Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ana Maria
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
amma
Personal mi se pare putin cam superficiala ideea miss-ului Dinamomania..totusi, acum ca sunt in sfarsit libera, am ales sa particip doar pentru a va aduce la cunostiinta ca in tara asta, careia nu vreau sa-i pronunt numele, mai exista persoane cu sufletul curat, care traiesc numai pentru Dinamo!
amma
...
FloRedWhite
:)

deci participi si tu la marele concurs Miss DinamoMania ?
COSMIN C
Se pare ca nu. Doar a visat urat.
Leaveyou
N-auzi bre că este în sfârșit liberă ? Nu-mi dau seama dacă libertatea vine de la vârsta ei de 18 anișori sau din alte motive.

Amma, ai dreptate: pune și tu o poză-două cu sufletul tău curat. Succes.
Capirossi
Curat superficiala.
Asta e topicul ala despre Elodia ?
Aurel_Vlaicu
QUOTE(Leaveyou @ 4 Jul 2008, 7:56) *
Amma, ai dreptate: pune și tu o poză-două cu sufletul tău curat. Succes.

Subscriu. Si daca nu ma insel azi e ultima zi de inscriere in concurs, asa ca e timpul pentru 3 poze. succes! ultras.gif
bigbobo
QUOTE(amma @ 4 Jul 2008, 1:53) *
acum ca sunt in sfarsit libera

Ai terminat sesiunea?...
Clau_Goool
Ana Maria pune odata niste poze fata sa iti vedem sufletul ala pur si imaculat ... drunk.gif
Leaveyou
QUOTE(bigbobo @ 4 Jul 2008, 9:29) *
Ai terminat sesiunea?...

Nu frate, și-a găsit serviciu și acuma nu mai stă dupe alocație. Vive la Liberte ! Click to view attachment
amma
n-am visat urat:)
am incercat sa pun poze, dar din pacate eu n-am vazut ca trebuie sa aiba sub 500 de kb si nu stiam de ce nu pot..o sa rezolv imediat
Clau_Goool
QUOTE(amma @ 4 Jul 2008, 10:41) *
n-am visat urat:)
am incercat sa pun poze, dar din pacate eu n-am vazut ca trebuie sa aiba sub 500 de kb si nu stiam de ce nu pot..o sa rezolv imediat

Draga noastra, amma, le poti pune pe imageshack si ai rezolvat problema ...
Capirossi
http://www.imageshack.us/
COSMIN C
Clau, nici n-a pus poze si ai inceput sa te baibai! goodone.gif goodone.gif
mihaiul90
O fi termenat cu bacu de e libera tongue.gif
Leaveyou
Mă ucide așteptarea asta ... Fată, hai că trebuie să plec și la serviciu. Acolo o să mă enrvez și când vin cine știe ce votez ... goodone.gif
COSMIN C
Cine stie, cunoaste, nu-i asa, Mihai? Si tu esti cam liber. taunt2.gif
Clau_Goool
QUOTE(COSMIN C @ 4 Jul 2008, 11:12) *
Clau, nici n-a pus poze si ai inceput sa te baibai! goodone.gif goodone.gif

Canicula asta, dupa vorba marelui filozof Block-notes, face ravagii. Asa
ca mai imi scapa si mie domnu Cosmin ...
amma
da, mihai, am terminat bacul, si pentru mine chiar a fost stresant:D
Clau_Goool
Sexy Amma. Nu inteleg de ce ti-a luat asa mult ca sa iei decizia de a intra in concurs. Bafta !
Aurel_Vlaicu
Poza 2 conteaza a poza cu tine? Hmmm. Ca nu te vezi deloc, e stema.
Pozele sunt din 2006? Sau nu e reglat aparatul?
Succes si mai baga!
COSMIN C
Hmmm, a doau poza se valideaza? icon_rolleyes.gif Ar trebui sa mai pui cateva ca sa fii sigura ca topicul tau intra in concurs.

Am scris in acelasi timp cu Aurel, deci a doua nu prea e de concurs.
Florin_Dinamo
Un id de mess daca lasi, ar putea conta foarte mult la numarul de voturi tongue.gif tongue.gif tongue.gif
COSMIN C
Tu chiar nu te potolesti? Poate vrei sa fii suspendat pe perioada votului. verystrange.gif
deea_red
QUOTE(Florin_Dinamo @ 4 Jul 2008, 11:46) *
Un id de mess daca lasi, ar putea conta foarte mult la numarul de voturi tongue.gif tongue.gif tongue.gif

