Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ioana
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
YOana_Dinamo_girl
Mi-am facut si eu curaj sa particip la acest concurs si am uploadat niste poze!Ma nurmesc Ioana,sunt din Turda(jud. Cluj) si ADOR DINAMO!! pot spune cu mana pe inima ca mi-as da si viata pt Dinamo,fara sa ezit!cei care ma cunosc,prietenii..cunostintele..spun ca sunt obsedata de Dinamo..dar nu e asa..pur si simplu Dinamo e ceea ce-mi face zilele sa aiba un rost,imi da putere sa traiesc -Dinamo e viata mea!

Apropo,am mai adaugat 2poze(pentru a convinge eventualii nemultumiti icon_biggrin.gif icon_wink.gif sper sa va placa pozele mele! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
[img=http://img241.imageshack.us/img241/5361/h3h3it1.th.jpg]
[img=http://img521.imageshack.us/img521/7627/coolrr3.th.jpg]

[img=http://img380.imageshack.us/img380/7263/pfffl4.th.jpg] [img=http://img258.imageshack.us/img258/1669/doolcikah3.th.jpg]

[img=http://img176.imageshack.us/img176/9431/yosns7.th.jpg]

[img=http://img300.imageshack.us/img300/6062/imag039me8.th.jpg] [img=http://img300.imageshack.us/img300/7749/yossct6.th.jpg]
nicolle_reddog4ever
In sfarsit si-a mai facut curaj o fata...bafta Ioana!!!
Capirossi: Uite ea a pus poza in costum de baie.....inca mai vrei sa mai pun si eu??? 010.gif
dinamodgirl
Bravo Ioana! HAITA_DINAMO.gif
Multa bafta...
kitty_dinamo
bafta Yoana HAITA_DINAMO.gif
f_rares
frumoase poze.
bafta beerchug.gif
Capirossi
M-am indragostit . Tare faza cu blocu' in alb-rosu. Succes !

QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 29 Jun 2008, 23:25) *
Capirossi: Uite ea a pus poza in costum de baie.....inca mai vrei sa mai pun si eu??? 010.gif

Mai mult ca niciodata. ( Doar vrei sa te votez, nu ? )
bigbobo
Bafta multa Ioana!!!
Aurel_Vlaicu
Mie ce nu-mi convine aici e ca nu vad mai nimic cu Dinamo ultras.gif (doar in poza cu sapca si bratara). Cam slabut.

In rest, cred ca baietii de la Dinamomania se gandesc sa bage proba cu costum de baie obligatorie 010.gif
YOana_Dinamo_girl
Mersi mult de incurajari! icon_biggrin.gif ma bucur ca va plac pozele mele!

Aurel..pai...culorile-s evidente!!!! icon_wink.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif ... banned.gif sau nu? pentru nelamuriri...intra pe contul meu..si am linkul hi5-ului..sa vezi ca ADOR DINAMO!!nu particip doar asa..de plictiseala...icon_wink.gif ultras.gif
Aurel_Vlaicu
Ok. Intru la verificare doglaugh.gif . Dar vezi ca nu il ai pe public
reddog_sv
Click to view attachmentClick to view attachment
welcome.gif Multa bafta Ioana..pentru mine tu esti campioanaClick to view attachment icon_redface.gif
nicolle_reddog4ever
Mai mult ca niciodata. ( Doar vrei sa te votez, nu ? )

Poi da na 010.gif
gilutza_d
Multa bafta Ioana. HAITA_DINAMO.gif
biancap78
Bine ai venit Ioana....Bafta... ultras.gif
Florin_Dinamo
Marea favorita Irina, care a dominat autoritar concursul pana acum, are o rivala pe masura in sfarsit. Sa vedem cine castiga... tongue.gif tongue.gif
Cai Lun
Aha, adica nu iti place Catalina.... nono.gif
CHIVU
Frumoase poze Ioana...Bafta!
Aurel_Vlaicu
Da, chiar asa, Catalina ce are? O sa vedeti voi ca o sa va surprinda pe toti! thumb.gif
PussyKat
Multa bafta.
Frumoase poze...

