Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Emilian Dolha
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Foști jucători și antrenori la Dinamo
COSMIN C
Emilian Dolha a semnat astazi cu Dinamo.

Cum Lobby e ca si plecat, Dolha, spera Rednic, va fi "ingerul pazitor" al portii dinamoviste.

E de bine, e de rau, nici nu mai conteaza, contractul e semnat si Dolha e "caine" Si e fericit, spera sa castige titlul cu Dinamo, bla, bla.

"Antrenorul dinamoviștilor este extrem de încîntat pentru achiziționarea lui Emilian Dolha.

"Dolha a semnat pe 3 ani. E un portar foarte bun, pe care eu mi l-am dorit mult. A refuzat Rapidul pentru a veni la Dinamo. Mi-aș dori să rămînă și Lobonț, pentru a avea doi portari excelenti", a spus Rednic."

Redmania, ai legatura. taunt2.gif
Morpheuss
A innebunit lupu'. Toti expiratii au locul asigurat la Dinamo, la batranete, se pare.
f_rares
ma duc sa aduc vopseaua alb-rosie din pivnita.Se pare ca avem iar de lucru vara asta.

presimt multi nervi cu dolha in teren.nervi , stres , unghii roase si multe injuraturi.
caine_tm
gunshot.gif deja incep sa ma irit de transferurile lui rednic.... ce draku acum aducem ciori expirate in loc de spurkati expirati... defapt aducem si ciori si spurcati...... gunshot.gif drunk.gif
red_dog 4 ever
Ia la musetel emiliano
marcher
Ba...asta nu-i stelist, nu ma iau de el. In fond... lobont tot asa a aterizat pe la noi, si-acu il indragim cu totii.
Mister
SA NU PLECE LOBONT!!!DACA DA DE VINA VOR FI NUMAI ACTIONARII SI FANII CARE II PUPA UNDE NU TREBUIE...
bigbobo
Un transfer la limita... Momentan nu vad nimic de perspectiva in Dolha dar ii urez Bun Venit!!!...
mihaiul90
QUOTE(marcher @ 17 Jun 2008, 16:26) *
Ba...asta nu-i stelist, nu ma iau de el. In fond... lobont tot asa a aterizat pe la noi, si-acu il indragim cu totii.

Il compari pe Lobont cu Dolha ? icon_rolleyes.gif
POOL
Dolha: Este fain sa te antrenezi si sa te lupti pentru un post de titular cu acesti doi portari valorosi.......
O intrebare pentru Domnul Dolha: Ii fain la oras? Da' in fata camerei de luat vederi ii fain? taunt2.gif
reddog_sv
Dolha a fost desemnat cel mai bun portar din Polonia? wtf.gif
Clau_Goool
Dolha mai apara ceva la ora actuala sau a fost adus asa de ochi frumosi ?
Cel mai bun portar din Polonia, si Polonia ce super campionat mai are ?
E peste al nostru campionatul ala al lor ?
POOL
Cel mai bun portar la polo poate. Din cate stiu eu, coechipierii ii ziceau dupa eroarea aceea grava cand a pasat la un adversar (a fost filmarea pe mania, sau poate mai ii), il numeau Iuda sau mai stiu eu cum.

Portarul pacii.
matador
de ce redni,de ce? miroase a petarda!!!!!
caine_tm
gunshot.gif gunshot.gif gunshot.gif nu miroase mai .... este o panarama... asta a fost mereu o panarama .... deja rednic incepe sa aduca doar panarame
COSMIN C
QUOTE(matador @ 18 Jun 2008, 14:53) *
de ce redni,de ce? miroase a petarda!!!!!

Miroase a vopsea si a comision. Nu sari, Redmania, ma rog sa ma insel. Ca atat mi-a mai ramas, sa ma rog...
FarfelkugeL
QUOTE(bigbobo @ 17 Jun 2008, 19:40) *
ii urez Bun Venit!!!...

Hai sa nu fim rautaciosi cu baiatul! A venit cu inima deschisa, avide de performanta. Si-a dorit din inima sa vina la noi deci chiar v-as ruga sa incetati!

