ZOCCOLO DURO
Oct 14 2004, 03:50 PM
TOATA LUMEA DIN CONDUCERE FACE TAMBALAU CA CE MARE RAHAT AM REALIZAT NOI IN CUPA ROMANIEI....IAR SUNTEM PE EVEREST SI ALTE ABERATII DEJA PLICTISITOARE....CA JUCAM FINALA CU DOUA ECHIPE....
POATE CA PENTRU BORCEA SI COMPANIA ESTE DE AJUNS DAR PENTRU MINE CA UN SUPORTER ADEVARAT NU MA MULTUMESC CU ATAT...
EU IMI AMINTESC MEREU DE FAPTUL CA STEAUA NE -A UMILIT IN GROAPA,
CA IN LIGA IAR NU AM AJUNS,CA NICI MACAR IN UEFA NU AM FOST IN STARE DE NIMIC....ASTA E REALITATEA SI NU PREA E ROZA CUM DORESC BASTARZII AIA CA NOI SA CREDEM
NOI NU NE MULTUMIM CU ATAT!!!
Anonymous
Oct 14 2004, 04:28 PM
eu zic ca merita sa ne bucuram de aceasta dubla victorie! Gandeste-te ca pana una alta Cupa este singurul obiectiv de care tb sa ne tinem, indiferent ca dinamo sau dinamo 2!
sansele la campionat sunt in acest moment f.mici - mai ales ca am pierdut meciul direct cu national-ul.
asta nu inseamna ca nu tb sa continuam sa criticam conducerea pentru campaniile de transferari sau subjugarea fata de firma de samsari becali&popescu!
qsl111
Oct 14 2004, 04:57 PM
auzi bozo,adu-ti aminte cum gandeai probabil dupa ce ne-a eliminat partizan...am scris eu undeva pe forum ca daca batem de cateva ori la rand iar o sa fie chemat porcica sa injure steaua...Cate victorii mai trebuie pana sa se intample asta?si lumea sa uite ce s-a intamlat cu partizan?Are dreptate zoccolo,eu unul sunt fericit ca avem 2 echipe in optimi si steaua si rapid nici una,dar sunt 2 fete la asta:rapidul de ex. nu mi-a parut niciodata o echipa care sa se bata la titlu sezonul asta,iar steaua este acum avantajata pt ca altfel era nevoita sa joace un meci la 3 zile...gandeste-te cate puncte a castigat acuma cu eliminarea asta.Lumea se bucura,dar sa ramanem cu picioarele pe pamant.Borcea este inca la noi si in Europa nu o sa ajungem departe chiar daca dinamo 2 este in optimi :) .
ZOCCOLO DURO
Oct 14 2004, 05:57 PM
Si eu m-am bucurat ieri pentru rezultatele celor doua echipe...si poate mai mult mi-a facut placere sa rad de spurcati sau de tigani....dar stiti ce ma ataca cel mai mult?
borcea deja a inceput sa vorbeasca mult....un lucru insa a uitat!!! ironia si sarcasmul sunt lucruri folosite de cei puternici...iar pe noi ne-a transformat in altceva ,ca sa nu zic ceva mai dur... Lipsa de educatie si de bun simt a lui borcea pe mine ma jicneste...eu unul ma simpt umilit de bufonii astia...Iar ca o paranteza....referitor la declaratia lui borcea ca a plans cand spurcatii au castigat cupa campionilor,poate ca pierduse la pariuri....sau era prea mic...oricum acum e prea mic pentru Dinamo!!!
1948
Oct 14 2004, 06:48 PM
una peste alta ... ne`am calificat in optimi si asta e cel mai important ... steaua si rapid au luat`o ... deci avem sanse sa castigam iar cupa romaniei ... macar atat
Anonymous
Oct 14 2004, 08:51 PM
eu nu am cerut sa-l cheme galeria pe borcica! eu m-am bucurat de cele 2 victorii si am spus ca CUPA este ACUM singurul obiectiv care AR PUTEA fi atins!
