Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Romania 0-0 Franta
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general > Euro 2008
Pages: 1, 2
Cai Lun
E putin ciudat ca un meci fara goluri poate aduce puncte, dar asa e regulamentul. Am luat 1 punct si e de bine,tinand cont ca se putea si mai rau. Ar fi cineva de evidentiat?

Da' sa stiti ca mie mi-a placut faza in care l-a sarit mingea pe Banel... 010.gif
The Game
Bai, dar tu nu ai vazut bicicleta lui Banel ? crazysanta.gif
Cai Lun
Hm... bi...?! Mie i s-a parut a fi tri... cicleta!... 010.gif
POOL
Nu cred ca poate fi remarcat vreun jucator aseara, de laudat este forta apararii noastre. In rest, in atac am fost 0.
djmihaitza
La scoru' asta nu se pot remarca decat cei din defensiva. Cand ai vazut cum au desenat batavii golu' lui Sneijder (2-0) si te gandesti ca ai nostrii n-au legat 3 pase consecutive dincolo de centru' terenului n-am nimic de remarcat in compartimentul ofensiv. Deci:
+ Tamas (cu indulgenta), Goian si Chivu
- D. Niculae si (poate) Adi Mutu
florin_80
Mi-au placut cat de cat Chivu si Tamas (a fost laudat de italieni, iar Goian si Mutu au luat cele mai mici note).
F slab Mutu (e de inteles) si slab Cocis.

Am observat ca unii jucatori au mari carente tehnice. Nu stiu sa o controleze, mingea se suia pe ei. E f grav la un asemenea nivel.
Capirossi
+ Tamas
- Ra2
Joc rusinos, cu o echipa asezata pe doua linii care a trecut centrul terenului rar.
Am auzit la unii ca jucatorul meciului ar fi Jegel pt. ca ar fi alergat cel mai mult. Din cate am vazut participam la europenele de fotbal nu de atletism. Pe tabela se trec goluri nu km/h sau kmp acoperiti. Si daca a facut bicicleta aia, ce ? Ne-a adus vreun gol, vreo ocazie spectaculoasa ? Eu sunt multumit ca nu i-a dat gol lui Lobby.
P.S.: Rezultatul e bun.
bigbobo
+ Tamas

- Mutu... Dezamagirea meciului...

Meci foarte slab...
cosmin targoviste
+,Tamas,Goian,Contra,Lobont,Banel(a alergat,las-o in ma-sa de treaba,cat de dinamovisti am fi,a jucat si asta bine aseara,o data in viata).
-pizdi(daca il tinea pe Bratu,aseara puteam castiga),Mutu(explicabil,e greu sa te concentrezi intr-o situatie ca a lui).

Joc:acceptabil.Sa fim seriosi,inca nu suntem forta aia de la care sa te astepti sa spulbere orice.Ganditi-va ca echipa cu care am jucat aseara,a fost finalista la mondial,in timp ce noi nici nu ne-am calificat.
The Game
Eu personal cred ca banel este pe + pentru ca nu a inscris in poarta lui Lobby. Altfel, n-are sens.
@ djmihaitza " Cand ai vazut cum au desenat batavii golu' lui Sneijder (2-0) si te gandesti ca ai nostrii n-au legat 3 pase consecutive dincolo de centru' terenului n-am nimic de remarcat in compartimentul ofensiv"
Uite d-asta noi o sa pierdem cu 3 - 0 cu Italia, iar ei au castigat cu 3 - 0 cu Italia.
Clau_Goool
+ pentru compartimentul defensiv
- Cocis - a fost inexistent, sper sa isi revina, deoarece e un jucator promitator, atacul a lasat de dorit,
poate si datorita faptului ca si mijlocul era la fel de mort.

+++++ pentru jucatori la intonarea imnului national si a celor care au fost in tribune ! Va multumim !

