Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off-topic Concurs EURO 2008
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Pronosport
DiliBili
aici puteti posta nelamuririle voastre legate de concurs.

am vazut ca multi puneti la pronosticuri doar 1 sau x sau 2. E mai bine pentru voi sa scrieti scorul (2-1, 1-2, 0-0, etc) pentru ca aveti sansa sa-l nimeriti si veti primi 5 puncte, iar daca nu il nimeriti se ia in considerare rezultatul ca 1 sau x sau 2; deci, nu mai e nevoie sa scrieti 1 sau x sau 2 daca ati indicat scorul partidei.
Clau_Goool
Sper ca a ajuns cineva sa citeasca aceste indrumari ale tale Dili.
DogBv
Nu se precizeaza nicaieri cate pronosticuri avem dreptul sa facem pe fiecare etapa...logica si bunul simt spun ca unul singur, dar poate ca ma insel.

Ce se intampla in situatia (asta e valabil in cazul in care se accepta mai mult de un pronostic pe etapa):

Pronosticuri:
meciul 1: x
meciul 2: 2
sau
meciul 1: 1
meciul 2: x

Rezultate:
meciul 1: x
meciul 2: x

Care din variante se va considera buna?

Daca se accepta un singur pronostic / etapa...am gasit raspunsul.
Ce se intampla cu cei care au dat 2 variante deja? (vor fi eliminati din punctajul etapei respective?)
DiliBili
QUOTE(DiliBili @ 5 Jun 2008, 10:12) *
am vazut ca multi puneti la pronosticuri doar 1 sau x sau 2. E mai bine pentru voi sa scrieti scorul (2-1, 1-2, 0-0, etc) pentru ca aveti sansa sa-l nimeriti si veti primi 5 puncte, iar daca nu il nimeriti se ia in considerare rezultatul ca 1 sau x sau 2; deci, nu mai e nevoie sa scrieti 1 sau x sau 2 daca ati indicat scorul partidei.

inca o data

- la cele 2 meciuri puteti indica scorul exact: 2-1, 1-0, 1-1, 1-2 etc. Pentru fiecare scor exact primesti 5 puncte. Daca meciul "Y" se incheie 2-0 si tu ai pus 2-1 se va lua ca rezultat nimerit (1) si vei primi doar 2 puncte. DECI DACA INDICI SCORUL DE 2-1 NU MAI E NEVOIE SA SCRII SI "1", SAU DACA PUI 0-0 NU MAI TREBUIE SA SCRII SI "X', pentru ca automat 2-1 se transforma si in "1" sau 0-0 in "X"
- Insa, nu va obliga nimeni sa pui scorul exact (pentru care primesti 5 puncte), poti pune doar 1 sau x sau 2 pentru DOAR 2 PUNCTE.

- repet, nu e nevoie sa pui si 2-1 si "1".

@DogBv - e evident ca trebuie un singur pronostic / meci. Pana acum nimeni nu a pus la acelasi meci 2 pronosticuri diferite.
DogBv
QUOTE(DiliBili @ 6 Jun 2008, 9:03) *
@DogBv - e evident ca trebuie un singur pronostic / meci. Pana acum nimeni nu a pus la acelasi meci 2 pronosticuri diferite.

multumesc...asa imi sugera si mie logica si bunul simt...
Doamne ajuta sa punem pronostic pe ultima etapa cu Romania in finala!
redlady08
offtopic.gif doamne fereste... verystrange.gif
gavros
si daca vreu sa am doua sanse , nu pot
spre exemplu
a-b 2-0
a-b X
si asa as lua ori 5 pct pt rezultat, ori 2 pt pronostic, dar in niciun caz pe toate 7
COSMIN C
Pai tie asta nu iti suna a doua pronosticuri de meci?
DiliBili
pentru ultima oara

Pentru un meci aveti voie DOAR LA UN PRONOSTIC.
ati scris 2-1, daca nu aveti ce face mai puteti scrie si "1" ... DAR DACA VRETI SA FITI HOTI si scrieti 2-1 la un meci si tot pentru acel meci puneti si "x" sau "2', nu veti rezolva nimic pentru ca se va ANULA pronosticul.
DiliBili
prima etapa s-a incheiat. Deja puteti posta pentru etapa a II-a.
DaniDinamo
unde pot sa vad si io clasamentul ? ? ?
Clau_Goool
Daca inca nu a fost postat un clasament, inseamna ca acesta nu exista inca. Asteapta pana cand
cei care se ocupa de concurs vor posta unul ...
DiliBili
am primit un mesaj prin care mi se spunea ca am gresit clasamentul. Daca am pus meciul "a" cu meciul "b", pai trebuie sa respectati macar asta ... meciul "a" cu meciul "b". Daca voi schimabati si inversati, adica puneti meciul "b" cu meciul "a" e pe riscul vostru, sa nu aveti pretentii ca am gresit clasamentul.
DiliBili
red_dogvitan
nu mai folosi duble, nu ai voie. Le folosesti degeaba pentru ca oricum iti anulez pronosticul
severus
Corect ar fi fost ca cel care merge la scor exact si nu nimereste sa piarda tot,nu sa primeasca 2 puncte (ex.pune 2-0 si meciul se termina 2-1 ar trebui sa piarda deoarece a riscat la 5 puncte in timp ce altul urmeaza politica pasilor marunti si stringe cite doua puncte meci de meci).Cred ca ar fi fost mai palpitant!
DiliBili
citeste ce am scris mai sus in acest topic. Cel care scrie 2-1 nu pierde nimic si nu risca nimic, deoarece automat e considerat pronosticul ca "1" si ia 2 puncte. Din contra, cel care scrie doar "1" sau doar "X" sau "2" risca. Am mai spus ca trebuie sa scrieti scorul, dar daca unii se incapataneaza si nu citesc regulile concursului scriind doar 1 sau X sau 2 ... risca pe pilelea lor.
severus
Ai dreptate,nu contest regulile ACESTUI concurs,am zis ca mai corect era cine pune scor exact sa nu cistige decit daca nimereste scorul,la fel ca la casele de pariuri,nu ghicesti scorul pierzi!Tocmai din cauza asta este cota mai mare fiindca e mai greu de ghicit!Cine merge pe cota mica pune 1x2,are sanse mai mari dar primeste numai doua puncte!Respecte!!! beerchug.gif
Dodel
Un clasament cand avem si noi? icon_rolleyes.gif
C_J_J
Un clasament, ceva....
Dodel
Totusi are trebui facut si clasamentul ala sa stim si noi dc mai avem vreo sansa sau nu. dunno.gif Parerea mea! protest.gif
lobbyone
ar trebui pus un clasament si pentru cea de`a 2`a etapa a grupelor..de la etapa 4 pana la 8...cum ati facut`o si pe prima...eu asa consider...
DiliBili
mii de scuze pentru clasament, nu prea am avut timp. O sa stau la noapte si il actualizez.
ilPadrino
Am si eu o nelamurire.Sa luam urmatoarea ipoteza:
Echipele A si B joaca in sferturi.Dupa 90 de minute scorul este 1-1.Dupa prelungiri 2-2.La penalty-uri, echipa A marcheaza de 5 ori iar echipa B doar de 4 ori, ratand o lovitura.Care va fi scorul considerat corect?
varianta 1 A-B 1-1 (X)
varianta 2 A-B 2-2 (x)
varianta 3 A-B 5-4 (1)
varianta 4 A-B 7-6 (1)

