Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Olanda vs Romania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general > Euro 2008
Pages: 1, 2
Bascanu
In ultimul meci al grupelor Romania va da piept cu "Portocala Mecanica". Meciul va avea loc pe 17 iunie la Berne.
Leaveyou
Aș zice că bătem și noi pe cineva, dar nu cred !
Morpheuss
Daca ploua torential si bate un vant de sa le rastoarne stadionul elvetienilor, poate-poate castigam dintr-un gol din off-side.
reddog_sv
Vom ramane in lupta cu Franta pentru locul 2 si ar trebui sa batem portocalele nana2.gif
bigbobo
I-am ars in toamna dar nu-mi pun sperante pentru acest meci...Depinde foarte mult de ce facem in meciul cu francezii pentru ca de la macaronari ne-o furam sigur...
djmihaitza
Olanda este mai mult decat calita. van Nistelroy & Co. au jucat sambata trecuta cu Ucraina, ieri cu Danemarca si duminica vor juca impotriva galezilor, adica 3 meciuri tari de pregatire, iar noi presimt ca o sa ne dam de ceasu' mortii maine seara cu Muntenegru (cel mai tare adversar gasit de FRF 010.gif ).
Mai adaugati voi turma de mioare convocate si vedeti de iese...

De ce s-o mai lungim? 1 SOLIST!
The Game
Invingem sau egal si ne calificam impreuna cu Franta. Trimitem italienii acasa evillaugh1.gif
nicolle_reddog4ever
Eu zic ca o sa castige Olanda icon_rolleyes.gif si sincer nici nu o sa imi para rau daca asa o sa fie....
Myhay_Dinamo
Olanda dupa parerea mea este cea mai periculoasa echipa din aceasta grupa,are un lot foarte bun,cand un jucator sau mai multi sunt accidentati sau suspendati,selectionerul lor gaseste repede inlocuitori pentru ei.S-a vazut asta in meciul de la Constanta,unde nu au jucat toti fotbalistii titulari ai primei reprezentative olandeze si tot ne-au dominat jucatorii selectionati de Marco Van Basten la suturi pe poarta si chiar la posesia mingii,noi castigand meciul din mila,sau poate,din neatentia arbitrului care nu a anulat golul lui Goian,marcat din pozitie neregulamentara.Nu am vrut sa dau pronosticuri la acest meci,dar vazand ca Pictor Viturca face selectiile dupa "echipa" care o favorizeaza(stOAIA) ,Romania 2-4 Olanda.
HAITA_DINAMO.gif
DJ_ME
Ne bate Olanda de ne merg fulgii. Daca scapam doar cu 3 goluri primite sa fim fericiti, ca de dat sigur nu dam nici unul. Poate doar banel in poarta noastra....
MosIonRoata
Piturca, tataie, spune-le la jucatori sa traga pe spatiul portii
pentru ca portarul lor, Erwin van der Saar e praf in ciuda meciului
bun facut contra Italiei. Trageti pe spatiul portii, n-o mai bibiliti
atita, si veti inscrie goluri!

Sanatate!
Capirossi
Nu stiu daca la ora aia o sa ne ajute dar sper intr-un MECI BUN si un egal.
Van der Saar e praf . Buffon e beton ( da' a luat 3 ).
Mosulane, baga sifon mai mult.
gavros
daca il bate Olanda pe francezi poate nu o sa ii mai intereseze meciul cu noi si o sa scoatem si noi un egal
RED75
Suubscriu la ce a spus Gavros.
Cred ca asta e si in capul lui nea Piti. Olanda ii bate pe francezi si pe urma se "menajeaza" cu noi.
MosIonRoata
Chiar daca Olanda va fi calificata la ora meciului cu Romania, vor trage
cu dintii sa spele rusinea de la Constanta inscriind cit mai multe goluri:
daca pot sa ne dea zece, zece ne dau. Nu-i cunoasteti pe nordici.

