Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Meciurile zilei (12 Iulie) la Euro.
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general > Euro 2008
MosIonRoata
Germania - croatia 1-2 (0-1)

Gol perfect valabil pentru Germania in prima repriza anulat de
arbitru la faza cind Pletikosa a scapat obiectul din mina.
Odovakhar ala bagat in repriza a doua nu e Neamt. Nici fotbalist nu e.
Germania a jucat repriza a doua in zece oameni. Voi v-ati uitat la
fata lui Miroslav Klose? M-a apucat groaza si spaima ori de cite ori
ii dadeau figura in prim plan: ala seamana asa de bine cu actorasul
Radu Duda de Hohenzolern de zici ca-i chiar el! Mda...in noua oameni.
Teatru spurcat jucat de croati la sfirsitul partidei care a generat eliminarea
lui Schweinsteigger! Schweinsteigger asta a uitat tot fotbalul pe care-l stia
de cind si-a tras tunsoare de pidosnic... Portarul Lehman a avut citeva interventii
salvatoare dar la al doi-lea gol a tinut sa ne arate de ce l-a tinut Arsene Wenger
rezerva la Arsenal. Da Lowe ala e antrenor? Ce antreneaza el?
Frantz Beckembauer e un criminal care ingroapa cu zile fotbalul German.
Cum de-l mai rabda Pamintul???

Austria - Polonia 1-1 (0-1)

Circ. Pentru ca a acordat un gol din ofsaid clar in prima repriza contra gazdelor,
arbitrul a dat pinalti (asa se zice si in occident, "pinalti") pentru gazde pe
motiv ca s-a basit portarul!
Austriecii au inceput meciul in stil Spaniolesc si in minutul 20 putea fi 3,4 la zero,
da' dupa ce-au marcat Polonezii din optai n-au mai avut nici o ocazie, nici una!
Au cazut psihic. De reactie nervoasa nici n-a fost vorba si de aceea pacientului
i s-a pus masca de oxigen in minutele de prelungire...

Sanatate!
The Game
MosIoane, regret sa te dezamagesc, dar ieri a fost 12 iunie, nu 12 iulie ...
I-a furat arbitrul pe polonezi aseara intr-adevar, nici vorba de offside la faza aia. Insa si eu s-au cam jucat cu ocaziile. Parerea mea insa, chiar daca au doar un pct. dupa 2 meciuri, austriecii au aratat ca stiu ceva fotbal. Nu ma asteptam. Germania a dezamagit, Croatia a stralucit.
Clau_Goool
Lasa Jocule, ca MosIon se gandea cum sa sarbatoreasca Ziua Nationala a celor din Kiribati pe 12 iulie ... drunk.gif
bigbobo
Cum necum austriecii au facut o prima repriza excelenta dar nu a fost 11 m in minutu' 90... Elvetienii au avut ghinion iar austriecii exact invers...
djmihaitza
Polonia a marcat un gol dintr-un ofsaid mare cat Casa Poporului.
In repriza a doua, la 3 minute de la intrare, Golanski il tine evident de tricou pe unul din atacantii Austriei, dar nu se acorda penalty. Decizia arbitrului din min. 90+3 a fost data in compensare la tot ce s-a intamplat pro-polonezi pana in momentul acela.
RED75
Parerea mea este ca, desi sunt pe cale sa paraseasca prematur competitia, atat Elvetia cat si Austria au aratat ca stiu sa joace ceva fotbal. Au facut pe ansamblu o impresie buna. Mai mult decat ma asteptam de la ei.
Polonezii mi se par o echipa care trebuia sa ramana acasa.
Croatii sunt o echipa cu tupeu care evident stiu fotbal, dar sper sa se impiedice dupa grupe. Nu stiu de ce, dar imi sunt cam antipatici in frunte cu antrenorul lor cercelat drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.