cosmin targoviste
Jul 24 2008, 08:44 PM
Marius Niculae a semnat astazi cu Dinamo un contract pe 4 ani."Sageata" revine la clubul la care s-a consacrat dupa 7 ani ,timp in care a evoluat la echipe precum Sporting Lisabona,Standard Liege sau FSV Mainz . Marius nu va putea evolua la Targu-Jiu fiind in urma cu pregatirea,dar se va antrena pentru a fi apt la ora meciului cu Gaz Metan Medias din etapa a doua.
Amn_Googly87
Jul 24 2008, 09:16 PM
Dap, cea mai buna achizitie facuta in aceasta vara. Avem atac de nationala si clar cel mai bun din tara.
Cu inca un inchizator de valoare plus un fundas central eu cred ca am avea sanse mari la titlu.
Bine ai revenit acasa Marius!!!!
D-abia astept sa-i vad pe cei 3 atacanti ... vreau sa cantam iar "Cine vine-n Groapa, fara 5 nu scapa!"
redmania
Jul 24 2008, 09:37 PM
Unul din cele mai bune transferuri facute in ultimii ani...unde mai pui ca in sufletul lui Marius exista o singura echipa ?
Bine ai revenit acasa, CAINE !
nicolle_reddog4ever
Jul 24 2008, 09:39 PM
In sfarsit o veste buna...ca ne-au scos peri albi pana acum. Bine ai revenit Marius!!!
f_rares
Jul 24 2008, 09:44 PM
Bine ai venit !!!
Intotdeauna mi-a placut de Marius . Sper sa nu dezamageasca .
Si...sa-l vedem la treaba!!!!!
COSMIN C
Jul 24 2008, 09:46 PM
Cosmine, o sa te coste ca mi-ai furat placerea de a deschide topic pentru Marius Niculae.
Redmania, daca nu confirma o sa devenim frati de suferinta.
FloRedWhite
Jul 24 2008, 09:51 PM
cica daca nu confirma =))))) ce sa mai confirme ?
COSMIN C
Jul 24 2008, 09:55 PM
Asteptarile???? N-ai mai vazut fotbalisti in care ne-am pus mari sperante si....
Mihai11
Jul 24 2008, 09:55 PM
CAINE... asta conteaza mult.. ca a vrut sa vina la noi... are suflet.. nu o sa fie mercenar.. un vis.. bun venit acasa CAINE
redmania
Jul 24 2008, 09:58 PM
Va confirma, stai, stai...uite cum sare la cap cu ratzoi, ii sparge mufa si deviaza mingea pe culoar pentru sprintul lui ... daaa, este Bratu care intra in CAREEEEU, suuuuut si....GOOOOOOOOOOL !!! De-men-taaaa in Groapaaaa
Cosmin C, in timp ce suferim pentru Nicu poate iti fac "injectia letala" cu ... Rednic
COSMIN C
Jul 24 2008, 10:03 PM
Azi poti sa zici ce vrei, si ca sa vorbesc pe limba lui Borcea, azi s-a intors acasa copilul. Pentru ca Marius este adevaratul copil al lui Dinamo. Sa fie intr-un ceas bun.
bigbobo
Jul 24 2008, 10:06 PM
Bun revenit acasa Niculae!!!
The Game
Jul 24 2008, 10:15 PM
S-a intors, s-a intors... dar daca nu confirma asteptarile ? Ma rog, nu vreau sa fiu pesimist asa ca bine ai venit Marius! Pana una alta, l-am vandut pe Iordache cu 500.000, l-am luat pe Marius cu 400.000, deci avem si profit. Isi mai ia turcu un lant de aur
cosmin targoviste
Jul 24 2008, 10:21 PM
taci ma ca il luam pe nenea din venezuela.
Bine ai venit,Sageata! Succes!
djmihaitza
Jul 24 2008, 10:23 PM
QUOTE(redmania @ 24 Jul 2008, 22:58)

