Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul Meciului Olanda 2-0 Romania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general > Euro 2008
djmihaitza
Cand titularizezi niste spurcati iese spoiala de doi bani. Asta s-a intamplat si in seara asta... Imi pare rau (sau bine?!?) ca am avut dreptate.

+++ Lobont pentru intreg turneul
--- azi, toti ceilalti au fost pardaf

Hai Romania .... acasa!!!
nicolle_reddog4ever
+++++Lobont, a fost cel mai bun in toate meciurile bravo.gif
-toti, au fost jalnici in seara asta (ce bine icon_rolleyes.gif )
Hatzu
Un plus mare mare de tot, nu numai pentru acest meci ci pentru tot turneul, LOBONT!!!
Minus la meciul asta, restul echipei dar cu mentiunea D Niculae, zero la tot turneul!!!
POOL
Cel mai bun a fost Lobont, desi la golul 2 putea sa fie mai atent.
cel mai slab: Nicolita ( din avion), Codrea(n-a mai repetat evolutia buna din meciul cu Italia) si pot spune ca nici Mutu nici CHivu nu se pot lauda cu realizarile din aceasta seara. Chivu a dat mult prea multe pase aiurea, iar Mutu in cele mai multe faze a tinut prea mult mingea si prea a incercat sa faca totul de unul singur.
caine_tm
stupidemoticon0rv.gif stupidemoticon0rv.gif si totusi.... lobont imperial (daca apara si la Dinamo ca la acest Euro eram campioni) un plus pt tamas care a fost stalpul apararii in aceste 3 meciuri...

in rest nu a jucat nimeni nimic... restu sunt panarame in frunte cu cocaina mutu..... cu elisei chivu.... iar trupa de mioare a lui jiji este ridicola

cel mai mare minus pt 6/6 boboroaze....... a pregatit toate meciurile stant cu fundul in poarta..........nu stim sa jucam nimic..... am fost cea mai slahba echipa de la Euro 2008 gunshot.gif
bigbobo
+ Lobont...

- jardel, Chivu, Mutu plus restu'

Meci rusinos...
Morpheuss
+ Lobont
- Cioara spurcata. sper sa-l vad titular la oi meci de meci.
The Game
+ + + Lobby exceptional, senzational, etc.
+ + Rat, Contra, Tamas
+ Chivu, Mutu, Petre
- - - Marius Niculae, Daniel Niculae, nicolita
- - ghionea
- Cocis, Codrea

Cel mai mare minus il are bineinteles piturca. Un antrenor mic, cu o mentalitate pe masura. De asemenea, multumiri olandezilor, care in prima repriza ne-au lasat poate-poate dam si noi un gol. Au avut insa simtu ridicolului si au dat in sfarsit gol.

Am uitat. Un mare " + " pentru galerie. Felicitari! Si aici nu ma refer la cei din piata...
reddog_sv
+ Lobby clar
- restu si piturca
gavros
deci banel ala..... Doamnee
Florin_Bogdan
+ Lobont, tamas, Si.. Mutu da nu avea cu cine in atac :|
un - mare de tot pt Piturca si alcatuirea lotului si a primului 11.. Nu cred ca e posibil, sa ai nevoie de victorie si pleci cu 2 mijlocasi defensivi si un singur varf.. si ca sa faca c*c*tul praf, face schimbare post pe most (m.niculae-d.niculae) tocmai cand nu avea nimic de pierdut.. Sa nu aud ca se plange ca nu a avut atacanti in lot... ca pe Bratone l`a lasat acasa! RUSINE PITURCA!
matador
presa spaniola afirma exact ce am zis si eu,ca de fapt a fost blat dar nu am fost noi in stare sa profitam.preferam sa se califice franta in locul scarbelor de macaroane.
MosIonRoata
Da, a fost blat! Dino Zoff si Paolo Rossi , care aveau asupra lor un geamantan plin cu bani,
au vizionat partida impreuna cu Ilie Balaci si cu Ladislau Boloni intr-un bar din Zurich, numai ca
DNA-ul nu a fost la fata locului....

Sanatate!
RED75
Bravo Lobont ! Cel mai bun jucator al echipei la acest turneu,

Cei mai slabi:
1. Balanel care nu are nicio treaba cu fotbalul.
2. Un mare minus si pentru Marius Niculae care sincer, nu cred ca avea ce cauta la acest turneu. Oricum nu trebuia preferat in locul lui Bratu.
Leaveyou
Marius Niculae, Niculae ălălalt, Cociș. Au fost accidentați ? Jalnic. Sărea mingea din ei ca din gard.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.