QUOTE(Clau_Goool @ 30 Jun 2008, 21:15)

Interesanta aparitie pe forum. Bafta turdeanco. Din cate vad joci tare, deja ai
bagat boala in baieti, insa o poza ceva de la un meci al lui Dinamo, nimic ? Sau
cu unul dintre jucatori ?
Spor pe mai departe !

Poze de pe stadion...din pacate INCA n-am reusit sa merg la vre-un meci de-al lui Dinamo.. :cry:si n-am...stau destul de departe...si nici n-am avut cu cine sa merg pana acuma la meciuri...probabil stii cum sunt parintii...sunt fata...nu m-au lasat sa merg cu oricine..(numai eu stiu de cate ori am plans pentru ca n-am putut veni la meciuri..mai ales la cele cu stiaua) plus ca le e teama sa nu vin batuta..

...televizorul..ce face din oameni...

dar sper ca anul acesta-campionatul urmator-sa vin la cat mai multe meciuri-acum ca sunt majora-si sper sa cunosc pe cineva din apropriere..cu care sa merg..ca singura nu m-as prea incumeta..

sincer..mi-e teama sa merg singura...nah..sunt fata si sunt tot felul de riscuri si in orasul meu...daramite prin Bucuresti-loc in care nu m-as descurca singura,de altfel..
Oricum,de faptul ca Dinamo e marea mea iubire-in pofida faptului ca inca n-am avut marea bucurie de a fi alaturi -fizic -de Dinamo - nu se poate indoi nimeni!!

am urmarit toate meciurile lui Dinamo la tv...si am fost alaturi de ei tot timpul..si la bine si la greu..am fost in al 9-lea cer si am plans pentru Dinamo-si datorita lui Dinamo.Cei care ma cunosc,mai ales parintii si fratii mei,stiu asta

-i-am cam exasperat cu Dinamo-haine,obiecte-absolut TOT-imi cumpar alb-rosu-probabil e deja obsesie pentru mine...si daca e obsesie,asta e!