Sezran
Oct 17 2004, 06:06 PM
un tabloid (tabloid=ziar de scandal în UK și USA) susține că Mutu ar fi cocainoman și că riscă o suspendare de 2 ani din viața sportivă, ceea ce ar fi echivalent cu sfîrșitul carierei sale de fotbalist.
credeți că Mutu a luat-o pe această pantă a pierzaniei? sau totul e doar o mașinațiune, eventual răzbunare din partea cuiva?
1948
Oct 17 2004, 07:27 PM
nu stiu ce sa spun ... e adevarat ca Mutu se gandeste mai mult la femei si la bani decat la fotbal ... da` nu prea cred ca se drogheaza ... nu prea e genu` ...
Anonymous
Oct 17 2004, 09:12 PM
1) e posibil sa fi tras pe nas macar asa sa se dea mare...nu ca habit!
2) chelsea are TOT interesul sa-l lucreze, uitati-va ce fac acum cu ranieri - s-a interzis pana si pronuntarea numelui lui in media chelsea, au scos pana si un puzzle cu el dijn jocurile ptr copii...a venit satana la chelsea!
Anonymous
Oct 17 2004, 10:31 PM
La min' 91, Becali a intervenit si se pare ca Mutu daca ar fi fost depistat a fost depistat de un control intern a lui Chelsea. Nu este inca nimic sigur.
alexemilian
Oct 18 2004, 03:38 PM
Sa fim seriosi, rezultatele privind dopajul sunt corecte in proportie de 95%.
Deci, in proportie de 95% Mutu este in prapastie.
Naiba stie cand va iesi de acolo.
ZOCCOLO DURO
Oct 18 2004, 03:51 PM
NICIODATA MUTU NU A FOST UN EXEMPLU DE FOTBALIST "CUMINTE" ....DAR NICI GAZZA NU ERA USA DE BISERICA DAR CAND INTRA PE TEREN ERA FENOMENAL....PROBLEMA LUI MUTU E CA NICI IN TEREN NU PREA MAI ARATA NIMIC....ASTA-I PAREREA MEA....
1948
Oct 18 2004, 06:16 PM
nu stiu ce sa mai cred ... e posibil sa i se fi inscenat totul ... nu m`as mira ... da` daca e adevarat ca s`a drogat , nu mai are nici o scuza
Anonymous
Oct 18 2004, 09:23 PM
Mutu a comis-o, acum trebuie sa plateasca! :x
Dar, va intreb eu, ce a facut marea firma de samsari fecali&popescu? De ce a bagat murdaria sub covor? daca stia clar ca chelsea I-A PERMIS sa vina la lot si sa-l vada dr. Pompiliu Popescu, de ce nu a sarit fecali sa zica ca nu e asa? De ce nu s-au dus marii impresari sa-l scuture si ajute pe mutu la greu...se lauda giovanni ca el stia dar nu le spusese nici lui frate-sau si nici prostului de gica popescu? Asta ce atitudine de mare "procurator" o fi?? Poate avem noroc si se curata fotbalul romanesc de infecta firma de samsari!
Sa vedeti ca se va intampla asa cum am scris ieri - il suspenda federatia engleza pe 6-9 luni, chelsea il da afara si fecali ni-l aduce noua la dezintoxicare sa strige spurkatii dupa noi ca ne-am tras aurolac!!! Si acum ce sa fac, sa plang ca l-a mintit giovanni pe ranieri, etc.? N-a mintit, si-a aratat caracterul infect de bisnitar de bilete in fata la Patria!
De ce a dat fecali in Goian??? Goian sustine ca nu a facut nimic incorect fata de cioroiul manea, iar impresarul pwlii repede ii da la cap ca e nervos din cauza de mutu!!
flaviusO
Oct 19 2004, 02:39 PM
ia zii bozo: ce comision e mai mare - unul care vine de pe urma unui salariu de 3 mil de euro sau unul care vine de la 50.000 de euro... mor astia de ciuda!! in trei ani scoteau 900.000 de euro de pe urma lui MUTU!! Daca le-a avut pe toate... de-aia s-a drogat!!! Atentie nu s-a dopat ca neaga, el doar s-a drogat... si spunea ca e destept... lipsa de creier!!!
napo2004
Oct 19 2004, 05:39 PM
Eu sunt in State, deci nu stiu exact ce s-a declarat in tara despre caz, decat ce citesc pe net. Pentru mine Adi merita sa fie suspendat 2 ani pentru ca e prost si ca pana la urma viata tumultoasa il va afecta. Dar trebuie si ajutat de catre noi dinamovistii pentru ca inca e tanar. Daca dupa doi ani se va tine de treaba si se va intoarce la DInamo si batem pe spurcati in Ghencea atuncea nu ma intereseaza ca o sa zica ca e drogat. Deci trebuie tratat la fel ca si Iordache care a facut o greseala mult mai mare. Deocamdata Iordache nu e recidivist deci daca nu va fi inchis atunci trebuie sa ii dam o sansa si din experienta mea, cand esti cel mai jos si esti ajutat poti ajunge mai sus decat erai.
