Anonymous
Oct 8 2004, 05:58 AM
Dinamo incepe sa se apropie de evolutiile din returul sezonului trecut, baietii demonstrand la Timisoara ca sunt in revenire de forma. Ne-am apropiat de plutonul fruntas, viitorul dinamovist Adrian Cristea dandu-ne o mana de ajutor. Andone il asteapta cu nerabdare sa-si arate calitatile si la Dinamo: "Este un baiat inteligent. Il astept aici. A fost monitorizat un an intreg, nu a fost luat la intamplare. Dar conditia conducerii clubului iesean a fost sa il lasam pana in iarna acolo. Este un jucator care promite mult si are calitati deosebite. Nu conteaza daca va inscrie si impotriva noastra". Observam ca nu se mai rateaza asa mult, iar jucatorii au dat dovada de un plus de concentrare. Nu ne ramane decat sa luptam pe plan intern, realizarea unui event nefiind un lucru imposibil. Urmatorul meci al lui Dinamo va avea loc in Cupa Romaniei, la Satu Mare. Meciul nu se anunta unul usor, mai ales ca meciul se va disputa intr-o singura mansa, iar satmarenii vor beneficia de aportul publicului, Ando declarand ca "trebuie sa incercam sa cunoastem foarte bine cine joaca la Olimpia. Sper sa nu facem noi o surpriza neplacuta si sa nu ne calificam, pentru ca aceasta competitie reprezinta unul dintre obiectivele noastre pe plan intern". Pentru jocul cu Olimpia ar urma sa intre in calcule si Adrian Mihalcea, pana atunci Taranul urmand sa evolueze sambata pentru Dinamo II in confruntarea cu Dacia Mioveni. Dupa jocul din Cupa Romaniei, Dinamo va intalni pe teren propriu pe Gloria Bistrita, cainii avand ocazia sa bifeze a patra victorie consecutiva.
drimacus
Oct 8 2004, 08:22 AM
Cristea mi-a lasat o super impresie .... mai ales dupa ce l-am vazut vorbind... pare cu capul pe umeri shi e clar ca nu e un retardat .. Talent are, a invins steaua ,... cred ca va fi primit cum se cuvine ... si sper ca va confirma rapid ...
Sezran
Oct 8 2004, 08:57 AM
mai, va confirma repede, nu rapid :)
1948
Oct 8 2004, 09:51 AM
Cristea va fi caine adevarat ... a inceput bine ... a batut pe steaua ... presimt ca vom avea un jucator mare ... va avea cine sa`l inlocuiasca pe Danciulescu ...
neloo
Oct 8 2004, 12:00 PM
QUOTE(1948)
... va avea cine sa`l inlocuiasca pe Danciulescu ...
....Adi Mihalcea :D
flaviusO
Oct 8 2004, 01:27 PM
Eu v-am spus dinainte ca e un jucator valoros!!!
qsl111
Oct 8 2004, 04:16 PM
mie imi pare rau si de celalat Cristea,ala de la Steaua.E stelist,dar la noi tyrebuia sa ajunga si ne era de folos fara discutie.Dar Adrian Cristea promite parca putin mai mult,eu i-am urmarit calificativele din gașca slugilor proaste in meciurile sezonului asta si des era cel mai bun de la Poli...
flaviusO
Oct 8 2004, 06:32 PM
Posted: 4:31 pm 02-09-2004 Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Bozo, iti spun ca am jucat de cateva ori fotbal cu Burdujan si iti garantez ca e mai bine sa joace la rrapid N-are fata de Dinamo, in schimb Adrian Cristea are, am jucat si cu el o data in Iasi, asa intre baieti, ei echipa lor noi a noastra si e bun rau asta micu'
Oct 9 2004, 03:12 PM
Eu sunt iesean shi un mare suporter al echipei din Stefan Cel Mare shi va spun cu mana pe inima ca Adrian Cristea este un forbalist in adevaratul sens al cuvantului nu o panarama cum sunt cativa shi la echipa noastra draga...oricum aveti rabdare shi incredere ca dak dupa doua -trei reusite mai deosebite ale ieseanului pentru Dinamo nu va fi transferat la o echipa mare in Europa sigur va ajunge unul dintre cei mai buni jucatori din Divizia A..Good LuCk !!!FOrZta DiNaMo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1948
Oct 9 2004, 07:37 PM
da...Mihalcea il poate inlocui pe Danciulescu ... dar pt cat timp ???? e mai bun un jucator tanar ... talentat ... trebuie doar sa confirme
Ripper
Oct 12 2004, 06:47 PM
E bun! Ati avut noroc ca Danielescu nu mai e la Steaua... :roll:
1948
Oct 13 2004, 07:14 PM
Danielescu ?!?!
Anonymous
Oct 14 2004, 04:37 PM
lasa-l, ca tocmai au batut...cale degeaba pana la...cluj!
1948
Oct 14 2004, 06:54 PM
mda...:)) poate era suparat ... si nu a vazut bine tastele :))
Ripper
Oct 15 2004, 09:13 PM
Tica Danilescu...
M-ati inteles voi...
Sunt suparat un pic, e-adevarat, insa nu inteleg cum dracu sunteti voi fericiti dupa tot jocul de rahat pe care-l practica Dinamo...
Ati castigat cu mult noroc, ca de obicei, la penalty-uri...
A fost Borcel prin zona? Cat sa fi valorat penalty-urile alea ratate cu nonsalanta ale alora? 8)
INCETEAZA SA PROVOCI SI SA FOLOSESTI LIMBAJ VULGAR. TE ROG REVIZUESTE-TI ATITUDINEA, ALTFEL VEI FI BANAT!
(Andrei www.dol.ro)
PS: ULTIM AVERTISMENT!
flaviusO
Oct 15 2004, 09:25 PM
noroc?? uita-te cum a castigat steaua meciurile pe care stim cu totii cum le-a castigat... cine stie cat scoate jiji din buzunar pt. o victorie cu sportul dupa ce in prima repriza va calca pe cap... sau poate iar il trimite pe pitzurca cu servieta... oricum felicitari pt. meciurile cu studentii: intai cu Iasi-ul si apoi Cluj-ul... tinetzi-o tot asa si poate venitzi cu vreun 7-0 sau 8-0 de la Bilbao ;)
ATENTIE! ESTI OFF TOPIC!
(Andrei www.dol.ro)
englandunited
Oct 15 2004, 10:11 PM
nu vi se pare ca Ripper vorbeste cam mult ?????? daca da , faceti-l sa taca , cred ca este singurul loc din lumea asta unde nu trebuie sa auzim ineptiile unui stelist frustrat !
englandunited
Oct 15 2004, 10:14 PM
Andrei Cristea ne-a dat noua gol , Adrian Cristea le-a dat gol lor , sa vedem din retur cand va veni la noi care Cristea este mai bun !
flaviusO
Oct 16 2004, 10:49 AM
Adrian Cristea nu a fost impresariat inca de la inceput de fratii fecali... de asta de-abia acum joaca in A... va fi liderul nostru pentru un tur-doua... si din pacate va pleca :(
p.s: sorry Andrei, dar stelistul asta ma calca pe nervi...
1948
Oct 17 2004, 01:50 PM
te inteleg ba stelistule ... da` las`o mai moale si bucura`te in continuare pt "U" Cluj :))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.