QUOTE(COSMIN C @ 19 Jun 2008, 14:51)

Miroase a vopsea si a comision. Nu sari, Redmania, ma rog sa ma insel. Ca atat mi-a mai ramas, sa ma rog...
Si de Ganea la 33 ani probabil la fel ai zis (recunosc ca si eu am fost mirat de aducerea ganezului) dar ce bine a mirosit vopseaua si parca nici comisionul ala nu te mai deranjeaza, nu ?
M-au apucat toti dracii intr-o noapte calduroasa greceasca, cand scroland peste achizitiile ciobanului (ov. petre, bla bla) am dat peste ... DENIS SERBAN... Cum adica DENIS SERBAN ?!?! Ce sa faca DENIS SERBAN ?!?!? Si ce RUSINE m-a apucat dupa numai cateva saptamani cand DENIS s-a pishat pe hemoragia ovina in min 93... Dupa meciul ala ma incercau 2 sentimente, unul de bucurie si altul de RUSINE fata de cum am gandit despre SERBAN...
Ma repet, esti multumit cand impresarii incaseaza comisioane de milioane cand pleaca un Radu, Moti, Lobont, etc ???
Nu te-am vazut sa ma intrebi ce parere am cand RADU a fost dus la Lazio sau acum cand MOTI este la un pas de a hrani gurile hraparetilor...
Macar REDNIC munceste si are un merit la cele 5,4 milioane luate pe RADU in timp ce samsarii nu fac nimic pt DINAMO... dar pe tine te deranjeaza un POSIBIL comision de 5.000 de euro in loc sa vezi cum unii fura clubul sistematic (numai gașca slugilor proaste a calculat, asa, in fuga, vreo 20 milioane disparute de la Dinamo din cele mai importante transferuri in ultimii 10 ani).
Revenind la Dolha, cred ca e o achizitie buna pentru postul de rezerva pentru Lobont, costa ZERO, deci se incadreaza perfect in bugetul Moka oferit de "actionarii" Badea, Porcea si Purcu. In conditiile astea (MOKAAAAA) cred ca REDNIC a facut alegerea cea mai buna.