Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ioana
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
COSMIN C
bravo.gif
YOana_Dinamo_girl
QUOTE(anna @ 1 Jul 2008, 23:25) *
Pardon? Cred ca ai vrut sa spui cea care reuseste sa demonstreze cel mai covingator ca este o adevarata dinamovista...asta e tot scopul concursului "Miss Dinamomania". Ca daca ar veni aici o tipa traznet care zice ca-i dinamovista, dar nu prea are habar de ce inseamna Dinamo, te asigur ca nu ar castiga...sau cel putin asa spune in regulament
On topic: Bafta in concurs

Hai ma lasi? icon_rolleyes.gif icon_lol.gif dinamovista adevarata sunt,ca sa stii si tu icon_wink.gif!intreaba pe oricine ma cunoaste,pe oricine vrei tu tongue.gif si ce daca n-am putut merge la meciuri? asta nu-nseamna ca nu-s dinamovista,draga mea!nu toata lumea are posibilitatea...pana acum n-am avut ce face daca asa a stat treaba...dar de-acum inainte voi face tot posibilul ca sa merg icon_wink.gif Dinamovisti adevarati nu sunt doar cei care sunt prezenti pe teren ca sa injure jucatorii si conducerea...ci aceia care sunt si la bine si la greu alaturi de Dinamo,ii sustine indiferent de rezultate si nu ii e rusine ca IUBESTE DINAMO,orice-ar fi!
Apropo:ma bucur ca recunosti ca-s traznet icon_lol.gif icon_wink.gif ce sa facem draga?... dinamovista sunt - AM habar de ce inseamna Dinamo..ca sa stii si tu....arat bine...se vede ca va roade 1pic..(pe fete...unele..) asta e... icon_biggrin.gif sa castige cea mai buna! icon_wink.gif (fara faze necurate)

HAITA_DINAMO.gif
Florin_Dinamo
Fara faze necurate zici... si eu zic ca, daca se joaca numai pe teren, ai sanse sa castigi tongue.gif tongue.gif
YOana_Dinamo_girl
offtopic.gif Pardon? Cred ca ai vrut sa spui cea care reuseste sa demonstreze cel mai covingator ca este o adevarata dinamovista...asta e tot scopul concursului "Miss Dinamomania". Ca daca ar veni aici o tipa traznet care zice ca-i dinamovista, dar nu prea are habar de ce inseamna Dinamo, te asigur ca nu ar castiga...sau cel putin asa spune in regulament icon_rolleyes.gif
On topic: Bafta in concurs icon_rolleyes.gif

Am uitat ceva icon_lol.gif din cate stiu yo..la concursurile de Miss se evalueaza/etaleaza frumusetea si evident,calitatile psihologice,cunostinte...adica nu castiga orice uratenie sau specimen Miss Romania,de exemplu...fiind doar cea mai desteapta icon_lol.gif icon_lol.gif sau mai nou asa o fi? icon_lol.gif Nu fac referire la fetele de pe forum..participante..pentru ca suntem cu toate frumoase..asta e adevarul..dar asa e la concursurile de Miss..asta se puncteaza..ca sa zic asa..nu? tongue.gif
deea_red
moa...presimt ca se va lasa cu paruieli rofl.gif