Va confirma, stai, stai...uite cum sare la cap cu ratzoi, ii sparge mufa si deviaza mingea pe culoar pentru sprintul lui ... daaa, este Bratu care intra in CAREEEEU, suuuuut si....GOOOOOOOOOOL !!! De-men-taaaa in Groapaaaa
Deja il vezi cum il face pe răţoi...?
De ce nu-l vezi cum o sa i se-mbrehăne la antrenamentele fizice cu taica-su? ...ca doar n-ar fi prima oara cand nu-l ia in seama pe "Sensei"!
Strainatatea sper sa-l fi schimbat in bine, desi eu consider ca mai rau i-a daunat. Dupa performanta din primul an la Sporting s-a stins... incet si sigur! Evolutiile sale ulterioare au fost (e mult spus) mediocre.
E clar ca a (re)venit in Romania pentru acelasi motiv pentru care au (re)venit Lobont si Bratu: cel putin prinderea unui loc de titular la Nationala.
Pe de alta parte cred ca la viteza nu-l face pe Bratu, ca tehnica nu-l face pe Danciu (Anmini & Capi - tre'sa dati o bere

), e probabil ca la capitolul masivitate in atac, ca si
pivot, sa-i fie superior lui Miranda.
Bafta "Sageata" si multa minte!
Johnny B
Jul 24 2008, 10:23 PM
@ the game : daca nu confirma ,nu confirma...trebuie apreciat pentru ca a acceptat sa revina la Dinamo ,tinand cont ca a avut si alte oferte ,si mai putea juca ani buni afara...
P.S : il pune Rednic pe picioare
COSMIN C
Jul 24 2008, 10:26 PM
QUOTE(djmihaitza @ 24 Jul 2008, 23:23)

Pe de alta parte cred ca la viteza nu-l face pe Bratu, ca tehnica nu-l face pe Danciu (Anmini & Capi - tre'sa dati o bere

), e probabil ca la capitolul masivitate in atac, ca si
pivot, sa-i fie superior lui Miranda.
Bafta "Sageata" si multa minte!
Mihai, dar la "suflet" ii face pe amandoi. Niculae e CAINE. Ceea ce nu e cazul cu cei mentionati de tine. Anmini, Capi....asta e situatia....
djmihaitza
Jul 24 2008, 10:30 PM
Da, si am uitat sa scriu ca la "foamea de bani", totusi, NU-L face pe Kirita.
Deci nu e caine pana la bani, ci CAINE si ATAT!
redmania
Jul 24 2008, 10:38 PM
Mihai,
S-a stins dupa primul sezon la Sporting pentru ca a fost mai mult accidentat...cred ca a stat vreo 2 ani (daca nu mai mult) pe tusa, accidentat, de cand a plecat de la noi in 2001...
Pe Bratu cred ca nu-l face nimeni din campionatul Romaniei la viteza dar eu spun (si imi asum replicile lui Anmini si Capi) ca este mai bun decat Danciulescu...cu parere de rau pt Corb care a facut o pregatire excelenta si amicale reusite.
djmihaitza
Jul 24 2008, 10:43 PM
Bai, ce sa mai...!
Acum am vazut poza lu' borcea cu Sageata pe site-ul oficial al clubului in timp ce semnau contractul.
Sper ca va e de-ajuns..! Hai ca de maine dimineata vreau sa vad coada din fata clubului pana la gura de metrou pentru abonamente!!!
redmania
Jul 24 2008, 10:54 PM
Nu stiu daca va fi coada asa mare dar stiu CA COsmin va fi acolo intre primii
Am fredonat si azi pe la job "E Niculae Marius Niculae" ... dar asa, cu juma' de gura...ca nu stiam daca "se face"...
Imi caut acum posterul cu Niculae cu autograful primit pe cand juca la Dinamo (Cosmin C cat dai pe el ?

