Amn_Googly87
Jun 17 2008, 11:12 PM
a si inca un lucru ...ati auzit ce a declarat piturca dupa meci?
ca jucatorii au fost demoralizati ca italia conducea la pauza cu 1-0
Doamne cat de penibil poate sa fie acest personaj. Ce scuza de 2 lei. Putea italia sa conduca si cu 20 - 0 noi trebuia sa batem si asta era.
Pacat de Lobont, Tamas, Contra, Rat, Codrea, Fl.Petre(jucatorii adevarati de la turneul asta) si toti Dinamovistii ignorati pe nedrept de piturca.
nicolle_reddog4ever
Jun 17 2008, 11:13 PM
BRAVO OLANDA!!!!

poate ca o sa fiu injurata de multi pentru ca nu tin cu Romania desi sunt romanca (nu ca ar fi prima data) da' cum am zis si pana acuma nu mertia sa tii cu echipa facuta de piturca....olandezii s-au dat la o parte si romanii "nostrii" tot nu au fost in stare sa marcheze, am ajuns sa cred ca nici daca plecau olandezii de pe teren nu dadeau gol

singurul care a meritat a fost Lobby...pentru el tot respectul!!!!
Hatzu
Jun 17 2008, 11:35 PM
Slab, foarte slab, nu stiu cine il vede pe putzurca antrenor si pe balanele fotbalist. Niste pampalai si niste fricosi asta am fost la campionatul asta. D Niculae a demonstrat ca e un zero. Singurul care a jucat la campionatul asta a fost Lobont ATAT in rest nimic...
Pacat ca nu a fost incercat Moti, Cristea... asta e, incapatanarea si orgoliile lui pitzi au facut ca noi sa jucam un fotbal de rahat la Euro 2008.
cpc
Jun 17 2008, 11:39 PM
ce sa mai zicem dupa acest meci....cred ca puteam sa batem daca dadeau olandezii autogol, ca altfel nu suntem in stare....au schimbat si portarul, ne-au invitat si la ei in careu, au ratat la greu....dar nu se poate....
Macar Lobby a confirmat ca e cel mai bun....

(si uite asa pierdem noi cel mai bun portar)
p.s. am fost ca niste oi bete ...dar era si normal cu asa o turma in teren.
POOL
Jun 18 2008, 01:21 AM
Unde-i sunt aparatorii lui Banel, unde-i golul decisiv al lui Banel sau Dica? Unde? Numai rusine. Intreaga tara vede ca omul ala e limitat si unii din voi ziceti ca e cel mai bun pentru postul asta. Driblinguri in aut, treceri pe langa adversar, dand mingea in afara terenului, minge aruncate in tribuna ca suveniruri pentru suporterii veniti la meci. Rezerva la steaua in ultimele etape, contestat de aproape intreaga suflare cimitirista si unii din noi il considera cel mai bun.
Nu e el vinovat saracul, pentru el asa ca om am o mare stima, decat pentru unii jucatori ai lui Dinamo, insa ca fotbalist:Lasa-ne... Sa nu-mi spuneti si acuma ca Piturca nu a gresit, deci sa n=aud. Bine, adevarat ne-a adus la europene, ne-a dat sperante pana in ultimul meci, insa a abordat o tactica falimentara, pana si in meciul cu Olanda (b). Un singur gol marcat si acela din greseala impardonabila a unui jucator advers, sau doi dupa confesiunea lui Mutu. Tactica noastra in meciurile astea a fost: arunca mingea pe atacanti si aia sa se lupte cu toata apararea, la fel a fost si la golul cu italia, pasa de la mijloc, la fel a fost si in aceasta seara, mingi direct de la fundasi pe atacanti, care trebuiau sa lupte cu intreaga aparare.