Sanatate!
Leaveyou
Plus că Olandezii poate se gândesc că dacă trecem noi o să le fie mai ușor decât cu Franța sau Italia dacă se reîntâlnesc într-o fază superioară.
bigbobo
6/6 trebuie sa-i acorde lu' Marica sansa de a fi titular in locul lu' Niculae in partida cu Olanda...
reddog_sv
Trebuie sa-i batem pe olandezi pentru ca e greu sa faca egal ceilalti..si sper sa-l vad pe M.Niculae..in Marica nu stiu daca sa am incredere icon_confused.gif
nicolle_reddog4ever
Dupa ce au batut Italia si Franta...slabe sanse sa piarda cu Romania....si sa se lase batuti pentru ca sunt deja calificati, nu prea cred icon_rolleyes.gif
DiliBili
QUOTE(Leaveyou @ 11 Jun 2008, 16:41) *
Plus că Olandezii poate se gândesc că dacă trecem noi o să le fie mai ușor decât cu Franța sau Italia dacă se reîntâlnesc într-o fază superioară.

si eu mizez pe asta. De fapt, se stie sigur ca daca echipele din grupa noastra vor trece de sferturi se reintalnesc in semifinale.
bigbobo
Nu era mai normal ca cele doua echipe din aceeasi grupa sa se intalneasca abia in finala?...
DiliBili
asa au stabilit astia.
sferturi: A1 - B2, A2 - B1; invingatoarele joaca prima semifinala
sferturi: C1 - D2, C2 - D1; invingatoarele joaca in a II-a semifinala.
bigbobo
Oricum ar fi, olandezilor le va conveni mai mult sa ne prinda pe noi in semifinala, daca va fi cazul, decat pe Franta sau mai ales Italia... Castigam marti pe mana batavilor...
POOL
Sa speram ca asa va fi. Din pacate Goian nu poate juca si dupa cum prefigureaza presa, Ghionea i-ar lua locul in centrul defensivei iar asta nu este o veste deloc imbucuratoare. răţoi poate fi inlocuit usor cu Cocis care probabil va face schimb de posturi cu Codrea.
cpc
Olandezii vor juca la victorie fiindca asa sunt invatati...pana acum le-a iesit tot deci in meciul de marti totul depinde de noi...

Tipic romanesc, noi ne apucam de facut aranjamente (cel putin presa) in loc sa ne vedem de treaba ...noroc ca jucatorii par mai realisti (cel putin in declaratii nimeni nu crede ca Olanda o sa joace la intelegere).

Oricum, inainte de Euro nimeni nu ne dadea nici o sansa in aceasta grupa si acum vorbim de sferturi.....

Bravo baieti si mai ales jos palaria pentru suporteri! romania.gif
Hatzu
Daca se joaca pe bune si Olanda nu o lasa mai moale cum tot se speculeaza eu cred ca ne bat olandezii... Joaca foarte bine, le-a iesit tot pana acuma. Catdespre un egal putem sa il scoatem iarasi greu si poate degeaba ca Italia ii bate pe Franta sau invers si noi murim in grupa mortii cu 3 puncte si ceilalti fac 4 si asta e...
Ramane de vazut acuma ce va fi la meci...
cane loco
desi am avut meciuri bune cu franta si italia(totusi pe cocalarii astia mediteraneeni trebuia sa ii batem), meciul cu portocalele o sa fie de departe cel mai greu, aia nu se vor lasa ca vorba aia nu e liga 1 de la noi sa se dea astia la o parte, e bine ca am mai jucat cu ei si barbugiul asta de antrenor in mod normal ar trebui sa stie cam ce trebuie sa faca.Cand am vazut mai ales meciul cu italienii astia cocliti mi-am spus a nu stiu cata oara: de ce fratilor nu i-a luat nea zaruri in lot pe Bratu si Danciulescu, cand petardele alea de marius niculae si daniel niculae nu au facut mai nimic, si Bratu si Danciulescu erau numai buni pentru jocul de vineri, unul din ei dadea sigur gol.Ce sa mai zicem si de banel makelele(un ciorex retard care stie numai sa alerge) si de mirela ratoi care s-a accidentat ca un handicapat ce e, acuma ciobanul nu mai scoate banutii pe el, gata cu smecheria.Poate si la meciul cu echipa africii(pardon franta) cei doi atacanti ai nostri ar fi avut o contributie importanta, e clar ca meciurile au fost pregatite binisor si echipa motivata dar la selectie s-a mers pe interese de clan si nu au avut loc cei mai buni oameni.Oricum Hai Romania romania.gif sa facem suc de portocale marti seara.
DinamoEver
sper ca in locu lui Goian sa-si faca aparitia Cosmin Moti si astfel sa refaca cuplul de vis cu Gabi Tamas
cane loco
bine zis ca si goian asta e bagat tare in fata de nea 6,6-6 oricum sunt jucatori in nationala ca aia care i-am enumerat care sunt maini moarte, nu au miscat nimic la campionatul asta.
MosIonRoata
Ia sa vedem noi ce rezultate s-au obtinut de cind a venit Nea' Piti a doua oara
la Nationala:

