Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pandurii Tg Jiu 1-1 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2, 3
redmania
Am vazut si eu acum ceva cu Ropo, ca va juca...

dar cu Danciu si Miranda in atac nu sunt prea multumit...

unde mai pun ca nu vad primele 3 etape deloc din motive de...concediu icon_frown.gif
COSMIN C
Pleci in concediu? Si pe noi cui ne lasi? bigcry.gif Sau mai potrivit ar fi : Redmania pleaca in concediu! bananasmile.gif
redmania
Te las pe mana lui Niculae, am stat sa ma asigur ca semneaza, acum pot sa plec linistit tongue.gif

Nu te bucura, nu scapati asa usor de mine ciocane.gif

Sa scrieti o cronica frumoasa despre meciul cu rapandulii, si sa nu va zgarciti la vorbe blahblah1.gif
djmihaitza
S-a stabilit brigada de arbitri si observatorii meciului de la Tg. Jiu:

A: Lajos Tiberiu (Timisoara)
A1: Onita Aurel (Constanta)
A2: Dumitrescu Eduard (Pitesti)
R: Craciunescu Teodor (Rm Valcea)
Obs: Boc Alexandru (Bucuresti) si Ionita Valeriu (Bucuresti)
Florin_Dinamo
QUOTE(COSMIN C @ 25 Jul 2008, 22:58) *
Pleci in concediu? Si pe noi cui ne lasi? bigcry.gif Sau mai potrivit ar fi : Redmania pleaca in concediu! bananasmile.gif

Adica putem zice ce vrem de Rednic, ca nu ne mai urecheaza nimeni? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
caine_tm
complaining.gif arbitru este Tiberi Lajos...... ala e un dobitoc.....

3- 1 pt noi.... danciu (2) si torje
Florin_Dinamo
Si cu arbitrul ce nu e in regula? Aia ne intereseaza pe noi... cine arbitreaza? Pe mine mai mult ma intereseaza cum se misca echipa, decat "omul in negru".
Raikkonen
Nici nu pot sa vad meciul la TV, au ajuns slugile astea sa-si faca de cap pe langa faptul ca sunt si cei mai jegosi comentatori.
Nici nu cred ca va ajunge Gasca Sclavilor la UPC...iar netul nu imi prea permite sa vad meciuri live pe calculator.
red_dog 4 ever
Batem categoric
Johnny B
Pentru cei care nu au gașca slugilor proaste TV in grila de programe ,singura solutie este transmisia live pe calculator ! Tot ce trebuie sa faceti este sa download`ati programul Sopcast (google is your friend) ,si sa intrati pe myp2p.eu !
Clau_Goool
Cunosc prea bine varianta asta. Si cu siguranta o voi adopta, decat sa imi schimb UPC-ul cu
gasca slugilor proaste TV. E bine si asa ...
Bascanu
QUOTE(Johnny B @ 26 Jul 2008, 21:08) *
Pentru cei care nu au gașca slugilor proaste TV in grila de programe ,singura solutie este transmisia live pe calculator ! Tot ce trebuie sa faceti este sa download`ati programul Sopcast (google is your friend) ,si sa intrati pe myp2p.eu !

Ghinion, nu merge. sunt off line canalele busted_blue.gif
Johnny B
Merge ,dar e offline cand joaca rapidu' pt ca nimeni nu e interesat...
Bascanu
rofl.gif
Max
De vina e mitica de la liga, sa-i iau neamu la pacanele....hua craiova !

O sa patim ca italienii cu sky calcio..dam un milion pe luna ca sa vedem meciurile...daca avem , daca nu bagam urechea in tranzistor.
Clau_Goool
Mda ma inscriu si eu in categoria celor care ii ia familia in mortofan puscariasului de mitica.
Si ii fac si o dedicatie panaramei : Moartea intreaba de tine mitica ...

