Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Marius "Sageata" Niculae
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2
spartanul lugojean
bine ai revenit acasa !Vom avea un atac de milioane !Primele 3 locuri la golgheteri sunt ocupate !FORTZA DINAMO! taverna.gif
cosmin targoviste
QUOTE(COSMIN C @ 25 Jul 2008, 17:53) *
Si tu? bangmyhead.gif Cum ne lamuresc slugile mai? Adica am stat sa vad conf de presa, sa notez tot ce zice Badea, sa pun inaintea celorlalti si tu vii si-mi spui ca te-a lamurit gasca slugilor? Meriti 10% pe chestia asta. verystrange.gif

Era o ironie.
Florin_Bogdan
Sa vedem ce o sa faca si marius... Dinamovist convins, acum sa vedem in teren ce mai poate HAITA_DINAMO.gif
costin91
Bine ai revenit !!! Sper sa faca treaba buna...
Florin_Bogdan
Ma bucur ca a redebutat cu gol, tine`o tot asa marusica.. si o sa mergem si noi mai bine sper :)
georeddog
imi pare rau ca a racit si nu poate juca cu buzau . Sper ca golurile care le-ar fi dat cu buzau sa le dea la CRApid HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Marius Niculae, triumful sufletului

Andrei Vochin

Marius Niculae a schimbat soarta meciului Dinamo - Craiova arătînd ce înseamnă să fii dinamovist sută la sută

Dacă discutăm numai în cifre, Dinamo - U Craiova a fost un meci cu două fețe.

Cea dintîi, zîmbitoare la adresa oltenilor, care au stăpînit prima repriză printr-o apărare compactă în propria jumătate, printr-o zonă bine pusă la punct și printr-o agresivitate care a făcut ca în majoritatea situațiilor primii la minge să fie oamenii lui Napoli. Și tot ei să amenințe poarta lui Lobonț într-o asemenea măsură încît, spre exemplu, între minutele 10 și 20, “juveții” să expedieze nu mai puțin de 7 șuturi.

Cea de-a doua, favorabilă dinamoviștilor. Reveniți de la cabine într-o componență mai puțin ezoterică, trupa lui Rednhic a început să arate ca o echipă de fotbal cu ștaif. Cu pretenții. Iar principalul merit al schimbării îi aparține lui Marius Niculae. Nu doar pentru că a marcat unicul gol al meciului, ci pentru că prezența sa fizică a însemnat bascularea întregii situații din cîmpul de joc.

În afara cifrelor globale ale celor două echipe, în afara “amănuntului” că la toate cele 9 acțiuni din repriza secundă care au fost finalizate cu șut, mingea a trecut și prin gheata lui “Săgeată”, în afara faptului că în 45 de minute a jucat 36 de mingi, din care n-a pierdut decît 10 și a făcut 7 recuperări, cele mai multe dintre toți jucătorii de atac ai “cîinilor”, mai e ceva.

Ceva mai important decît tot. Care nu se citește în raportul de joc, ci doar privindu-i fața. Urmărindu-i maxilarele încleștate, sudoarea curgîndu-i pe față, ochii micșorați de efort. Îi zice simplu spirit. Spirit de dinamovist sută la sută. Ăsta nu se negociază prin contract, nu se scoate cu cardul, nu se cîștigă prin antrenamente. Ăsta e undeva sub tricou, în zona în care emblema cu cei doi cîini intră prin piele și fuzionează cu sufletul.

S-a născut demult, aproape o dată cu Marius. Cînd a pășit prima oară, de mînă cu tatăl său, în Parcul Dinamo, cînd l-a salutat prima oară pe nenea Dudu Georgescu, cînd i-a fost copil de mingi lui Oneață Augustin sau cînd a fost aruncat în focul primei ligi de Mister Dinu. Cînd în curtea școlii el era “Dinamo”, iar ceilalți nu mai contau. Iar apoi, cînd lua loc pe gradenele din “Groap㔠și, fără să vrea, pielea i se zburlea pe mîini și pe obraji la strigătul de luptă al galeriei.

