Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pandurii Tg Jiu 1-1 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Pages: 1, 2, 3
COSMIN C
Copilu' pai tocmai asta ma sperie, adevarata valoare a multora dintre ei. 010.gif
nicolle_reddog4ever
@Johnny: Asa e, jucam slab nimeni nu a sustinut contrariu da' atata timp cat se mai poate castiga eu sper si ii sustin...altfel ce rost ar mai avea sa tin cu ei???
@Cosmin:Valoarea unora ma sperie si pe mine da' avem si jucatori care pot face diferenta. HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
Am vazut un meci slab aseara care nu ma incanta deloc. Cu un asemenea joc nici nu are rost sa visez
la titlul de campioana. Oricum se vede faptul ca am avut o campanie de transferuri inexistenta. Desi toti
ziceau la Tv ca Dinamo n-a facut doua campionate slabe la rand de ceva vreme incoace, ete na acesta va
fi primul dupa multa vreme cand o sa facem doua campionate la rand dezastruoase. Pacat, dar cu un
asemenea lot nici Marcelo Lippi sau Alex Ferguson nu pot face mare lucru.
Max
Avem ce-a mai sictirita echipa, cei mai fraieri suporteri si cei mai destepti actionari.
Doar eu sunt prost ca ma dau in vant dupa ei.
La cate mii de pagini s-au scris p'aici chiar nu am ce sa le mai zic, doar ca m-am plictisit de ei.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.