Intonarea celor doua imnuri de stat la meciul Romania - Franta !
Hatzu
Un plus pentru Tamas si in general pentru toata apararea
Un minus pentru atac, mijlocasii ofensivi... nu a mers deloc atacul, in special D Niculae
dudu1961
Atita timp cit ai mers NUMAI pe aprare , ce sa remarci , si cumsa nu fie Mutu notat prost cind nu a avut decit freo doua mingi pe el si alea aiurea !
Mutu sta mai mult in aprare ca si Daniel decit in atac .....in rest vorbe !
Morpheuss
Mi-a placut Rat.Deci un + pentru el.

- Daniel Niculae. Intr-un meci ca asta, Bratu era mai potrivit.
reddog_sv
+ inchizatorii si fundasii evident
- Mutu
MosIonRoata
Cel mai bun de pe teren a fost Balanel Nicolita. Mutu a jucat chiar mai slab decit in
sfirsitul de campionat ... fara sclipire, lent si previzibil. A avut o singura actiune periculoasa
, la inceputul reprizei a doua cind a obtinut lovitura libera, dar a tras-o in zid.
Cred ca este profund marcat de decizia absurda data de FIFA in cazul sau. Cine n-ar fi?
Piturca a gafat cind l-a lasat pe Bratu acasa...

Sanatate!
stef 22
Cel mai bun: mirel răţoi ( nu dati cu pietre)
Cel mai slab: Cocis
Capirossi
QUOTE(MosIonRoata @ 10 Jun 2008, 16:22) *
Cel mai bun de pe teren a fost Balanel Nicolita.

Cand ai timp sunt dispus sa-ti urmaresc argumentele la gluma asta. Daca o bagi p-aia ca a alergat cat Spyros Louis te alerg prin forum pana te prind

QUOTE(stef 22 @ 10 Jun 2008, 16:39) *
Cel mai bun: mirel rățoi

Asta e umor negru, nu ?
Cai Lun
Banel a iesit cel mai mult in evidenta...
POOL
Mda. L-am confundat in cateva randuri cu jucatorii de culoare ai francezilor.
florin_80
Chivu, care de fapt e un fundas central reprofilat, a fost singurul care a aratat o tehnica peste medie. Unii aveau mari probleme in a face un stop simplu si in a controla mingi banale, in special Niculae, finu' si Goian. Cand te incurca mingea, mai bine te apuci de altceva. Zau, e neprmis la un asemena nivel. Parca ii vedem pe fundasii Guineei de la CAN (pentru cine a urmarit acele meciuri).
caine_tm
gunshot.gif jocul dupa cum era de asteptat sub limita demnitatii.... a fost cel mai slab joc de la Euro 2008.... si nu cred ca se poate mai rau de atat.... nu meritam un punct dupa cum nici Franta nu a meritat un punct..... am luat un punct pt ca asa prevede regulamentul... dar daca mai reusim 3 -4 meciuri asa ... cei de la FIFA SI UEFA vor schimba regulamentul........

de remarcat.... nu avem oe cine....... am alergat mult dar nu eram la atletism ci la fotbal......chiar am vaut aseara ca dobitoci de comentatori de la TVR faceau comparatie intre rromanes Balanel si Iniesta de la spanioli....... cel din urma a alergat jumate cat balanel... dar a dat o pasa perfecta de gol si a a facut panica in apararea rusa.... in timp ce marile realizari ale lui banel sunt cateva simulari la care a primit lovitura libera
Capirossi
Inainte de a-l blama pe Mutu ganditi-va ca Mutu nu a jucat atacant ci a fost obligat sa fie unul din cei 10 aparatori ai echipei. Daca il punea cineva pe Maradona sa joace altceva decat stie acum era in Ceruri. La noi merge s-asa.
cosmin targoviste
QUOTE(caine_tm @ 11 Jun 2008, 8:31) *
gunshot.gif jocul dupa cum era de asteptat sub limita demnitatii.... a fost cel mai slab joc de la Euro 2008.... si nu cred ca se poate mai rau de atat.... nu meritam un punct dupa cum nici Franta nu a meritat un punct..... am luat un punct pt ca asa prevede regulamentul... dar daca mai reusim 3 -4 meciuri asa ... cei de la FIFA SI UEFA vor schimba regulamentul........