Vedeti m`am retras eu apare alta bruneta;)
YOana_Dinamo_girl
Ma bucur sa vad ca sunt bine primita-n "sanul" icon_wink.gif forumului icon_biggrin.gif sau..nu?.. icon_confused.gif sper ca da bananasmile.gif!
Apropo...poate ca in unele poze nu apare emblema lui Dinamo..sau alte "semne evidente"..da' apar culorile! HAITA_DINAMO.gif care-mi domina viata de zi cu zi..culori cu care deja cica exasperez lumea.. 010.gif blahblah1.gif -cum ca as fi obsedata.. 010.gif nu-mi pasa..Dinamo e tot ce conteaza! icon_wink.gif

P.S.: In poza cu costumul de baie banuiesc ca ati observat ca si manichiura mi-e alb-rosu.. icon_biggrin.gif asa mi-o fac tot timpul ALB-ROSHU-singurele culori care exista! :X :X
YOana_Dinamo_girl
QUOTE(reddog_sv @ 30 Jun 2008, 11:01) *
Click to view attachmentClick to view attachment
welcome.gif Multa bafta Ioana..pentru mine tu esti campioanaClick to view attachment icon_redface.gif

Mersi mult! icon_biggrin.gif! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
Interesanta aparitie pe forum. Bafta turdeanco. Din cate vad joci tare, deja ai
bagat boala in baieti, insa o poza ceva de la un meci al lui Dinamo, nimic ? Sau
cu unul dintre jucatori ?

Spor pe mai departe ! drunk.gif
YOana_Dinamo_girl
QUOTE(Clau_Goool @ 30 Jun 2008, 21:15) *
Interesanta aparitie pe forum. Bafta turdeanco. Din cate vad joci tare, deja ai
bagat boala in baieti, insa o poza ceva de la un meci al lui Dinamo, nimic ? Sau
cu unul dintre jucatori ?

Spor pe mai departe ! drunk.gif

Poze de pe stadion...din pacate INCA n-am reusit sa merg la vre-un meci de-al lui Dinamo.. :cry:si n-am...stau destul de departe...si nici n-am avut cu cine sa merg pana acuma la meciuri...probabil stii cum sunt parintii...sunt fata...nu m-au lasat sa merg cu oricine..(numai eu stiu de cate ori am plans pentru ca n-am putut veni la meciuri..mai ales la cele cu stiaua) plus ca le e teama sa nu vin batuta.. 010.gif ...televizorul..ce face din oameni... complaining.gif dar sper ca anul acesta-campionatul urmator-sa vin la cat mai multe meciuri-acum ca sunt majora-si sper sa cunosc pe cineva din apropriere..cu care sa merg..ca singura nu m-as prea incumeta.. bag.gif sincer..mi-e teama sa merg singura...nah..sunt fata si sunt tot felul de riscuri si in orasul meu...daramite prin Bucuresti-loc in care nu m-as descurca singura,de altfel..
Oricum,de faptul ca Dinamo e marea mea iubire-in pofida faptului ca inca n-am avut marea bucurie de a fi alaturi -fizic -de Dinamo - nu se poate indoi nimeni!! icon_wink.gif am urmarit toate meciurile lui Dinamo la tv...si am fost alaturi de ei tot timpul..si la bine si la greu..am fost in al 9-lea cer si am plans pentru Dinamo-si datorita lui Dinamo.Cei care ma cunosc,mai ales parintii si fratii mei,stiu asta icon_biggrin.gif-i-am cam exasperat cu Dinamo-haine,obiecte-absolut TOT-imi cumpar alb-rosu-probabil e deja obsesie pentru mine...si daca e obsesie,asta e! icon_biggrin.gif
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
Ioana, eu - tu si o sticla de palinca si ne descurcam pana la Bucuresti. Ca mno nu stam asa departe
unul de celalalt te iau eu sub aripa mea protectoare ! ghost.gif
YOana_Dinamo_girl
QUOTE(Clau_Goool @ 30 Jun 2008, 23:22) *
Ioana, eu - tu si o sticla de palinca si ne descurcam pana la Bucuresti. Ca mno nu stam asa departe
unul de celalalt te iau eu sub aripa mea protectoare ! ghost.gif

Imi convine! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_wink.gif Cand?Unde?Cum? icon_lol.gif icon_biggrin.gif

COSMIN C
Pana una alta, la taverna, sa te vada cata palinca poti "sa duci". 010.gif
YOana_Dinamo_girl
Duc..duc.. icon_biggrin.gif da' unde?... icon_confused.gif in spate? icon_biggrin.gif adica..duc si-n spate.. icon_biggrin.gif ca nu-i grea... icon_wink.gif
(sa nu se-nteleaga ca-s vreo alcoolista icon_biggrin.gif de fapt..palinca n-am baut niciodata...da' acuma..ma risc icon_biggrin.gif pentru Clau-Gol icon_wink.gif-sa zicem ca e pentru Dinamo-ORICE! icon_wink.gif )
YOana_Dinamo_girl
QUOTE(Aurel_Vlaicu @ 30 Jun 2008, 19:56) *
Da, chiar asa, Catalina ce are? O sa vedeti voi ca o sa va surprinda pe toti! thumb.gif

..dai de banuit... icon_confused.gif adica..? sau o fi "aranjat" ca sa ne surprinda toata lumea? icon_biggrin.gif nu sugerez nimic..da' am impresia ca "veteranele" de pe forum au ceva intaietate...ca sa zic asa... icon_frown.gif sunt prietene cu voi...si nah..ma cam descurajati... icon_frown.gif ...In fine...sa castige cea mai buna/frumoasa in cazul de fata! icon_biggrin.gif icon_wink.gif

tot ce conteaza e DINAMO!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Alooo, nu mai fi asa suspicioasa ca nu ai motive.