Scuze pentru intrebare.Nu am citit sectiunea rezervata pronosticurilor.
cristian_tom
fratilor de ce ati pus doua meciuri din sferturi in aceasi etapa?? ma refer la portugalia-germania si croatia-turcia pt ca unu se joaca azi si unul maine??
DiliBili
da, o partida e azi si una maine. Daca puneam un singur meci ma intrebati de ce nu am mai pus doua ca si pana acum ... Nu inteleg cu ce te incurca!
cristian_tom
pe mine nu ma deranjeaza deloc doar am intrebat ca sa vad si eu de ce :D
de ce mi-ai editat textul?
Dodel
Hai cu clasamentul icon_lol.gif
DiliBili
Mai e o etapa. Dupa aceea o sa afisez si clasamentul final.
The Game
Nu exista finala mica ? icon_rolleyes.gif
cristian_tom
nup beerchug.gif
The Game
Pacat, turcii puteau sa ia iar locul 3 icon_lol.gif
Dodel
Nu mai faci un clasament,macar asa de curiozitate? icon_question.gif
Capirossi
Nu e graba.
reddog_sv
Felicitari bobo beerchug.gif
bigbobo
Merci... Merci... beerchug.gif
reddog_sv
Baga dom'le emoticonul cu campionul lovit de flori 010.gif
cosmin targoviste
Bravo,Bravo Bobo!
Capirossi
QUOTE(bigbobo @ 5 Jul 2008, 20:44) *
Merci... Merci... beerchug.gif

Userul care dupa finala de pe 29.06.2008 va fi cel mai bine clasat va intra in posesia unui tricou original al lui Bogdan Lobont.

Sa-l porti sanatos !
Dodel
Bravo Bobele bravo.gif
COSMIN C
Bobo, sper ca esti pregatit sa primesti cum se cuvine delegatia DinamoMania, care va veni sa-ti inmaneze tricoul. Bautura si focurile de artificii care vor incheia festivitatea sunt pe cheltuiala ta. taunt2.gif

C e zici? Iti mai trebuie tricou cu Lobby? 010.gif
Leaveyou
QUOTE(COSMIN C @ 7 Jul 2008, 21:45) *
Bautura si focurile de artificii care vor incheia festivitatea sunt pe cheltuiala ta. taunt2.gif

Și festivitățile durează cam o săptămână, maxim două ... 010.gif
COSMIN C
Aaaa, n-am specificat asta? Normal, suntem firma serioasa ce naiba. icon_lol.gif
Clau_Goool
Bautura si focurile de artificii care vor incheia festivitatea sunt pe cheltuiala ta. taunt2.gif

Daca tot cheltuieste omul atata ati putea sa ii dati si o pereche de boxeri marca Lobby One, o pereche
dupa un antrenament muncitor la o temperatura de 35 de grade sanatoase ... bag.gif
Bascanu
La Mamaia ne cazam, se stie drunk.gif
Clau_Goool
La mamaia cui ? verystrange.gif
Bascanu
A lui Mazare taunt.gif
bigbobo
Bobo, sper ca esti pregatit sa primesti cum se cuvine delegatia DinamoMania, care va veni sa-ti inmaneze tricoul. Bautura si focurile de artificii care vor incheia festivitatea sunt pe cheltuiala ta. taunt2.gif

C e zici? Iti mai trebuie tricou cu Lobby? 010.gif

QUOTE(Leaveyou @ 7 Jul 2008, 21:51) *
Și festivitățile durează cam o săptămână, maxim două ... 010.gif

Ma simt generos asa ca va invit pe plaja exotica de langa Petromidia... Namolu' si piatra de baie sunt din partea casei... 010.gif
redlady08
eu vin de maine, sper ca ma primesti sa sarbatoresc alaturi de tine....doar am fost parteneri de concurs icon_rolleyes.gif doglaugh.gif

PS: am lasat ce era mai important la urma........felicitari bobo, ai fost inspirat :p
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.