Romania - Cehia 2-0 , Constanta, preliminariile CM 2006
Spania - Romania 0-1, Spania, amical
Olanda - Romania 0-0, Rotterdam, preliminariile CE 2008
Romania - Olanda 1-0, Constanta, preliminariile CE 2008
Romania- Franta 0-0, Zurich, turneul final CE 2008
Italia-Romania 1-1, Zurich, turneul final CE 2008

Nu-i rau, dar se pare ca in meciurile cu echipe tari nu putem marca mai
mult de un gol pe meci, si din pacate Goian si Rățoi nu joaca...
Dar, oricum, n-avem ce pierde in meciul cu Olanda, avem numai de cistigat.

Sanatate!
Achiles
fosti si actuali jucatori ai lui Dinamo ... 10 din 23 ...

C.Marica
M.Niculae
A.Mutu
G.Tamas
C.Contra
F.Petre
R.Stefan
B.Lobont *
A.Cristea *
C.Moti *

Daca mizeria asta de Piturca nu i-ar fi lasat acasa pe Bratu si pe Danciulescu , care ar fi meritat din plin sa mearga la Euro , in dauna unor nulitati ca Banel si Dica .... aportul lui Dinamo ar fi fost de peste 50 % ...

Cu Bratu in teren , nationala ar fi fost mult mai puternica ... pacat ...
Capirossi
QUOTE(MosIonRoata @ 15 Jun 2008, 19:39) *
Dar, oricum, n-avem ce pierde in meciul cu Olanda

Calificarea ?
f_rares
mie imi place reclama aceea de la tv...care ne incurajeaza sa "oprim portocala mecanica" , sau ceva de genul acesta.

pana una alta , inca sper . Am aratat in meciul cu italienii ca avem puterea sa trecem de grupe. Sper sa faca italia egal cu franta si olandezii sa aiba mila de noi , si sa nu doreasca sa bata recordul de goluri diferenta icon_rolleyes.gif

Hai Romania! romania.gif
cane loco
Bravo Achiles, ai spus bine nulitati unora ca banel jagardel, dica, mirela ratoi, goian etc, expirati impinsi in fata de nea 6,6,6 ca sa faca smenurile ciobanetelui, cu Bratu mai ales aveam o mai mare prezenta in atac daca prindea niste mingi bune se ducea ca sageata albastra de nu il mai ajungea vreun fundas advers, dar asa il avem pe dica spurcatu' sau m.niculae un basit cu alura de rugbist.Oricum cu Olanda va fi nevoie sa se faca niste schimbari, e clar aia si cu rezervele te pot bate ca la K1.
florin_80
Ghionea titular? Pana si pe Sapunaru il preferam inaintea lui. Nu stiu de ce dar am senzatia ca e un targ de jucatori acolo. Ala un an de zile a stat pe bara, in ultimul an si jumatate a jucat doar vreo 15 partide, din care vreo 6-7, in acest retur, au fost in fata unor adversari de paie.
Nici nu ma mai mira. Avem un selectioner implicat in scandalul "valiza", e martor in tranzactii cu terenuri cu ciobanu', face afaceri cu ciobanu'. Jucatori care au pus piedica stelei au ramas acasa (Danciulescu, Bratu sau Trica...fel de fel de motive puerile a gasit in cazul cellor 3: ba ca sunt in lot alti atacanti mai buni decat Danciulescu, ba ca nu e de ajuns doar viteza (in cazul lui Bratu), ba ca a avut iesiri necontrolate, in cazul lui Trica (oare de ce nu s-a aplicat aceeasi regula si in cazul Mirelei, si poate asa nu il mai accidenta pe Rat?)), in schimb au fost adusi Nicolita (mi se pare unul dintre cei mai putin inzestrati fotbalistic dintre toti cei prezenti la euro), Dica (pana si o baba intr-un carucior cu rotile e mai rapida), Ghionea + Petre (omul nu mai poate), Marica (eclipsa de forma), Niculae (nu e de ajuns sa alergi, mai tre' sa stii sa faci o preluare, sa faci un stop, sa tii mingea, sa creezi culoare). E tot un fel de vopsitorie si nationala.