) si maine il postez in birou
PS Sper ca bucuria asta sa nu ne fie taiata zilele viitoare de vanzarea unui jucator...
djmihaitza
Jul 24 2008, 10:56 PM
Posterul cu pricina, din biroul tau nu se vede asa de bine ca de pe DM... zic eu!
redmania
Jul 24 2008, 11:55 PM
tratez cu Cosmin dimineata...
akka
Jul 24 2008, 11:57 PM
Pe Bratu cred ca nu-l face nimeni din campionatul Romaniei la viteza
parca scria in gasca "," ca dubarbier ala e cel mai rapid dupaia semedo sau bratu..era vorba de viteza la 100 m
Haita
Jul 25 2008, 08:27 AM
Marius s-a intors la Dinamo si toata lumea care ieri injura de mama focului conducerea astazi e in culmea fericirii.
De asemenea vad ca s-a intors un CAINE. Sa fim seriosi, omul n-a avut oferte de afara si Iverness nu putea sa-i mai plateasca salariul. De asta si Borcea a asteptat pana acum, fiindca asa era intelegerea ca poate gaseste un contract afara.
Si eu as fi fost entuziasmat daca il aduceam pe Marius de acum 7 ani cand pleca de la Dinamo, tanar, in forma si-n vana. Acum mi se pare ca e putin prea tarziu. Si chiar deveneam aplaudici al conducerii daca pe langa Marius mai veneau si Mutu, Mitea, Cernat, Stoican, Tararache, Codrea, Contra, Fl. Petre, Tamas, Mihalcea, Radu Stefan si toti ceilalti pe care conducerea noastra mult iubita i-a vandut cand erau tineri, frumosi in vana si-n forma...
Dinamo niciodata sub aceasta conducere nu este serioasa pentru performanta. Se intorc fotbalistii l-a sfarsit de cariera cand nu-i mai vrea nimeni...
Marius se intoarce acasa. E normal. In Europa, cea adevarata unde se joaca fotbal, nu in tara cimpoaielor, nu prea mai are cautare. A ajuns la o varsta, probabil ca prietena/sotia doreste un copil si e mai bine sa-l faca acasa.
Cum fotbalistic, mare performanta nu cred ca mai poate, Marius ar putea sa ajute fiind un exemplu prin vointa, seriozitate si pregatire pentru jucatorii mai tineri care sunt pe teava pentru conducerea noastra mult iubita si stimata sa-i marite inainte de majorat.
anti-spurky
Jul 25 2008, 09:41 AM
Abia astept sa vad Dinamo,nu mai am rabdare 2 zile,abia astept sa-l revad si pe Marius Niculae din nou in tricoul lui Dinamo jucand intr-un meci oficial.Sper sa fie de bun augur aceasta revenire si sa castigam un nou campionat sau event alaturi de jucatorii pe care ii avem in lot.
cosmin targoviste
Jul 25 2008, 10:14 AM
Nu joaca la targu Jiu! trebuie sa mai ai rabdare inca vreo saptamana.
Clau_Goool
Jul 25 2008, 10:17 AM
Cosmin, nu se referea la meciul cu Pandurii, ci doar ca de abia asteapta sa il vada in tricoul lui Dinamo.
Referitor la revenirea sa la Dinamo sper sa fie una de bun augur, am mare incredere in Marius si
sper sa mai aiba energia aceea cu care eram obisnuit de pe vremea cand Mister l-a adus in
prima echipa a lui Dinamo.
Bun venit la Dinamo Sageataaaaa !!!
Max
Jul 25 2008, 11:20 AM
QUOTE(COSMIN C @ 24 Jul 2008, 22:55)

Asteptarile???? N-ai mai vazut fotbalisti in care ne-am pus mari sperante si....
Mi-ai adus aminte de Alexa.
The Game
Jul 25 2008, 11:32 AM
Doar de Alexa ? Mai erau si Stoican, Barcaun... dar daca ma gandesc mai bine, mai aveam asteptari de la ei ?
Max
Jul 25 2008, 11:37 AM
La intoarcerea din China a fost isterie generala pe topicul sau ..d'aia zic daca nu sti.
Barcauan si altii au fost asa, un caca maca...adica un fel de n'ar mai fi fost.
Hatzu
Jul 25 2008, 12:25 PM
Bine ai revenit Marius, sper sa le dovedesti tuturor contestatarilor ca se inseala si sa ne ajuti sa luam titlul.
Lonely_Patrik
Jul 25 2008, 12:44 PM
Conferinta Marius Niculae acum pe prost.ro!!!!!...dar cica marius niculae nu e prezent...
cosmin targoviste
Jul 25 2008, 12:45 PM
Cica prosport ca nu il lasa scotienii sa semneze.Nu inteleg o treaba..Cum poti sa fi atat de dobitoc incat sa postezi ieri pozele cu contractul semnat,iar azi sa zici ca nu il lasa sa semneze...
Lonely_Patrik
Jul 25 2008, 12:55 PM
Cica Inverness vrea sa il transfere la Kaiserslauten
cosmin targoviste
Jul 25 2008, 01:00 PM
Badea: " Lucrurile mai tin doar de niste aspecte formale.Marius va fi prezentat saptamana viitoare".
redmania
Jul 25 2008, 01:01 PM
Degeaba vor scotienii asta daca Niculae nu vrea...Probabil incearca sa mai obtina cativa bani in plus, atata tot.
Lonely_Patrik
Jul 25 2008, 01:02 PM
Va fi prezent la antrenamentul de la ora 6!
cosmin targoviste
Jul 25 2008, 01:02 PM
Pai daca e asa...La cum dau bani cacactionarii,putem sa ne luam gandul de la Sageata.dar nu cred ca e asa.
stati asa ca ne lamuresc slugile: il prezinta abia saptamana viitoare ca atunci vin noile echipamente
Lonely_Patrik
Jul 25 2008, 01:06 PM
Eh sper sa nu devina o telenovela...