apropo ..draguta..la faza cu " ..arat bine...se vede ca va roade 1pic..(pe fete...unele..) asta e.. " daca te-ai referit si la mine te inseli amarnic goodone.gif
iar ana..sa stii ca aici cred ca se voteaza si frumusetea pe langa faptul ca esti dinamovista adevarata.sincer..daca ar concura muma padurii si ar dovedi ca e mai dinamovista ca prea maritul cai lun eu tot nu as vota-o. tongue.gif
YOana_Dinamo_girl
pfuai..n-am nimic CU NIMENI!De ce nu-ntelegeti?Pur si simplu se fac unele afirmatii aiurea.. si ma deranjeaza..am impresia ca sunt in dezavantaj pentru simplul fapt ca "n-am dat de DinamoMania" de mai demult..dupa cum zicea si Cosmin C parca..atata tot..mie mi-e ciuda ca nu participa mai multe dinamoviste..care am vazut ca sunt foarte frumoase icon_wink.gif da' n-am nimic cu nimeni..yo vreau sa ma-nteleg cu toti.. : icon_cry.gif da' am impresia ca nu prea am loc p-aici... : icon_sad.gif si nu-nteleg de ce... icon_sad.gif
cosmin targoviste
Hai ca prinde la public concursul asta,zici ca e confruntarea dintre Tolea si Magda. 010.gif
YOana_Dinamo_girl
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif te uiti la prostiile alea? tongue.gif icon_lol.gif
deea_red
bai...intelege odata si pt totdeauna ca nu are nimeni nimic cu tine
si tu faci afirmatii aiurea prin faptul ca zici ca noi suntem invidioase si nu stiu ce, pur si simplu ne expunem parerea atata tot.stai linistita ca loc e destul

p.s: si ca sa vezi cat ma roade invidia ai un vot asigurat din partea mea tongue.gif
cosmin targoviste
QUOTE(YOana_Dinamo_girl @ 2 Jul 2008, 11:25) *
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif te uiti la prostiile alea? tongue.gif icon_lol.gif

Nu,ma uit la "In gura presei".

P.s:ca sa nu o zica baietii in verde sau in mov intr-o maniera mai dura,o fac eu.Nu mai cita mesajul dinainte ca risti sa primesti warn bag.gif
Florin_Dinamo
offtopic.gif Pardon? Cred ca ai vrut sa spui cea care reuseste sa demonstreze cel mai covingator ca este o adevarata dinamovista...asta e tot scopul concursului "Miss Dinamomania". Ca daca ar veni aici o tipa traznet care zice ca-i dinamovista, dar nu prea are habar de ce inseamna Dinamo, te asigur ca nu ar castiga...sau cel putin asa spune in regulament icon_rolleyes.gif
On topic: Bafta in concurs icon_rolleyes.gif

Anna, toate fetele care participa sunt dinamoviste, ca doar n-o fi vreuna stelista sa participe la Miss DinamoMania. 010.gif 010.gif .. Asadar, fiind toate dinamoviste, departajarea se face la frumusete thumb.gif
COSMIN C
QUOTE(cosmin targoviste @ 2 Jul 2008, 11:37) *
P.s:ca sa nu o zica baietii in verde sau in mov intr-o maniera mai dura,o fac eu.Nu mai cita mesajul dinainte ca risti sa primesti warn bag.gif

Iegzact! verystrange.gif Am tot curatat mesajele tale fara sa zic nimic, dar..... nono.gif
YOana_Dinamo_girl
Scuze..am citit Regulamentul..dar n-am stiut...probabil nu l-am citit prea bine.. icon_biggrin.gif...adica..n-am fost prea atenta.. icon_sad.gif...am sa ma straduiesc sa nu mai gresesc. tongue.gif

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
PussyKat
Wow se incinge concursul...se pare ca m`am retras la fix... icon_lol.gif

Esti foarte frumoasa Ioana....bafta multa!
Aurel_Vlaicu
:)
Ce ma amuza pe mine in legatura cu discutia asta este ca Anna este surioara Irinei. Probabil ca ii lua un pic apararea. help.gif Normal intre surori.
Oricum, nu e nevoie de nici o paruiala stupidemoticon0rv.gif , trebuie sa fim uniti si corecti, doar ne uneste ceva important: suntem toti Dinamovisti. ultras.gif
E bine ca s-au mai animat macar discutiile, daca nu pozele.
YOana_Dinamo_girl
Am facut un mic colaj cu globuletul primit de Craciun de la un prieten(culmea..stelist icon_lol.gif icon_biggrin.gif ) nu stiu de unde-l avea.. tongue.gif