Sper sa prind meciul pe sopcast altfel voi fi nevoit sa visez in fotoliu cu o bere in mana cum inscrie
Danciu sau cine a mai fi in stare sa miste plasa portii ...
caine_tm
countingsheep.gif countingsheep.gif stie cineva cine este felix awoazoa? cica este pe banca de rezerve la noi countingsheep.gif crazysanta.gif cine dracu mai este si asta?
djmihaitza
Camerunez de 19 ani, titular in Nationala tarii sale de tineret. A jucat in Portugalia la Rio Maior (Liga a III-a) si a fost transferat (liber de contract) pentru Dinamo II de Rednic care si l-a dorit inca de pe vremea cand antrena rapidu'.
caine_tm
ms... ms... sa speram ca e si bun
djmihaitza
....si cica ar fi fundas dreapta, deci concurenta pentru Georgica...
Johnny B
pt cei care nu vad meciul...luati programul SOPCAST (GOOGLE!) si intrati pe myp2p.eu ...eu vad meciul bananasmile.gif
Max
cum plm vezi tu ca io ma chinui d' o ora si nu gasesc niciun gașca slugilor proastetv
....sa-i dau la mușețel lui voiculescu, la toata antena1, la tot gașca slugilor proasteu, lu' ioanitoaia , tolontan si tot neamu lu voiculescu..
muşeţeleeeee gașca slugilor proaste
bigbobo
Suntem praf... Ne asteapta un sezon de umilinte... Trebuie sa fim tari... "Multumim" baieti...
nicolle_reddog4ever
Intradevar nu am jucat bine...am pierdut 2 puncte importante da' asta nu inseamna ca ne asteapta un sezon plin de umilinte! Pacat...am fi putut castiga...a fost valabil si golul lu' Bostina...da' asta e...sa privim inainte! Forza Dinamo!!! HAITA_DINAMO.gif
cosmin targoviste
Sa mai lasam autocritica.Am jucat prost,da,dar am avut gol valabil anulat.De ce sa nu facem si noi galagie? Ca vad ca doar cei ce fac galagie au succes in campionatul asta .
Johnny B
LENT ! asa se poate descrie intr-un cuvant jocul lui Dinamo de astazi...
caine_tm
un joc extrem de slab, previzibil..... am jucat foarte prost... nu meritam victoria desi cu un pic de minte in cap aveam 3 puncte.... cristea (cel adus acum de la iasi) nu are nici o tangenta cu sportul asta.... ropotan este haotic.... printesa este cum stim.... indolent..... izvoranu are limite si ele sunt foarte vizibile....... bostina nu este pe teren...... si maria sa lobont..... este praffffffffffffff... gol de portarrrrrrrrrrrrrrr

rednic..... nu cred ca prinde craciunul la Dinamo

complaining.gif nu avem deloc linie de mijloc... mingile sunt foarte putine la varfuri.... iar dupa ce am marcat nu am mai dorit sa jucam

toate cele de mai sus.... dublate de prestatia lui Lajos...... pacat ca nu stiu unde sta in Timisoara sa as arunca cu pietre in geamul lui..... bataie de joc... gol perfect valabil anulat..... si faza de gol la Atoukura..... oprita aiurea
cosmin targoviste
Exact cum zicea si comentatorul:" Nu s-a schimbat mai nimic in jocul lui Dinamo. Este adevarat ca sunt si aceiasi jucatori".
antisteaua
Eu nu am reusit sa vad tot meciul (din cauza la zdrentele astea de la ioanitOAIA) dar din ce am vazut pot spune ca Dinamo a ajuns un fel de pandurii. Trist.
Johnny B
@caine_tm: prietene ,tin sa te contrazic ! de ce? pentru ca faci afirmatii aiurea...

1. Golul a fost IMPARABIL !!! Lobont nu avea ce sa faca. Cum poti sa spui ca e "praf" ?!
2. Bostina a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Dinamo astazi ...
3. Andrei Cristea a jucat doar 10-15 min...nu ai ce sa-i reprosezi !
...

P.S : Ai jucat vreodata fotbal ? (nu o lua in nume de rau)
cosmin targoviste
Pt intrebarea 1:Nu,dar Lobont a balbait vreo 3 suturi plus mingile bubuite in tribuna din ultimele minute ale meciului.
nicolle_reddog4ever
Daca si Lobont a ajuns sa fie criticat....golul a fost din vina fundasilor nu din vina lui, la sfarsitul meciului a degajat prost pentru ca s-a garabit in incercarea de a castiga, la mingiile care le-a balbait intradevar a gresit da' nu au fost greseli majore in cat sa fie catalogat ca fiind praf...e unul dintre cei mai buni jucatori a lu' Dinamo!
doggy8
Nu e de ajuns ca sunt la pamant cu totul? Trebuie sa il mai criticam si pe Lobont????? Dumnezeule mare imi vine sa plang cand ma uit la ce a ajuns Dinamo.

Nici nu m-am uitat la meci, am preferat sa nu ma enervez prea rau. Multumim, Borcea & Co. pentru zilele negre

P.S.: hai ca pe vremuri. LA RADIO :D nu e asa ca nostalgia vremurilor merita retraita?