Dar ca tot veni vorba, asa indragostita de Dinamo si ai gasit DinamoMania abia acum? icon_rolleyes.gif
YOana_Dinamo_girl
Nu am "gasit" abia acum DinamoMania.. tongue.gif ci mai demult..si mi-am facut vreo 2 conturi si n-au mers...nici unu'...pe DinamoMania intru zilnic..ca sa stii si tu..doar ca n-am mai intrat pe forum..pe-aici..pentru ca nu-mi mergea contul.. icon_cry.gif
N-am sa mai fiu asa de suspicioasa da' nah..nu stiu...asa-s yo.. : biggrin:
Bascanu
cum adica nu iti mergeau conturile?
YOana_Dinamo_girl
...Doar pentru ca n-am intrat pe forum..nu inseamna ca n-am mai intrat pe site icon_wink.gif tongue.gif nu?Hai ca vad ca va aprindeti usor...sa zicem ca-mi cer scuze admin-ilor ca sa nu spuna ca i-as acuza de ceva... tongue.gif

QUOTE(Bascanu @ 1 Jul 2008, 16:08) *
cum adica nu iti mergeau conturile?

Nu-mi mergeau pur si simplu!Credeam ca scriu eu parola gresit..sau nick-ul..dar nu..pur si simplu dadea eroare de fiecare data..(scria ceva de genu' ca nu pot accesa contul pentru ca nu stiu ce..)mesaj nu puteam lasa nimanui..sa ma adresesez pentru problema mea..asa ca m-am resemnat...dupa ce m-a cam exasperat icon_biggrin.gif
COSMIN C
Nu e vorba ca ne aprindem usor. Tu ai zis ca am avea oarece simpatii pentru veteranele forumului. Ceea ce chiar e gresit. In regulament nu scrie nicaieri ca au voie sa pariticipe numai cele care au cont de acum un an de ex, sau un anumit nr de mesaje in forum. Prin urmare, stai linistita, ai aceleasi sanse ca si celelalte concurente.

Poate dai un pm si ne spui care erau celelalte conturi pe care nu le-ai putut folosi. Aveai si posibilitatea sa dai un mail la webmaster.
Bascanu
din ce vad eu ai numai un cont pe ip-ul actual.....
YOana_Dinamo_girl
QUOTE(Bascanu @ 1 Jul 2008, 16:22) *
din ce vad eu ai numai un cont pe ip-ul actual.....

Nu mai stiu exact nick-urile..da' erau ceva de genu' YOana_dinamovista4life unu' parca..si inca unu' asemanator..da' l-am scris altfel -credeam ca nu l-am scris corect si-am mai facut unul.In fine.. da-i pace! tongue.gif Sper ca nu v-ati suparat pe mine..da' noah...am simtit eu o oarecare siguranta in Aurel..care zicea ca ne va surprinde si m-am cam ambalat...dupa ce mi-a mai zis cineva inca ceva.
cosmin targoviste
Mama ce concurs aicea,pe viata si pe moarte 010.gif
Baietii sa decida cine e cea mai drunk.gif ... buna 010.gif

Cat despre conturi,parca se primeste mail de confirmare a contului,nu?Poate nu ai accesat linkul din mail.
@Bascanu-e posibil sa fi avut IP Dinamic.
deea_red
bai..sincer mie nu-mi place poza in care se vede tanga rosie ...si nici cea in costumul de baie...cred ca se putea foarte bine si fara ele...dar...mea culpa..nu sunt eu in masura sa judec..in alta ordine de idei multa bafta..esti o fata foarte draguta thumb.gif
cosmin targoviste
pai daca lumea asta cere... icon_rolleyes.gif
Florin_Dinamo
QUOTE(deea_red @ 1 Jul 2008, 17:24) *
bai..sincer mie nu-mi place poza in care se vede tanga rosie ...si nici cea in costumul de baie...cred ca se putea foarte bine si fara ele...dar...mea culpa..nu sunt eu in masura sa judec..in alta ordine de idei multa bafta..esti o fata foarte draguta thumb.gif

Pana la urma conteaza parerea baietilor ca ei voteaza icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
YOana_Dinamo_girl
QUOTE(cosmin targoviste @ 1 Jul 2008, 17:17) *
Mama ce concurs aicea,pe viata si pe moarte 010.gif
Baietii sa decida cine e cea mai drunk.gif ... buna 010.gif

Cat despre conturi,parca se primeste mail de confirmare a contului,nu?Poate nu ai accesat linkul din mail.
@Bascanu-e posibil sa fi avut IP Dinamic.