Sper sa iasa bine cu Olanda, dar sa nu ne asteptam la cadouri din partea lor. Va fi o echipa periculoasa, mai ales ca rezervele vor dori sa arate multe (multe dintre ele isi doresc un contract la echipe puternice).

Aaa, sper sa marcam noi primii, ca daca o fac olandezii, s-a terminat. Piturca nu are un plan B. Daca ia gol, nu mai poate intoarce rezultatul. Nu a facut-o niciodata (Israel, Olanda-2 ori, Bulgaria).
red_dog 4 ever
VICTORIE romania.gif romania.gif romania.gif romania.gif romania.gif
POOL
Eu nu inteleg de ce nu incearca Piturca un cuplu de fundasi centrali format din Moti si Tamas. Ei au mai jucat la Dinamo impreuna si au facut-o foarte bine.
Se tot baga in fata experienta internationala a lui Ghionea. Ce experienta? De la debutul lui din anul 2002 la echipa nationala a jucat 5 meciuri, toate amicale. In toamna n-a jucat cu stOIA in UCL ca a jucat Rada.
Eu zic ca formula pe care o gandeste Piti, cu Tamas- ghionea nu este cea mai buna.
caine_tm
stupidemoticon0rv.gif eu unul refuz sa cred intr-o victorie a piturcilor..... nu se poate ca o echipa carpita, cu un antrenor de toata jena sa treaca de faza grupelor..... refuz sa cred asta.....
predator
eu sper asta, sa trecem de grupe...
treaba ta ce refuzi... blahblah1.gif
esti defetist!
in timpul razboiului astia ca tine erau impuscati! icon_lol.gif
cane loco
QUOTE(POOL @ 16 Jun 2008, 13:01) *
Eu nu inteleg de ce nu incearca Piturca un cuplu de fundasi centrali format din Moti si Tamas. Ei au mai jucat la Dinamo impreuna si au facut-o foarte bine.
Se tot baga in fata experienta internationala a lui Ghionea. Ce experienta? De la debutul lui din anul 2002 la echipa nationala a jucat 5 meciuri, toate amicale. In toamna n-a jucat cu stOIA in UCL ca a jucat Rada.
Eu zic ca formula pe care o gandeste Piti, cu Tamas- ghionea nu este cea mai buna.

unul ca piturca 6,6,6 nu are cum sa faca o miscare ca asta sa il bage pe Moti in teren, nu iti dai seama ca zbiara spurcatul din el, ii deraiaza zarurile ,,marelui'' selectioner, cum o sa mai poata 6,6,6 sa se uite dupa aia in ochii ciobanului, vai vai.Si eu consider ca Olanda e de fapt hopul cel mare, e echipa poate cea mai in forma de la Europeanul asta exceptand Spania, Portugalia sau Croatia, nici africanii francezi nici cocalarii italieni nu au fost in cele mai bune zile, oricum ca tot se mai vorbeste de mirela ratoi, nu va pare si voua bine ca s-a accidentat spurcatul, oricum a fost o nulitate mereu si lucrul la care se pricepe el cel mai bine e sa se accidenteze si sa ramana asa accidentat.Intradevar, echipa noastra fiind una cu un moral mai slab e necesar sa inscriem primii, altfel meciul e al portocalelor.
caine_tm
QUOTE(predator @ 16 Jun 2008, 17:08) *
eu sper asta, sa trecem de grupe...
treaba ta ce refuzi... blahblah1.gif
esti defetist!
in timpul razboiului astia ca tine erau impuscati! icon_lol.gif