[img=http://img397.imageshack.us/img397/3657/yosielzt7.th.jpg]
nicolle_reddog4ever
QUOTE(YOana_Dinamo_girl @ 2 Jul 2008, 10:29) *
Hai ma lasi? dinamovista adevarata sunt,ca sa stii si tu :!intreaba pe oricine ma cunoaste,pe oricine vrei tu tongue.gif si ce daca n-am putut merge la meciuri? asta nu-nseamna ca nu-s dinamovista,draga mea!nu toata lumea are posibilitatea...pana acum n-am avut ce face daca asa a stat treaba...dar de-acum inainte voi face tot posibilul ca sa merg icon_wink.gif Dinamovisti adevarati nu sunt doar cei care sunt prezenti pe teren ca sa injure jucatorii si conducerea...ci aceia care sunt si la bine si la greu alaturi de Dinamo,ii sustine indiferent de rezultate si nu ii e rusine ca IUBESTE DINAMO,orice-ar fi!
Apropo:ma bucur ca recunosti ca-s traznet icon_lol.gif icon_wink.gif ce sa facem draga?... dinamovista sunt - AM habar de ce inseamna Dinamo..ca sa stii si tu....arat bine...se vede ca va roade 1pic..(pe fete...unele..) asta e... icon_biggrin.gif sa castige cea mai buna! icon_wink.gif (fara faze necurate)

Draga mea nu suntem nici la miss Romania nici la miss world ci la miss Dinamomania...deci in primul rand trebuie sa demonstrezi ca esti dinamovista...asta era ideea!!! Nu a sustinut nimeni ca nu esti dinamovista da' noi nu vorbim cu persoanele care te cunosc pe tine ca sa intrebam cat de dinamovista esti...trebuie sa demonstrezi tu!!! Daca nu ai fost la meciuri asta e...nu a zis nimeni nimic trebuie doar sa pui cu Dinamo...nu demonstrezi nimic daca ne arati ca ai tanga rosii!!!Si nu uita ca esti pe forumul dinamovistilor deci nu ne mai scrie romane despre ce inseamna Dinamo pentru tine...ce inseamna sa fi dinamovist adevarat...ca si noi suntem alaturi de Dinamo si la bine si la rau si IUBIM DINAMO!!!! A si sa nu uit imi place ca esti modesta goodone.gif cred ca faza cu traznetu' era doar ca sa te faca sa intelegi ce a vrut sa spuna icon_rolleyes.gif esti draguta da' de aici pana la traznet...parerea mea ca e drum lung icon_rolleyes.gif

QUOTE(Aurel_Vlaicu @ 2 Jul 2008, 12:05) *
Ce ma amuza pe mine in legatura cu discutia asta este ca Anna este surioara Irinei. Probabil ca ii lua un pic apararea. Normal intre surori.
Oricum, nu e nevoie de nici o paruiala , trebuie sa fim uniti si corecti, doar ne uneste ceva important: suntem toti Dinamovisti.