Emil Dolha, sper ca nu ai de gand sa stai mai mult de 1 luna la Dinamo, ok? DISPARI!
red_dogvitan
Excelent transfer nam ce zice..... gunshot.gif
Leaveyou
QUOTE(reddog_sv @ 18 Jun 2008, 10:36) *
Dolha a fost desemnat cel mai bun portar din Polonia? wtf.gif

Dintre străini. Străini de fotbal 010.gif Eu îi urez succes. Noroc că Dinamo a luat scaunele alea pentru banca de rezervă. Sunt destul de comode.
cristian_tom
QUOTE(marcher @ 17 Jun 2008, 16:26) *

te contrazic Lobont a fost caine de mic adica s-a nascut la Dinamo si dupa a ajuns la Crapid

http://www.youtube.com/watch?v=rniTlnElDkI take a look help.gif gunshot.gif

asta e pt un pic de amuzament si ne bucuram ca si el e anti spurky http://www.youtube.com/watch?v=o5H-BnpZLXQ...feature=related
redmania
QUOTE(COSMIN C @ 19 Jun 2008, 14:51) *
Miroase a vopsea si a comision. Nu sari, Redmania, ma rog sa ma insel. Ca atat mi-a mai ramas, sa ma rog...

Si de Ganea la 33 ani probabil la fel ai zis (recunosc ca si eu am fost mirat de aducerea ganezului) dar ce bine a mirosit vopseaua si parca nici comisionul ala nu te mai deranjeaza, nu ?

M-au apucat toti dracii intr-o noapte calduroasa greceasca, cand scroland peste achizitiile ciobanului (ov. petre, bla bla) am dat peste ... DENIS SERBAN... Cum adica DENIS SERBAN ?!?! Ce sa faca DENIS SERBAN ?!?!? Si ce RUSINE m-a apucat dupa numai cateva saptamani cand DENIS s-a pishat pe hemoragia ovina in min 93... Dupa meciul ala ma incercau 2 sentimente, unul de bucurie si altul de RUSINE fata de cum am gandit despre SERBAN...

Ma repet, esti multumit cand impresarii incaseaza comisioane de milioane cand pleaca un Radu, Moti, Lobont, etc ???
Nu te-am vazut sa ma intrebi ce parere am cand RADU a fost dus la Lazio sau acum cand MOTI este la un pas de a hrani gurile hraparetilor...

Macar REDNIC munceste si are un merit la cele 5,4 milioane luate pe RADU in timp ce samsarii nu fac nimic pt DINAMO... dar pe tine te deranjeaza un POSIBIL comision de 5.000 de euro in loc sa vezi cum unii fura clubul sistematic (numai gașca slugilor proaste a calculat, asa, in fuga, vreo 20 milioane disparute de la Dinamo din cele mai importante transferuri in ultimii 10 ani).

Revenind la Dolha, cred ca e o achizitie buna pentru postul de rezerva pentru Lobont, costa ZERO, deci se incadreaza perfect in bugetul Moka oferit de "actionarii" Badea, Porcea si Purcu. In conditiile astea (MOKAAAAA) cred ca REDNIC a facut alegerea cea mai buna.
POOL
Matache, Vlad? drunk.gif Astia ii avem deja. La ce ne trebuie Dolfa? icon_rolleyes.gif Eu am mai mare incredere in astia 2 decat in Dolha. Asta si la 29 de ani mai face gafe de copil retardat, pe astia i-as intelege ca inca nu-s copti da' pe mister emil mai greu.
matador
QUOTE(redmania @ 20 Jun 2008, 1:25) *
Si de Ganea la 33 ani probabil la fel ai zis (recunosc ca si eu am fost mirat de aducerea ganezului) dar ce bine a mirosit vopseaua si parca nici comisionul ala nu te mai deranjeaza, nu ?

M-au apucat toti dracii intr-o noapte calduroasa greceasca, cand scroland peste achizitiile ciobanului (ov. petre, bla bla) am dat peste ... DENIS SERBAN... Cum adica DENIS SERBAN ?!?! Ce sa faca DENIS SERBAN ?!?!? Si ce RUSINE m-a apucat dupa numai cateva saptamani cand DENIS s-a pishat pe hemoragia ovina in min 93... Dupa meciul ala ma incercau 2 sentimente, unul de bucurie si altul de RUSINE fata de cum am gandit despre SERBAN...

Ma repet, esti multumit cand impresarii incaseaza comisioane de milioane cand pleaca un Radu, Moti, Lobont, etc ???
Nu te-am vazut sa ma intrebi ce parere am cand RADU a fost dus la Lazio sau acum cand MOTI este la un pas de a hrani gurile hraparetilor...

