Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Irina
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
Clau_Goool
Asteapta si ele ca tu sa mai pui poze, multe poze ... taunt.gif
nicolle_reddog4ever
goodone.gif goodone.gif goodone.gif da Clau...cu siguranta asta asteapta...da' totusi...nu se mai inscrie nimeni...fetele inscrise nu mai dau niciun semn de viata...ma simt cam singura p-aici icon_confused.gif
dinamodgirl
Nu mai dau nici un semn de viata? Dar ce le-ai facut? icon_rolleyes.gif
Cai Lun
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 13 Jun 2008, 21:50) *

dUamne! Ce m-au trecut apele.. pentru o secundă... am avut impresia că... ptiu drace... bine că doar mi s-a părut... bag.gif
Capirossi
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 19 Jun 2008, 22:24) *
da' crede-ma pe cuvant...stau bine icon_lol.gif

Dovada, unde e dovada ?!
nicolle_reddog4ever
"imaginile trebuie să se încadreze în limitele decenței" cam asa ceva scrie in regulament icon_rolleyes.gif
Florin_Dinamo
Regulile blahblah1.gif sunt facute pentru a fi incalcate icon_lol.gif . Deci... tongue.gif tongue.gif
nicolle_reddog4ever
Si eu cred ca regulile sunt facute ca sa fie incalcate da' exista si exceptii icon_lol.gif
Florin_Dinamo
Regula asta cu siguranta trebuie incalcata icon_smile.gif icon_smile.gif icon_wink.gif
Capirossi
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 25 Jun 2008, 13:57) *
"imaginile trebuie să se încadreze în limitele decenței" cam asa ceva scrie in regulament icon_rolleyes.gif

Ce poate fi mai frumos decat o fata frumoasa in tanga ?
R: O fata frumoasa fara tanga.
Leaveyou
Click to view attachment

Click to view attachment
Bascanu
popcorn.gif corect Capirossi!
nicolle_reddog4ever
@Capirossi: goodone.gif Si asteptati poza asta de la mine??? dream on tongue.gif Ai dreptate ce poate fi mai frumos decat o fata in tanga???...o fata fara, pentru voi...pentru mine...nu stiu...poate Clau_GOL 010.gif
@Leaveyou: Zambaretul ala ce vrea sa insemne??? Ca asteptati si o poza in care sa flutur sutienul???? goodone.gif

http://img178.imageshack.us/img178/4842/imag127mb1.jpg (nu e in tanga, nu flutur sutienul, nu e in alb-rosu da' eu zic ca merita pusa icon_rolleyes.gif )
POOL
Sa inteleg ca ala din brate ii Clau_GOL? icon_rolleyes.gif
nicolle_reddog4ever
Nu (din pacate icon_cry.gif ) e doar un catelus scump foc tongue.gif
Capirossi
@ Si asteptati poza asta de la mine??? dream on

Un om ca sa voteze corect trebuie sa fie cat mai bine informat. Trebuie sa adune informatii.
La concursurile de miss exista o proba cu defilarea in costume de baie, nu topless. Ce e indecent aici ? Proba rochiilor de seara nu poate fi ceruta pe DM fiind prea costisitoare. La urma urmei, mens sana in corpore sano.
Eu vreau sa castigi, tu nu ?
edy
Daca are si pijama cu Dinamo inseamna ca trebuie sa castige .

Succes !
nicolle_reddog4ever
@Capirossi: Daca o sa reusesc sa imi iau costum de baie cu Dinamo...ca defiecare daca cand am fost ba a fost inchis, ba nu mai aveau...tot timpul intervenea cate ceva si nu am apucat nici acum sa imi iau desi ma tot chinui de la inceputul verii...am sa pun si o astfel de poza...tocmai pentru ca "la concursurile de miss exista o proba cu defilarea in costume de baie" tongue.gif Rochie de seara cu Dinamo nu am si nici nu cred ca se gaseste...eventual sa o fac la comanda 010.gif

@edy: Asa e...am si pijama cu Dinamo...ba mai mult...cu Clau icon_redface.gif
Florin_Dinamo
Cu Clau-gool? Care dintre ei? icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Amn_Googly87
mda se referea la claudiu raducanu sunt sigur 010.gif
Capirossi
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 26 Jun 2008, 19:13) *
@Capirossi: Daca o sa reusesc sa imi iau costum de baie cu Dinamo...ca defiecare daca cand am fost ba a fost inchis, ba nu mai aveau...tot timpul intervenea cate ceva si nu am apucat nici acum sa imi iau desi ma tot chinui de la inceputul verii...