Eu cred ca s-a dus campionatul, in caz ca iorgulescu nu are nevoie de bani...despre rapizd vorbim dupa meciul direct - intr-adevar NICI aia nu joaca nimic! De FC Stana am scris pe forum ca vor avea meciuri multe si isi vor rupe gatul - si uite ca a inceput!
Am zis sa tinem cu dinamo (Y compris dinamo 2) - si sa continuam sa criticam conducerea ptr ce si cum si cu cine aranjeaza transferurile...n-am auzit ca peluza Noprd sau Sud sa se ia de fratii fecali si killer-ul lui dinamo acum 2 ani - javra numita gica popescu!!
Zoco&qsl - inainte de a sari pe cineva cititi cu atentie ce scrie ala!
Forza DINAMO!!!
ZOCCOLO DURO
Oct 15 2004, 08:21 AM
Cei vizati de acest topic sunt cei din conducere....BORCEA mai exact!!! Nu suporterii....daca asta ai inteles...
Si inca un lucru....daca conducerea unui club nu vrea sa vanda un jucator agentul acestui JUCATOR ar suge-o....
BORCEA MAI SUBTIRE CA NE-AI FACUT DESTUL DE rahat!!!
flaviusO
Oct 15 2004, 01:36 PM
Borcea nu are nici un cuvant... el doar e scos la inaintare... BADEA e principalul vinovat!!! De titlu se poate vorbi, daca vom reusi sa castigam in continuare... despre rrapid am spus-o si eu ca nu au lot, de aceea se impiedica asa de des... sper sa castigam cu Bistrita iar steaua sa se impiedice si de Galati... FORZA DINAMO!!!
ZOCCOLO DURO
Oct 15 2004, 06:22 PM
de borcea nu mai vorbesc....m-am saturat....la inaintare sau nu, e varza cu carne....nu are ce cauta la Dinamo....asta e clar!!!!
de meciul cu bistrita....batem sigur....asta ne mai lipseste ...o noua surpriza!!!
Dar meciul pe care-l astept eu e ala cu tiganii de etapa viitoare!!!! Acolo sa batem noi si poate mai spalam rusinea de anul asta....ca mie imi cam este rusine!!!!
SEMPRE FORZA DINAMO !!!
flaviusO
Oct 15 2004, 06:46 PM
cum ne-a batut steaua nu inseamna rusine... poate hotie... rusine a fost ce s-a intamplat in '98... a fost o infrangere dureroasa, dar nu rusine... un jeg de meci pe care l-au castigat spurcatii cu arbitrii ca altfel nu pot...
1948
Oct 15 2004, 07:37 PM
aveti dreptate ... dar si mai dureros este ca nu putem face nimic ... conducerea va ramane aceeasi ... Dinamo va ramane acelasi club care vinde tot ... oricat ne`am chinui sa schimbam ceva ... degeaba
ZOCCOLO DURO
Oct 16 2004, 08:01 AM
Ce sa plece astia...!!!??? Atat timp cat mai este ceva de luat nu vor pleca bastarzii astia niciodata...Astia sunt in stare sa schimbe o 100 de antrenori capabili numai ei sa nu plece...
Oricum trebuie sa batem bistrita la scor si intr-un mod deosebit pentru a veni lumea la meciul cu tiganii...Ca atat ne-a mai ramas anu' asta....sa mai jumulim cate-o cioara ...ca pe timpuri...
ZOCCOLO DURO
Oct 18 2004, 03:36 PM
HAI CA I-AM BATUT SI P'ASTIA...URMEAZA MECIUL CU TIGANII!!! ATUNCI TREBUIE CAECHIPA SA DEMONSTREZE CA MERITA SA POARTE TRICOURILE IN CULORILE ALBROSII!!! ESTE BINE CA AM BATUT BISTRITA LA SCOR POATE CA ASA VOM FI CAT MAI MULTI POSIBIL IN GIULESTI....VOM FI O PATA DE CULOARE INTR-UN STADION NEGRU....(CE CULOARE ARE PENAJUL CIOARII?)