Azi, în această perioadă tulbure a globalizării, a importurilor disperate de nume și de DVD-uri, nu neapărat de jucători, apartenența la culorile clubului, ca să folosesc exect expresia lui Emil Grădinescu din timpul comentariului meciului Dinamo - U Craiova, va face tot mai mult diferența. Mai simplu spus: sufletul. Cel care are forța să schimbe cifrele, filosofiile de joc și, pînă în final, tabela de marcaj.
marcher
Frumoasa zicerea cu muitza steaua...
POOL
E cel mai "pur" caine rosu din lot.
Cai Lun
Hm... stau si ma gandesc... e cam singurul, de fapt... se mai vad ceva urme la Bratu si ceva sanse la Torje, dar in rest...
stef 22
Hai ca ai dat cu bata in balta...Torje????? complaining.gif ...off rau am ajuns...
Cai Lun
Mai e mult pana departe, dar are potential... mie asa mi se pare... (oricum l-am bagat la inaintare ca sa ma amagensc ca nu stam doar in Niculae...)
COSMIN C
Oricat potential ar avea nu poate fi comparat cu Niculae. La momentul asta doar in el stam, fie ca ne place sau nu. Si nu spun asta datorita vorbelor de sambata.
Leaveyou
Eu zic că stăm degeaba. O să vedem în retur, dar mari speranțe nu-mi fac.
Cai Lun
Nu e vorba despre "in teren"...
stef 22
Ce a facut Torje in afara terenului ca sa te faca pe tine sa spui ca are potential de "caine" adevarat?
DinamoEver
am auzit ca au luat foc spurcatii pe Niculae.. si au scandat azi intr-un amical de-al lor impotriva lui !
BRAVO MARIUSE !!!! bananasmile.gif bananasmile.gif
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 20 Jan 2009, 22:01) *
Nu e vorba despre "in teren"...

Nu m-am gandit nici o secunda la ce e in teren.
RED75
Mai sunt cativa care au potential. Daca nu de "caini puri" cum zice Cai Lun, macar de anti-oi. Aici l-as nominaliza si eu tot pe Bratu si pe Tamas. Ma mir ca nu l-au reclamat pe Marius pana acum.
Cai Lun
Nu e vorba nici in afara terenului... 010.gif E vorba asa, de atitudine... imi place ca sunt determinati in teren... acuma.. cat de utila este echipei determinarea lor, ramane de discutat, dar pana la urma nici Niculae nu pare sa se zbata mai cu folos.
DinamoEver
tin minte ce le-a zis Tamas la niste oi cand i-au cerut sa se duca la spurcati
CALCA-V-AR MASINA !!
eXecu7or
Cică vor să-l aducă pe Daniel Niculae de la Auxerre. Ghici cine pleacă, dacă nu Marius? E clar că Becali l-au arvunit deja, dupa meciurile cu Rapid. Am mai zis asta, între Borcea, Becali și nevasta-sa, nu-l prinde Iuile 2009 pe Marius in groapă. Deh, trebuie să se facă loc pentru alți jucatori impresariați de ISM la reșapat...

Am văzut doua declarații care mi-au rămas în minte:
- una a lui Giovanni parca, in care spunea că în vară Dinamo "va vinde și va cumpăra mult"
- Marius a fost întrebat la gașca slugilor proaste tv dacă ar accepta să se întoarcă la Sporting Lisabona, și a răspuns că nu ar avea nici un fel de problema, dacă cei din conducere ar lua decizia să-l vândă...

Concluziile le trage fiecare, eu sper să nu am dreptate, dar cu ce acționari avem și în ce cercuri se învârt...
POOL
Nu vine nici un Daniel Niculae. Avem 5 atacanti peste el: Danciu, Marius, Bratu, Clau si din vara Ganea.
Mister
Respect Marius Niculae!Capul sus toti dinamovistii!Cu Brasov mergem sa cantam pentru Dinamo!
DinamoEver
a marcat in sezonul 2009/2010 4 goluri .. eu unu nu-i mai vad intrebuintarea la Dinamo
e dinamovist 101% dar nu-i destul pt a ramane la noi
nWbbix
I s-a tocit varful.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.