Eee..cat despre mail de confirmare..n-am primit nici de data aceasta(al 3-lea cont creat-care in sfarsit merge-spre surprinderea mea)..asa ca... tongue.gif
mihaiul90
Noua ne plac pozele alea asa ca iti recomand sa mai pui poze in genul ala daca vrei sa castigi icon_redface.gif 010.gif
COSMIN C
QUOTE(Florin_Dinamo @ 1 Jul 2008, 17:38) *
Pana la urma conteaza parerea baietilor ca ei voteaza icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

Ce vorbesti, Franz? Toata lumea are dreptul sa voteze, prin urmare Deea are dreptul sa-si spuna punctul de vedere. Si sa voteze.
YOana_Dinamo_girl
Eeee..nu vreau sa va certati..gusturile/parerile nu se discuta..acuma nah...ce mie-mi place..poate alteia/altora nu tongue.gif nu?La urma urmei..de-aia e concurs..ca sa fie concurenta..sa castige cea mai buna/frumoasa/sexy/etc..alte criterii tongue.gif!

Aurel_Vlaicu
Tu te iei dupa mine, Ioana? Incercam sa incurajez si eu pe candidata mezina (Catalina) ultras.gif , care de altfel a cam disparut de pe forum - sper sa revina, nu e vorba de aranjament nono.gif sau de cunostinta mea despre asa ceva. Atat.

Cat despre conturi care nu merg, imi pare rau sa va spun, stimati admini, dar am avut o pb similara. Stiu si eu Dinamomania de vreun an (papara data Stelei la ei acasa). M-am inscris de cand apare ca m-am inscris, a mers fara pb o vreme insa pana acum vreo saptamana nu mai reuseam sa ma loghez. Imi dadea erori, am cerut la "forgot password" sa mi-l trimita prin mail, nu a mers.
Pana la urma, revenind din intamplare, a functionat. Insa am impresia ca a fost o problema la un moment dat.
YOana_Dinamo_girl
Bad girl icon_biggrin.gif
[img=http://img157.imageshack.us/img157/7291/imag0204ok0.th.jpg]
Florin_Dinamo
QUOTE(COSMIN C @ 1 Jul 2008, 18:09) *
Ce vorbesti, Franz? Toata lumea are dreptul sa voteze, prin urmare Deea are dreptul sa-si spuna punctul de vedere. Si sa voteze.

Bine, am inteles... dar oricum baietii sunt mai multi decat fetele aici pe forum asa ca... tot parerea lor conteaza mai mult tongue.gif tongue.gif .
COSMIN C
Aurele, copilul care nu plange, moare de foame. tongue.gif
YOana_Dinamo_girl
Am mai gasit o poza de-a mea,din iarna..cand purtam vesta-vesta e cu puf.. icon_cool.gif alb si vesta rosie HAITA_DINAMO.gif icon_biggrin.gif (nu e emblema sau altceva-sunt doar culorile :X ALB-ROSU!)

[img=http://img79.imageshack.us/img79/9827/hiddingym6.th.jpg]
Clau_Goool
QUOTE(YOana_Dinamo_girl @ 1 Jul 2008, 9:50) *
Imi convine! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_wink.gif Cand?Unde?Cum? icon_lol.gif icon_biggrin.gif

Cu proxima ocazie ! Pana atunci spor la poze si la concurs ...
anna
QUOTE(YOana_Dinamo_girl @ 1 Jul 2008, 18:18) *
sa castige cea mai buna/frumoasa/sexy/etc..alte criterii tongue.gif!

offtopic.gif Pardon? Cred ca ai vrut sa spui cea care reuseste sa demonstreze cel mai covingator ca este o adevarata dinamovista...asta e tot scopul concursului "Miss Dinamomania". Ca daca ar veni aici o tipa traznet care zice ca-i dinamovista, dar nu prea are habar de ce inseamna Dinamo, te asigur ca nu ar castiga...sau cel putin asa spune in regulament icon_rolleyes.gif

On topic: Bafta in concurs icon_rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.