Da e sorella mea da' daca te uiti mai atent nu a scris nimic de mine doar si-a exprimat parerea!!!
YOana_Dinamo_girl
Irina mama..eu scriu romane..?...dar tu ce scrii? icon_lol.gif icon_lol.gif scriu ceea ce simt si gandesc..stii..? tongue.gif mi-am expus parere..sentimentele..gandurile..si-atat! ca si voi,de altfel! icon_wink.gif
nicolle_reddog4ever
Uita-te in topicul meu sa vezi ce mesaje scurte si la obiect am...tu scrii in fiecare post ca esti dinamovista si sa intrebam pe cine te cunoste si asa mai departe...am inteles ca esti dinamovista...bravo...si noi!!!
Cai Lun
hm... aici se întâmplă ceea ce mi se pare mie? icon_mrgreen.gif ...Proba de lupte in noroi? (Capirossi ABȚINE-TE!!!)
anna
QUOTE(YOana_Dinamo_girl @ 2 Jul 2008, 10:29) *
Hai ma lasi? dinamovista adevarata sunt,ca sa stii si tu icon_wink.gif!intreaba pe oricine ma cunoaste,pe oricine vrei tu tongue.gif si ce daca n-am putut merge la meciuri? asta nu-nseamna ca nu-s dinamovista,draga mea!nu toata lumea are posibilitatea...pana acum n-am avut ce face daca asa a stat treaba...dar de-acum inainte voi face tot posibilul ca sa merg Dinamovisti adevarati nu sunt doar cei care sunt prezenti pe teren ca sa injure jucatorii si conducerea...ci aceia care sunt si la bine si la greu alaturi de Dinamo,ii sustine indiferent de rezultate si nu ii e rusine ca IUBESTE DINAMO,orice-ar fi!
Apropo:ma bucur ca recunosti ca-s traznet ce sa facem draga?... dinamovista sunt - AM habar de ce inseamna Dinamo..ca sa stii si tu....arat bine...se vede ca va roade 1pic..(pe fete...unele..) asta e.. sa castige cea mai buna! (fara faze necurate)

HAITA_DINAMO.gif

1 Of...nu te supara mai fata. Eu nu am zis nici ca nu esti dinamovista, nici ca nu esti frumoasa, nici nimic altceva. Eu nu m-am legat decat de ceea ce ai spus tu acolo ca sa castige cea mai sexy etc. crede-ma ca nu iti foloseste la nimic sa fii sexy in concursul asta (acu' pe bune, tu ai citit regulamentul concursului? ca pe cel al forumului am vazut ca l-ai citit bine de tot...)
2 mai las-o moarta cu fazele necurate! crede-ma ca nu te saboteaza nimeni. daca o sa castigi o sa castigi pe bune, iar daca nu, va fi doar pentru ca nu ai fost votata. nu aranjeaza nimeni niciun concurs. nu-ti face probleme d'astea.
3 coboara din norisori ca nu e nicio fata invidioasa pe tine...no way

QUOTE(deea_red @ 2 Jul 2008, 11:11) *
iar ana..sa stii ca aici cred ca se voteaza si frumusetea pe langa faptul ca esti dinamovista adevarata.sincer..daca ar concura muma padurii si ar dovedi ca e mai dinamovista ca prea maritul cai lun eu tot nu as vota-o. tongue.gif

normal. dar eu am vrut sa subliniez faptul ca nu frumusetea este cel mai important criteriu aici icon_rolleyes.gif

QUOTE(Aurel_Vlaicu @ 2 Jul 2008, 12:05) *
:)
Ce ma amuza pe mine in legatura cu discutia asta este ca Anna este surioara Irinei. Probabil ca ii lua un pic apararea. help.gif Normal intre surori.
Oricum, nu e nevoie de nici o paruiala stupidemoticon0rv.gif , trebuie sa fim uniti si corecti, doar ne uneste ceva important: suntem toti Dinamovisti. ultras.gif

de ce, Doamne iarta-ma, sa ii iau apararea?? a facut ceva? s-a spus ceva de ea? nici vorba eu nu am spus decat ce scrie in regulament nu am atacat pe nimeni nu am nimic cu ioana si nici cu vreo alta concurenta. daca nu am avut nimic anul trecut cand eram in concurs acum cu atat mai putin as avea. stai linistit ca nu iti saboteaza nimeni preferata.

P.S.Ioana, nu ma lua pe mine cu "mai lasa-ma"ca eu am vorbit frumos cu tine .
radu
Si cu asta lupta se va duce pe privat, daca mai aveti chef de harta.... daca postati un link de la un webcam sa vedem si noi pariuala live mai discutam icon_lol.gif
djmihaitza
QUOTE(Cai Lun @ 2 Jul 2008, 13:43) *
hm... aici se întâmplă ceea ce mi se pare mie? icon_mrgreen.gif ...Proba de lupte in noroi? (Capirossi ABȚINE-TE!!!)

