Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo in Franta- 2008
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Me_Sama
Programul turneului de pregatire din Franta:

06 iulie, ora 19.00 (ora locala), Nantes - Dinamo la Albertville
09 iulie, ora 18.30 (ora locala), Croix de Savoie - Dinamo la Aix-Les-Bains
11 iulie, ora 18.30 (ora locala), SC Bastia - Dinamo la Aime
13 iulie - amical neconfirmat
16 iulie, ora 19.00 (ora locala), Grenoble - Dinamo la Aix-Les-Bains

Pentru cele doua amicale inca neconfirmate se poarta tratative cu Olympique Lyon si St. Ettienne.

Dinamovistii vor reveni in tara pe 18 iulie, ora 14:15, pe aeroportul Baneasa.

Primul meci al lui Dinamo din cantonamentul din Franta s-a incheiat cu o victorie ce ne da sperante pentru sezonul care urmeaza.
caine_tm
icon_rolleyes.gif da mari sperante.... hai sa fim realisti nu am jucat fantastic... pe alocuri chiar slab ... nici rau nici bine
Bascanu
Da. Dinamo o jucat bine in prima repriza dupa ce o incasat golul. Mi-o placut (poate o fost si de la prea multa bere) icon_lol.gif

@caine tm: Nimeni nu o zis ca Dinamo o jucat fantastic.....
Leaveyou
Puneți la socoteală și ploaia ...
Amn_Googly87
Vreme urata, multe schimbari in echipa ... eu zic ca totusi e bine. Dupa primirea golului am jucat foarte frumos in prima repriza, mi-au placut mult Torje, Bratu, Ropotan.

A doua repriza n-am apucat sa o vad ca nu mi s-a mai incarcat live feedu' si astept sa se termine tenisul :D
cosmin targoviste
E adevarat ca a fost super golul lui Torje?

Edit:acuma vazui golul.A fost frumos.Bravo Torje!
Morpheuss
Victorie! drunk.gif
POOL
In amical. drunk.gif
The Game
Nu mai contaeza, hai la 2 cocosi !
COSMIN C
Astazi, Croix de Savoie - Dinamo la Aix-Les-Bains, de la ora 21:00 ora Romaniei. Nu se televizeaza, asa ca doar ne vom imagina fazele meciului. 010.gif
tudor_spartanu
meciu asta inteleg ca nu-l transmit ca sunt o echipa de amatori,dar cele cu Bastia,Lyon,Grenoble ar putea sa le dea macar 2 dintre ele! ultras.gif
Leaveyou
QUOTE(COSMIN C @ 9 Jul 2008, 11:11) *
Nu se televizeaza, asa ca doar ne vom imagina fazele meciului. 010.gif

Mai ales stilul combinativ (maxim 3 pase bune). Eu deja văd și stopuri corecte și pase "spintecoase" cum zicea un om de la TVR ...
COSMIN C
Bun, stiam eu ca ma pot baza pe tine. Diseara astept sa faci un live text aici. Pentru cei cu imaginatia mai putin bogata ca a ta. taunt2.gif
FarfelkugeL
QUOTE(COSMIN C @ 9 Jul 2008, 11:11) *
Nu se televizeaza, asa ca doar ne vom imagina fazele meciului. 010.gif

Criminala replica :)))
anmini
Goooooooooooool Danciulescuuuuuuuuuuu! Suparat ca Mirinda rateaza, Rednic il schimba pe acesta cu Danciu -gol si acesta marcheaza din centrarea lui Bostina! taunt2.gif
djmihaitza
verystrange.gif Ghinionul naibii! Asta e, n-ai nimerit-o.
***INSERT COIN*** (adica mai bag-o fisa evillaugh1.gif )
COSMIN C
Rahat, trebuie sa asteptam a treia descalecare a lui Rednic in Stefan cel Mare ca sa-i batem pe astia. Ma rog, sa incercam sa-i batem ca par a fi o nuca prea tare pentru noi... 010.gif
Amn_Googly87
Lasa sa nu-i batem pe astia niciodata si sa castigam campionatul si eu ma declar multumit. icon_smile.gif

Meciul cu Bastia e transmis de sport.ro ? ... ca in acest caz nu mai e scuza cu echipa de amatori.

Au dat meciul rrapidului cu locul 8 din elvetia ar fi normal sa dea si meciul nostru cu Bastia ... dar presimt ca nu o sa fie cazul.
POOL
Eu nu inteleg ce mai cauta goian la Dinamo? icon_rolleyes.gif E clar jucator de ceaflaul, la noi nici de rezerva nu e bun. In locul lui ar putea sta pe banca unul de la echipa a 2-a.
red_dogvitan
Suntem de poveste daca si amatorii nu mai reusim sa ii batem....
tudor_spartanu
QUOTE(Amn_Googly87 @ 10 Jul 2008, 2:42) *
Lasa sa nu-i batem pe astia niciodata si sa castigam campionatul si eu ma declar multumit. icon_smile.gif

Meciul cu Bastia e transmis de sport.ro ? ... ca in acest caz nu mai e scuza cu echipa de amatori.

