Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ilie Iordache
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
COSMIN C
Data nasterii: 23/03.1985

A jucat la Faur Bucuresti, CSM Resita, la prazari, de unde l-am luat noi in 2005, pentru Dinamo 2, unde a jucat 27 de meciuri si a inscris 7 goluri. Din 2006 a fost imprumutat la Pandurii pentru care a jucat 54 de partide si a inscris 11 goluri.

A revenit la cererea expresa a lui Rednic, zice presa si chiar Rednic se declara impresionat de el in turneul din Germania. Varianta Redmania o gasiti pe topicul lui Rednic. tongue.gif
caine_tm
verystrange.gif super tare//// auzi cosmine de ce nu se face un topic ... "redmania spune"
djmihaitza
"Clubul Pandurii Târgu Jiu a ajuns la o înțelegere cu Dinamo București pentru ca mijlocașul Ilie Iordache să revină la clubul Dinamo. Pandurii Târgu Jiu va achita clubului Dinamo suma de 100 000 de euro pentru perioada cât Ilie Iordache a evoluat la Pandurii Târgu Jiu."
Președinte Marin Condescu

(site-ul oficial al echipei Pandurii Tg. Jiu)
reddog_sv
Mda..un profesionalism marca Dinamo icon_rolleyes.gif ..poate de data asta o sa-l bage in cateva meciuri..

L.E. "De ce sa plec de la Pandurii? Vreau doar sa-mi primesc banii, de aceea am depus acel memoriu. Nu plec nicaieri de aici pentru ca eu sunt jucatorul celor de la Pandurii. Nu stiu de nicio întelegere între Dinamo si Pandurii si nu ma intereseaza, eu ramân la Târgu Jiu, nu plec de aici", a zis Iordache conform siteului Mediafax.
cosmin targoviste
aaaa ?! Iar asta ?! Alt atacant ?!
Mirunik
Asta cind e jucatorul nostru, cind nu e... E un fel de alba-neagra..

Are cineva vreo statistica privitoare la Iordache?
Rizea
L.au luat ca moneda de schimb..mie 1 nu imi place de el ca jucator si mai ales de limbajul lui la adresa noastra (DINAMO) cum ca la noi e ca la puscarie...mai da-l Doamne Iarta.ma...ca tot ca o acadea a ramas .....se da mai departe....!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.