gunshot.gif gunshot.gif drunk.gif
predator
ai ilustrat postul meu destul de bine... thumb.gif
ala verde sunt eu..
ala galben esti tu!
cine-i bautorul?
djmihaitza
Olanda:
Stekelenburg, Melchiot, Heitinga, de Cler, Engelaar, Afellay, de Zeeuw, Robben, van Persie, Huntelaar

Romania:
Lobont, Rat, ghionea, Tamas, Contra, Cocis, Chivu, Codrea, nicolita, Mutu, Marius Niculae

Citind mai intai 11-le batavilor am zis ca avem cale libera spre sferturi, insa apoi i-am vazut pe ghionoaia si "jardeaua" titulari si mi-am mai revenit din optimism.
Mister
Banel Nicolita este un jucator slab...dar nu avem decat pe micutul Petre pe partea aceea.Totusi,cel mai ciudat mi se pare sa fie titularizat Ghionea,un jucator extrem de slab in dauna lui Radu Stefan sau Moti.
bigbobo
FORZA ROMANIA!!!...
Leaveyou
Ne-am revenit ! Jucăm mizerabil. Nici o idee, nici un orizont. La plesneală. Să recunoaștem că avem fotbaliști cu o clasă mai jos decât cei cu care ne-am întâlnit în grupă. Cel mai urât fotbal jucat la acest EURO. Păcat !
stef 22
S-a facut dreptate, nu meritam sa trecem mai departe. Romania a fost una dintre cele mai slabe echipe de la Euro 2008...

PS: muşeţel banel!!!
bigbobo
Am fost varza... Rezultat corect cu realitatea din teren...
Amn_Googly87
Daca piturca avea la dispozitie 11 de banel nicolita probabil toti ar fi jucat azi. Nu am vazut presing, am vazut crispare, o tactica penibila si o nebunie numita nicolita.

Olanda la 2-0 facea presing in minutul 89!!!! - noi nu am facut presing deloc - intr-un meci pe care am vrut sa-l castigam.

Intrebarea mea este unde au fost Danciulescu, Bratu, Cristea, Moti si chiar Ropotan ... la antrenamente din pacate.

Asta e, nu meritam aceasta calificare si sper ca cu acest antrenor si acest lot sa NU mergem la mondiale. Nu cred ca mai pot sa suport multe meciuri cu banel titular.

In fine ... meciul acesta intr-un cuvant: JENIBIL!
doggy8
Era clar ca pierdeam cu Olanda, de departe cea mai in forma echipa de la acest turneu...nu stiu de ce , dar scenariul a fost bine pus la punct de portocalii..O spun cu riscul de a-mi lua bobarnace. Si Olanda putea sa ne dea mult mai multe goluri decat astea 2. Ganditi-va la ratarile lui Huntelaar si Robben...chiar asa au ratat niste adevarati jucatori in prima repriza???

Eu nu o sa inteleg niciodata niste lucruri: 1) Ce are Mutu de il vad toti vedeta lui peste prajit? 2) Ce a avut Ghionea mai special ca Radu Stefan de a jucat in locul lui Goian, in partida de azi cu Olanda? 3) Ce au avut Bratu, Danciulescu si Margaritescu de nu a fost luati la nationala? Raie, paduchi...nu sunt capabil sa pricep.

Pana nu vom schimba mentalitatea si nu vom renunta la niste "brand-uri" precum Mutu sau Banel nu vom ajunge nicaieri. Olanda si cu rezerverele cred ca ar fi batut lejer pe Franta sau Italia...parerea mea. Daca vrem sa ajungem undeva sa ne uitam la Olanda si la Croatia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.