QUOTE(cosmin targoviste @ 25 Jul 2008, 13:02)

Pai daca e asa...La cum dau bani cacactionarii,putem sa ne luam gandul de la Sageata.dar nu cred ca e asa.
stati asa ca ne lamuresc slugile: il prezinta abia saptamana viitoare ca atunci vin noile echipamente

Deci in prima etapa jucam cu tricourile alea vechi?
Florin_Dinamo
Jul 25 2008, 01:10 PM
CaleyThistleOnline.com have received information informing us that Inverness Caledonian Thistle have agreed a fee for Romanian International Marius Niculae with Dinamo Bucharest and all that remains is for the dotting of the i's and crossing of the t's before he is revealed at Dinamo Stadium tomorrow morning.
Rumours of his departure have been rife since he was chosen to represent Romania in Euro 2008, but the player has always stated that he enjoyed it here.
Marius was a fans favourite at the Tulloch Caledonian Stadium and many will be sad to see him go. Whilst we may never know the full reason for his sale at a time when we are crying out for an experienced strikeforce, one thing is fairly certain.....it will be a long time before we see someone of his pedigree in an ICT shirt again.
We wish Marius all the best and I for one will be keeping an eye out for him an hoping he's included in the squad leading up to and including the World Cup in 2010.
red_dogvitan
Jul 25 2008, 03:35 PM
Sper ca lucrurile sa se rezolve cat mai repede si Marius sa revina la noi!!
COSMIN C
Jul 25 2008, 04:53 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 25 Jul 2008, 14:02)

Si tu?

Cum ne lamuresc slugile mai? Adica am stat sa vad conf de presa, sa notez tot ce zice Badea, sa pun inaintea celorlalti si tu vii si-mi spui ca te-a lamurit gasca slugilor? Meriti 10% pe chestia asta.
reddog_sv
Jul 25 2008, 04:55 PM
SPER SI CRED CA E ADEVARATA STIREA..BINE TE-AI INTORS ACASA MARIUS!!
red_dogvitan
Jul 26 2008, 09:13 AM
Bine ai revenit MARIUS!!
red_dog 4 ever
Jul 26 2008, 07:47 PM
Sper sa joci macar la fel de bine ca atunci cand ai plecat
Clau_Goool
Jul 26 2008, 08:36 PM
Stati sa semneze si sa fie oficial transferul si dupa aia sa joace si sa marcheze ...
Clau_Goool
Jul 26 2008, 10:47 PM
Sper ca telenovela s-a terminat. Am observat ca si site-ul UEFA noteaza mutarea lui
"Sageata" in Groapa.
Site-ul UEFA
Johnny B
Jul 26 2008, 10:55 PM
Au facut asta doar pentru ca a fost prezent la EURO 2008 ...
djmihaitza
Aug 1 2008, 11:47 AM
ICTFC announced this evening that they have concluded the transfer of Marius Niculae to Dinamo Bucharest.
The move to Dinamo was instigated by Marius, who approached the Directors on Saturday 19th July to advise that he had had discussions with Dinamo and wanted to return to play in Romania.
(site-ul oficial al lui Inverness / sectiunea Press Statement)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.