de remarcat.... nu avem oe cine....... am alergat mult dar nu eram la atletism ci la fotbal......chiar am vaut aseara ca dobitoci de comentatori de la TVR faceau comparatie intre rromanes Balanel si Iniesta de la spanioli....... cel din urma a alergat jumate cat balanel... dar a dat o pasa perfecta de gol si a a facut panica in apararea rusa.... in timp ce marile realizari ale lui banel sunt cateva simulari la care a primit lovitura libera

Ce ne place sa ne plangem...Cred ca daca ar fi italienii ca noi,in seara aia s-ar fi aruncat de pe blocuri la ce au facut cu olanda.

Comentatorii faceau comparatie strict intre cat au alergat cei doi,nu intre jocul lor complet.Si in plus,scuza-ma,uita-te ce jucatori are franta de la mijloc in jos(Ribery,Malouda,Gallas,Abidal,Sagnol,Makelele) si uita-te ce jucatori are Rusia de la mijloc in jos(Sirokov, Kolodin, Zhirkov ,Zirianov, Semak, Semsov).Si pe langa asta,Iniesta juca in echipa cu Xavi,Silva,Fabregas,Villa,Torres,iar Banel cu ratoi Chivu(care au jucat fundasi),Cocis,Mutu,Niculae.E o diferenta,cred eu.Cred ca dintre stelistii chemati la lot Banel e singurul care nu ar avea de ce sa ne enerveze,in afara faptului ca joaca la steaua.Niciodata nu a declarat nimic la adresa lui Dinamo sau a altor echipe.E muncitor,si-a facut si el treaba cat a putut de bine.
The Game
Stii tu vorba aia, e muncitor, dar nationala nu e santier ...
caine_tm
cosmin (targoviste) eu nu sunt suparat pe banel ca joaca la steaua... din contra este chiar un personaj simpatic.... mai ales cand incurca portile,

sincer eu nu sunt suparat ca am facut egal cu Franta..... sunt suparat ca echipa asta nu joaca nimic si nici nu are cum sa joace pt ca este o echipa carpita.... condusa de un personaj care nu are nici o tangenta cu meseria de antrenor.... iar ca nu avem jucatori.... ce este vina mea... imparte piturca leafa cu mine ca sa fac eu rost de jucatori.... nu este capabil sa alcatuiasca o echipa puternica atunci sa plece........ pana la meciul cu franta mai toate vedetele noastre in frunte cu marele antrenor 6/6 afirmau sus si tare ca speriem europa.... ca noi suntem peste Olanda ..... acum cand e momentul sa arate ca sunt mari....... ce fac? stau cu poponetul in poarta si spera ca adversarele sa nu joace nimic......
cosmin targoviste
QUOTE(The Game @ 11 Jun 2008, 14:06) *
Stii tu vorba aia, e muncitor, dar nationala nu e santier ...

Ti-am mai zis eu tie...Si eu as vrea sa avem si la Dinamo si la nationala Ronalzi si Ronaldinii,dar nu se poate.Trebuie sa ne multumim si cu ce avem.Noi ne credem mari,dar suntem mici.Mai avem mult pana sa ajungem mari,atat cu Dinamo cat si cu nationala,ma refer la nivel european si mondial.Noua ne trebuiesc rezultate mai intai,de abia apoi trebuie sa jucam frumos.De aceea cred ca un 0-0 cu Franta este foarte bun.Altii,prin 2004,au castigat trofeul jucand poate mai prost ca noi.
Despre piturca am aceeasi parere cu a lui caine_tm.Nu e un antrenor mare,dar are noroc.Cred ca trebuia sa il ia pe Bratu la ce tactica foloseste,adica fundu-n poarta si contraatac.Nu zic ca la ce nivel e nationala noastra fata de celelalte echipe din grupa,tactica asta nu este potrivita.Scopul scuza mijloacele si pana la urma,doar scopul conteaza.
stef 22
QUOTE(cosmin targoviste @ 11 Jun 2008, 12:14) *
Cred ca dintre stelistii chemati la lot Banel e singurul care nu ar avea de ce sa ne enerveze,in afara faptului ca joaca la steaua.Niciodata nu a declarat nimic la adresa lui Dinamo sau a altor echipe.E muncitor,si-a facut si el treaba cat a putut de bine.