Sa nu uitam totusi ca am jucat cu echipa a 2-a a olandei, ce-i drept in atac nu poti zici ca a semanat a echipa secunda insa restul nu sunt jucatori mari. Cum arata scorul daca jucau Sneijder, Ruud, Van den Vaart sau Kuyt de la inceputul jocului?
Sper ca Piturca va invata din greselile pe care le-a facut acum si sa nu le mai repete si la Mondiale, unde TREBUIE sa ne calificam.
djmihaitza
Jun 18 2008, 08:55 AM
Nationala Romaniei a fost "sparring-partner" pentru echipa a doua a Olandei (9 titulari nefolositi in meciurile cu Italia si Franta).
Magnificul balanel poate oricand sa-i ia locul lui Fercu sau Vlaicu in echipa de rugby a militarilor, avand un procentaj foarte bun la transformari.
D. Niculae si Cocis sa ia lectii de la van Persie sau Luca Toni cum se face o preluare in careu pe pozitie viitoare cu fata la poarta nu cu spatele...
Clau_Goool
Jun 18 2008, 08:59 AM
Romania - Olanda 0-2, un meci intre niste fetite catolice inocente si o echipa de adevarati fotbalisti.
A fost o rusine de meci, olandezii s-au distrat cu noi chiar si cu echipa de rezerve. Halal echipa ce mai !
Balanele du-te la moasata la Faurei ca esti cel mai mare antitalent de pe pamanturile romanesti !
Hai acasa pricajitilor ! Cica piti dupa meciul cu Franta, Bravo haiducii mei ! Ce haiduci ma hahalera, niste
fetite catolice nef..... !!!
COSMIN C
Jun 18 2008, 09:00 AM
QUOTE(POOL @ 18 Jun 2008, 2:21)

Sper ca Piturca va invata din greselile pe care le-a facut acum si sa nu le mai repete si la Mondiale, unde TREBUIE sa ne calificam.
Hai mai, Pool, ce naiba, n-auzi ca am iesit onorabil, cu fruntea sus?
reddog_sv
Jun 18 2008, 09:46 AM
Execrabil..d.ar macar putem fi impacati cu gandul ca nu meritam calificarea.Cand am mai auzit ca am batut in meciul de ieri recordurile de kilometri parcursi iar olandezii au avut o pesesie zdrobitoare
Pacat ca am incheiat PENIBIL dupa 2 meciuri bune.
Bascanu
Jun 18 2008, 09:48 AM
In 3 meciuri am inscris un gol, nu aveam cum sa meritam calificarea dupa o asemenea performanta...
POOL
Jun 18 2008, 10:09 AM
@ Cosmin.... Sincer ma cam asteptam la o astfel de declaratie de genul asta din partea lui. si ma asteptam si la "nararea la persoana a 3-a", folosind cuvinte de genul "jucatorii, ei, au fost"... Da domnle' mai stiu de undeva vorbele astea. Cand am facut egal cu Franta si Italia tu ai fost marele "ganditor" si marele strateg al echipei, atunci puteai folosi persoana I plural, acuma ai trecut din nou la narari. Urat din partea ta.
@reddog.. meciuri bune din privinta rezultatelor. Pentru ca de jucat n-am jucat aproape nimic, excluzand repriza a 2-a cu italia. In 2 meciuri cu Franta si Olanda (b), am avut 3 suturi pe poarta, in conditiile in care trebuia sa atacam in meciul cu portocalele, pentru a ne putea califica.
degeaba, atata timp cat selectia se va face pe pile, ochi frumosi s.a.m.d., nu vom avea rezultate notabile cu nationala. Sa nu uitam de magnificul Oprita pe care Piti il tot ducea prin cantonamentele nationalei, desi el era semiaccidentat si rezerva, la fel si cu aliuta (bineinteles ca ambii jucau la steaua pe vremea aceea), atunci aveau nevoie sa castige putina incredere in fortele proprii zicea Piti. Minciuna pe fata.
reddog_sv
Jun 18 2008, 10:23 AM
Si jocul a fost destul de bun...sper sa jucam tot "nimic" si in preliminarii cu francezii si sa scoatem acelasi rezultat
caine_tm
Jun 18 2008, 10:30 AM
hai ca am reusit o performanta notabila....... egal cu campioana si cu vicecampioana mondiala......