Musetel gașca slugilor proaste tv blowup.gif:| . Sa nu mai poti urmari un meci din propria liga din cauza unui canal aparut peste noapte ca vai de capul lui
razvan_superdog
QUOTE(cosmin targoviste @ 27 Jul 2008, 23:32) *
Exact cum zicea si comentatorul:" Nu s-a schimbat mai nimic in jocul lui Dinamo. Este adevarat ca sunt si aceiasi jucatori".

Corecta atat observatia comentatorului cat si afirmatia ta. Dupa o campanie de transferuri "senzationala", vine Homei, pleaca Homei, vine Iordache, pleaca Iordache, vine Andrei Cristea, pleaca China, vine Marius Niculae, pleaca C.Munteanu, cu Lobby si Moti pe picior de plecare, cu jucatori de talia lui Torje sau Attokoura, cu amicale in Franta cu echipe de amatori sau de liga a III-a e greu sa ne asteptam la un sezon deosebit. Daca pana si Claugol a preferat sa plece la Omonia Nicosia e clar ca la noi se plateste foarte bine si atmosfera e excelenta!
super_dog
despre meci ~ jalnic.

am voie sa spun unde se pot urmari meciurile sau fac reclama?
Max
Carnea ieftina (Dinamo), face zeama subtire.

„Era altceva dacă îi aveam pe Bratu și Niculae. Dar e greșeala mea și a conducerii că nu am reușit să legitimăm la timp jucătorii” Rednic la conferinta de presa..

Hai sictir ca-ti pute gura.
COSMIN C
Si a mai zis ceva comentatorul: " Fotbalistii dinamovisti parasesc terenul cu capul in pamant...desi nu ar avea de ce, e totusi un egal in deplasare..."

Sigur ca asta e motiv sa il injuram si sa-l acuzam ca e spurcat, dar, din pacate, dam ocazia la astfel de afirmatii... Si e trist.
Hatzu
Dati-l dracului de comentariu ce mama naibii... am facut un egal de toata jena, iara am inceput cu surpriza-dezamagirea campionatului ca de obicei... Daca juca bine echipa castiga, dar asta e Dinamo tot timpul face din-astea. Noua nu ne ramane decat sa speram ca la urmatorul meci va juca mai bine.
COSMIN C
Exact ce ziceam, il dam dracu de comentator, numai ca realitatea e ca nu jucam nimic si daca nici la Tg Jiu nu mai reusim sa castigam....Cand s-a publicat programul turului toata lumea a zis ca suntem avantajati, ca avem primele meciuri usoare, ca putem pana la primul derby sa avem max. de puncte, etc. Iata ca in continuare echipele mici ne pun mari probleme. Clujul a batut la Otopeni cu 4-0. Pot sa pariez ca noi ne mutumeam cu un 1-0 daca jucam ieri cu ei.
cosmin targoviste
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 27 Jul 2008, 23:47) *
Daca si Lobont a ajuns sa fie criticat....golul a fost din vina fundasilor nu din vina lui, la sfarsitul meciului a degajat prost pentru ca s-a garabit in incercarea de a castiga, la mingiile care le-a balbait intradevar a gresit da' nu au fost greseli majore in cat sa fie catalogat ca fiind praf...e unul dintre cei mai buni jucatori a lu' Dinamo!

Trebuie sa invatam sa criticam cand e cazul si sa laudam cand e cazul.Lobont ca sa fie slab intr-un mecitrebuie sa isi dea autogol?!
COSMIN C
Daca am avea mai multe meciuri pe an cu Pandurii pe fiul barbugiului l-am propulsa la echipa nationala...
caine_tm
QUOTE(Johnny B @ 27 Jul 2008, 23:37) *
@caine_tm: prietene ,tin sa te contrazic ! de ce? pentru ca faci afirmatii aiurea...

1. Golul a fost IMPARABIL !!! Lobont nu avea ce sa faca. Cum poti sa spui ca e "praf" ?!
2. Bostina a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Dinamo astazi ...
3. Andrei Cristea a jucat doar 10-15 min...nu ai ce sa-i reprosezi !
...

