Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Irina
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
nicolle_reddog4ever
goodone.gif goodone.gif goodone.gif Hai frate...pana acuma nu a fost vorba de niciun blat...fix anul asta o sa fie!!! O sa se voteze...daca iese Ioana bravo ei...sa te duci la ea in Turda sa o feliciti Florine...daca nu asta e poate la anu'!!!
anna
QUOTE(Florin_Dinamo @ 3 Jul 2008, 23:02) *
Daca va castiga Irina e sigur blat verystrange.gif verystrange.gif

zi zau! blahblah1.gif
Florin_Dinamo
Nu zic zau, zic "Am glumit" - powered by nea jiji. goodone.gif goodone.gif
biancap78
Hai mai ca e deja penibil ceuameni.gif ...NU O SA FIE NICIUN BLAT bangmyhead.gif ...nu inteleg de ce sunt unii suspiciosi...acum 2 ani si anul trecut nu s-a intamplat nimic de genu...sabina si monica au castigat pe drept asa va fi si anul asta...fiecare va vota pe cine va dori...
Florin_Dinamo
Eu am zis ca am glumit... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
anmini
evident. intai fondul (a nu se intelege de catre cei toropiti de bere/caldura fundul icon_lol.gif icon_lol.gif ), apoi forma... tongue.gif
anna
Si cine te crede?? verystrange.gif
Florin_Dinamo
Cine stie de gluma icon_lol.gif icon_lol.gif
Bascanu
QUOTE(Florin_Dinamo @ 4 Jul 2008, 18:44) *
Nu zic zau, zic "Am glumit" - powered by nea jiji. goodone.gif goodone.gif

Ii prima si ultima oara cand iti zic sa termini! Ai intrecut deja limita penibilului... Daca ai fantezii cu fete care poarta tanga rosii rezolva-le pe privat, nu mai polua forumul cu aberatii.
anna
probabil...dar pe viitor limiteaza-te la glume mai putin inteligente ca sa pot pricepe si eu din prima. mai stii, poate sunt si eu vreo blonda ... icon_confused.gif
gilutza_d
Ana blonda? goodone.gif
biancap78
Multumim mult bascane....mai aveam putin si ma riscam la dojana dwarf.gif
mihaiul90
Dar vai ce faceai tu... icon_rolleyes.gif countingsheep.gif
anna
@gilutza: daca nu am prins izu' de gluma? logic ca trebuie sa fiu blonda... crazy.gif

@biancap78: vai da' suparata esti bianca doglaugh.gif
gilutza_d
M-am prins de gluma. doglaugh.gif
stef 22
verystrange.gif
tine-te strans de ea, sa nu ii dai drumul nici in ruptul capului... crazysanta.gif
nicolle_reddog4ever
http://img383.imageshack.us/img383/8082/imag005rl0.jpg mai pun si eu o poza sa ma bag in seama taunt2.gif nu e prea clara da' mie imi place ca a intrat in cadru si unul din posterele mele cu Clau!! icon_redface.gif
Amn_Googly87
super poza. multumim mult :)

thumb.gif

...din ce in ce mai aproape :D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.