este clar sunt diliu.......
am jucta execrabil la acest turneu final.... nici o tangenta cu acest sport nu avem.... sa reusesti sa pierzi un meci in care adversarul nu doreste sa castige.... este o performanta remarcabila..... nu cred ca olandezi au dorit sa castige, ba chiar erau suspect de apatici in aparare.... dar cum dracu sa inscri cand stai cu poponetul in propriul careu.....
doua excepti la acest euro.... tamas si lobont.... in rest afara cu toti... incepem cu piturca si incheiem cu mutu..... afara.... ce dracu este cineva in tara asta care chiar crede aberatiile debitate de presa romana.... mutu si chivu sunt doua vedete idioate care nu reusesc nimic......
gavros
Jun 18 2008, 11:15 AM
dupa meciul cu Lazio multi spuneau ca Rednic si cativa jucatori au luat bani de la italieni, iar acum dupa meciul de aseara, la cum am jucat desi aveam nevoie de victorie, stau si ma gandesc daca nu cumva s-a intamplat ceva si la nationala si unii si-au marit putin conturile cu banii italienilor
parca prea nu s-a vrut calificarea la cum am jucat
bigbobo
Jun 18 2008, 11:29 AM
Asta n-o prea cred dar sunt sigur ca italienii ii ard pe batavi in semifinala... Hehe, cica Cocis a pedalat aseara mai mult decat jagardel in meciul cu Franta...
gavros
Jun 18 2008, 11:43 AM
oricum olandezii ne-au lasat sa castigam, dar nu s-au si batut singuri
COSMIN C
Jun 18 2008, 12:15 PM
Mama lor...
COSMIN C
Jun 18 2008, 01:01 PM
Presa olandeza: "Românii au jucat ca și cum calificarea nu avea legătură cu acest meci."

Pana si astia se minuneaza de prostia noastra. Numai barbugiu e fericit ca a cazut de pe un cal frumos.
radu
Jun 18 2008, 01:17 PM
Barbugiu sa ne lase... a facut o selectie de rahat. A avut mare noroc cu rezultatele astea doua de egalitate si multi cad in plasa acestei "performante".
COSMIN C
Jun 18 2008, 01:25 PM
Publicația germană Der Spiegel scrie că deznodământul de marți a fost previzibil: "S-a întâmplat ca întotdeauna când România participă la marile turnee finale. Mai întâi își asigură respectul, are mici reușite și chiar atunci când suporterii încep să creadă că echipa poate realiza într-adevăr ceva, se instalează o stare de paralizie". Der Spiegel oferă o perspectivă sumbră despre viitorul naționalei române, spunând că "acești simpli participanți mediocri vor fi în curând dați uitării".
"Echipa a oferit imagini înfricoșătoare marți seară...Au apărut lent, fără forță și convingere.Adrian Mutu, marea lor vedetă, a fost mai preocupat să își înjure coechipierii decât să joace fotbal.Aceasta nu a fost o ehipă funcțională", continuă Der Spiegel. Publicația crede că, pe de cealaltă parte, Olanda făcuse României "o ofertă corectă", aliniind pe teren unsprezecele de rezervă. Totuși, această echipă B a Olandei a avut un joc superior.
Berliner Umschau scrie că "România trimite Italia în sferturile de finală", constatând că în ultimul joc al "grupei morții" românii nu și-au arătat abilitățile. Tonul publicației germane este sarcastic: "Deci așa, olandezii nu puteau face mai mult de atât. Au aliniat o echipă B aproape proactivă pentru români. Jocul trebuia câștigat, însă câștigat de tricolori. Au eșuat exact în ziua decisivă, în ciuda a două jocuri sclipitoare de până acum".
