Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Romania 0-0 Franta
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general > Euro 2008
Pages: 1, 2
cosmin targoviste
@capirossi N-are rost sa iti raspund...IQ-UL tau e egal cu cat porti la pantofi...

scuze de off-topic.E ultima oara cand se intampla.

@CosminC:nu am zis ca il vreau la Dinamo,Doamne fereste...Eu m-am referit strict la meciul cu Franta.
Capirossi
QUOTE(cosmin targoviste @ 12 Jun 2008, 17:51) *
@capirossi N-are rost sa iti raspund...IQ-UL tau e egal cu cat porti la pantofi...

La ce sa raspunzi ca nu te-am intrebat nimic.

varianta a. Bine ca esti tu destept. ( Am glumit, nu esti. )
varianta b. Cu ce mi-ai masurat IQ-ul ? Ai un IQ care-ti permite sa comentezi IQ-ul altora ?

Cu indivizi ca tine Retardia va dainui de-a pururi. Somn usor, viseaza ca Banel ia Balonul de Aur si ti-l dedica tie pt. sprijinul acordat de-a lungul carierei.
Pt. admini: merit 10 % ?
stef 22
QUOTE(cosmin targoviste @ 12 Jun 2008, 17:20) *
Eu am vazut ca a fost catalogat drept "cel mai bun jucator al Romaniei in acel meci".Si eu unul,sunt de acord cu acest lucru.

Unde ai vazut aest lucru? In ziare? La TV? Tie termenul de manipulare cu ajutorul presei iti spune ceva???

QUOTE(cosmin targoviste @ 12 Jun 2008, 17:46) *
A dat 21 de pase.

Avand in vedere ca a jucat 90 de minute (plus prelungirile), cele 21 de pase mi se par extrem de putine pentru un mijlocas care joaca la Euro. Trei dintre fundasii nostri (Rat, Tamas, Contra) au avut cel putin dublul paselor lui balanel.

Am ajuns RAU daca doi dinamovisti se cearta din cauza lui banel nicolita...
cosmin targoviste
Pai daca unii sunt atat de destepti incat nu sunt in stare sa poarte o discutie civilizat si incep sa vorbeasca precum in "Retardia" desi se dau destepti...De aia se ajunge la cearta.Eu mi-am spus parerea despre nicolita.Nu am zis ca e valoare sau ca l-as vrea la Dinamo...Am zis ca in meciul cu Franta el a muncit cel mai mult din echipa si de aia mi s-a parut cel mai bun.
djmihaitza
QUOTE(cosmin targoviste @ 12 Jun 2008, 17:46) *
A dat 21 de pase, dintre care 18 bune. A avut si ceva urcari in atac. Si daca nu el, atunci spuneti voi cine a jucat bine.

Hai ca-ti spun eu.
Total passes - Players
Makelele Claude - FRA 75 (84%)
Abidal Eric - FRA 69 (80%)
Toulalan Jérémy - FRA 68 (78%)
Sagnol Willy - FRA 65 (74%)
Raț Răzvan - ROU 65 (71%)
Ribéry Franck - FRA 56 (66%)
Goian Dorin - ROU 52 (83%)
Contra Cosmin - ROU 49 (82%)
Malouda Florent - FRA 48 (79%)
Tamaș Gabriel - ROU 46 (87%)
Thuram Lilian - FRA 46 (89%)
Chivu Cristian - ROU 44 (82%)
Gallas William - FRA 41 (98%)
Rădoi Mirel - ROU 40 (88%)
Mutu Adrian - ROU 37 (51%)
Niculae Daniel - ROU 31 (45%)
Benzema Karim - FRA 31 (68%)
Cociș Răzvan - ROU 30 (67%)
Lobonț Bogdan - ROU 27 (70%)
Anelka Nicolas - FRA 21 (67%)
Nicoliță Bănel - ROU 21 (76%)
Coupet Grégory - FRA 19 (79%)
Nasri Samir - FRA 12 (83%)
Gomis Bafetimbi - FRA 9 (56%)
Codrea Paul - ROU 9 (56%)
Niculae Marius - ROU 6 (83%)

Poti sa numeri al catelea e "jardeaua" in clasamentul de mai sus? Hai ca-ti spun tot eu ... al XXI-lea!!!

Cea mai buna distributie a paselor a fost intre perechile urmatoare (din echipa Romaniei) :
Dorin Goian -to - Răzvan Raț ~ 14
Gabriel Tamaș -to- Dorin Goian ~ 14
Dorin Goian -to- Gabriel Tamaș ~ 11
Răzvan Raț -to- Cristian Chivu ~ 11

Si sa nu uit... Omul meciului a fost declarat pe site-ul oficial al EURO2008: Claude Makelele!!!
Stiu... te surprinde ca n-a luat "jardeaua" premiul asta... Te surprinde si pe tine, il surprinde si pe MosIonRoata protest.gif
cosmin targoviste
Am zis ca a fost cel mai bun DIN ECHIPA NOASTRA .
Dorin Goian -to - Răzvan Rat ~ 14
Gabriel Tamas -to- Dorin Goian ~ 14
Dorin Goian -to- Gabriel Tamas ~ 11
Răzvan Rat -to- Cristian Chivu ~ 11

Zi-mi si mie cati din ce de mai sus nu sunt fundasi?
anmini
din cate pot spune eu, astia din dambovita sunt baieti destepti. tu esti exceptia de la regula. ah, si mai esti si fudul...
Capirossi
Nu sunt eu destept, esti tu prost ( pauza ) informat. Ma deranjeaza la tine insistenta cu care vrei sa dovedesti lumii nimic. In ritmul asta ai viitorul asigurat in Retardia. Daca vrei sa lasi prostia in urma deschide-ti mintea. Nasol ar fi sa n-ai ce deschide. Inca ceva; nu te umfla in pene, nu-ti ofer prilejul sa te certi cu mine, esti in Groapa Marianelor, mai ai mult pana la nivelul marii. Pupa-te de bucurie ca te-am bagat in seama. Incearca cu ciocanul. Daca n-ai, ti-l dau pe-al meu. Recomandare colegiala: daca ai 18 ani sau mai mult, TE ROG, nu merge duminica la vot. E destul de rau s-asa.
COSMIN C
Stop joc.
DiliBili
banel nicolita este cel mai mare sportiv din istoria sportului inventat de el ... maratonofotbalul. ciocardel de faurei nu are nici o treaba cu fotbalul... bine, in afara de faptul ca alearga, alearga ca prostul... Deci, ar trebui la urmatorul meci sa o luam pe Lidia Simon, celebra noastra maratonista si o sa fim foarte multumiti ca a alergat mai mult ca oricare. ..
MosIonRoata
Io cind am zis ca Balanel Jardel Nicolita a fost cel mai bun de pe teren,
am inclus nu numai jucatorii echipei Romaniei dar si pe cei ai echipei Frantei.
Marea dezamagire s-a numit Frank Ribery care dupa cum il stiam eu, ar fi
trebuit sa ne poata bate de unul singur, adica numai el singur fara ceilalti zece.
Asta inseamna ca s-a menajat si a vrut sa-i induca in eroare pe Olandezi, sa-i faca
sa creada ca nu e in forma....

Sanatate!
Leaveyou
De unde-l cunoști bre ? Băurăți cafele tout ansemble ? A rămas omul cu ochii la Jardelhno 010.gif Și pentru că trecea des pe lângă el nu a mai fost bun de nimic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.