P.S : Ai jucat vreodata fotbal ? (nu o lua in nume de rau)

nu are rost sa intru in dezbatere cu tine..... este gol de poartar.... cand spui ca esti portar mare... un cap anemic de la 11 m nu are voie sa intre in poarta..... si in plus pe langa gol... a mai gafat de doua ori..... imi pare rau pt toti cei care muriti de dragul lui Lobont..... dar este un portar mediocru care se mai crede si vedeta..... priza la minge nu are deloc....iar iesirile pe centrari sunt dezastruase........ imi pare rau... dar asta este adevarul.... Lobont nu este un portar mare este doar un portar spectaculos.... are unele calitati... viteza, mobilitate si reflex.... dar nu are priza, pozitionarea in poarta este extrem de defectuasa si iesirea pe centrare nu exista..... cand iese din poarta iese doar aiurea......

si da am jucat fotbal crazysanta.gif si cica eram si portar

desre bostina si cristea.... hai sa nu vorbim... astia sunt prea prosti sa merite bagati in seama
nicolle_reddog4ever
QUOTE(cosmin targoviste @ 28 Jul 2008, 9:39) *
Trebuie sa invatam sa criticam cand e cazul si sa laudam cand e cazul.Lobont ca sa fie slab intr-un mecitrebuie sa isi dea autogol?!

Trebuie sa invatam sa-i sustinem indiferent de rezultat....toata echipa a jucat slab inclusiv Lobont, da' nu trebuie sa-l scoatem tap ispasitor ca daca nu se marca golul egalizator sau ar fi fost un gol de 2-1 si pana la urma tot am fi castigat nimeni nu si-ar fi adus aminte de mingiile balbaite si de degajarile in tribuna! Acuma sa fim seriosi...nimeni nu se poate bucura cand facem egal cu pandurii...fiecare punct e important da' cu 2 puncte nu se castiga campionatul! Cand o sa castigam cu spurcatii toata lumea o sa uite de cele 2 puncte pierdute cu pandurii! Forza Dinamo! HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Sa invatam sa-i sustinem indiferent de rezultat? Ehe, unii dintre noi au atat de multa experienta in domeniu ca ar putea sa-si dea doctoratul cu tema asta. Cam cata rabdare propui sa avem? Sigur, nu se castiga campionatul cu 2 puncte, dar nici o victorie intr-un meci cu spurcatii nu garanteaza titlul. Problema nu e ca am pierdut 2 puncte ieri, problema e ca am vazut acelasi joc din campionatul trecut. Camp la finalul caruia stii bine pe ce loc am terminat.
Sergiulica
Jucam dezastros si unde mai pui ca crapizi joaca fotbal ca cfr la fel si ca spurcatii bat pe as roma chiar daca intr-un amical fara miza pentru ei si la inceputul pregatiri dar oricum...Doamneeee unde o sa ajungem in stilul asta sper sa scapam odata de nenorocitii astia de actionari sa vina cineva care chiar baga bani in ce avem nevoie nu in avioane si in propriile buzunare.
nicolle_reddog4ever
Corect, nici o victorie cu spurcatii nu garanteaza titlul insa bucuria pe care o vom avea atunci o sa ne faca sa uitam de 2 puncte pierdute aseara si de jocul pe care l-am avut! Cam cata rabdare sa avem??? Foaaarte multa! Daca nu mai avem rabdare si nu facem altceva decat sa-i criticam o sa castige Dinamo meci de meci??? Mai sunt multe meciuri de jucat, multe puncte in joc, avem jucatori buni (intr-o forma slaba ce-i drept da' multi dintre ei sunt cei care au castigat campionatul la multe puncte distanta de ocupanta locului 2 si cred ca rednic ii poate aduce la forma pe care o aveau atunci) poate ca e prea devreme sa tragem concluzii. HAITA_DINAMO.gif
Bascanu
Nu-i neaparat vorba ca am pierdut 2 pucnte, jocul echipei lasa de dorit. Ieri zici ca o fost o etapa oarecare din sezonul trecut.... penibil
COSMIN C
Pai asta zic si eu. Iar jucatorii aia buni, ma rog, trecand peste faptul ca sunt pea multe si degetele de la o mana sa-i numeri, zici ca sunt in forma slaba? Pai si de cand sunt in forma slaba? Nu cumva se face acus un an de cand nu mai joaca nimic?
nicolle_reddog4ever
Se face un an da'...eu sunt optimista si cred ca vor juca la adevarata lor valoare jucatorii nostri si vom putea castiga titlul chiar daca alte candidate la titlu au castigat 3 puncte din primul meci. Scuzati copilul din mine....
Johnny B
QUOTE(caine_tm @ 28 Jul 2008, 10:33) *
si da am jucat fotbal crazysanta.gif si cica eram si portar

"cica" ,bine zis !

@ nicolle : pana cand sa mai asteptam ? pana cand sa mai avem rabdare ? Jucam slab...asta e adevarul !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.