QUOTE(YOana_Dinamo_girl @ 2 Jul 2008, 10:29)

Hai ma lasi? dinamovista adevarata sunt,ca sa stii si tu

!intreaba pe oricine ma cunoaste,pe oricine vrei tu

si ce daca n-am putut merge la meciuri? asta nu-nseamna ca nu-s dinamovista,draga mea!nu toata lumea are posibilitatea...pana acum n-am avut ce face daca asa a stat treaba...dar de-acum inainte voi face tot posibilul ca sa merg Dinamovisti adevarati nu sunt doar cei care sunt prezenti pe teren ca sa injure jucatorii si conducerea...ci aceia care sunt si la bine si la greu alaturi de Dinamo,ii sustine indiferent de rezultate si nu ii e rusine ca IUBESTE DINAMO,orice-ar fi!
Apropo:ma bucur ca recunosti ca-s traznet ce sa facem draga?... dinamovista sunt - AM habar de ce inseamna Dinamo..ca sa stii si tu....arat bine...se vede ca va roade 1pic..(pe fete...unele..) asta e.. sa castige cea mai buna! (fara faze necurate)

1 Of...nu te supara mai fata. Eu nu am zis nici ca nu esti dinamovista, nici ca nu esti frumoasa, nici nimic altceva. Eu nu m-am legat decat de ceea ce ai spus tu acolo ca sa castige cea mai sexy etc. crede-ma ca nu iti foloseste la nimic sa fii sexy in concursul asta (acu' pe bune, tu ai citit regulamentul concursului? ca pe cel al forumului am vazut ca l-ai citit bine de tot...)
2 mai las-o moarta cu fazele necurate! crede-ma ca nu te saboteaza nimeni. daca o sa castigi o sa castigi pe bune, iar daca nu, va fi doar pentru ca nu ai fost votata. nu aranjeaza nimeni niciun concurs. nu-ti face probleme d'astea.
3 coboara din norisori ca nu e nicio fata invidioasa pe tine...no way
QUOTE(deea_red @ 2 Jul 2008, 11:11)

iar ana..sa stii ca aici cred ca se voteaza si frumusetea pe langa faptul ca esti dinamovista adevarata.sincer..daca ar concura muma padurii si ar dovedi ca e mai dinamovista ca prea maritul cai lun eu tot nu as vota-o.

normal. dar eu am vrut sa subliniez faptul ca nu frumusetea este cel mai important criteriu aici
QUOTE(Aurel_Vlaicu @ 2 Jul 2008, 12:05)

:)
Ce ma amuza pe mine in legatura cu discutia asta este ca Anna este surioara Irinei. Probabil ca ii lua un pic apararea.

Normal intre surori.
Oricum, nu e nevoie de nici o paruiala

, trebuie sa fim uniti si corecti, doar ne uneste ceva important: suntem toti Dinamovisti.
E bine ca s-au mai animat macar discutiile, daca nu pozele.
de ce, Doamne iarta-ma, sa ii iau apararea?? a facut ceva? s-a spus ceva de ea? nici vorba eu nu am spus decat ce scrie in regulament nu am atacat pe nimeni nu am nimic cu ioana si nici cu vreo alta concurenta. daca nu am avut nimic anul trecut cand eram in concurs acum cu atat mai putin as avea. stai linistit ca nu iti saboteaza nimeni preferata.
P.S.Ioana, nu ma lua pe mine cu "mai lasa-ma"ca eu am vorbit frumos cu tine .