targoviste
Te asigur ca Dinamo nu ar cumpara o linie intreaga de fundasi de banii aia.
nicolle_reddog4ever
Cine sa cumpere??? borcea??? complaining.gif
florin_80
Da, si pe mine m-a ingrijorat jocul lui Moti (de la Izvoranu nu aveam pretentii...atat poate, atat face...ma supar mai mult pe unul care poate, dar nu prea vrea, decat pe unul care vrea, dar nu prea poate). Mi-e teama sa nu se repete povestea cu Radu. I-au promis transfer in vara, nu l-au lasat apoi, i-au promis marire de contract, nu s-a facut, si numai la joc nu i-a fost mintea. Poveste cu Moti se repeta vad. Poate nu va pleca la Lazio, nu stiu cat si daca i-au marit contractul, iar mintea lui s-ar putea sa fie in alta parte (mai ales ca jigodia de becali tot declara prin presa din italia ca afacerea se va face).
Amn_Googly87
Eu vorbeam ipotetic nu practic - am zis ca cu banii aia se poate cumpara o intreaga linie de fundasi competenti. Evident nu cred ca toti banii ar fi investiti astfel ca doar e vorba de conducerea noastra.

Dar sper ca Moti sa se trezeasca si sper sa-l vad si pe Diabate jucand pentru ca am mare incredere in el. Am vazut ca unii deja au sarit pe capul lui Attoukura dupa jocul de ieri dar tot noi ziceam ca o sa le dam timp de acomodare acestor tineri.

Am incredrere si in Attoukura si in Diabate plus ca astept sa-i vad pe Bratu, Niculae, Vranjkovic si Thiago.
cosmin targoviste
Stati linistiti cu Moti,ca mai nimeni n-a stralucit aseara,asa ca nu cred ca e cazul sa ne ingrijoram strict ptr Moti.
razvan_superdog
1. Pentru mine e o mare prostie faptul ca Torje a fost ales ca cel mai bun jucator al meciului de aseara. N-a jucat mai nimic, a marcat un gol cu un sut frumos nimic de zis, dar cam atat.
2. Multi il critica pe Moti si nu sunt de acord decat partial cu ei. S-a spus ca a bubuit mingi, ca a avut intrari disperate la minge ca a gresit la golul primit. Nu contest o parte din aceste afirmatii, dar cred ca fara Moti apararea este la pamant. Moti s-a zbatut mult, cand am vazut ca s-a accidentat si era sa intre Goian, m-am ingrozit.
3. Attokoura - pentru mine este o mare deceptie (dar sper sa ma contrazic peste cateva etape). In opinia mea nu este permis ca un jucator de 19 ani, caruia antrenorul i-a acordat incredere si sansa de a intra in teren in ultimele 30 de minute ale unei partide in care echipa conducea cu 1-0, sa-si permita sa taloneze atacantul advers asa cum a facut-o el la golul Pandurilor. Uitati-va pe rezumat, efectiv s-a "plimbat" spre Vasilache, acesta a preluat o minge pe linia de tusa si a centrat fara nici o opozitie a jucatorului nostru. Daca il presa sau baga o alunecare, chiar cu riscul unui fault nu se intampla nimic. Golul lui Piturca a fost rezultatul unei mingi excelent plasate exact ca si in cazul golului lui Torje. Mingea a cazut in fata portarului s-a inaltat pana la cca. 50 cm, a lovit usor bara si a ricosat in poarta. Nu-l vad vinovat pe Lobby la aceasta faza.
4. Stupefiante declaratiile de dupa meci cum ca am jucat bine, ca meritam victoria... dar ne-a furat arbitrul. In comparatie, Andone dupa 4-0 in deplasarea de la Otopeni declara ca nu-i multumit de jocul echipei lui. Noi n-am avut aproape nici o faza de poarta, nici o ocazie clara de gol - in afara celor 2 goluri marcate - si ne declaram multumiti. Jenante aceste declaratii. Din pacate, si sper sa nu cobesc, suntem pe o panta descendenta si in timp ce alte echipe isi cresc valoarea si isi construiesc cu grija o imagine si un prestigiu, la noi ne batem joc de numele si istoria acestui club.
Johnny B
Razvane ,intr-o echipa care joaca slab ,si care da gol ,se evidentiaza doar jucatorul care a inscris...Deaia a fost ales Torje cel mai bun jucator al nostru.