(newsin)
Florin_Dinamo
Jun 18 2008, 01:33 PM
super dog female
Jun 18 2008, 01:54 PM
Cel mai de rahat meci.Jucatori de fotbal, (ca nu pot sa-i numesc "fotbalisti"), sub orice critica: lenti, lesinati, fara nicio idee de joc, previzibili.Nu vreau sa-i enumar ca pentru fiecare exista un lung sir de atribute injositoare."Remarc" pe aceasta cale, cateva prestatii de rasu' curcilor:balanel, daniel, dicaaa s.a.m.d.Nu am vazut o pasa buna, un dribling, o faza lucrata, ce sa mai zic de faze fixe (cornere, lovituri) pe care n-avea cin' sa le scoata.Noi nu am avut atac (si mai ales -atacanti)Antrenorul trebuie sa-si dea demisia.Parerea mea ca multi dintre cei convocati la nationala, ar trebui sa refuze din bun-simt, o eventuala noua convocare.Inca o seara dezamagitoare alaturi de "tricolori".Felicit suporterii prezenti la meciuri.Aseara, cand aia dormeau in ghete, suporterii le cantau "desteapta-te romane!", insa ei...au dormit in nesimtire
predator
Jun 18 2008, 02:20 PM
asta mi-e ciuda si mie...
indiferent de la ce echipa de club proveneau, trebuiau sa joace pe viata si pe moarte...
aveau 90 de minute in care trebuiau sa arate fotbal..
si in afara de Lobont , care a scos cam ce s-a putut.. restul cam subtire...
Pe partea lui Contra era bulevard, numai cine nu a vrut nu a centrat de acolo...
si restul au jucat slab si nu au scuze..
sunt curios daca banel sau fl. petre au dat vreo centrare buna la acest turneu final..eu cred ca nu!
si ma intreb retoric, oare acum ar avea M.Lucescu loc la nationala?
dar piturca nu o sa-si dea demisia..din pacate!
mi-ar place si un Dan Petrescu la nationala, numai sa scapam de piturca.
sau e timpul ptr. un antrenor strain! (daca ar avea M.Sandu curajul asta!)
MosIonRoata
Jun 18 2008, 02:57 PM
Cu Franta am jucat binisor, cu Italia ne-am depasit conditia iar cu
Olanda nici n-am mai putut sa alergam dupa minge!
In cazul in care doctorul echipei nu a administrat jucatorilor somnifere
in loc de stimulante inainte de meci, adevarul este mai sumbru decit
credeti voi: jucatorul Roman nu poate juca trei meciuri tari in 9 zile!
Si daca este asa, ca jucatorul Roman nu e in stare sa joace trei meciuri
tari in noua zile, de ce n-a bagat Piturca echipa a doua in teren? Cine stie...
poate ca reuseam sa cistigam cu echipa a doua. Oricum, s-a vazut clar,
Olandezii ne-au lasat in pace, dar nu puteau sa si-o bage singuri in poarta...
La campionatul mondial o sa terminam grupa de calificare dupa Austria
pentru ca Fotbalul Romanesc nu mai produce fotbalisti iar sefii de cluburi
cumpara tot felul de ciurucuri din America de Sud.
Sanatate!
predator
Jun 18 2008, 07:36 PM
nicolita poate sa joace 3 meciuri tari in 9 zile..
el mai putea alerga inca vreo 2 meciuri..dar degeaba!
MosIonRoata
Jun 26 2008, 02:36 PM
Imnul National al Olandei dateaza din 1568 si este, ca si cel al Marii Britanii, o ... rugaciune!
Eu il ascult mereu ca tare-i frumos:
http://www.youtube.com/watch?v=jqKofbyWv1Ahttp://www.youtube.com/watch?v=uIg9VaMBi9o...feature=relatedSanatate!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.