Macar REDNIC munceste si are un merit la cele 5,4 milioane luate pe RADU in timp ce samsarii nu fac nimic pt DINAMO... dar pe tine te deranjeaza un POSIBIL comision de 5.000 de euro in loc sa vezi cum unii fura clubul sistematic (numai gașca slugilor proaste a calculat, asa, in fuga, vreo 20 milioane disparute de la Dinamo din cele mai importante transferuri in ultimii 10 ani).

Revenind la Dolha, cred ca e o achizitie buna pentru postul de rezerva pentru Lobont, costa ZERO, deci se incadreaza perfect in bugetul Moka oferit de "actionarii" Badea, Porcea si Purcu. In conditiile astea (MOKAAAAA) cred ca REDNIC a facut alegerea cea mai buna.

hai sa fim seriosi,ganea a fost o inamplare total nefericita,nu se asteptau la asa ceva.mai bine luam un african din burkina faso decat fasaitul si blatistul de dolha
redmania
QUOTE(POOL @ 20 Jun 2008, 10:15) *
Matache, Vlad? drunk.gif Astia ii avem deja. La ce ne trebuie Dolfa? icon_rolleyes.gif Eu am mai mare incredere in astia 2 decat in Dolha. Asta si la 29 de ani mai face gafe de copil retardat, pe astia i-as intelege ca inca nu-s copti da' pe mister emil mai greu.

Matache ? Hai sa fim seriosi... suntem DINAMO sau CS Otopeni ? Apropos, nici acolo nu a stralucit ba mai mult i-a incurcat.

Vlad ? Te-ai prezenta cu Vlad la un meci de UEFA peste 5-6 saptamani ?

Dolha, asa cum e el, a fost in lotul national, a fost desemnat cel mai bun portar in campionatul polonez.
Gafe ? Da, Dolha face si gafe. Dar pana la urma si Lobont o mai comite... remember golul lui Hadzibulic cand am pierdut 0-1 acasa cu Bistrita, remember 2 goluri cu Craiova in 4-4 din urma cu 2 luni ?

Nu sunt fan Dolha, puteam avea si noi o achizitie mai buna, dar la bugetul MOKA alocat cred ca este un portar decent.
POOL
Aha,... Deci cel mai bun portar din Polonia.. drunk.gif Si de ce a plecat de la Wisla la Lech Poznan? Cea mai buna echipa , Wisla trebuie sa aibe cel putin 3 portari buni. Nu? Asa umbla vorba. Nu inteleg cum campionatul poloniei isi permite sa piarda un portar atat de valoros cum e Dolha (cel mai bun dupa unii) gratis.
Si DA. L-as prefera pe Matache sau pe Vlad promovat, nu pe Dolfa. Otopeniul au echipa buna o sa ne fie greu cu ei, nu stiu ce sa zic de Poznan astia
FarfelkugeL
Piscina de ce ii zici Dolfa?
POOL
verystrange.gif De ce nu? Bine hai ca iti zic. Era un candidat la primaria Baia Mare, Mircea Dolha (candidat PSD) si nu-mi tare placea pentru ca mi se pare asa, ca seamana un pic cu Turcu, nu ca fizic ci ca "mentalitate". crazy.gif Ti-am argumentat?
cainele_fcd
mai oameni eu chiar nu inteleg ce dracu cauta cirnatul asta la echipa. e petarda, bomba nucleara, nush cum sa mai zic dar e clar ca la meciuile cu el in poarta vom avea emotii mari!
anti-spurky
"A refuzat Rapidul pentru a veni la Dinamo."-iti dai seama ce ofertat era... crazy.gif
Sper sa faca o treaba buna...daca nu sa plece la echipa pe care a refuzat-o!
caine_tm
QUOTE(redmania @ 20 Jun 2008, 12:54) *
Matache ? Hai sa fim seriosi... suntem DINAMO sau CS Otopeni ? Apropos, nici acolo nu a stralucit ba mai mult i-a incurcat.

Vlad ? Te-ai prezenta cu Vlad la un meci de UEFA peste 5-6 saptamani ?

Dolha, asa cum e el, a fost in lotul national, a fost desemnat cel mai bun portar in campionatul polonez.
Gafe ? Da, Dolha face si gafe. Dar pana la urma si Lobont o mai comite... remember golul lui Hadzibulic cand am pierdut 0-1 acasa cu Bistrita, remember 2 goluri cu Craiova in 4-4 din urma cu 2 luni ?

