Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Italia 1-1 Romania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general > Euro 2008
djmihaitza
Un punct de data asta mult mai muncit si castigat pe drept.
Fara Lobby-One "Gatto" aveam navodu' plin.
Apararea a resimtit din plin oboseala acumulata si totusi un plus pentru Tamas si goian care au strans din dinti si au continuat.
La mijloc Chivu si Fl. Petre s-au ridicat peste medie.
In atac D. Niculae inexistent.... Are meritul ca a scos un 11m si atat... In rest Mutu s-a luat la tranta cu Chielinni, Grosso si Panucci, pacat insa de penalty-ul ratat...

Un mare + pentru Razvan Rat pentru ca are capu' mai tare decat al mirelei...

3 de minus: dica si Daniel Niculae. Chielinni nu avea voie sa recentreze la faza golului italian dintre cei doi...
2 de minus: nicolita. N-am sesizat niciun dribling reusit din partea "eroului" din meciul cu francezii.
Capirossi
+ Lobby . Sa-l tina Dumnezeu sanatos.
Lipsa lui Ra2 s-a vazut. Fara el e greu. Insanatosire grabnica & obligatorie.

- Dica. Du-te frate cu vaca.
- Daniel Niculae. Du-te frate cu Dica.

Banel daca nu exista trebuia inventat (cliseu)
The Game
+ + Lobby senzational
+ Petre ( se vede de ce Petre e Petre si banel e banel ), Chivu, Rat ( pentru ca nu bubuie mingile ca bezmeticu si iese cu mingea la picior )
- - - Daniel Niculae ( inexistent, pe deasupra, cand avea mingea se ducea 20 m in spate dupa care o pierdea )
Restul de nivel mediu.
Joc mult mai bun decat cel din meciul cu Franta, mi-a placut ce am vazut. Mai avem de lucrat la mentalitate, nu e posibil sa iei gol la faza imediat urmatoare dupa ce ai inscris.

A, si la + am uitat sa-l mentionez pe Mircea Sandu, desi n-a alergat 12 km, a muncit la fel de mult ca banel.
nicolle_reddog4ever
+++++ Bogdan Lobont(a demonstrat inca o daca ca e cel mai bun portar si am bucur pentru el desi as fi vrut sa mai ia un gol sau sa se valideze golul lu' Toni icon_rolleyes.gif ) si un mare + pentru Mutu icon_lol.gif
predator
"2 de minus: nicolita. N-am sesizat niciun dribling reusit din partea "eroului" din meciul cu francezii."

nicolita a facut cel putin un dribling, si a fost faultat! si nu a dat autogol!
TAMAS a dat pe langa obiect in postura de ultim aparator=> unchiasu de panucci da gol!
undeva la mijlocul terenului, pe dreapta noastra!
fl.petre a avut ocazie de gol, daca tragea in timp util..cine stie! a imbatranit!
MosIonRoata
Cel mai bun de pe teren a fost portarul Bogdan Lobont.
Petre a fost o surpriza placuta iar Tamas a jucat peste, peste asteptari.
Chivu, Goian si Adrain Mutu au jucat bine.

Sanatate!
razvan_superdog
+++ Lobby - in opinia mea cel mai bun de pe teren
++ Codrea - a scos de vreo doua ori exceptional in situatii limita
+ Chivu - extrem de util, sigur pe el in joc

Felicitari pentru intreaga linie de aparare: Contra, Goian, Tamas, Rat
Trebuie apreciat efortul depus de Nicolita si Fl.Petre (pacat ca a intarziat la sutul de la 1-1)

Mutu - pare obosit si nervos, pacat ca a ratat penaltiul
Daniel Niculae - foarte putin prezent in joc

Cel mai slab de pe teren: "milionarul" Dica, absolut penibil, aproape complet iesit din joc, lent, intr-un cuvant "varza"

Desi il detest pe răţoi, imi pare rau de accidentarea suferita.

Observatii despre arbitraj:
1. Daca faza penaltyului era pe invers adica pentru italieni, nici un gazetar roman nu ar fi spus ca n-a fost penalty. Nu-nteleg ce ne f.. grija pentru italieni.
2. Poate n-a fost offside la "golul" lui Toni dar faza n-a fost simpla, era un alt atacant italian in offside care era in careu si era in fata tusierului. Faza la limita dar cred ca tusierul a gresit si centralul trebuia sa valideze golul.
bigbobo
+ Lobont, Codrea

- Niculae

Joc excelent...
florin_80
Cei mai buni au fost: Lobont (un plus mai mare), Codrea (a avut cateva interventii extraordinare in faze dificile) si Chivu.
Slabi au fost: Petre (cu tot respectul pentru el), Niculae (nici un stop nu stie sa faca, pierde mingi usor).
Cel mai slab: Dica, lent, nici in atac, nici apararea nu a ajutat-o, bagat doar probabil pentru impresari (apropo, mai e vreo oaie care nu a debutat la euro?).
DinamoEver
SUPER LOBBY !!!!
-- dica
POOL
Ma bucur pentru Lobby, a reusit un meci formidabil contra macaronarilor, insa sunt trist pentru ca Dinamo tocmai l-a pierdut. Asta e viata. Felicitari Lobby

+ Codrea, Lobont, Rat, Goian, Tamas, Chivu si Mutu
- Dica, Nicolita Niculae
reddog_sv
+ Lobby, Codrea, Tamas, Chivu, Rat..si hai si Mutu
- Dica, Niculae
gavros
+ Lobont
- cocis, răţoi si dica (care am si uitat ca a jucat)
redlady08
bravo Lobby....esti cel mai tare...fara tine erau varza oitele :D
FELICITARI FLORY...de o mie de ori mai bun decat balanel....cu tot cu miile lui de km HAITA_DINAMO.gif

cei mai slabi....oitele ratoi, dica si balanel
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.