Pe mine balanel ma enerveaza cel mai mult si asta nu pentru ca joaca la echipa spurcata, ci pentru ca am ajuns sa fim reprezentati la nivel european de un tigan borat. Antonescule, unde esti???? 149.gif

Imi asum responsabilitatea pentru caracterul xenofob al mesajului meu si astept binemeritata dojana.
cosmin targoviste
Nici eu nu suport tiganii,dar nu ii suport pe aia care nu au ce cauta pe pamant.Alde aia cu "ghiule" si "lante" sau aia de fura prin tari straine si fac numele tarii de ras.Dar sunt si tigani muncitori,ca si banel.E de etnie,dar alearga mai mult ca alti nesimtiti romani.
Capirossi
As vrea sa aflu:

Cate centrari fructificabile a dat Jegel.
Cate driblinguri eficiente a avut.
Cate angajari in adancime a prestat.
Nr. paselor sale filtrante.
Nr. de 1-2-uri cu partenerul sau de banda stanga.
Nr. de triunghiuri avute cu colegii de zona.
Nr. de deposedari.

Deoarece, la aproape toate capitolele, raspunsul e jenant pt. un mijlocas de banda de echipa Nationala cu pretentii, calificata la un Turneu Final Euro, propun sa lasam tiganu' in pace, sa nu-l facem sa sughita degeaba.
djmihaitza
verystrange.gif Datele urmatoare sunt luate de pe site-ul oficial al competitiei:

Goals = 0
Total Shots = 0
Shots on Target = 0
Shots Wide = 0
Blocked Shots = 0
Fouls Committed = 2
Fouls suffered = 5
Distance Covered = 12.24Km
Total passes = 21 (76%)
Short passes = 5 (60%)
Medium passes = 14 (79%)
Long passes = 2 (100%)
Passing Distribution (Passes from ... to ....) :
Bănel Nicoliță -to- Daniel Niculae = 4
Bănel Nicoliță -to- Răzvan Cociș = 3
Bănel Nicoliță -to- Eric Abidal = 2
Bănel Nicoliță -to- Cosmin Contra = 2
Bănel Nicoliță -to- Adrian Mutu = 2
Bănel Nicoliță -to- Paul Codrea = 1
Bănel Nicoliță -to- Mirel Rădoi = 1
Bănel Nicoliță -to- Florent Malouda = 1
Bănel Nicoliță -to- Gabriel Tamaș = 1
Bănel Nicoliță -to- Lilian Thuram = 1
Bănel Nicoliță -to- Dorin Goian 1
POOL
Trebuiau sa treaca astia de la uefa si kilometri alergati de nicolita pentru echipa frantei. drunk.gif
MosIonRoata
Cel mai bun jucator de pe teren a fost Balanel Jardel Nicolita pentru ca
a fost in aparare, la mijloc si in atac, a fost pe stinga, pe dreapta si la
centru, a deposedat, a presat si a pasat. Ce mai vreti? ca sa va satisfaca ar mai fi trebuit sa
dea vre-o trei goluri si sa mai apere si-un penalti in locul portarului.