Au dat meciul rrapidului cu locul 8 din elvetia ar fi normal sa dea si meciul nostru cu Bastia ... dar presimt ca nu o sa fie cazul.

asa ar fi normal,sa televizeze si noua macar 2-3 meciuri!Bastia si Grenoble nu mi se par atat de slabe!dar sa nu uitam ca joaca si spurkatii,pe care nu pot cei de la prost.ro,sa nu-i pupe in fund si sa le arate talentele(vezi meciu cu Red Bull)!

mi-e si ciuda de faptul ca a picat amicalu cu Lyon!asa mai au un motiv slugile sa nu ne televizeze meciurile! complaining.gif
cosmin targoviste
Ce sa ceri de la shport.ro?Pai daca stai sa numeri stirile de pe site-ul lor,80% sunt cu steaua,5% cu cfr,3% cu rapid .2% cu Dinamo si 15% cu alte sporturi sau cu femei.

E bine ca ne impotmolim in amicale.Dinamo de fiecare data cand a fost luata in serios si cand a fost privita ca favorita de toata lumea a clacat.Mai bine asa.O sa ii surprindem pe toti.
cainele_fcd
Dinamo intodeauna a fost o echipa ofensiva, careia i-a placut jocul si nu a pacalit fotbalul cum fac rivalii. Bineinteles ca asta o stiti cu totii. De aceea eu as vrea o formula de echipa care sa atace, sa muste, sa rupa tot, tot, tot si sa ne faca fericiti. Cred ca un 4-3-3 ar fi ideal, e sistemul olandez clasic despre care spun ca e chiar potrivit pentru noi, mai ales ca avem doar un singur inchizator de baza.

Dolha(Lobont)

Blay(Homei) Moti Diabate(Pekarici) Pulhac

Torje(Cristea) Ropotan(Attoukura) Bostina(Iordache, Tiago, Alexe)

Danciu(Miranda, Damaschin) Bratu

jucatorii neinsotiti de paranteza anticipez ca vor fi titulari incontestabili, in rest pot fi schimbari.
cosmin targoviste
Adica Lobby rezerva?Buna asta...
The Game
QUOTE(cainele_fcd @ 11 Jul 2008, 0:12) *
.Dolha(Lobont)
Bostina(Iordache, Tiago, Alexe)

?! Lobont rezerva ? Mai mult, titular Dolha? Cred ca glumesti...
Si Tiago si Alexe cred ca sunt peste Bostina.
cainele_fcd
Mai fratilor, pai voi de ce credeti ca l-a cerut Rednic pe Dolha? Nu ati vazut ca pina acum toate meciurile au inceput cu el? Sau inca nu stiti ca Rednic si Lobby nu se suport de nici o culoare... pm nici eu nu-l sufar pe Emilian asta, dar cred ca pe Bogdanel nu-l prinde toamna la Dinamo, o sa vedeti. si daca mai pleca si Romanovs (despre care eu am o impresie foarte buna) atunci ne-am facut cu Dolha titular, pac-pac! :))

cit despre Bostina, nu-mi plac oile deloc, dar Bostina e totusi un fotbalist bun si experimentat, cu siguranta mai bun decit cap de zmeu. Iordache, Tiago si Alexe(daca va juca mijlocas stinga) inca nu au aratat nimic si sincer va spun ca sunt doar niste promisiuni, ori noi trebuie sa avem mare grija caci nu putem risca prea multe anul acesta, nu uitati ca e ultimul sezon in care campioana merge direct in cupa europeana Champions League!

In rest...sa auzim numai de bine!
The Game
Pai zi asa. Oricum, nu cred ca daca Lobby va ramane va fi rezerva. Nu poate chiar asa sa-si bata joc Rednic...
Me_Sama
Nu stiu de ce Dolha a fost preferat titular in locul lui Romanovs, asta doar Rednic poate stii. Dar daca ramane Lobby, clar el va fi titular incontestabil. Acum nu a jucat pentru ca abia a reluat antrenamentele. Poate s-a considerat ca nu e cazul sa-l forteze. Doar stiti ca el se agita mult...nu si-a incalzit inca corzile vocale pentru a urla la fundasi. Si se stie ca la Galliquio trebuie sa urli, nu gluma chair.gif
Leaveyou
Îi surd ? Oricum Loby nu mai are coarde. Vocale.
Capirossi
Romanovs a scos un penalty catre sfarsitul meciului. Cred ca Ema va fi al 3-lea portar din lot pt. campionat.
The Game
Asa ar fi normal, dar...
COSMIN C
Belea, ce-i mai batem pe elvetieni. Asa-i ca vedeti luminita?
Bascanu
Ma orbeste deja icon_eek.gif
Clau_Goool
QUOTE(COSMIN C @ 14 Jul 2008, 22:16) *
Asa-i ca vedeti luminita?