....ORIUNDE M-AS DEPLASA O FAC PENTRU ECHIPA MEA,
IAR DACA ECHIPA PIERDE NICIUN ULTRAS N-ARE REGRETE......
1948
Oct 18 2004, 06:18 PM
e neagra , cred :)) intotdeauna am fost o pata pe stadionu` ala :)
/Vao
Oct 18 2004, 06:36 PM
Da, urmeaza meciul cu noi, meciul RAPID - dinamo. Cum am mai zis, [size=18]VA ASTEPTAM, DRAGI TOVARASI Cat despre faptul ca ne faceti tigani ..... fiecare gandeste cat poate, la voi n-am pretentii! Iar despre meciul vostru cu Gloria nu pot sa spun decat ca a fost un blat ordinar!
ZOCCOLO DURO
Oct 19 2004, 08:36 AM
Draga ZINGARO, voi intotdeauna ati fost de o calitate superioara....Sapunul facut din voi are o calitate deosebita....Doar de atat sunteti buni !!!
Si te rog ,mai spalate, ca miroase a tigan pe situl asta....e pacat....Nu?
CIORILOR ASCUNDETI-VA ,VENIM PESTE VOI !!! PE INSULA SERPILOR CU VOI !!!
ZOCCOLO DURO
Oct 19 2004, 08:39 AM
ANTONESCU DE TRAIA...
PE TIGANI II OMORA...
ANTONESCU DE TRAI ,PE TIGANI II OMORA....ALEALE.....
MORI TIGANE,MORI TIGANE ....HEI HEI !!!
BOG_DAN
Oct 19 2004, 09:23 AM
Dupa cum spuneam ati furat un banner carte noua nu ne mai folosea. Veniti duminica in Giulesti si veti fii vanati printre blocuri....sa va tineti cu gaborii de mana.
/Vao
Oct 19 2004, 09:29 AM
QUOTE(ZOCCOLO DURO)
Draga ZINGARO, voi intotdeauna ati fost de o calitate superioara....Sapunul facut din voi are o calitate deosebita....Doar de atat sunteti buni !!!
Si te rog ,mai spalate, ca miroase a tigan pe situl asta....e pacat....Nu?
CIORILOR ASCUNDETI-VA ,VENIM PESTE VOI !!! PE INSULA SERPILOR CU VOI !!!
Ce bine, ce bine ca n-ai ochi sa vezi cine te inconjuara cand te duci in groapa! Daca ai vedea cati "bronzati" te inconjuara .......
Data viitoare cand te duci la meci, in groapa, uita-te mai bine la vecinul de langa tine si ai sa observi ca el nu este bronzat artificial sau dat cu nu stiu ce nomol de la Techirghiol, bronzul lui este de la natura! Aveti mai multi "bronzati" decat noi si culmea ca tot voi sunteti aia cu gura mare. Numai gura e de voi, guralivilor!
P.S. Facem pariu pe cat vrei tu ca sunt mult mai curat si ROMAN decat tine.
Sezran
Oct 19 2004, 09:32 AM
fă pariu că îl pierzi imediat. ROMÂN care habar nu are de limba română!!! numai gura e de tine, guralivule! citeşte de încă 3 ori înainte de a scrie. se vede de la o poştă că nu e greşeală de tastare pentru că o repeţi.
/Vao
Oct 19 2004, 09:45 AM
QUOTE(Sezran)
fă pariu că îl pierzi imediat. ROMÂN care habar nu are de limba română!!! numai gura e de tine, guralivule! citește de încă 3 ori înainte de a scrie. se vede de la o poștă că nu e greșeală de tastare pentru că o repeți.
Era o ironie, imi pare rau daca am fost prea subtil pentru tine!
Da, greseala, cand nu mai avem replici ne legam de "greseli".
Data viitoare o sa folosesc ghilimelele si o sa subliniez. Poate asa iti vei da si tu seama ....
P.S. O sa-ti explic duminica seara ce am vrut sa zic cu
"numai gura e de voi, guralivilor!"