Sanatate!
Cai Lun
Bineinteles!
redreason
subscriu.. capirossi are dreptate 100% balanel ar trebui sa joace maxim la o nou promovata... e efectiv retardat si nu are tehnica nici cat tamas....pizdi e pe combinatie cu oierul si don givanni care vor sa ii vanda pe balanel,dica si goian care nu mai valoreaza aproape nimic si asta o sa coste o tara intreaga
pai bine mai pizdi ..cum vrei sa treci tu de grupa cand mijlocul nu numai ca e fara imaginatie da la capitolul tehnica e zero si efectiv nu pot sa creeze
Florentin Petre a participat la majoritatea golurilor in preliminarii iar banel s-a remarcat prin autogoluri si lacrimi de crocodil
cred ca sintem cea mai slaba echipa sintem un fel de stoaie in ucl
Capirossi
Nu ma consider un intelegator al fotbalului. Desi am jucat fotbal in copilarie si adolescenta nu ma pot considera un fost fotbalist.

Nici Banel nu este si nu va fi vreodata fotbalist. De ce ?
Pentru ca intre un fotbalist si un jucator de fotbal sunt diferente esentiale. Ca sa ajungi fotbalist trebuie sa stii cu mingea. Sa pui un stop din alergare, sa lovesti mingea cu AMBELE picioare, sa lovesti mingea cu toate partile ghetei: siret, lat, rist interior & exterior, calcai. Trebuie sa ai o viziune a jocului, sa te duca cerebelul ca sa poti sa dai o pasa colegului de echipa pe o pozitie viitoare. Trebuie sa stii sa stai in teren in functie de faza in care se afla jocul. Trebuie sa stii sa stai pe picioare cu/fara minge.
Poti sa fi fotbalist si ca aparator. Chivu, Popescu, Dinu au stiut cu mingea chiar daca erau jucatori cu profil defensiv.
Ex.: La Dinamo. Lumea nu isi aminteste dupa ani decat de fotbalisti. Muncitori precum Movila, Dragnea, Custov, Ghita sunt retinuti mai greu desi toti, in teren isi vedeau de treaba si nu pacaleau fotbalul. La steaua. Toti si-l amintesc pe Lacatus dar de Majaru prea putini stiu. Majaru avea un mod de a lovi mingea care te ungea pe suflet chiar daca nu erai fanul echipei sale. Elton desi avea un metru jumate stia cu mingea cat Dica si Ra2 la un loc.

Banel poate sa alerge 100 km/meci, poate sa acopere tot terenul de joc in alergarea sa, astea insa nu il vor face fotbalist. Este TOTAL lipsit de inteligenta fotbalistica.
Daca Banel marca in acest meci putea fi considerat jucatorul meciului. Daca scotea mingea de pe linia portii si impiedica infrangerea noastra, la fel, dar pt. ca a alergat de nebun in 7 directii si doua sensuri timp de 90' si a arat terenul denota ca este un jucator harnic, ascultator, disciplinat, calitati de care o echipa are nevoie. Nu pot exista 10 fotbalisti intr-o echipa, trebuie sa existe si carausi. Banel este si va ramane un caraus cum au tot existat carausi de cand e fotbal pe Pamant.

P.S.: Randurile de mai sus NU au legatura cu faptul ca Banel e stelist sau cu culoarea pielii sale.
POOL
Unii vad ca tot insista pe faptul ca Nicolita a alergat nu stiu cat si ca a fost pe tot locul..... Imediat o sa incepeti sa il comparati cu Simao, Quaresma, Nani, Ribery sau mai stiu eu cine. Sa fim realisti. Poate alerga si 1000 de km intr-un meci daca in minutul 78 iti da un autogol, sau daca il confunda pe Tamas cu Tony sau mai stiu eu cine.

Nicolita ii cel mai bun din lume ca alearga cel mai mult. Daca alearga atata, sa mearga la olimpiada de la beijing, la maraton si sa-i lase pe altii sa joace fotbal.