Nu-ti cheltui banii aiurea pe costume de baie. Pe costumul pe care deja il ai coase tu in 3 colturi o emblema cu Dinamo si pozeza-te asa.
nicolle_reddog4ever
@Amn_Googly: Mda cu siguranta de el e vorba bag.gif "m-am prostit la creierii capului" 010.gif

@Florin: Mai e vreun Clau-Gol inafara de Claudiu Niculescu???? icon_rolleyes.gif

@Capirossi: Avand in vedere ca e vorba de un costum de baie cu Dinamo...nu-i cheltui chiar aiurea desi imi iau 3 costume si mai imi raman si bani la cat costa unul 010.gif da'...am sa tin cont si de sfatul tau tongue.gif
Florin_Dinamo
Clau-Gool de pe forum icon_lol.gif icon_lol.gif , sau de ce nu Clau-Bloc? 010.gif 010.gif
nicolle_reddog4ever
Florin te rog frumos...sa nu vorbim de oi...si cu Rares n-am vazut sa se fi facut pijamale tongue.gif
Florin_Dinamo
Nu cred pana nu (te vad in) pijamaua aia de care vorbesti tu. tongue.gif tongue.gif . Macar pe mess sa-mi dai o poza daca zici tu ca esti constiincioasa si nu incalci regulile concursului. Desi ti-am mai zis eu despre reguli taunt.gif taunt.gif
nicolle_reddog4ever
Poza e pusa in topic icon_lol.gif
f_rares
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 26 Jun 2008, 21:41) *
Florin te rog frumos...sa nu vorbim de oi...si cu Rares n-am vazut sa se fi facut pijamale tongue.gif

care rares? eu sunt prezent...ce-i asa interesant?!?!aaa....nu mersi . nu fac poze in pijamale decat la schimb cu poza cu tine in pijamale 010.gif
nicolle_reddog4ever
Poza cu mine e deja in topic...dupa cum am mai zis o data...era vorba de Clau_Gool si de pijamale cu el nu poza cu el in pijama icon_lol.gif
Clau_Goool
si cu Rares n-am vazut sa se fi facut pijamale tongue.gif

Nu sunt pijamale cu mine. Hmmm trebuie sa vorbesc cu departamentul meu de marketing si promovare
sa rectific aceasta problema.
f_rares
scuze clau_gol ca m-am bagat peste intaietatea ta la pijamalele scoase de FC Dinamo.imi pare rau.
o sa trimit o scrisoare in care o sa imi cer scuze in mod oficial drunk.gif
Clau_Goool
Nici o problema Rares, sunt putini care stiu pe forum ca ma cheama si asa.
Oricum nu trebuie o scrisoare este necesara doar o baute sanatoasa pe
caldura asta criminala. Pfuuuaiii ca ma topesc incet.
De tanga aia ce se mai aude Irina ? drunk.gif
f_rares
da da...cred ca tanga aia ne-ar racori bine de tot.si o lada de bere inghetata langa ....
Florin_Dinamo

Ca daca s-ar face... 010.gif
Clau_Goool
Lucrez in privinta asta. Cat de curand Irina va purta si pijamale cu mine ...
Florin_Dinamo
Ar mai fi si alte chestii de intrebat, dar sa nu intram in amanunte... tongue.gif tongue.gif
anna
QUOTE(f_rares @ 27 Jun 2008, 0:22) *
da da...cred ca tanga aia ne-ar racori bine de tot.

Poftim? Cred ca nu am inteles eu bine...ai vrut sa zici altceva in loc de "racori", nu? busted_blue.gif icon_exclaim.gif icon_lol.gif
Capirossi
Mai interesanta ar fi o poza cu niste bikini d-aia rusesti. Nu-i stiti ? Aia, daca te-mpiedici se rup in genunchi.
Florin_Dinamo
QUOTE(anna @ 27 Jun 2008, 21:23) *
Poftim? Cred ca nu am inteles eu bine...ai vrut sa zici altceva in loc de "racori", nu? busted_blue.gif icon_exclaim.gif icon_lol.gif

Eu mai degraba zic ca tanga aia ne-ar incalzi icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
f_rares
QUOTE(anna @ 27 Jun 2008, 21:23) *

hm...n-am greseli de ortografie , punctuatia e buna , propozitia are sens...tutul e bine tongue.gif drunk.gif
Amn_Googly87
Adaug si eu o poza la colectie :D

enjoy ;)
Florin_Dinamo
Frumoasa blonda... icon_wink.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
nicolle_reddog4ever
Florin...pentru a mia oara NU SUNT BLONDA!!!! 149.gif

Googly, mersi de poza ca si asa bate vantu' pe la miss icon_rolleyes.gif
dinamodgirl
QUOTE(Florin_Dinamo @ 28 Jun 2008, 23:20) *
Frumoasa blonda... icon_wink.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif

Frumoasa e, dar nu si blonda.
Florin_Dinamo
Ba e blonda icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
nicolle_reddog4ever
Mda Florin eu sunt blonda si stOaia joaca fotbal! Nu stiu de ce am impresia ca tu comentezi cam mult fara rost....poate faci ceva in privinta asta!!!
Florin_Dinamo
Bine mai blondo daca tu zici icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Cai Lun
Stiti voi cine se tachineaza... taunt2.gif
gilutza_d
Cai sti ceva ce noi nu stim? icon_rolleyes.gif
CHIVU
Mai multe poze Irina...lumineaza-ne!

Oricum bafta....ai sanse mari icon_mrgreen.gif

ultras.gif
nicolle_reddog4ever
QUOTE(Cai Lun @ 30 Jun 2008, 18:24) *
Stiti voi cine se tachineaza... taunt2.gif

goodone.gif funny...exista si exceptii!!!!

@gitutza: nu stiti voi da' nici el nu stie!!! tongue.gif

@chivu: merci...am sa vin si eu din urma cu poze!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.