E clar, au nevoie sa se racoreasca putin! Facem proba de tricouri ude? diablo.gif
YOana_Dinamo_girl
Pfai...uite...eu n-am nimic cu nimeni...si sper sa ramanem prieteni cu totii si dupa concurs.Pentru ca in fond,am intrat aici,ca sa-mi fac cat mai multi prieteni..prietene care imi impartasesc pasiunea,iubirea mea-Dinamo.Nu mai zic nimic de faze aranjate..dar am cam auzit ca se fac de-astea..si de-aia am inceput sa fiu suspicioasa.. icon_confused.gif...in fine..imi cer scuze tuturor,daca credeti ca v-am jignit sau altceva..Eu vreau sa fie totul bine! icon_biggrin.gif icon_wink.gif

Tot ceea ce conteaza e HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif !!
mrbodo2002
Se lasa cu paruiala? rocky4.gif

Sa inceapa spectacolul! popcorn.gif
YOana_Dinamo_girl
Din partea mea nu se lasa! icon_wink.gif
Clau_Goool
QUOTE(djmihaitza @ 2 Jul 2008, 14:00) *
E clar, au nevoie sa se racoreasca putin! Facem proba de tricouri ude? diablo.gif

As dori sa ma auto-propun arbitru la aceste doua concursuri ... drunk.gif
Bascanu
Hopa. Se cam incing spiritele pe aici. Mai usor cu pianu pe scari...
YOana_Dinamo_girl
QUOTE(Clau_Goool @ 2 Jul 2008, 14:04) *
As dori sa ma auto-propun arbitru la aceste doua concursuri ... drunk.gif

Ce concursuri,mai? tongue.gif voi n-aveti ce arbitra tongue.gif..va zic eu icon_wink.gif
Clau_Goool
Domnisoara nu te lua si de mine ca eu sunt mai fioros decat fetele ... evillaugh1.gif
anna
QUOTE(Cai Lun @ 2 Jul 2008, 13:43) *

Tu, in loc sa inecrci sa rezolvi problemele, indemni fetele la lupte in noroi?? Si daca ne luam rau la cearta cine lua warn? noi ca nu am respectat regulile sau tu ca nu le-ai aplicat?? complaining.gif crazysanta.gif

QUOTE(radu @ 2 Jul 2008, 14:00) *
Si cu asta lupta se va duce pe privat, daca mai aveti chef de harta.... daca postati un link de la un webcam sa vedem si noi pariuala live mai discutam icon_lol.gif

Radu, imi cer scuze icon_redface.gif dau o bere/suc/shaorma la primu' meci ca sa ma revansez tongue.gif

QUOTE(YOana_Dinamo_girl @ 2 Jul 2008, 14:03) *
Pfai...uite...eu n-am nimic cu nimeni...si sper sa ramanem prieteni cu totii si dupa concurs.Pentru ca in fond,am intrat aici,ca sa-mi fac cat mai multi prieteni..prietene care imi impartasesc pasiunea,iubirea mea-Dinamo.Nu mai zic nimic de faze aranjate..dar am cam auzit ca se fac de-astea..si de-aia am inceput sa fiu suspicioasa.. icon_confused.gif...in fine..imi cer scuze tuturor,daca credeti ca v-am jignit sau altceva..Eu vreau sa fie totul bine! icon_biggrin.gif icon_wink.gif

Asta incercam si eu sa spun ca nimeni nu are nimic cu nimeni si ca nu incearca nimeni sa saboteze nimic. stai linistita, nu iti pune nimeni bete in roate. si daca tot ai zis ca nu ai cu cine sa mergi la meci, mergi cu noi nicio problema icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
Ghinion anna, o duc eu pe asta mica ca e de aici de prin zona Clujului. Sper sa nu ma arunc din masina/tren pana ajungem la Bucuresti din cauza ei ... crazy.gif
COSMIN C
QUOTE(YOana_Dinamo_girl @ 2 Jul 2008, 14:03) *
.Nu mai zic nimic de faze aranjate..dar am cam auzit ca se fac de-astea..si de-aia am inceput sa fiu suspicioasa.. :

Hai ca esti tare, abia ti-ai facut un cont aici si deja ai auzit tu cum am aranjat noi celelalte concursuri de miss. Ce-ar fi sa nu mai arunci aiurea cu vorbele si sa spui clar ce si cum.

