Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ioana
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
Capirossi
Love, lasa-ne tata in durerea noastra. N-o stii p-aia plina de substanta:
SAVE THE PLANET ( KILL YOURSELF )
Clau_Goool
Lovărule tu de unde ai mai apărut, mama ei de nație ?
Nu știu cum mai avem loc, noi, muritorii de rând de acești
monștrii intelectuali ai forumului !

Legat de concursul de miss, Ioana nu ar strica să fi mai
modestă cand vine vorba de a te lăuda atâta, lauda de sine
nu prea miroase a bine. Daca e sa castigi, o sa castigi dupa
voturile noastre nu dupa cat de frumoasa, sexoasa, impermeabila
te consideri tu ...
YOana_Dinamo_girl
Clau mama..nu ma laud..ziceam ca are cine sa ma laude..nu zic eu...daca nu s-ar fi legat de mine aiurea..nu ziceam nimic..da' stii ca eu nu ma las calcata-n picioare..nu-i stilul meu..cand sunt atacata aiurea..ripostez...n-am zis ca-s nu stiu cum..am zis ca am motive sa particip la acest concurs..nu cred ca-s vreo sperietoare de ciori icon_lol.gif icon_lol.gif ..In fine..
rew
Ionico, sa stii ca ciorile se sperie si de galagie, nu numa de paiate blonde.
matador
asa da dinamovista,numai bine,si mai asteptam poze:D
Clau_Goool
QUOTE(YOana_Dinamo_girl @ 4 Jul 2008, 9:59) *
Clau mama..nu ma laud..ziceam ca are cine sa ma laude..nu zic eu...daca nu s-ar fi legat de mine aiurea..nu ziceam nimic..da' stii ca eu nu ma las calcata-n picioare..nu-i stilul meu..cand sunt atacata aiurea..ripostez...n-am zis ca-s nu stiu cum..am zis ca am motive sa particip la acest concurs..nu cred ca-s vreo sperietoare de ciori icon_lol.gif icon_lol.gif ..In fine..

Bafta la concurs, Ioana mama. Si daca e sa castigi atunci ai loc rezervat langa mine
la primul tau meci al lui Dinamo !
Aurel_Vlaicu
offtopic.gif
Apropo de micutii intrati pe forum de cateva luni pe site, chiar imi pare rau ca nu am dat de el acum mai multi ani, vad ca primii membrii sunt din 2003. Ma uitam putin prin diverse discutii, despre cupele europene, despre editiile anilor trecut la miss, foarte animat site-ul. Pacat ca nu il stiam pe vremea cand eram in strainatate, nu urmaream fotbalul la fel de mult ca acum, recunosc.
Oricum, e foarte fain site-ul pentru a tine legatura cu Dinamo, pentru cei din privincie sau din strainatate. Felicitari!
Forza Dinamo! ultras.gif
Am inchis offtopicul
Cai Lun
Hihihi... ca pentru tine, Aurele, la anul implinim 10 anisori, dar asta ramana intre noi... tongue.gif
COSMIN C
Terminati ma cu d-astea, ca nu vrem sa ne gandim cum am imbatranit pe mania...Vreti sa ne apuce plansu? Sau sa incep cu " pe vremema mea...."?
anmini
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ca tare frumos mai era. ar fi nevoie de un zambaret...Leaveyouuuuuuuuuuuuu, help!
Morpheuss
Click to view attachment Cred ca asta e bun.

Scuze Liviu, ca ma bag peste tine 010.gif
Leaveyou
Pe principul ce bine ne era când ne era rău ?
Nu știu ce să pun : Click to view attachment
anmini
doglaugh.gif ei, ce de amintiri...super zambaretul. imi aduce aminte de prima tigara...
Cai Lun
LOL

...despre Ioana mai discuta cineva?
Leaveyou
Cine-i Ioana ? 010.gif
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 4 Jul 2008, 13:00) *
...despre Ioana mai discuta cineva?

Prietenii ei, care o cunosc si care stiu cat de traznet e. taunt2.gif
djmihaitza
QUOTE(anmini @ 4 Jul 2008, 12:57) *
doglaugh.gif ei, ce de amintiri...super zambaretul. imi aduce aminte de prima tigara...

Cu cat nesaț trage din ea! Mai degraba seamana cu tigara de dupa...! icon_lol.gif
biancap78
Hai mai ca sunteti rai acum...daca fata se considera frumoasa si sexy...ce aveti cu ea?

A fost aleasa suportera zilei pe copy/paste.ro in februarie...mi-a aratat si un link...
anmini
drunk.gif lasa, ca si noua ne-a aratat destule, dar asa sunt romanii, mereu nemultumiti...
biancap78
vai ce urat a sunat asta anmini goodone.gif
COSMIN C
goodone.gif Mai bine se abtinea sa ne aduca la cunostinta asa o performanta. Inca o dovada ca nu cunoaste deloc DinamoMania.