NICOLITA NU AVEA CE CAUTA IN LOTUL NATIONALEI.
cosmin targoviste
Parca zici ca a fost meciul Franta-Banel Nicolita.Normal ca pasele lui au fost si la adversari(unele),dar uitai-va la ce adversari:Thuram,Abidal si Malouda.Singura greseala a fost la Malouda,dar la Thuram si Abidal au ajuns mingile pentru ca au fost trimise spre atacanti(care atacanti?!).Nu am nicio treaba cu banel,dar vad ca il atacati degeaba.De bine de rau,a muncit cat pentru toata echipa si macar pentru asta trebuie apreciat.Sau stai ca nationala nu e santier,e de fapt echipa stelara si noua nu ne trebuie munca,ne trebuie jucatori care sa alerge numai in braziliana si bicicleta.
dudu1961
Hello , la maraton , pot alerga si eu , dar mai trebuie sa si pasezi sa stii unde sa te plasezi , sa centrezi sa mai dai si cu capul , acum nu zic ca a alergat degeaba omul ,dar ce p. atita il laudati , daca nu alerga cel mai mult de pina acum la CE , nici nu stiati ca a exsistat pe teren !
Sau completat unii pa altii , altfel nu reuseau , daca unul singur gresea ati fi vazut golul din partea franceza !
Numai doi oameni (de la noi -unul de la ei ) au fost in plus pe teren :Mutu si Daniel , dar care si ei i-au ajutata pe cei 9 magnifici sa nu primim gol football.gif
The Game
QUOTE(cosmin targoviste @ 12 Jun 2008, 14:23) *
a.De bine de rau,a muncit cat pentru toata echipa si macar pentru asta trebuie apreciat.Sau stai ca nationala nu e santier,e de fapt echipa stelara si noua nu ne trebuie munca,ne trebuie jucatori care sa alerge numai in braziliana si bicicleta.

A muncit ... D E G E A BA !
cosmin targoviste
Degeaba?Adica 0-0 cu Franta e o nimica toata, nu?Sau ne place sa facem pe nemultumitii?!Cred ca mai degraba varianta a doua.
POOL
Pe mine ma enerveaza ca oriunde ma uit, oriunde citesc, orice ziar citesc, numai asta vad. Nicolita muncitorul, Nicolita maratonistul, Nicolita care a alergat 12,456 km in meciul cu Franta. Se exagereaza deja. De parca Romania ar juca pentru km de la bordul lui Nicolita. Si mai zic ca Nicolita uite a alergat decat van nistelrooy, decat ribery se fac niste comparatii care nu-si au locul. Ceva de genul ca Nicolita e cel mai bun jucator de la euro pentru ca a alergat 12 km intr-un meci.
Capirossi
Ne consumam energiile degeaba. Magraoanu' n-o sa fie fotbalist in viata lui. Cel putin in viata asta.
cosmin targoviste
Eu am vazut ca a fost catalogat drept "cel mai bun jucator al Romaniei in acel meci".Si eu unul,sunt de acord cu acest lucru.
Capirossi
E unul din motivele pt. care esti varza. Daca te uiti la pol ai sa vezi ca exista numai un vot in favoarea lui care, probabil e al tau. Oi fi tu vreun geniu neinteles de contemporani sau un profet nerecunocut in tara ta.
cosmin targoviste
Normal ca pe DinamoMania nu este votat pentru ca este de la steaua.si votul nu eu i l-am dat.Majoritatea oamenilor care stiu fotbal au zis ca el a fost cel mai bun.

p.s:stii cum se numesc cei care sunt din Retardia?>\
COSMIN C
Mai copile, a alergat, dar nu vorbim nici de 100 m garduri, nici de maraton, ce naiba.
cosmin targoviste
A alergat si NU NUMAI!A dat 21 de pase,dintre care 18 bune.A avut si ceva urcari in atac.Si daca nu el,atunci spuneti voi cine a jucat bine.
Capirossi
QUOTE(cosmin targoviste @ 12 Jun 2008, 17:40) *
p.s:stii cum se numesc cei care sunt din Retardia?>\

Stie toata lumea de pe Mania: cosmin targoviste.
COSMIN C
QUOTE(cosmin targoviste @ 12 Jun 2008, 17:46) *
A alergat si NU NUMAI!A dat 21 de pase,dintre care 18 bune.A avut si ceva urcari in atac.Si daca nu el,atunci spuneti voi cine a jucat bine.

Ok, suna-l pe Rednic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.