Nu profita ca Sabina si Monica sunt prea ocupate si n-au timp sa raspunda insinuarilor tale.
Clau_Goool
Intrigi, batai in noroi, lupte, eschive, capace ... Ce disputa ... Prevad un sfarsit sangeros ...
deea_red
rofl.gif
Clau_Goool
Sau un sarut pasional intre dive ? crazy.gif
radu
@ Radu, imi cer scuze icon_redface.gif dau o bere/suc/shaorma la primu' meci ca sa ma revansez tongue.gif

Miroase a spaga..dupa aia se interpreteaza ca facem blaturi tongue.gif macar o faceai si tu pe privat (tocmai ce te sfatuisem si mai devreme) icon_biggrin.gif
Cai Lun
QUOTE(Clau_Goool @ 2 Jul 2008, 14:32) *
Intrigi, batai in noroi, lupte, eschive, capace ... Ce disputa ... Prevad un sfarsit sangeros ...

Aveți grijă, frati-miu e karatist!
cosmin targoviste
Deci e un concurs grreu,fetele "da" din ele. 010.gif

Hai ca e frumos.Aduc eu bere si popcorn,voi faceti rost de webcamul ala drunk.gif
nicolle_reddog4ever
QUOTE(radu @ 2 Jul 2008, 15:19) *
@ Radu, imi cer scuze icon_redface.gif dau o bere/suc/shaorma la primu' meci ca sa ma revansez tongue.gif
Miroase a spaga..dupa aia se interpreteaza ca facem blaturi tongue.gif macar o faceai si tu pe privat (tocmai ce te sfatuisem si mai devreme) icon_biggrin.gif

e na...era o gluma icon_lol.gif pentru ce sa dau spaga? si daca spuneam asta pe privat chiar putea fi luata drept tentativa de spaga icon_rolleyes.gif

de fapt, mesajul asta trebuia sa apara ca postat de "anna" doar ca am uitat ca era sorella logata si a aparut cu numele ei...ups icon_lol.gif
Capirossi
Topless, anyone ?
YOana_Dinamo_girl
QUOTE(Capirossi @ 2 Jul 2008, 21:39) *
Topless, anyone ?

nu..nu.. tongue.gif
mihaiul90
De ce nu ? icon_lol.gif
YOana_Dinamo_girl
@Mihaiul90: de ce da? icon_lol.gif tongue.gif singura nu ma bag.. icon_lol.gif daca e proba obligatorie..ma tine.. icon_biggrin.gif am destul tupeu.. bananasmile.gif da' singura..n-are farmec.. icon_biggrin.gif daca se baga si fetele... icon_lol.gif poate icon_biggrin.gif
mihaiul90
I-auziti fetelor, va bagati ? nana2.gif icon_lol.gif
f_rares
QUOTE(Clau_Goool @ 2 Jul 2008, 14:55) *
Sau un sarut pasional intre dive ? crazy.gif

asta a fost mortala 010.gif 010.gif bravo.gif verystrange.gif
ai votul meu la un viitor/eventual/mai bine nu concurs de mister 010.gif

si totusi...presimteam eu de dimineata ca daca plec la ocna pierd ceva interesant pe aici tongue.gif
cum s-a terminat paruiala pana la urma?
cosmin targoviste
E time-out bag.gif
deea_red
topless? hmmm..daca vreti sa il vedeti pe Cai in mormant cu ochii beliti merita incercat rofl.gif
mihaiul90
rofl.gif Merita incercat
f_rares
nu cred ca s-ar suparat...Cai...gresesc?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.