Pe de alta parte Semeghin care face tampenii tot timpul, dar nu a facut una mare trebuie eliminat si trimis undeva la educare pentru ca e clar ca nu intelege ca e bou.
Acuma cum ati spus si voi latura mai importanta nu e ce se intampla cu Mutu ci ce se intampla cu machidonii impresari. Asta e mult mai important pentru Dinamo pentru ca astia vand echipa (Borcea e o jigodie, dar nu scoate el jucatorii la vanzare, ci accepta propunerile de la bisnitarii astia). Pai Becali trebuie sa fie atacat in diferite instante pentru ca nu isi apara clientul. Nu are voie sa il atace mai ales acuma cand e mai greu. Macar sa nu declare nimic, daca nu il apara. Asta ar trebui sa fie un exemplu pentru toti fotbalistii ca nu tb sa ai impresar ca asta.
Chestia cu Zicu si Goian e de o magarie iesita din comun. Pai nu se stie exact ce a facut Zicu si se pare ca Goian nu a facut nimic. Becali isi ataca jucatorul cu pretextul ca e de acelasi neam. Pai Becali nu are voie sa se poarte asa ca nu e tasu si are o discutie privata cu el. Nu Becali la- facut pe ZIcu ci baieti ca Zicu l-au facut pe Becali. Becali nu stie nici sa dea cu piciorul in mingie si Zicu a fost lua pe talent la Inter nu pe pile. Persoana asta sa nu uita ca jefuia prin Germania acum 20 de ani si ca umbla cu diferite pipite prin toate orasele. Deci nu e el persoana care are dreptul sa faca morala. Daca morala venea de la Andone, Lucescu sau Sabau atunci e normala.
In concluzie cred ca asta e o ocazie buna sa atacam prin toate metodele pe termitele astea de becali si www.dol.ro poate conduce ofensiva (cum a si incercat de mai multe ori). Baffta la toti si ganditi-va la ce am scris ....
1948
Oct 19 2004, 06:39 PM
da...a dat de belea...nu e posibil ca un jucator care e capitan la nationala tarii ... si care are pretentii sa joace la Chelsea ... o echipa cu pretentii ... sa se drogheze ... parerea mea e ca 2 ani de suspendare ar fi prea putin
Anonymous
Oct 19 2004, 11:40 PM
subscriu cu totul la post-ul anterior! A comis-o, a fost prins - trebuie pedepsit! va lua probabil 1 an si se va vedea si pedeapsa complementara (lasat la club sau nu, tratament psihiatric, etc.) + decizia lui chelsea!
Cu ce sa-l ajutam?? Sa-i spunem ca e frumos si noi toti niste fraieri? ca el nu opreste la semnal si pe noi ne f**e politia rutiera dn toate pozitiile? NU!!
Daca mai are (urme) de carcter va face fata si atunci voi spune bravo! te-ai trezit! Dar atunci nu o sa-l mai vrea nici un club mare de afara iar in romania nu va vroi sa joace ca el e mutu...ca doar nici fraierul Adrian Ilie nu s-a coborat la a juca in tara chit ca fugea toata spania de caracterul lui...Un mare fotbalist dar cu un caracter "lepra", cine se aduna cu nicu gheara se aseamana!!
Vad ca sunt voci care se supara ca chelsea (mourinho) a comandat testul, dar acesta a fost cerut ptr cei trei neprezentati la antrenamente de 2 zile!!! Atentie - INAINTEA meciului cu cehii. Cudicini si Parker au scapat basma curata si el a furat-o...Nu e vorba de nici un razboi...el a fost un mare tampit!!
Eu cred ca trebuie lasat in pace sa-si rezolve SINGUR problemele, sa nu-l mai vad macar 6 luni pe sticla sau un ziare...sa realizeze cat de imbecil a fost si apoi sa vorbeasca.
Dar noi va trebui sa ne ocupam de problema mult mai importanta amintita de napo2004 - gasca de samsari parveniti fecali + jegul gica popescu!!! Lucrul bun aparut din scandalul mutu este ca giovanni a scapat o gramada de porumbei pe gusa- i-a mintit pe toti, le-a dat lectii de smecherie jucatorilor sub contract,a anuntat ca nevasta ideala e aia proasta la care ii torni copii si sta la cratita...si cred ca va aduceti aminte cat i-a mai urat de bine Terim ca i-a bagat pe gat 3 gloabe (Bratu, Petre si Tamas)...Sper ca TOATE cluburile din afara romaniei sa masoare de trei ori pana iau un jucator adus de fecali!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.