Sezran
Oct 19 2004, 09:59 AM
vai, nu mi-am dat seama. cît de subtil poţi fi! periferic de-a dreptul la voi şi subtil la noi. ce o fi cu schimbarea asta la faţă? te-ai hotărît să intri în rîndul lumii? sau te "înconjUară" ceva?
ps: bunul simţ spune că nu se dă "quote" la mesajul imediat anterior.
pps: tot bunul simţ spune că nu avem nevoie de explicaţia ta. bănuim către ce infecţie te îndrepţi şi aşteptăm cu nerăbdare să o vedem pe un cearşaf mare în galeria voastră. oricum nu puteţi concepe mai mult.
/Vao
Oct 19 2004, 10:09 AM
Sunt mandru ca sunt RAPIDIST si merg cu mandrie la stadion impreuna cu fratii mei RAPIDISTI! Problema voastra e ca din cauza COMUNISMULUI si a emisiunilor gen "ALBUM DUMINICAL" nu va mai puteti suporta si incepeti cu scandari rasiste.
Acum hai s-o dam in diverse! De unde si pana unde "bunul simț spune că nu se dă quote la mesajul imediat anterior"?
Sezran
Oct 19 2004, 10:16 AM
culmea comunismului! mao tze dung acuza comunismul! probabil muncitorii capitalisti de la atelierele grivita au protestat impotriva feudalismului, in frunte cu vasile roaita.
eu pierd timpul cu un aerian care ne injura ca la usa cortului iar aici face pe nevinovatul si apeleaza la cei pe care i-a injurat sa il protejeze.
diverse: cei care au descoperit internetul mai demult au aflat treaba asta. face parte din cultura nescrisa a internetului. i se mai spune si netiquette, daca nu e un cuvint prea greu pentru tine.
/Vao
Oct 19 2004, 10:18 AM
QUOTE(Sezran)
pps: tot bunul simț spune că nu avem nevoie de explicația ta. bănuim către ce infecție te îndrepți și așteptăm cu nerăbdare să o vedem pe un cearșaf mare în galeria voastră. oricum nu puteți concepe mai mult.
Ce sigur esti pe tine! Tu nu cumva ai fost ucenicul lui Sigmund Freud? Interpretezi si vise? Oricum, le poti interpreta visele tuturor cainilor, asta doar pana duminica. Duminica se apropie si toate visele voastre se vor spulbera pe GIULESTI!
Sezran
Oct 19 2004, 10:29 AM
visele noastre legate de giulesti s-au spulberat demult: e o utopie sa credem ca va fi curatenie vreodata acolo. probabil ca revolutia culturala a interzis si alte lucruri pe linga limba romana (precum cele din categoria igiena).
/Vao
Oct 19 2004, 10:30 AM
QUOTE(Sezran)
culmea comunismului! mao tze dung acuza comunismul! probabil muncitorii capitalisti de la atelierele grivita au protestat impotriva feudalismului, in frunte cu vasile roaita.
eu pierd timpul cu un aerian care ne injura ca la usa cortului iar aici face pe nevinovatul si apeleaza la cei pe care i-a injurat sa il protejeze.
Ai vazut tu ca nick-ul meu este cumva Mao Tze Dun? Te-ai gandit ca poate nick-ul meu n-are nici cea mai mica legatura cu notoriul comunist?
Este treaba ta ce faci cu timpul tau. Am intrat aici sa va ironizez putin (pana duminica). Imi place sa va vad cum o dati din colt in colt.
P.S. De la a injura pe cineva si pana la a fi rasist ...... e cale lunga!
ZOCCOLO DURO
Oct 19 2004, 05:31 PM
gata ca m-am plictisit si cred ca i-am plictisit pe toti....RAUS !!!
1948
Oct 19 2004, 06:47 PM
nu mai am cuvinte cand vad ce poate "mânca" un rapidist ... sa lasam steagu` cu giulestina ... si sa iti aduc aminte de avan garda ... sau legiunea visinie ... nici de steagurile alea nu mai aveati nevoie ?!
Daca paduchii ar fi fosforescenti , giulestiul ar fi Las Vegas :))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.