In legatura cu celelalte 3 afirmatii ,iti dau 100% dreptate !
cosmin targoviste
QUOTE(Johnny B @ 29 Jul 2008, 1:35) *
Razvane ,intr-o echipa care joaca slab ,si care da gol ,se evidentiaza doar jucatorul care a inscris...Deaia a fost ales Torje cel mai bun jucator al nostru.

Asta pentru cei care nu vad meciul sau care sunt subiectivi.
kall
Daca tot suntem si noi antrenori, dar ar fi bine sa ramanem doar aici pe site, imi voi da si eu cu parerea. Sunt stupefiat ca Torje a iesit omul meciului dar ce sa-i faci, nu comentam gusturile insa ma indoiesc de priceperea celor care l-au votat. Cu Cristea sunt lamurit de mult ca e branza buna in burduf de caine. Totusi haideti sa nu ne inchipuim ca am jucat singuri. Oltenii au un antrenor bun care cunoaste pe Dinamo si a stiut unde sa anihileze si pe cine. Nu ma mira faptul ca Danciu nu a avut ocazia sa se remarce pt ca a fost anihilat perfect dar si Rednic i-a dat o alta partitura lasandu-l pe Miranda varf impins. Eu cred, si cu parere de rau o spun pt ca am incredere in el, ca Rednic a gresit meciul cu tactica aleasa. O fi fost nevoit sa joace astfel dar este greseala lui. A incercat si a reusit sa dicteze ritmul partidei care a fost unul lent si a pierdut pe mana lui. Sunt convins ca tot el o va repara si as vrea sa incetati sa huliti pe x si y pt ca oricare ar fi ei sunt jucatorii lu' DINAMO si asta conteaza. Ne putem da cu parerea dar acolo pe stadion TOTI trebuie incurajati pt toti sunt ai nostri. Parerea mea este ca Torje si Ropotan au fost printre cei mai slabi dar copilu' s-a scos cu golul, Danciu nu a reusit prea multe dar urmariti-i miscarile si va veti da seama cat de util a fost echipei si cat a alergat , iar fara "lepra" de Cristea - nu o zic cu rautate, nu-mi sariti la gat - plecam invinsi de la Tg Jiu.

PS Mi se pare alarmant jocul echipei la mijloc si asta nu e bine, am senzatia ca nu au avut o idee precisa de joc si au jucat cam dupa ureche fiecare, parca e acelasi joc de anul trecut. Oare unde a fost Ropotan duminica seara ca pe teren nu l-am vazut?
Johnny B
@ cosmin : am vazut meciul icon_exclaim.gif
cosmin targoviste
A,da? Si atunci cum se face ca tu zici ca Miranda a dat golul anulat?!
florin_80
kall, mai ai putin si-l declari pe Danciulescu omul meciul. Ma rog, e opinia ta, dar de aici si pana a-i monitoriza atent miscarile si scoate nu stiu ce in evidenta. In meciul cu Pandurii Danciulescu a fost printre cei mai slabi, mult sub Miranda, care a fost mai util. Au fost la un moment dat vreo 30 de minute in care nu i-am auzit numele. Nu retin nicio faza facuta de el, niciun sut, nicio pasa.
Prefer unul precum Cristea, care nu prea alearga, dar imi da un gol sau creeaza o faza de gol (la fel de bine puteam pierde cu 1-0, cu tot cu miscarile alea naturale pe care le vezi la Danciulescu). E mult mai util decat unul care efectiv se plimba, dar are nu stiu ce miscari de ne iau ochii.

In rest sunt de acord cu ce ai spus.
Johnny B
NU am spus ca a dat Miranda golul anulat ...am spus ca Miranda macar mai da (nu am zis cand) cate un gol anulat ,si ca Diego Tristan nici macar atata lucru' nu mai face ! e o diferenta...
cosmin targoviste
Ce mi-e Miranda ,ce mi-e Tristan...macar Miranda mai da cate un gol care se anuleaza .

Atunci la ce te refereai ?

Si nici nu i s-a anulat vreun gol lui Miranda,asta pentru cultura ta de urmaritor integral al meciurilor lui DInamo.
adrivali
Eu am votat si mi sustin votul ca NICI UN JUCATOR nu merita titlul de celmai bun al acestui meci. A fost unul din cele mai slabe meciuri ale echipei noastre demulti ani incoace. Lent, previzibil, fara ambitie si FARA FOTBAL.
Atat am avut de zis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.