rofl.gif

on topic: multa bafta ana!
Capirossi
Tzir, tziiirrr. Aici e cu matrimonialele ?
Nice lady, da' partea de jos nu ne-o arati ? In poze, desigur.
Succesuri in concurs !
Leaveyou
Ca om care a greșit și s-a însurat, sunt într-o dilemă ... S-o omor pe stelistă și să-mi încerc norocul cu emblema ? Rog cei care sunt în aceeași situație cu mine să deschidă un topic în care să dezbatem problema Click to view attachment
Da' ajung la vorba lui Capirossi: nu te încurcă tricoul ? (Click to view attachment)
amma
http://img157.imageshack.us/my.php?image=1000822fr8.jpg
http://img92.imageshack.us/my.php?image=1000845yv3.jpg
inca 2 :D
am plecat la strand k nu mai pot de cald
anmini
QUOTE(Leaveyou @ 4 Jul 2008, 11:59) *
Da' ajung la vorba lui Capirossi: nu te încurcă tricoul ? (Click to view attachment)

amma:am plecat la strand k nu mai pot de cald

asta e ca in bancul ala: uite, dom'le, ce o intreb eu si ce-mi raspunde ea......macar sa vina de acolo cu poze fata/verso...
COSMIN C
Dumna profesuara...pai e frumos.?...
Leaveyou
Ei, nu ! Pantalonii nu se asortează cu tricoul. Urâtă combinație de culori. Click to view attachment
Capirossi
Ca om care a greșit și s-a însurat, sunt într-o dilemă ... S-o omor pe stelistă și să-mi încerc norocul cu emblema ? Rog cei care sunt în aceeași situație cu mine să deschidă un topic în care să dezbatem problema Click to view attachment

My man ! Si Piranda mea e stelista ! Da' nu-nteleg de ce trebe s-o omori pe stelista ? icon_rolleyes.gif
anmini
QUOTE(Leaveyou @ 4 Jul 2008, 12:16) *
Ei, nu ! Pantalonii nu se asortează cu tricoul. Urâtă combinație de culori. Click to view attachment

da-i jooooooooooooooooooos! rofl.gif
Leaveyou
Ca să pot să-mi cos ecusonul ... Click to view attachment
Capirossi
Doamna Anca, ce sa inteleg d-aici ?
BTW : Mare risipa de textile in pozele astea. Se admite reclama la bumbac pe DM ?
O tanga, ceva, in alb-rosu ?
anti-spurky
QUOTE(Capirossi @ 4 Jul 2008, 11:52) *
Tzir, tziiirrr. Aici e cu matrimonialele ?
Nice lady, da' partea de jos nu ne-o arati ? In poze, desigur.
Succesuri in concurs !

verystrange.gif Mai studiaza niste almanahe jester.gif

Cat despre Ana Maria...draguta ca toate Dinamovistele din concurs,si,nu numai drunk.gif
Cai Lun
QUOTE(Capirossi @ 4 Jul 2008, 12:16) *
Da' nu-nteleg de ce trebe s-o omori pe stelista ? icon_rolleyes.gif

Nu că mi-ar fierbe mie oala p-aci, dar din principiu... dacă e stelistă... de ce nu? icon_evil.gif
anmini
goodone.gif goodone.gif nuuuu, lasa-o sa se chinuie...
biancap78
Ca om care a greșit și s-a însurat, sunt într-o dilemă ... S-o omor pe stelistă și să-mi încerc norocul cu emblema ?

Pai nu ca as vrea sa ma bag...dar eu ma tem de un lucru....sa nu aiba Magda viziuni cu ea si sa te vedem la dan senzationescu in direct si in reluare..Doamne fereste mainchin.gif
Leaveyou
Cine-i Magda ? icon_eek.gif
biancap78
Asta e intrebarea cu care se confrunta o tara intreaga icon_lol.gif
COSMIN C
QUOTE(Leaveyou @ 4 Jul 2008, 15:13) *
Cine-i Magda ? icon_eek.gif

Liviu, nu vrei sa stii ce intrebare circula in privat. icon_lol.gif
Leaveyou
Hai frate, acuma' mă țineți cu nervii întinși ? Spuneți tot ce știți 010.gif
Florin_Dinamo
Ama, inca nu te-ai intors de la strand? icon_lol.gif icon_lol.gif
Leaveyou
goodone.gif Lasă că dacă se grăbește nu se bronzează uniform ...
djmihaitza
verystrange.gif Oricat ar sta la strand nu se poate frate uniform, sunt locuri unde nu patrunde soarele.... 010.gif
amma
Ba da Florin, m-a intors ploaia
Cat despre culoarea pantalonilor, tot ce am de spus in apararea mea e ca nu este aceeasi nuanta..:P:P:P
Florin_Dinamo
Te-ai bronzat destul? O poza ceva? goodone.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
anmini
rofl.gif rofl.gif rofl.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.