Nu sunt fan Dolha, puteam avea si noi o achizitie mai buna, dar la bugetul MOKA alocat cred ca este un portar decent.

mosionroata.gif bai tu esti avocatul tuturor pananaramelor aduse de rednic....... ce dracu? auzi de pleacarea luyi oprita ce spui?

mai sincer nu am fost mare fan a lui lobont niciodata..... dar nu se poate mai sa faca comparatie intre lobont si dolha..... ce dracu .... eu unul nu pricep la ce dracu a fost adus..........era mai bun romanovs..... mai vine vlad , mai bine un copil de la grupa de pitici a lui Dinamo...... dar nu cioara asta care acum se crede caine......... si pe langa ca este o ciorogladina mai este si afon de fotbal.... asta a fost o panarama mereu.... si asa moare

de la un copil poti spera ca ajunge portar..... dar de la dolha tot ce poti spera este ca adversarul sa rateze.... dolha oricum nu apara
The Game
@ " Vlad ? Te-ai prezenta cu Vlad la un meci de UEFA peste 5-6 saptamani ? "
Poate ca nu, dar nici cu Dolha...
mihaiul90
E chiar serioasa accidentarea lui Dolha ? Daca nu isi revine chiar suntem blestemati. Dar resping ideea de a aduce portari straini de mana a doua si sa-i si titularizam direct in derby, ar fi cea mai mare prostie... daca Ema chiar nu-si mai revine prefer sa ne bazam pe Matache si Vlad macar ii cunoastem ce le poate pielea si Matache nu e gafeor...

E pacat ca s-a accidentat Ema... chiar cand incepuse sa ne intre la inima si ne-a dovedit ca poate apara foarte bine.
FarfelkugeL
Sincer, de cand ai venit nu te-am agreat... Chiar tindeam spre deloc, dar in timp, prin profesionalismul tau si prin interventiile tale cateodata chiar miraculoase ti-ai castigat un loc atat in teren cat si in fata mea.
Sigur, ca orice om ai suisuri si coborasuri si acum ai gresit, DAR conteaza mult mai mult ce ai facut in trecut. Sunt convins ca-ti vei reveni, si-ti urez mult succes!

PS: sa stii ca in lupta ta cu clanul Fecali si cu Porcea suntem alaturi de tine!

Marius Niculae, care nu a făcut deplasarea în Gruia din cauza unei accidentări, îi ia apărarea colegului său și amintește de partida din tur, câștigată de Dinamo cu 1-0, atunci când "Ema" și-a salvat echipa în repetate rânduri.
redmania
Farfelkugel,

M-ai facut sa recitesc si eu topicul asta, nu l-ai primit prea bine pe Dolha... dar apreciez ca inclusiv dupa gafa de la CFR ai ochi si pentru el acum. Inseamna ca si-a meritat "banii" dati pe el (a venit gratis) si a facut treaba pana acum atat cat a putut.

Si eu merg pe mana lui Dolha indiferent ce greseli mai face in viitor. Cu bune si rele, acum e cel mai bun portar aflat sub contract cu Dinamo.

CRISX
wrong !

MATACHE e cel mai bun, ema e un looooooooooser cu trac !
FarfelkugeL
QUOTE(FarfelkugeL @ Jun 19 2008, 02:09 PM) *
Hai sa nu fim rautaciosi cu baiatul! A venit cu inima deschisa, avida de performanta. Si-a dorit din inima sa vina la noi deci chiar v-as ruga sa incetati!

Emil Dolha, sper ca nu ai de gand sa stai mai mult de 1 luna la Dinamo, ok? DISPARI!

CrisX asta e mesajul meu de cand a fost transferat... Se vede ca mi am schimbat radical parerea despre el in timp, e evident cred. De ce? PT evolutiile lui din teren, de FOARTE MULTE ORI ne a scos din rahat efectiv. Si MAtache e bunicel, sincer, dar e mai bun Dolha.

Capul sus Dolha!
MihaiC
La Multi Ani Dolha .. multa sanatate si toate implinirile
FarfelkugeL
La multi ani! http://zing.ro/imagini/stirisportive/emili...fect-109650.jpg
vikio
La multi ani si la cat mai putine goluri primite HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.