Nu scrie cumva si articole pe My Sport? Copiate de aici? icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
poker
succes yoana. ole,ole, steaua mușețel:X:X:X:X:
biancap78
verystrange.gif vai am avut emotii cand am vazut cum a scris steOAIA ceuameni.gif
YOana_Dinamo_girl
QUOTE(COSMIN C @ 4 Jul 2008, 13:38) *
goodone.gif Mai bine se abtinea sa ne aduca la cunostinta asa o performanta. Inca o dovada ca nu cunoaste deloc DinamoMania.

Nu scrie cumva si articole pe My Sport? Copiate de aici? icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif

..Nu TIE ti-am adus..ci unei singure persoane..asa ca nu vad ce e de ras.. icon_rolleyes.gif ..si cunosc DinamoMania icon_wink.gif incep s-o cunosc din ce in ce mai bine............
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Jura pe rosu ca nu ai vrut sa stie tot poporu ce apreciata ai fost tu de gasca slugilor proaste. verystrange.gif
anmini
drunk.gif adica, pe alb-rosu...
COSMIN C
Sau mai bine pe stema de pe tricoul Anei! taunt.gif
anmini
mosionroata.gif daca reusesti sa i-o smulgi lui Leaveyou...
COSMIN C
Sau Magdei. 010.gif
Leaveyou
Cum cânta Smokie: Alice, (who the fuck is Alice). Înlocuiți cu Magda și luminați-mă și pe mine. Cine-i Magda ? Click to view attachment
anmini
014.gif 3stooges.gif noi pe tine, sau tu pe noi?
cosmin zicea ai face bine sa tii messul ala deschis...
Leaveyou
Nici eu pe voi, nici altfel. Așa era cântecul fată ...
anmini
ouch, si de ce a disparut zambaretul?
Leaveyou
Îl greșisem ... 010.gif
anmini
QUOTE(COSMIN C @ 30 May 2008, 17:54) *
Doua observatii:

2. Poate sunt fete care nu au avut ocazia sa aiba o poza cu fotbalisti, fosti, conducatori, etc, si nici sa ajunga la vreun meci. Poate ca ar fi bine sa le dam sansa sa demonstreze ca sunt cu adevarat dinamoviste ( in afara unui "echipament" alb rosu) si printr-un art/ text avand ca subiect Dinamo. Daca nu m-am exprimat clar, detaliez.

buuuun, nu sunt poze de pe stadion sau cu fotbalisti, as vrea sa vedem textul, sa stim cu cine votam..... wow.gif
YOana_Dinamo_girl
ANTI STIAUA!!!

http://img376.imageshack.us/my.php?image=m...MG%5d%5b/URL%5d
Leaveyou
Eu unul nu văd nimic ... Asta-i proba scrisă ?
f_rares
si eu care credeam ca iar am stins lumina...deci nu am orbit .
YOana_Dinamo_girl
Scuze ...nu stiu ce are..nu merge linkul.. icon_sad.gif nu e vina mea..

Sper sa mearga.. sa se vada.. [img=http://img396.imageshack.us/img396/8083/muşeţelstiaualj2.th.jpg]
Clau_Goool
Poate a 3-a oara iese cu noroc ...
YOana_Dinamo_girl
complaining.gif complaining.gif complaining.gif complaining.gif [IMG=http://img396.imageshack.us/img396/8083/muşeţelstiaualj2.th.jpg]

..Deja ma dispera.. sos.gif
cosmin targoviste
Suna un prieten sau da un buzz pe mess poate te rezolva el. icon_lol.gif
djmihaitza
Pe Mania exista filtru pentru acel cuvant.
Incearca sa schimbi numele fisierului .jpg (pozei) si incearca sa-l mai urci o data pe imageshack.
YOana_Dinamo_girl
Pfai..de nu merge nici de data asta...crima fac icon_lol.gif icon_lol.gif [img=http://img375.imageshack.us/img375/8923/moestiauaox3.th.jpg]

ANTI-STIAUAA!!!!!! icon_biggrin.gif

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
[img]http://img92.imageshack.us/img92/3682/muşeţelstiauajb6.jpg[/img]

Si iata poza buclucasa ... crazy.gif
cosmin targoviste
Daca ar arata si altceva decat un x rosu,ar fi interesanta 010.gif . Poate 3 X-uri rosii?
nicolle_reddog4ever
Frumoasa poza Ioana....da' sa pui un poster si cu "18" tongue.gif
YOana_Dinamo_girl
Multumesc tuturor celor care m-au ajutat : Irina,Cosmin,Clau_Goool..
Ashtray
Turda city zici, hmmm... condoleante taunt.gif . In buc inteleg ca nu ai putut ajunge, (inteleg mai bine decit as vrea bangmyhead.gif ) da' la Cluj ai fost ? Au fost 3 meciuri sezonul asta in Cj...si 30 de km nu e mult. Mai greu e cu betele de steag cand faci autostopu' icon_biggrin.gif .
P.S: Daca ai fost intrebata asta mai devreme , scuze, am sarit citeva pagini cand am dat de flame-uri (oricat de pasionale au fost certurile, am zis pas :P )
P.P.S: Daca nu e destul de vizibil, stam in aceelasi catun bag.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.