Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Meciurile zilei (11 Iunie)la Euro 2008.
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general > Euro 2008
MosIonRoata
Portugalia-Cehia 3-1(1-1)

Formidabil meciul Portugalia - Cehia. A fost prima data la acest campionat
cind o echipa reuseste sa egaleze dupa ce a fost condusa. Cehii au avut ghinion,
dar contributia lui Cristiano Ronaldo a fost hotaritoare pentru succesul echipei
Portugaliei. Spre deosebire de alte editii sint multe echipe tari la Euro:
Germania, Spania, Portugalia, Olanda, Cehia si Turcia. Fiecare dintre acestea
ar putea cistiga titlul continental. Portugalia -Cehia 3-1 a fost un meci de un
inalt nivel tehnic si spectacular care a intrecut chiar , ca spectacol, finala
de anul acesta a Ligii Campionilor.

Elvetia - Turcia 1-2(1-0)

Meci nebun, absolut fantastic!
Bravo Turkye, bravo Zvitzzera! Un meci jucat pe ploaie torentiala,
pe un teren imbibat cu apa care a cerut eforturi supraomenesti din
partea jucatorilor si a celor trei arbitrii care s-au achitat cu brio de
o sarcina dificila. Jocul afost pe viata si pe moarte din primul
pina in ultimul minut de joc, disputat cu o ardoare si o indirjire mar rar intilnite
pe terenurile sportive, de un inalt nivel tehnic si spectacular, de un mare dramatism
dar disputat in spiritul deplinei sportivitati!
Bravo Turkye, bravo Zvitzerra! Ati realizat un meci antologic,
unul dinte cele mai bune meciuri din istoria fotbalului care de-acum incolo
va fi studiat la toate academiile de fotbal de generatii intregi de
sportivi. Va multumim!

Sanatate!
Cai Lun
Da, dar totodată s-au văzut și limitele organizării și chiar neinspirata alegere a locației acestui turneu final. Prea era bazin terenul ăla. E adevărat că după pauză arăta incredibil în comparație cu ce a fost cât a plouat, dar totuși. Lăsând la o parte că stadionul meciului nostru cu Franța a fost o glumă proastă...
Capirossi
@ " Elvetia - Turcia 1-2(0-1)
Meci nebun, absolut fantastic! "

Nu am vazut meciul in direct, il vad acum pe TVR 2. Sunt de aceeasi parere thumb.gif
bigbobo
Mi-a parut rau de elvetieni... Meritau minim un egal... Au avut un pic de ghinion si cu cehii...
RED75
Tot respectul pentru cum au luptat turcii.
Ce-i drept si mie mi-a parut un pic rau de elvetieni. Si mai ales de mosulica ala blajin care e antrenor la ei. Oricum n-au jucat rau deloc.

Asa cum spunea si Cai Lun, dupa ce te uiti la altii, nu dai doi bani pe meciul nostru cu Franta si pe puncul de aur al lui Piturca. Poate schimbam putin impresia artistica in meciul cu macaronarii
gavros
QUOTE(Capirossi @ 12 Jun 2008, 11:00) *
@ " Elvetia - Turcia 1-2(0-1)

a fost 1-0 pt Elvetia la pauza, iar turcii au revenit in a doua repriza senzational
dudu1961
Mi-au placut portuhezi (tin sa spun ca nu-i suportam , pentru acelasi motiv pentru care m-au enervat turcii aseara cu simulari si etc !) dar ieri portughezi au aratat ca o echipa mare si bine organizata , bravo lor !
Am tinut cu elevetienii din motivul de mai sus si mai ales ca in prima repriza , daca elvetienii au stiut sa schimbe registru , turcii jucau tot la "firul ierbii" icon_rolleyes.gif oricum elvetienii au echipa tinara , ii vom mai vedea !
The Game
Turcii nu prea au treaba ei cu tactica, s-a vazut si la faza aia cand la un moment dat ramasese un fundas turc contra 5 elevetieni. E meritul lor ca au crezut in victorie pana la capat si ca s-au daruit exemplar. Nu uitati ca au jucat si cu un om in minus in ultimele minute.
dudu1961
Game , tu ce meci ai vazut , ce om minus , pe ala care l-a bandajat la cap ?Daca e ala, a intrat omule inapoi !
MosIonRoata
"Da, dar totodată s-au văzut și limitele organizării și chiar neinspirata alegere a locației acestui turneu final."

Daca ar fi plouat pe un stadion de la noi asa cum a plouat la Basel in prima repriza, unii jucatori si chiar unii
dintre spectatori s-ar fi inecat ! Si unde ar fi trebuit organizat turneul pentru a fi feriti de asemenea diluviuni?
Pai sint doua posibilitati: in Sahara unde nu ploua deloc sau in S.U.A. unde au stadioane acoperite. Se poate
organiza turneul final al Campionatului European in S.U.A.? Poate da, poate nu: trimite-i propunerea domnului
Michel Platini care e Francez....

================================

Doua observatii despre Elvetia - Turcia:

1) Ludovic Magnin.

Fundas central. L-am urmarit si in Germania 2006. Joaca fara greseala. Perfect. Mai mult,
este prezent pe tot terenul, vine si in atac unde este extrem de periculos. Foarte constant, forta uriasa, tehnica
perfecta, unul dintre cei mai buni jucatori ai lumii in momentul de fata.

2) Volkan Demirel

Colosal. Am avut privilegiul de a-l admira si in partida tur a sferturilor de finala
a Ligii Campionilor, Fenerbachce-Chelsea, cind a aparat la fel ca si ieri: magnific si eroic. Fara nici un dubiu
cel mai bun portar al Lumii in momentul de fata. Daca ii pui pe van der Saar si pe Czech in poarta amindoi
de-odata nu apara cit apara Volkan Demirel!

La toti cei de fata si viitori, Sanatate!
The Game
QUOTE(dudu1961 @ 12 Jun 2008, 14:06) *
Game , tu ce meci ai vazut , ce om minus , pe ala care l-a bandajat la cap ?Daca e ala, a intrat omule inapoi !

Da, la el ma refeream. L-am vazut intins pe jos si plin de sange si am avut impresia ca n-a mai intrat.
POOL
Mosule, de Gygax nu ne zici nimic? A intrat pe finalul meciului si e unul din jucatorii meciului pe care Rednic ii vrea la Dinamo. Eu unul nu mi-am putut face o parere despre el, asa ca intreb pe altii...
djmihaitza
A jucat ultimile 10 minute, timp in care a obtinut un corner, a faultat o data si a dat 3 pase: lui Diego Benaglio, lui Gökhan Inler si una la adversar - lui Emre Așık.
La toate astea mai pune ca a intrat la 1-1.
Capirossi
QUOTE(gavros @ 12 Jun 2008, 12:01) *
a fost 1-0 pt Elvetia la pauza, iar turcii au revenit in a doua repriza senzational

Stiu. Am vazut meciul. L-am citat pe MosIon, greseala ii apartine.
Cai Lun
@red > nu ma referea mla meciul nostru in comparatie cu al lor, ci pur si simplu la cum arata stadionul.
@mosion > Amsterdam arena e acoperit. Dincolo de asta e ca si cum ai organiza (TEORETIC vorbind) in Romania un turneu final la Stana de Vale. Adica intre Alpi acolo... chiar nu ma asteptam la furtuni de nisip, dar si Uefa cand alege, ar trebui sa se gandeasca putin si la conditiile meteo. A plouat in prima saptamana de la Euro cat la toate celelalte turnee finale la un loc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.