Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ana Maria
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
amma
ultima poza, in schimbul celeia cu albastru icon_biggrin.gif
http://img399.imageshack.us/my.php?image=1002004my1.jpg
anmini
drunk.gif goblenurile din spatele tau de cine sunt facute?
djmihaitza
@ amma
Ma scuzi ca ma bag si eu in zeama, da' poze de anu' asta n-ai? Vad ca toate sunt datate cu 2006. Sau a fost setata gresit data din aparatul foto?
radu
Daca are si din '48 sunt bune .... asteptam fantezii actuale 010.gif
YOana_Dinamo_girl
"fantezii actuale" ... icon_biggrin.gif cum vin alea?
anmini
cu pixul pe hartie............destul de greu.... 10x.gif 10x.gif
radu
Fantezii actuale cu poze din '48... mai ai nevoie de explicatii?!
YOana_Dinamo_girl
nu nu... my mistake! icon_biggrin.gif am inteles.. icon_wink.gif trebuia doar sa fiu mai atenta...vorba profului meu de franca..-sa fiu "antena" icon_lol.gif
amma
anmini, sunt facute de bunica mea
pozele sunt de anul asta...nu era setata data la aparat
Leaveyou
Pssst ! Să setezi și blitzul pentru efectul de ochi roșii (nu jucătorul).
f_rares
QUOTE(Leaveyou @ 4 Jul 2008, 15:13) *
Cine-i Magda ? icon_eek.gif

ma bag si eu ca musca-n lapte...de-abia ce-am aflat de titi..si acum intra magda in schema icon_rolleyes.gif sunt rude ceva?

felicitari pt participare amma.Succes!
Amn_Googly87
Bine ai venit in concurs amma, multa bafta!

Am si eu o intrebare pentru tine ... Spune-ne de ce consideri tu ca meriti sa castigi concursul Miss Dinamomania 2008 - ce argumente ai? ... de ce ar trebui sa te votam?

Iti urez succes!
amma
Multumesc:)

La orice concurs de miss, departajarea se face in functie de fizic, insa in cazul de fata zic eu, atasamentul fata de Dinamo primeaza, deci latura spirituala. Din punctul meu de vedere toti cei care iubesc Dinamo mai presus de orice (de fapt nu chiar orice, eu cel putin pe mama o iubesc cel mai mult), sau traiesc zi de zi cu gandul la echipa, la ce reprezinta Dinamo in esenta, sunt niste oameni "frumosi". Mie imi place sa cred ca ma incadrez aici. Nu pot spune de ce as merita sa castig, fiecare dintre concurente este speciala in felul ei, doar suntem cu Dinamo...si pana la urma se reduce totul la fizic. De aceea am spus ca mi se pare putin cam superficiala ideea alegerii celei mai frumoase dinamoviste, pentru ca Dinamo e sufletul fiecareia/fiecaruia dintre noi..sper
HAITA_DINAMO.gif
Amn_Googly87
Foarte frumos raspunul, am fost placut surprins :) Imi place ca ai dat un raspuns pertinent, si apreciez ca o iubesti pe mama ta mai mult decat pe Dinamo - mie mi se pare foarte normal - cred ca ai dat dovada de maturitate in comparatie cu altcineva care a tinut-o din cliseu in cliseu("eu as muri pentru Dinamo imediat, sincer!") si a dat raspunsuri de nivelul unei fetite de 14 ani ;)

Dar vreau sa fac o mentiune. Cei care vor vota exclusiv aspectul fizic vor fi foarte putini. Eu am incredere in cainii mei ;)

Inca o data, iti urez mult succes!
amma
multumesc:) ce va fi vom vedea:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.