Mai traieste Lumi ? omfg.gif
COSMIN C
Sa nu uitati, in seara asta de la 8 inchideti ochii si av imaginati ca vedeti pe Dinamo jucand cu Grenoble.

Si cu asta ia sfarsit si turneul din Franta. Cat de util a fost o sa vedem noi mai incolo. drunk.gif
Clau_Goool
Bine, bine, Grenoble, bla bla ...
Ce ziceai de Lumi ? crazy.gif
COSMIN C
Ai si tu dreptate, Lumi e mai interesanta decat un meci cu o echipa de liga doua din Franta. 010.gif

Din pacate nu iti pot raspunde la intrebare. Imi lipseste informatia asta si nici timp sa aflu nu am. Deocamdata incerc sa ma dumiresc ce-i cu Mariana. taunt2.gif
COSMIN C
Gata. Am reusit un 1-1 cu Grenoble....Cred ca pana la urma am reusit sa ne facem iubiti in Franta....
bigbobo
Aia e echipa de fotbal?... Pai ne calca Pandurii in picioare dupa asemenea rezultate...
Clau_Goool
Pandurii zici ? Gaz Metanu ne face tandari ... Vai de mama noastra ca nu ma bucur de inceperea campionatului ...
COSMIN C
Bani cheltuiti degeaba. Nu era nevoie sa mearga in Franta pentru meciuri cu echipe de doi lei. Un cantonament undeva pe Valea Prahovei, sau oriunde altundeva intr-o statiune montana, le-ar fi dat ocazia unor amicale cu echipe apropiate ca valoare de aia de la Meyrin. Sau chiar mai bune. Prefabricate Modelu sau Delta Tulcea ar fi fost teste mai utile. Si macar am fi facut o bucurie suporterilor dinamovisti din tara, nu elevtienilor sau francezilor pentru care un meci cu Dinamo Bucuresti va fi trecut cu rosu in calendar. E drept ca baietii nu si-ar mai fi facut cumparaturi in magazine franceze, dar nu ar fi fost rau sa afle cat e kilu de rosii la Sinaia. Ar fi avut o revelatie care poate le-ar fi fost utila la negocierea viitoarelor tarnsferuri.

Tot Alexandrescu ala e tartorele la turneele de pregatire? Marinescu prietenul lui Rednic a avut si el vreo contributie la acest dezastru?
Hatzu
Cam slab... rezultatele din acest turneu nu fac altceva decat sa ma sperie si sa imi dea si mai multe emotii decat aveam de obicei inaintea fiecarui campionat... Nu stiu ce o sa facem in acest campionat cu echipa asta... daramite in Europa...
Leaveyou
Știți că sunt pesimistul de servici dar de data asta nu văd de ce trebuie să intrăm în panică. Amicalul este amical și subconștientul jucătorului de la Dinamo a lucrat în acest sens. Plus că Redic nu a pus echipa aia bună, aia de duminică, plus că a făcut schimbări multe, plus că jucătorii s-au plicitisit și de meciuri și de cantonament și că stau arc să înceapă campionatul.

Nu vă uitați la CFR și rapiji că joacă frumos pentru că ei au jucători străini care nu înțeleg românește. Am mai avut noi amicale de am rupt maimuțe și în campionat fîîîsss !
reddog_sv
De acord cu Liviu, parca rezultatele slabe din amicale imi dau mai multa incredere ca vom juca bine in campionat 010.gif
Clau_Goool
O daaaa si marmota poate va spune altcineva ce facea ... icon_rolleyes.gif
redmania
Diferenta intre Dinamo si echipele amintite mai sus e ca noi nu avem lot, nu avem rezerve valoroase, nu putem alinia 2 echipe apropiate ca valoare... Cand ies Bratu si Danciu si intra Cristea si Miranda s-a incheiat meciul pt noi...

In schimb, celelalte echipe au loturi puternice, pot schimba lejer 5-6 oameni si nu se vede acest lucru.
Leaveyou
Marmota, după cum știm, nu mai învelește nimic Claule. Dar sunt meciuri amicale care nu dau imaginea echipei. Apoi și adversarii au tot meciuri amicale pe care le tratează ca pe unele ca atare. Sigur, putem să ne îngrijorăm că jocul a rămas tot cel din retur, că nu avem idei la mijloc și în atac, dar nici apărare. De ce să-ți faci griji ? Uite ne-am întărit l-am luat pe Bruno Simao și un egiptean (măcar este de națională). Te uiți la CFR și rapiji că joacă bine în amicale ? Dar dacă adversarele lor au pus o echipă slabă ca să vadă cum merg rezervele ? Dar dacă joacă bine acuma și la începutul campionatului o dau în bară ? La CFR pun pariu că primele meciuri în CL or să aibă același efect ca la milogi. Or să-și dea seama că nu sunt fotbaliști. Pentru că nicio echipă din România nu are fotbaliști de CL. Acolo este un alt fotbal. Vom trăi și vom vedea ... Capu' sus, privirea înainte 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.